dinsdag, mei 31, 2016

Quan Yin - De Volgende Fase, Richting de Zonnewende Gaan - 30 Mei 2016 / Jenny Schiltz


Quan Yin
De Volgende Fase, Richting de Zonnewende Gaan
30 Mei 2016 / Jenny Schiltz

Wij komen vandaag met een zeer belangrijke boodschap. De volgende fase, terwijl jullie richting de zonnewende gaan, zal er één zijn van diepe groei en openbaring. De energieën zullen de gehele mensheid voorwaarts duwen en een ieder van jullie diepgaand veranderen, zouden jullie het toestaan. Jullie worden gezuiverd van alles dat niet in uitlijning is, van alles dat in de weg staat van de vermenging met jullie Ziel*.
Nooit eerder is het belangrijker geweest om volledig van jezelf te houden, om alle jaren van conditionering en overtuigingen die zich doorheen jullie levensspannen opgestapeld hebben ongedaan te maken. Jullie Ziel kan niet volledig met een voertuig vermengen dat vol van zelftwijfel en zelfhaat is. Jullie moeten kijken naar alle manieren waarop jullie jezelf niet in ere houden, de manieren waarop jullie jezelf saboteren of terughouden en de redenen die jullie geven om deze beslissing te ondersteunen. Wat zijn de angsten die naar het oppervlak komen wanneer je denkt aan jezelf op de eerste plaats te zetten? Van het volledig van jezelf houden zonder uitzondering? Wat vrees je wanneer je nadenkt over op alle manieren van jezelf te houden zoals je doorheen je leven gewenst hebt om geliefd te zijn. Is het mogelijk dat je een angst hebt over wat je zult worden? Een angst van de macht en verbinding die je diep binnenin jou voelt. Begrijp dat alleen door van jezelf te houden, je volle potentieel in staat is om losgelaten te worden.
Jij bent het die moet bepalen hoe het volledig van jezelf houden eruit ziet. Voor sommigen zal het de uitoefening van het eren van zelf en een deugdzaam dieet omvatten, voor anderen zal dat het toestaan van rust zijn om deze overgang met gemak te voltooien. Voor sommigen zal dat zijn jezelf toe te staan om stappen te ondernemen richting een droom, voor anderen kan het drastische veranderingen zijn zoals het verlaten van een baan of relaties die hun groei belemmeren. Wat allen moeten bereiken op de reis richting zelf-liefde is het meester worden van de gedachten, van de stille manieren waarop iemand zichzelf saboteert, zichzelf ervan langs geeft en kleineert. Deze moeten naar het Licht komen, volledig bewust gemaakt worden zodat zij moment na moment veranderd kunnen worden. 
 
Velen vrezen dat het plaatsen van zichzelf op de eerste plaats egoïstisch zou zijn. Hierop zeggen wij - Goed! Ben egoïstisch! Wij weten dat wanneer jullie jezelf eenmaal toestaan volledig gevuld te worden door zelf-liefde, dat jullie ook gevuld zullen worden met Bronenergie. Want zien jullie, om volledig van jezelf te houden, is om van jezelf te houden zoals de Bron van je houdt. Vanuit deze plaats van wonderbaarlijke genezing zullen jullie jezelf gewaarworden in staat te zijn om meer dan je ooit eerder gedaan hebt te doen en te geven. Nochtans, zullen jullie ook gevuld zijn met het geschenk van te weten dat niet iedereen gereed is om geholpen te worden, en dat het op je nemen van iemand anders diens last tussenbeide mag komen met de bedoelde les welke bedoeld was om te leren. Niet langer zullen jullie je als vanzelfsprekend of dat er voordeel van jullie genomen wordt gewaarworden, want jullie diepe Liefde van zelf zal het niet toestaan. Jullie zullen ook begrijpen dat door eenvoudig volledig van jezelf te houden je het voorbeeld voor anderen wordt om hetzelfde te doen, en helpt om radicale verschuivingen te verwerkelijken. Wanneer je vreest dat het doen van wat het beste voor jou en je groei is egoïstisch is, vragen wij: Waar heb je zoiets geleerd? Vind de oorsprong, ontrafel de waarheid en stel jezelf in vrijheid.
Sta jezelf de vrijheid toe om te groeien en alles dat dit leven te bieden heeft te ervaren zonder jezelf of de omstandigheden als goed of slecht te oordelen. Vertrouw erop en weet dat alles aan het gebeuren is zoals het zou moeten, te allen tijde voor je hoogste goede. Zie dit alles als een ‘op jacht naar de schat’ om de meest waardevolle prijs, je ware zelf, te vinden. Weet dat wij jullie als perfect, heel en genezen zien, wij zien jullie ziel. Het is tijd voor jullie om dit ook te zien.
Met diepe Liefde en bewondering,
Quan Yin

Voetnoot:
* - Ziel betekent hier hetzelfde als Hogere Zelf.
~~~~~~~~~
Persoonlijke Vragen:
Ik: Ik voel dat op deze reis ik eerder in deze plaats geweest ben, waar ik geleerd heb om van mezelf te houden, maar nu zie ik duidelijk de manieren waar ik mezelf nog steeds niet eer.
Quan Yin: Ja, je zult gewaarworden dat zoals met alle dingen van zo een omvang, dat het in lagen gebeurt. In ieder moment onthul je meer over jezelf, je patronen, je conditionering en de angsten die je met je meedraagt. Om een kwestie opnieuw te bezoeken, waarvan je voorheen dacht het genezen te hebben is geen indicatie van mislukking, maar van groei. Een ieder van jullie zal slechts in staat zijn om toegang te verkrijgen tot wat gereed is om gezien en losgelaten te worden.
Ik:  Mijn gedachten en inzichten van de dingen zijn echt duidelijk aan het worden. Ik reed op de weg toen mijn voorruit door een opspattend steentje kapot ging. Mijn eerste gedachte was, “Verdorie! Ik moet uit het stromen vandaan gegaan zijn voor dit om te gebeuren”. Maar dat voelde niet goed aan, zelfs terwijl ik het dacht. Later die avond mediteerde ik en ontmoette mijn team van gidsen en bracht mijn bezorgdheid tot uitdrukking en aan mij werd verteld “In het stromen zijn betekent niet dat de dingen niet in je leven gebeuren. Het is je reactie op deze gebeurtenissen die bepalen of je in het stromen blijft of niet.” Zij gingen verder met te zeggen dat jezelf de schuld te geven voor de gebeurtenissen die als onplezierig geacht worden, meer doet om jou uit het stromen te verwijderen dan wat dan ook. Dat om de fout te zien is om niet te begrijpen dat gebeurtenissen gebeuren zoals zij zouden moeten en alle bedoeld zijn om jou voorwaarts te doen laten gaan. Dus hoewel ik het niet kan “zien”, helpt deze ongemakkelijkheid mij - misschien was het ontworpen om mij te laten zien waar ik mezelf er van langs geef.
Quan Yin: Ja, dit spreekt jegens de gedachten die her/erkend en ontrafeld moeten worden. Het spreekt jegens het diepe vertrouwen/geloof dat nodig is om door dit proces heen te gaan. Je Ziel is altijd werkzaam om jou met de kansen te verstrekken om te groeien en je potentieel te bereiken. Om alle dingen in dit licht te zien zal je helpen te voelen dat jij of iemand anders niet de schuld draagt wanneer de dingen verkeerd schijnen te gaan.
Ik:  Dit proces schijnt aan het versnellen te zijn, het eist meer slaap en tijden van rust. Ik heb ook deze interessante tegenstelling gehad van me meer verbonden te voelen doch ook momenten te hebben van tezelfdertijd ontkoppelt te zijn.
Quan Yin: De ontkoppeling die je voelt, zijn eenvoudig de momenten wanneer je voorwaarts gegaan bent, je frequentie veranderde en de noodzaak om een nieuwe basis te vestigen. Het aarden in de Nieuwe Werkelijkheid helpt om deze overgang te vergemakkelijken. Een doelbewuste verbinding met de Bronenergie, je wezen hiermee te overstromen zal ook helpen.
Ik hoop dat mijn vragen jullie geholpen hebben zoals zij mij geholpen hebben. Ons allemaal de Liefde en zegeningen sturend die wij kunnen hanteren. DANK JE WEL aan iedereen die dit werk delen! Het betekent de wereld.
Jenny

Geen opmerkingen:

Een reactie posten