dinsdag, mei 31, 2016

Het Bombardement van de Liefdesenergie blijft Aanhouden - 31 Mei 2016


Het Bombardement van de Liefdesenergie blijft Aanhouden
31 Mei 2016

Ben in Liefde, Blijf in Liefde. Doe het opruimingswerk en VOEL de Stijging. De Hogere Rijken doen er ALLES aan om ONS bij te staan met onze ASCENTIE.
Cobie: Hier zijn de metingen van de laatste twee dagen. De stijging van de Liefdesenergie, Tsunami van Liefde is ongekend, en waarschijnlijk zullen we nog hogere stijgingen gaan zien ook.
Naast de symptomen die ik eergisteren noemde; Pijn in de gewrichten, het lichaam houdt vocht vast, opvliegers, jeuk enzovoorts. Schreven sommigen mij over nog andere symptomen, waar ik het ook mee eens kan zijn, zoals;
Veranderd slaappatroon - veranderd eetpatroon - Duizelingen - slecht zicht - droge ogen - Hoofdpijn / Migraine - futloosheid - uitputting - huidaandoeningen - gemoedsstemmingswisselingen - Vergeetachtigheid: het ene moment niet meer weten wat je net gezegd hebt of je niet meer kunnen herinneren hoe iets heet. Nekklachten en lage onderrug klachten. Opgeblazen gevoel - boeren of winden laten - zure oprispingen (brandzuur) (ik eet wat rennies deze dagen…..)


Vaak, wanneer je met je klachten naar de dokter gaat, krijg je na het onderzoek te horen dat de uitslagen aantonen dat er niets mis met je is, dat er geen verklaring is voor dat waar je last van hebt.... Niet altijd natuurlijk, want soms is er echt wel iets aan de hand. Maar ik heb nu al zo vaak gehoord, ook in het voorbij lopen van mensen die met elkaar in gesprek zijn, dat de artsen helemaal niets kunnen vinden aangaande de klachten van de persoon in kwestie.... Dat is duidelijk een vingerwijzing dat het met het Ascentieproces te maken heeft.


Denk eraan om veel water te blijven drinken, het helpt bij het schoonspoelen, reinigen van het lichaam. Luister naar je lichaam en neem je rust als dat nodig is. Het is helemaal niet vreemd om na een nachtrust, vrij snel al weer te zitten knikkebollen. Als het kan, neem dan de tijd om gewoon lekker te blijven zitten doezelen of een tukje te doen….
Het lichaam absorbeert en integreert en activeert. Dit is zwaar werk, en dus alles dat wij extra doen zal ons duidelijk maken dat we onze energie tegenwoordig meer met het lichaam moeten delen dan normaal….
(Klik op de afbeelding voor een groter plaatje)


Schumann Resonantie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten