zaterdag, juni 11, 2016

Ascentie Berichten - Overgeven aan en Stromen met Wat Is - 10 Juni 2016 / Kara Schallock


Ascentie Berichten
Overgeven aan en Stromen met Wat Is
10 Juni 2016 / Kara Schallock

Zelfs terwijl wij zeer diepe en zeer oude patronen loslaten, absorberen wij definitief meer Licht, meer Liefde en meer Magie! Als we opruimen, ruimen we ook onze ruimte op (aura en omgeving). We laten de rommel en het verleden los, aldus we immermeer vrij en aanwezig kunnen zijn in het Nieuwe. Als we dit doen, reflecteert onze buitenwereld onze innerlijke wereld. We kunnen binnenin niet veranderen zonder dat het onze externe beïnvloedt. Wij zijn nu meer ons hogere bewustzijn aan het belichamen. Wij hebben de stimulatie van onze aanwezige Toegangspoort van Liefde om ons te helpen meer te zijn van wie wij werkelijk zijn. Ongeacht waar je gewaarwordt te zijn, de grotere Waarheid is, dat je meer aan het worden bent van je Authenticiteit; en je bewustzijn wordt verhoogd, wat meer verfijnde vormen in je externe leven creëert. Er is werkelijk geen afscheiding tussen je innerlijke en externe leven. Voor velen, is er geen andere keuze anders dan zich over te geven aan Wat Is. Sommigen hebben gewild om het allemaal gewoon los te laten, en in vraag te stellen of wat dan ook werkelijk Ascentie-wijs aan het gebeuren is. Dit maakt er allemaal deel van uit. We raken zo geconcentreerd op voorwaarts te gaan, dat wanneer er een pauze of een gewaarwording van nietsheid is, we het gewoon op willen geven en weg willen rennen. Dit is in feite een noodzakelijke stap. Dus geven wij ons, uitgeput, over om te hergroeperen en opnieuw bij te tanken. We laten los en zeggen tegen de Bron, “Doe Jij het maar!”
Met dit opgebouwde momentum van alles dat we geïntegreerd hebben en alles dat we losgelaten hebben, nemen we een diepe ademteug en geven ons over, met het gevoel alsof de dingen gewoon te moeilijk zijn om nog een volgende stap te kunnen nemen. We zijn te moe geworden om veel van wat dan ook te doen, behalve zorg te dragen voor de dagelijkse gewone dingen. Velen hebben gewild om gewoon de planeet te verlaten en velen hebben dat gedaan en doen dat en zullen dat. We stellen onze gaven, onze levens in vraag en vragen om begeleiding, echter, de begeleiding komt niet. Dit is nogal een verschuiving van afhankelijk te zijn van de aansturingen van buitenaf  naar het spiritueel soeverein en volledig onafhankelijk te zijn (dit is niet het afgescheiden zijn van de Bron Begeleiding; De Bron is binnenin als ons). Wij vragen ons af waarom. Het maakt allemaal deel uit van de verschuiving. We moeten op onze eigen twee voeten staan (zogezegd), hoewel velen op hun handen en knieën zijn. Al ons loslaten van de vele levensspannen van afval heeft ons uiteraard uitgeput, en toch wanneer we dieper gaan, zien we de Schoonheid van wie we aan het worden zijn … geworteld in Vrede, Liefde en Vreugde. Het is het waarom we door blijven gaan. Onze Zielen moedigen ons aan voorwaarts te gaan, terwijl we het Nieuwe dat wij zijn voort brengen.  
Wij komen ertoe om onszelf in een Nieuw Licht te zien. Door alles dat we ervaren, komen wij ertoe om te zien hoe sterk en veerkrachtig we zijn. We komen ertoe om onszelf op een geheel nieuwe manier te ervaren. We komen ertoe om het prachtige Licht van Goddelijkheid te zien dat doorheen ons Wezen straalt. We beginnen onszelf te construeren in het beeld van de Bron; onze Goddelijkheid. Dus terwijl we doorgaan los te laten, als dat is waar je bent, ga dieper in/naar de Waarheid van jou en herinner jezelf dat alles voor onze hoogste evolutie is.

De Nieuwe en oude energieën schijnen meer gepolariseerd te worden. Het is niet dat zij gescheiden zijn; wij zijn tussen hen in aan het balanceren, want binnenin het oude is Liefde. Ben neutraal en onderscheidend, in plaats van reactief over wat er schijnt te gebeuren in de wereld en in je eigen leven. Er is veel onder de oppervlakte en het is altijd het beste om gewoonweg de dingen niet op het eerste gezicht te nemen, maar om eronder te gaan en de Liefde en de Waarheid te zien. Wanneer wij het Nieuwe en het oude zien als polair tegengestelden, bekrachtigen wij dan onze eigen afscheiding en de oude matrix, want het geloof in de dualiteit (goed/kwaad, goed/fout, enz.) is van het oude. Wanneer je in staat bent om neutraal te zijn, kan je kijken zonder een betekenis aan alles te hechten en op deze manier, transcendeer je de dualiteit en afscheiding en bekrachtig je Eenheid en het Nieuwe. De oude matrix wordt gevoed door tegengestelden en het geloof in hen; aldus angst en afscheiding voedend. Hetzelfde wordt gecreëerd wanneer je voelt dat je moet redden. Per slot van rekening, heb je geen oordeel nodig over iets om het te redden? Door neutraal te zijn, sta je de Grote Transformatie toe om te gebeuren.  
Besef dat alle energie, inclusief Bron Liefde, neutraal is. Dit betekent uit het drama vandaan blijven van goed of verkeerd en de Meedogende Waarnemer te zijn. Neutraal blijven helpt ons om gehechtheden, verwachtingen en de manier waarop het “zou moeten” zijn los te laten. Het staat de Grote Transformatie toe te gebeuren. Het maakt de greep van de oude matrix losser. Wanneer je een zijde kiest, is het dualistisch. Laat los/laat het zijn. Plannen maken is een andere manier van gehecht te raken. Wanneer plannen niet uitkomen op de manier dat zij verwacht worden uit te komen, kunnen we er dan mee stromen of stampen we met onze voeten en worden kwaad over dat wat wij willen omdat het vertraagd of afgelast is? Kan je ofwel geen plannen maken of stromen wanneer zij niet tot bloei komen; in plaats daarvan gelovend in Goddelijke Orde en Goddelijk Tijd?
De Toegangspoort waar wij in zijn helpt ons definitief om het oude paradigma en het oude geloof van afscheiding los te laten. Ons bewustzijn bonst op de deur schreeuwende, “Wakker worden; ik wil uitbreiden!” Open de deuren en ramen; haal de muren omver en zeg, “Ja, ik verwelkom jou!” Liefde is het uitgebreide bewustzijn en door deze uitbreiding, wordt het leven groter en prachtiger en meer magisch. Loslaten en laten zijn helpt ons om het worstelen los te laten van te proberen om de dingen in een vorm te houden waar wij vertrouwd mee zijn. Echter, vertrouwdheid doet niets meer dan ons in de oude comfortzone houden, waar de evolutie niet kan gebeuren; ten minste zonder een grote hoeveelheid van worstelen. Zijn jullie niet moe van het worstelen om de status-quo te handhaven? Kan je erop vertrouwen dat het Nieuwe geen slechte plaats is, maar een plaats; een bewustzijn; waar alles wonderbaarlijk voorbij je verwachtingen stroomt?
Als we ons openstellen voor het Licht en het uitnodigen door onze Kronen helemaal naar Gaia’s Kern, activeren wij deze uitbreiding van het bewustzijn. Iedere plaats binnenin ons dat nog steeds slaapt wordt ontwaakt, niet door een rauwe en galmende alarmbel, maar door Engelachtig gezang en harmonieuze hemelse klanken. Wij ontwaken jegens onze Heiligheid en Heelheid en Goddelijkheid. Deze Toegangpoort helpt ons meer te verschuiven dan op andere momenten en helpen ons onze Goddelijke Vrouwelijke en Goddelijke Mannelijke (yin/yang) te balanceren om in het volmaakte Evenwichtspunt in onze Harten te zijn. Eén eenvoudige uitoefening is om een Vesica Piscis symbool recht voor je te verbeelden. (Twee kruisende cirkels, die een ruimte tussenbeide creëren) Eén cirkel symboliseert je Goddelijke Vrouwelijke; de andere cirkel symboliseert je Goddelijke Mannelijke en de ruimte middenin symboliseert het Evenwicht tussen de twee; Heelheid. Plaats één van je voeten in de ene cirkel en plaats de andere voet in de andere cirkel. Plaats dan beide voeten in de ruimte tussen de twee cirkels. Dit balanceert jou aanzienlijk, balanceert je Hart en geest, je Goddelijke Vrouwelijke en Goddelijke Mannelijke en centreert je in je Heilige Centrum. De Vesica piscis symboliseert ook het Christus Bewustzijn alsook de Eenheid en Heelheid.
Terwijl we door de rest van het jaar heengaan, zullen wij doorgaan hoger te verschuiven, meer uit te breiden en de uitlijning van al onze lichamen als Eén te balanceren; Eén met en als het Hogere Zelf; de volmaakte ons. Als wij in bewustzijn stijgen, worden wij helderder … ons Licht straalt zelfs meer en alles dat niet aangeraakt werd door ons Licht zal zeer zeker ontworteld worden, zodat wij zelfs helderder kunnen stralen. Als er nog steeds meer om los te laten is, zal het zeer zeker naar boven komen voor beoordeling. Alles wordt geijkt naar een steeds hoger bewustzijn … van ons DNA en cellen naar onze fysieke lichamen. Wanneer de cellen schoongemaakt zijn van oude programma’s en overtuigingen, vullen zij zich dan op met wat voor bewustzijn het ook maar is dat wij vasthouden. Ons DNA wordt nieuw, zodat wij niet langer meer de oude patronen van familiale bloedlijnen hoeven te blijven herhalen. Wij kunnen dit als ons Nieuwe DNA zien. Dan kunnen wij creëren hoe ons Nieuwe DNA ons voorwaarts draagt, compleet vrij om oude ideeën van het verouderingsproces, de cultuur, de dood/het sterven en andere overtuigingen van het oude te verschuiven/veranderen; wat wij dragen en gewoon voor lief nemen; naar iets dat meer uitgebreid  en uitgelijnd is met wie wij werkelijk zijn.
Alles kan veranderen als wij in het Moment blijven en duidelijk zijn over wie wij zijn en wat wij bereid zijn om te zijn. We hebben genoeg Licht ontvangen nu, zodat we in praktijk kunnen brengen wat we zeggen dat we zijn. Niets is nauwkeurig bepaald en het zal doorgaan te verschuiving in overeenstemming met onze gevoelens, gedachten en acties; ons bewustzijn. Ontwaakt en bewust blijven in ieder Moment is de enige manier waarop we genoeg bewust kunnen zijn om te verschuiven. Wanneer niet in het Moment, neigen we ernaar om weer in slaap te vallen en te handelen op oude voorgeschreven manieren. Als we ontwaakt en bewust blijven, activeren we nieuwe inzichten en nieuwe potentiëlen. Wanneer we steeds meer demonstreren wie we zijn, hebben de oude programma’s niets om zich aan vast te houden; er is geen energie dat hen in leven houdt en dus beginnen zij in het Licht op te lossen. Dan mogen wij zien hoe onbegrensd wij zijn. We zijn zo gewend geweest aan de poppen te zijn van de oude matrix dat deze nieuwe Vrijheid een beetje (of heel veel) zenuwslopend mag lijken te zijn. Het mag zelfs aanvoelen alsof we nergens vastgebonden zijn, maar gewoon vrij zweven. Niettemin, zijn we nooit alleen, aangezien we deel uitmaken van alles en alles deel van ons uitmaakt. Weet wel, dat bevrijd te zijn van onze gevangenis ons werkelijk helpt te begrijpen wat het multidimensionaal zijn werkelijk is. Hier zijn enige dingen om over na te denken: Hoe voel jij je over regels? Hoe voel jij je wanneer iemand probeert om jou te controleren of jou te vertellen wat te doen? Hoe voel jij je wanneer jij je eigen keuzes maakt? Merk je op hoe er steeds meer regels, wetten en inperkingen er zijn in de 3D? Is het een poging om je in het oude te houden? Heb je regels nodig om te leven? Kan jij jezelf vertrouwen om vrij te zijn te leven zoals je zelf-gegidst bent?  
Terwijl wij ons ontwikkelen, merken wij op hoe bewust we zijn aangaande de zorg voor onszelf, anderen en Gaia. We mogen meer geschokt raken door diegenen die zorgeloos de levensvormen respectloos behandelen. We mogen hen los willen schudden van hun egoïsme. En nochtans, hebben ook zij een keuze. Door te doen wat het meest liefdevol is voor alles van Gaia, beïnvloeden wij welzeker hoe anderen zich gedragen. Het mag een langzaam proces zijn, maar twijfel nooit aan het effect dat wij hebben op anderen als wij in onze eigen Integriteit en respect voor al het leven staan. Wij zijn een nieuw besef naar de Aarde aan het brengen door gewoon ontwaakt en authentiek te zijn. Wanneer wij volledig beseffen dat wij Eén met al het leven zijn, houden wij op met het bewustzijn dat zegt dat wij de heersers van de Aarde zijn. De Aarde is hier niet voor ons om te heersen of macht over Haar te hebben; Zij is een deel van ons; hoe wij van Haar houden is hoe we van onszelf en elkaar houden.
Wanneer we aan het downloaden zijn of de hoge energieën integreren, kan het intens aanvoelen. Dit is omdat wij ons bewustzijn aan het uitbreiden zijn. En wanneer dit gebeurt ervaren wij meer fysiek, mentaal, spiritueel en emotioneel uitlijningen en waar sommigen naar refereren als “Ascentie Symptomen”. We kunnen niet één ding hebben dat ons beïnvloedt zonder dat het ons allemaal beïnvloedt. De hoge dimensionale energetische downloads ontvangen is een opwaardering voor alles binnenin ons. Wij kunnen met dat alles meestromen of het weerstaan. Het is gemakkelijker wanneer we stromen. Wanneer we met Gratie bewegen, stromen wij. Wanneer we accepteren Wat IS, stromen wij.
Wanneer je vraagt, “Hoe mag ik dienstbaar zijn?” ben je aan het stromen. Schenk aandacht aan hoe je aangetrokken wordt en naar wat; schenk aandacht zelfs als je geantwoord word met “Ben gewoon” of “Ben stil”. Je zult begeleid worden als tot wat het beste voor jou is/uitgelijnd is met jou van binnenuit; door je Hart diens begeleiding. Wanneer je de vraag stelt, lijn jij je uit met het weten van je Ziel via je gevoelens. Besef ook dat je niet onmiddellijk begeleid mag worden, echter, als je vertrouwd/geloofd, zal je in Goddelijke Tijd begeleid worden. Dit roept jou op om geduldig en vertrouwend te zijn. Wanneer je vertrouwt, groeit je Zelfvertrouwen in het vertrouwen van je Intuïtie en ga je door in Vertrouwen te groeien en uit te breiden. Het mag nemen er gewend aan te raken … dit vertrouwen en de overgave; het is behoorlijk anders dan het pushen en controleren. Het is leven in het Stromen van Goedgunstigheid. Het is niet je ego-wil maar de Goddelijke Wil (binnenin jou) die de leiding heeft.
In Waarheid, is het allemaal eenvoudig. Ascentie eist van jou om los te laten en te laten zijn, het is de manier van het Nieuwe.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2016, Soulstice Rising. All Rights Reserved! - http://www.soulsticerising.com/index.asp

Geen opmerkingen:

Een reactie posten