zaterdag, mei 07, 2016

De Wekelijkse Lichtstraal - “De Naam van Liefde” - 5 Mei 2016 / Jamye Price


De Wekelijkse Lichtstraal
“De Naam van Liefde”
5 Mei 2016 / Jamye Price

Gezegend Wezen, herken je de diepgaande Liefde die je bent? Herken je hoe speciaal en uniek je voor het Leven bent? Herken je hoezeer het Leven van je Houdt? Het is Onvoorwaardelijk, eindeloos en eeuwig. Net zoals jij dat bent.
Mens zijn is een unieke ervaring binnenin het Leven. Je pad is om het Leven aan jou aan te passen, terwijl vele andere aspecten van het Leven meer resonant zijn om zich aan te passen. Dit is overdreven vereenvoudigd, en is daarom slechts een deel van het hele verhaal. Doch dit vormen van het leven is je pad. Jij biedt harmonie aan chaos aan, en chaos biedt kansen/mogelijkheden aan jou aan.
De macht om het leven aan te passen geeft sommigen problemen, omdat zij waarnemen  hoe het leven op Aarde gevormd werd door hebzucht, egoïstische macht, en het veronachtzamen van de heiligheid van het leven. Het is beangstigend omdat het betekent dat je het moet riskeren om uit de veiligheid van je schelp vandaan te komen, en jouw zaad van mededogen dieper wortel te laten schieten in de dieptes voor de kracht om hoger naar het Licht te reiken.

Iedereen om je heen is aan het wisselwerken vanuit een plaats van Liefde, of je het nu wel of niet in het moment herkent.
Misschien is het in één moment een gemakkelijke en prachtige weerspiegeling van je hoogste hoop voor het leven. Misschien is het een andere manier van Liefde, hetgeen jou ongemakkelijk maakt. Het mag tegenstrijdig zijn voor jou, bij jou veroorzakend het te vrezen, het te weerstaan of ertegenaan te duwen. Misschien weerspiegelt een andere een onvolwassen aspect van zelfbehoud dat schade in het moment veroorzaakt. Doch, elk wezen, en inderdaad alle aspecten van het leven, zijn diepgaand verbonden met Liefde en wisselwerken vanuit een resonantie binnenin het volle spectrum van Liefde, zelfs wat toeschijnt diens tegengestelde te zijn.  
Waar jij in dat spectrum bent bepaalt je ervaring. Je huidige tijd roept voor jou bekrachtiging om je grenzen van Liefde vast te houden zodat je resonantie sterk blijft, een krachtige vibratie handhavend welke met de mensheid wisselwerkt - de vibratie van het leven op Aarde beïnvloedend.
De Naam van liefde? Je ziet het overal om je heen. Eentje wordt mens genoemd, eentje boom, eentje bloem, eentje uitdaging, eentje het moment. Herken de Liefde, de heiligheid van elk, en je herkent Liefde te midden van al het Leven.
Jouw besef/bewustzijn geeft Liefde kracht, voedt het om te groeien.
Terwijl wij zitten om De Naam van Liefde uit te stralen, herkennen wij dat ieder aspect van afscheiding een anderen naam voor Liefde is. Wij zien de heiligheid in alle expressies, zelfs degenen die ons naar grotere kracht roepen door de tegengesteldheid in een moment. Wij verduidelijken onze wensen/verlangens en houden onze band van Liefde sterk binnenin vast, terwijl de menselijke ervaring onze unieke vibratie aanraakt. Wij worden sterk genoeg om met de winden van verandering mee te waaien, ondertussen diep geworteld in ondersteunende Liefde. Wij zijn mededogen in de menselijke vorm, echoënd dat Ik in de toekomstige vorm Ben als de mensheid transformeert.  
Straal voort!

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright: © 2005-2016 Jamye Price, www.CrystallineSoulHealing.com All Rights Reserved. You are free to share this work for non-commercial use in complete and unedited form with this copyright information displayed in its entirety.

1 opmerking:

  1. Je hebt groot gelijk, Cobie, dus ik wens je veel uiterlijke en innerlijke zonnestralen! En nog eens hartelijk dank voor je harde werk voor ''ons' allen.
    Veel Liefde en LIcht.
    Minie

    BeantwoordenVerwijderen