maandag, mei 02, 2016

Hilarion - Ben In Vrede, Dierbaren, Leef, Lach en Heb Voortvarend Lief! - 1 Mei 2016Hilarion
“Ben In Vrede, Dierbaren, Leef, Lach en Heb Voortvarend Lief!”
1 Mei 2016
 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Velen van jullie hebben het gevoel van droefenis gevoeld en observeren deze oude emotionele patronen van tijden in jullie voorbije levenservaring, en het is goed om te zien dat jullie bekwamer worden met gewoon deze momenten op te merken en los te laten als iets van het verleden, in plaats van wederom rond te blijven hangen in deze oude energieën. Bravo! Jullie herkrijgen het meesterschap van jullie emoties! Jullie mogen ook opgemerkt hebben dat deze herinneringen, herinneringen zijn die diep in jullie bewustzijn begraven werden en welke verder teruggaan naar meer jeugdige ervaringen. Dit betekent dat het reinigen van jullie cellen dieper werkzaam is dan ooit tevoren. Laat het doorgaan en heb de bedoeling om deze te vervangen met het zuivere Witte Licht van de Christus Energie.
Wij zien dat jullie moe zijn en lang voordat dit proces tot een afsluiting komt en het feit dat oude gevoelens vanuit jeugdige tijden naar de oppervlakte komen, betekent dat dit reinigingsproces bijna voltooid is. Verbeeld je schitterende kleine zonnetjes die stralen en draaien in elke van jullie 7 belangrijke chakra’s en houd dit beeld gedurende een paar momenten, diverse keren iedere dag, vast. Dit versnelt het reinigingsproces en zal jullie eraan blijven herinneren dat jullie een stralend Licht in deze wereld zijn! Jullie verhuizen in/naar de hogere rijken van het bewustzijn, de ware bron van jullie persoonlijke kracht en in/naar een dieper begrip van jullie eeuwige identiteit. Er zijn sommige momenten wanneer deze verbinding jullie leidt naar belangrijke openbaringen betreffende jullie doel voor te incarneren gedurende deze tijden.

Ben in vrede, Dierbaren, leef, lach en heb voortvarend Lief! Het leven in een menselijk lichaam is bedoeld om geproefd, omhelst en ervaren te worden! Het is daarom noodzakelijk om een deel te zijn van alles dat in jullie onmiddellijke omgeving is, om met bedachtzaamheid in het moment van iedere ervaring te zijn. Stel niet uit en wacht op een andere dag om je nieuwe begin te hebben, want het gebeurt in dit waarachtige moment. Jullie nemen deel aan de meest miraculeuze tijden van kolossale transformatie en dit is een zeldzame kans om van moment naar moment te genieten van de schommelingen als zij zich voordoen. Prachtige kansen en richtingen voor jullie levenservaring bestaan, en jullie overzichtelijkheid van begrip leidt jullie om jullie eigen bestemming in/naar een stralende werkelijkheid te dirigeren.
Deze zijn opwindende tijden met vele kansen die in/naar ieder individu diens gebied van dromen komen. Als de “opeenhoping” van binnenuit gereinigd en vervangen is met een groter Licht van begrip, worden sommige van de wensen vanuit vroegere tijden, die elk persoon vasthield als diens droom, gepresenteerd als een richting waar men zich op focust en in/naar de realisatie en manifestatie mag brengen. Deze zijn de dromen die jullie grote vreugde en blijdschap kunnen brengen, terwijl jullie ernaar streven hen naar voren te brengen in/naar de huidige ervaring.  
Als ieder persoon dat manifesteert wat hem/haar vervulling brengt, helpt de positieve energie die gecreëerd is het collectieve gebied van bewustzijn richting de uitbreidende horizonten voor allen te gaan. Dat wat onmogelijk toescheen in voorbije dagen zal nu gemakkelijk door heel veel mensen gemanifesteerd worden. Deze staat van Zijn wordt ondersteund door de instroming van nieuwe energieën, terwijl de mensheid beseft dat zij gelukkige uitkomsten voor zichzelf kunnen creëren en dat hun Ziel meer van deze momenten wil ervaren. Dit is de natuurlijk staat van Zijn voor iedere Ziel op de planeet.
Tot Volgende Week…
IK BEN Hilarion

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
2009-2016© Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten