zaterdag, mei 14, 2016

De Wekelijkse Lichtstraal - “Vrijheid Volgen” - 12 Mei 2016 / Jamye Price


De Wekelijkse Lichtstraal
Vrijheid Volgen
12 Mei 2016 / Jamye Price

Gezegend Wezen, het Leven op Aarde is een ervaring van de duale natuur van het inwendige en het uitwendige. Jullie balanceren zowel om een Geascendeerde staat van Zijn te bereiken, bewegend voorbij de afscheiding van de twee, als ook in naar de verbinding van de twee en dat zij Eén worden.
Vrijheid is een inwendige ervaring in jullie huidige fysieke werkelijkheid.
Jullie gaan naar binnen om jullie keuze te vinden. Jullie gaan naar binnen om jullie stem te vinden, dat wat ernaar streeft te bevredigen, te verbinden en tot uitdrukking te brengen. Jullie gaan naar binnen om jullie vibrationale uniekheid, de kern van Vrijheid te versterken.
Vrijheid Volgen is de paradox van de dualiteit. Dat wat tegengesteld schijnt te zijn is hetzelfde. Paradox is waar het verstand diens stevige controle opgeeft om naar een nieuw niveau van veiligheid, verbinding en expressie te openen. Paradox is waar de passieve en actieve krachten elkaar ontmoeten. Paradox maakt dat je stopt, observeert en kiest. Het is waar twee tegengestelden Eén nieuwe Waarheid worden. Het is een inwendige ervaring.

Te volgen, in dit ogenblik, geeft aan dat je Vrijheid een evenwicht is van kracht en openheid (kwetsbaarheid). De deur is geopend door je resonantie, niet door jouw kracht. Om je Vrijheid te Volgen is om het binnenin te ontdekken, niet om een extern pad getoond te worden dat voor-geplaveid is met perfectie. Vrijheid Volgen versterkt je bekwaamheid om naar je eigen hart te luisteren, eer je eigen uniekheid, ontdek je eigen bekwaamheden.
Vrijheid Volgen is het innerlijke pad van het Zelf verbonden aan het externe pad van het Leven, opnieuw creërend.
Om je Zelf te ontdekken te midden van het verbonden collectief van de mensheid, vereist van jou om je eigen veiligheid te vinden en je te verbinden met het Leven om je vrijheid in/naar de vorm te manifesteren. Het is de innerlijke Vrijheid die de externe omstandigheden ontmoet en voorbij de beperking in/naar de verbinding eraan voorbij kijkt. Volg je hart in/naar je kern van Liefde. Je zult diezelfde weerspiegeling in Al het Leven zien, zelfs het tegengestelde.
Terwijl wij zitten om Vrijheid Volgen Uit te Stralen, eren wij de fluistering van onze harten die naar ons roepen om meer Lief te hebben, binnenin beginnend. Wij zien de weerspiegeling van Liefde in Al het Leven, of wij het nu een veer, een bloem, de fauna of een vijand noemen. Wij waarderen de uitdagingen die ons oproepen naar meer innerlijke kracht, en genieten van de triomfen die ons oproepen naar meer externe verbinding. Wij volgen het lied van onze harten, vrijelijk zingend, de symfonie van het Leven binnenin harmoniserend.
Straal voort!

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright: © 2005-2016 Jamye Price, www.CrystallineSoulHealing.com All Rights Reserved. You are free to share this work for non-commercial use in complete and unedited form with this copyright information displayed in its entirety.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten