maandag, mei 02, 2016

Boodschap van Liefde - Cirkel van Licht - 25 April 2016 / Yael en Doug Powell


Vanuit de Boodschappen van God
Boodschap van Liefde - Cirkel van Licht
25 April 2016 / Yael en Doug Powell

Als je een bewust hart wordt en de Goddelijke resonantie van Liefde vasthoudt, word je in essentie Mijn hart-zegen, opening, oplading, versterking van de Waarheid van Liefde in ieder hart in de wereld. Niet alleen de mensheid maar alle expressies van God hetgeen, natuurlijk, alles is. Iedere levende Quark (Wat voor verschillende types dan ook van zeer kleine deeltjes opgemaakt uit materie). Iedere elektron. Iedere energiegolf.
Omdat iedere versterking, iedere aanraking van Liefde welke uitgebreid is ook naar buiten reikt om een verwerker te worden van Liefde, het versterkende Hart van God Ik Ben, wordt ogenblikkelijk ieder hart in de wereld gemagnetiseerd in/naar de enige waarheid welke Liefde is, de enige Werkelijkheid, en al het andere is eenvoudig een Lichtspel en schaduwen, van bewustzijn pretenderend dat te zijn wat niet bestaat.
Dus de kracht van je hart wordt de ontwaking van ieder leven dat het aanraakt. Als dat leven niet al compleet bewust is in het gebied van je hart, is het volmaakt, en de waarheid van Liefde kan niet ontkend worden, manifesteert volledig, ogenblikkelijk en stroomt voort als de eindeloze mogelijkheden van de waarheid van Liefde doorheen de harten van de mensheid, een wereld creërend van onvergelijkbare God-glorie en eindeloze schoonheid, de expressie in de symbolen van dit leven dat je leeft van Alles Dat Ik Ben als jou.

Dit is de verschuiving waarnaar ik jullie oproep. Ik wil dat jullie de kracht van jullie hart voelen, de kracht herkennen van de meevoering van het hart van de levende kosmos, het Hart van God Ik Ben precies hier als jij. Kijk toe als het spel van de dualiteit eenmaal glanst en wegvalt, zodat je pure extase en heilige herkenning ervaart van de waarheid van je wezen als het Hart van God, de grote ontwaking van de krachten van Licht en Liefde, bewustzijn dat op nieuwe manieren als jij geboren wordt, als Liefde meer van zichzelf maakt als jouw werkelijkheid.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
From The Messages from God
25-04-2016 | Circle of Light www.circleoflight.net

Geen opmerkingen:

Een reactie posten