zondag, juni 12, 2016

De Andromedanen - Je Verbindingen Verbeteren met Zelf en Anderen - 10 Juni 2016 / Natalie GlassonDe Andromedanen
Je Verbindingen Verbeteren met Zelf en Anderen
10 Juni 2016 / Natalie Glasson

Het is met Liefde, Waarheid en Zegeningen, dat wij de Andromedanen naar voren komen om jullie te begroeten. De Liefde die wij met jullie delen is niet groter dan iedere andere Liefde binnenin het Universum van de Schepper; het is eenvoudig een expressie van de Schepper. Wij houden diepgaand van jullie en wensen dat jullie binnenin jullie geest en hart weten dat wij aanwezig zijn om jullie te ondersteunen met jullie huidige stadiums van Ascentie.
Een vraag die jullie jezelf zouden kunnen stellen wanneer jullie je verbinden met alle andere types van zielen en Wezens van de Aardse en de innerlijke vlakken werkelijkheid zou kunnen zijn, “Sta ik mezelf toe om de werkelijke Bron en Essentie binnenin ieder wezen, iedere verbinding en ervaring te herkennen?” Deze vraag nodigt je uit om te beseffen dat er aldus heel veel niveaus van verbinding en communicatie zijn. Wanneer jij je met een ziel/persoon verbindt, mag jij jezelf alleen toestaan je te verbinden op een oppervlakkig niveau vanwege de innerlijke angsten van het ontvangen van de Schepper of een gevoel van onwaardig te zijn. Je mag bij jezelf gewaarworden afgeleid te zijn door de reacties van je verstand, emoties en persoonlijkheid wanneer je verbindingen met anderen of zelfs de Schepper creëert en her/erkent. De vraag die wij met jullie gedeeld hebben moedigt jullie aan om na te denken over wat een echte verbinding of een bron naar de Bron ervaring is, waarom het belangrijk is en wat jullie tegenhoudt van de echte essentie van de Schepper in alle zielen, situaties en ervaringen te her/erkennen.
Jezelf tijd gevend om binnenwaarts te onderzoeken, terwijl je een focus vasthoudt van de Bron of Essentie van alles om je heen te her/erkennen, specifiek verbindingen en in communicaties, zal je de kans geven om jezelf meer volledig te kennen. Het is je goddelijke recht om een verbinding te ervaren met alle aspecten van de Schepper en om jezelf te her/erkennen als een waardevol aspect van de Schepper. Het is ook je Goddelijke Recht om in voortdurende communicatie met de Schepper te zijn; dit kan plaatsvinden door de diverse aspecten van de Schepper zoals bloemen, Godin Wezens, Geascendeerde Meesters, familieleden, Sterren Wezens, in waarheid alles dat uitreikt en resoneert als de vibratie van de Schepper. Hoe meer je een goddelijke en heilige verbinding en communicatie nastreeft met alle aspecten van de Schepper, hoe meer je zult beseffen wat je natuurlijke bestaan als de Schepper belemmert. Het is vaak angst of gevoelens van onwaardig te zijn, welke jou niet in staat stellen om je volledig met de Schepper in iedere ervaring en persoon te verbinden. In plaats daarvan, is er misschien een eenvoudige behoefte te ontwikkelen en uit te oefenen om de essentie en Bron van de Schepper binnenin allen te her/erkennen.

Sta jezelf tijd in jouw werkelijkheid toe om te her/erkennen hoe diepgaand jij jezelf toestaat om je met een andere ziel te verbinden. Besef of jij je op een emotioneel, mentaal, spiritueel of ziel niveau verbindt. Besef of je bereid bent om alleen de negatieve of positieve aspecten van de ziel te zien of dat je wenst te weten diens ware essentie; diens Schepper essentie.
Wanneer jij je met de Schepper Essentie binnenin een ziel, situatie of ervaring verbindt, sta jij jezelf toe te beseffen en je met alle niveaus van energie te verbinden, met dat aldus te doen kan je deze loslaten, wat jou de ruimte en vrijheid toestaat vrij van gehechtheid of reactie om de Waarheid en Essentie van de Schepper te her/erkennen. De Waarheid en Essentie van de Schepper is binnenin alles. Je zult het weten wanneer je verbonden bent met een ander persoon of andere Schepper Essentie situaties, omdat jij je innerlijke Schepper Essentie vergroot en je volledige wezen sprankelend gevuld voelt worden met gelukzalige sensaties en Licht. De Schepper in een ander her/erkennen vergroot de Schepper binnenin jou. Je communicatie met de Schepper zal verbeteren en zich ontwikkelen naar het punt dat jij een goddelijke krachtige boodschap en bevestiging van de Waarheid zult ervaren met elke echte essentie verbinding die je maakt. Of de andere persoon het nu beseft of niet, of zelfs als je verbonden bent met de energie van een situatie, de boodschappen die je ontvangt van de Schepper zullen verbazingwekkend inspirerend zijn.
Verbeeld je dat als je in een constante communicatie met de Schepper zou zijn in je dagelijkse werkelijkheid via een kat die je naast een huis ziet, een vreemde die je passeert op de straat, een pas ontloken bloem in je tuin of een persoon of situatie welke je momenteel uitdagend vindt. Verbeeld je dat als je in de uitoefening was van te kijken, voelen/bespeuren en de Goddelijke Essentie binnenin te her/erkennen, de persoonlijkheid en alle niveaus van het wezen of de situatie accepterend, terwijl je hen laat gaan om de Waarheid in een ogenblik te omhelzen, zou je het doel, de betekenis en de reden begrijpen voor iedere persoon die in je leven en in iedere situatie aanwezig is. Voor jou, zou het aan kunnen voelen zoals een snelle route, omdat de acties en reacties van de persoon, jezelf, of verbonden aan een situatie, gewoon oppervlakkig en onbelangrijk zouden toeschijnen. Een voorbeeld hiervan is, je mag ervaren dat een negatief persoon je werkelijkheid binnenkomt. Deze persoon creëert talrijke onplezierige reacties in je gedachten, emoties en misschien zelfs spirit. Je zou geheel in beslag genomen kunnen worden door de reacties binnenin jou en de acties van de ander, jezelf verliezend en verward voelend. Als je de intentie en focus hebt van de ware Essentie en Bron binnen de persoon te zien, te voelen en te her/erkennen, dan mag je nog steeds je eigen innerlijke reacties en hun acties ervaren. Niettemin, zou je in staat zijn om deze misschien ogenblikkelijk los te laten, jezelf verbindend met de waarheid van de persoon. Het zal in feite jouw waarheid zijn weke uitreikt om zich te verbinden met hun waarheid of Schepper Essentie. Het hoeft alleen maar een intentie te zijn. In dat moment, zouden wat voor onplezierige energieën dan ook wegvallen, en zou je de reden, het doel en de boodschap begrijpen die de persoon of goddelijke essentie die voor je staat met je wenst te delen. Je zult ook in staat zijn om te her/erkennen dat de boodschap rechtstreeks komt van je Hogere Zelf en de Schepper om je Ascentie te ondersteunen, de persoon voor jou is eenvoudig aanwezig om de waarheid binnenin je wezen te reflecteren, zodat jij de getuige daarvan kunt zijn. De boodschap of het begrip hoeft niets te maken te hebben met de onplezierigheid van de persoon; dat was simpel om je aandacht te vangen. Hoewel de boodschap niet diepgaand mag schijnen te zijn, het zal diepgaand bewegend en betekenisvol zijn. Het mag begeleiding aanbieden, zoals om van jezelf te houden, om kwaadheid los te laten, om jezelf te aarden enzovoorts. Je mag een glimp opvangen van een dieper begrip van de Schepper of een genezende vibratie ontvangen. Het Universum en de Schepper zijn miraculeus en zullen je dienovereenkomstig gidsen als jij jezelf opent om te ontvangen en je te verbinden, waarheid nastrevend in ieder moment van je werkelijkheid.
Er is zoveel om te ontdekken, alles dat je her/erkend, betreffende de Schepper, zal geboren worden van binnenuit je wezen, alles dat je nastreeft zal altijd binnenin je zijn. Wanneer je beseft dat alles dat je nodig hebt, of het nu mentaal, emotioneel, fysiek of op een spiritueel niveau binnenin jou is, dat dit een krachtige acceptatie en erkenning van jezelf creëert. Dit betekent dat je nooit je macht aan anderen weggeeft, je zult in feite volledig het tegenovergestelde ervaren als je onophoudelijk jezelf, en ook anderen, zult bekrachtigen.
Terwijl je bewust kunt zijn van het her/erkennen van de Schepper Essentie binnenin ieder persoon of iedere situatie alsof je kijkt voorbij hun huidige manifestatie in/naar de waarheid van hun ziel, kan je ook dit proces in je eigen tijd uitoefenen en affirmeren, aldus het een positief patroon in je werkelijkheid wordt.
Sta jezelf toe een diepe meditatieve staat te verkrijgen, door diep adem te halen en je lichaam te ontspannen. Breng je aandacht van je geest en derde oog naar de aanwezigheid van je ziel binnenin je hartchakra.
Herhaal hardop, totdat je de betekenis van de woorden kunt bespeuren en voelen alsof zij binnenin jou aanwezig zijn: “Ik sta mezelf toe om voorbij de fysieke werkelijkheid te zien, te voelen en te erkennen, om de Waarheid Essentie van de Schepper te her/erkennen.”
Haal diep adem en ervaar de energie die zich binnenin jou vormt door je intentie.
Herhaal hardop, totdat je de betekenis van de woorden kunt bespeuren en voelen alsof zij binnenin jou aanwezig zijn: “Ik kies om me te verbinden met de Waarheid Essentie van de Schepper en deze te omhelzen binnenin ieder persoon en iedere situatie.”
Haal diep adem en denk na over de mensen die je kent of als er iemand is waar jij je mee wenst te verbinden op een dieper niveau of wenst om er een probleem mee op te lossen, denk aan hen, zelfs een situatie. Verbeeld je, voel of erken jezelf starend doorheen alles dat zij zijn in/naar de waarheid binnenin.
Herhaal hardop, totdat je de betekenis van de woorden kunt bespeuren en voelen alsof zij binnenin jou aanwezig zijn: “Ik vertrouw/geloof in de Waarheid Essentie van de Schepper binnenin ieder persoon en iedere situatie, aangezien ik het erken een reflectie van mijn waarheid te zijn.”
Haal diep adem en wanneer je gereed bent breng je intentie terug naar je ziel, ervaar de groeiende energie in je ziel.
Herhaal hardop, totdat je de betekenis van de woorden kunt bespeuren en voelen alsof zij binnenin jou aanwezig zijn: “Ik her/erken en ontvang dankbaar de wijsheid, begeleiding, genezing en bekrachtiging welke voort stroomt naar mij toe vanuit de Waarheid Essentie van de Schepper”.
Haal diep adem, zit vreedzaam en ontvang wat voor inzichten dan ook welke uit mogen lijnen of gedeeld mogen worden.
Herhaal hardop, totdat je de betekenis van de woorden kunt bespeuren en voelen alsof zij binnenin jou aanwezig zijn: “Ik eer de waarheid binnenin mij en de begeleiding die het doorheen mijn wezen deelt. Ik eer de reflectie van mijn waarheid in anderen en situaties, dank u wel.”
Haal diep adem en aard jezelf, kom terug in/naar je werkelijkheid wanneer je gereed bent.
Na het uitoefenen van de meditatie, wanneer je dan door je dagelijkse leven heengaat, zal je ontdekken dat een verbinding met een ander diens Schepper Essentie zich eenvoudig voor zal doen en alles dat je zult moeten doen is om waarnemend en bewust te zijn van dat wat er zich ontvouwt.
Het is tijd om de waarheid binnenin en overal om jullie heen te zien.
Met eeuwige Liefde en altijd waarheid,
De Andromedanen

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten