woensdag, mei 11, 2016

Ascentie Berichten - Integreren Wie We Zijn - 10 Mei 2016 / Kara Schallock


Ascentie Berichten
Integreren Wie We Zijn
10 Mei 2016 / Kara Schallock

We verhuizen steeds sterker in/naar het integreren van onze Nieuwe Zelven; we belichamen een geheel nieuwe manier van Zijn. Levenservaringen zijn nieuw en anders, en als we proberen om op de oude manieren van controleren, plannen en onflexibel te zijn te handelen, werken de dingen gewoonweg niet uit. Het Nieuwe gaat over flexibel en stromend te zijn. De dingen zijn niet lineair; zij ebben en vloeden. Het integreren van onze Nieuwe Zelven is hoe wij nu stromen met de levensveranderingen. En dit neemt het in het Moment te zijn en te voelen wat te doen of niet te doen. Dit Stromen helpt ons onze Ziel meer te belichamen. In het oude, dachten wij aan onszelf als zijnde afgescheiden en duwden gewoon onze weg door alles heen. De Ziel duwt of controleert niet; het Is eenvoudig. Gecentreerd zijn in het huidige moment is het enige dat we waarlijk kunnen voelen waartoe wij begeleid worden om te doen. In het oude, gaven wij onze Macht weg aan diegenen die ons vertelden wat te doen. In het Nieuwe, weten we wat te doen; specifiek terwijl we steeds meer Ziel-vermengd worden.
De Ziel en alle hogere dimensionale wezens vertellen ons niet wat te doen of hoe te zijn, want onze Vrije Wil wordt gerespecteerd. Wij zijn soevereine wezens en moeten onze eigen beslissingen maken. Ziel-vermengd te zijn, weten we wat wel of niet te doen, omdat wij het voelen … als we bewust zijn. Wanneer een  oude manier van iets te doen naar boven komt, dan kunnen we het loslaten of kiezen om het te doen of stil te zijn totdat wij voelen dat het uitgelijnd is met ons gehele wezen.
In het oude, bleef je bezig. Je drukte hield/houdt je tegen van de Waarheid te voelen; hield je tegen van de Waarheid van jou te voelen. Wanneer je in je hoofd bent, kan je het Nieuwe voelen. Het Nieuwe is absoluut het tegengestelde. Aan ons word gevraagd om onze drukte en onophoudelijk denken te laten vallen. Als we meer in/naar het Nieuwe overgaan, mag deze verschuiving zeer ‘alien’ aanvoelen en in je Zijnheid en Stilheid mag er schuldgevoel zijn (dat je niet genoeg doet) en er mag een depressie zijn; een gevoel dat je niet productief bent of onophoudelijk in beweging of denkende bent. Je mag niet weten hoe te Zijn. Het neemt een tijdje om je aan te passen aan je Nieuwe Zijnheid, dus ben geduldig met jezelf. Ga niet terug naar het oude, hetgeen is waar jij je comfortabel zou kunnen voelen, en ga door Nieuw te zijn, zelfs terwijl het vreemd aan mag voelen. Op het één of andere punt, zal het helemaal niet vreemd aanvoelen en je mag je afvragen waarom je deze verschuiving überhaupt vertraagde. Het is zoveel vloeiender en gemakkelijker in het Nieuwe. Je mag je ook een beetje verloren voelen; doch dit allemaal mag losgelaten worden als je immer dichterbij gaat naar Nieuw te zijn. Het verbaast mij in feite hoe wie dan ook kan werken voor een oude 3D organisatie, terwijl zij deze energieën ervaren. Het kan een uitdaging zijn om bij anderen te zijn, die ervoor kiezen om ook niet wakker te worden. Doe het beste dat je kunt en ben wie je bent, zonder het oude verlangen om je Licht te dimmen om ertussen te passen.

Weet ook (weet-in-het-hart), dat als je doorgaat in vibratie en bewustzijn te stijgen, te vermengen met je Ziel, je ook fysieke sensaties ervaart. Heel veel jaren geleden, werd ik door een zeer krachtige genezende/heelheid van Zijn/Wezen sessie genomen, gerelateerd aan een leven voorafgaand aan de Aarde. Nadien was ik gedurende een paar uren blind. Mij werd verteld dat het was omdat mijn DNA opgewaardeerd was. Terwijl je niet blind zult worden, merk op wanneer je ogen wazig worden, specifiek tijdens het wakker worden in de ochtend. Dit is ook een DNA verschuiving. Ik noem dit “vage ogen”. Als je lichaam zich aanpast, wordt het helder. Er zijn andere manieren waarop je lichaam zich aanpast, uniek voor jou, terwijl je in vibratie en bewustzijn stijgt … We zijn bezig Lichter en Lichter te worden.
Velen willen weten hoe te verschuiven van gecontroleerd te worden door het intellect naar Hartgecentreerd te zijn. Er is geen snelle fiks, aangezien de verschuiving zachtjes en geleidelijk is, hoewel het bij tijden niet zo schijnt te zijn. Meditatie is de beste manier om het Hart (Hartgecentreerde Meditatie) en de Ziel te bekrachtigen, want de Ziel is verbonden met het hart. Wanneer iemand eenmaal diens Hart gebruikt, zijn zij in staat om gemakkelijker te verschuiven van denken naar voelen. Dit neemt in het Moment te zijn, dus in ieder moment, kan iemand vragen, “Waar ben Ik?” Wanneer iemand zich op het gevoel focust, worden zij begeleid gebaseerd op of zij zich uitgebreid of ingeperkt voelen. Door te voelen worden wij ons dan bewust van waar wij mee resoneren en met waar we niet mee resoneren. Resonantie is Stromen. Weerstand is bijna altijd gehechtheid aan de gedachte. Gevoelens zijn in het Nu; gedachten zijn altijd van het verleden … vroegere ervaringen, vroegere overtuigingen, vroegere manieren van Zijn. Het gehele verleden is van het oude leven. Wanneer een wezen eenmaal voelt, is een gedachte dat uitlijnt met het gevoel geboren; dit is de Hogere Geest, waar het ego degene wordt die de Ziel tot uitdrukking brengt. Wanneer iemand voelt, is hij/zij op diens weg naar meer Besef en het hogere bewustzijn, en verandert het leven.
Over het algemeen gesproken, zijn wij ons aan het fijn afstemmen. Velen worden nog steeds door oude overtuigingen van onwaardigheid, schuldgevoel en slachtoffer energieën gecontroleerd. Iedere keer dat je gedachten hebt van niet goed genoeg te zijn, genoeg te hebben of genoeg te doen, kan het teruggespoord worden naar overtuigingen van onwaardigheid, schuldgevoel en een slachtoffer te zijn. Slachtoffer energie vertelt je dat dingen met jou gebeuren en niet voor jou. Wanneer je het loslaat en onder de oppervlakte kijkt van iedere gebeurtenis in je leven, zie je dat jij deze gebeurtenissen creëert, zodat jij je bewust kunt worden van welke geschenken en lessen zij brengen. Deze concepten/overtuigingen hebben jullie gedurende levensspannen gecontroleerd en het is tijd om het harnas af te nemen en alles te zijn van wie je bent en niet de piepkleine versie waar je intrapte om te geloven. Met elke oude overtuiging die je loslaat, stijg je meer in Liefde. Liefde is grenzeloos en is open voor alle ervaringen die de Liefde verbeteren welke je bent.
Alles waar wij doorheen gegaan zijn de afgelopen jaren is integrerende en aardende Liefde als ons. Het is niet iets daarbuiten of wensdenken (hetgeen niets doet); het is volledig lopen in het wezen dat je bent en waar je meer van wordt. Het is Nu tijd om te bezitten wie je bent … niet wie je in het verleden geweest bent. Wij zijn de Waarheid van ons aan het integreren in al onze aardse lichamen, mentaal, emotioneel en fysiek. Het mag zeer zeker gemakkelijker zijn om nu te manifesteren, volledig ondergedompeld zijnde in onze lichamen. Sommigen zijn nooit volledig in hun lichamen geweest, sommigen hebben ernaar gehunkerd om de Aarde te verlaten en sommigen zijn zo geaard in hun fysicaliteit - doch niet verbonden met de Bron - dat zij niets anders kunnen doen dan te reageren op hun omgevingen. Om volledig geïntegreerd te zijn is om het Goddelijke in ieder woord, gedachte, gevoel en actie tot uitdrukking te brengen, want er is geen afscheiding tussen de Bron en ons. Iemand kan zichzelf met niemand anders vergelijken met betrekking tot wat en hoe zij de energieën ervaren, want wat ieder individu ervaart is voor hun eigen pad. In plaats van te vergelijken of te proberen om erbij te horen, accepteer gewoon wat je ervaart als perfect voor je eigen evolutie.
Als we meer volledig integreren, zal een ieder op een unieke manier naar hun pad opgeroepen worden. Of het nu een pad is waar je voor een poosje op geweest bent of het is iets nieuws voor jou of dat het nog geen tijd is omdat er meer los te laten en te integreren is, het is uniek voor jou. Iedereen is aan het evolueren/ascenderen in overeenstemming met de Goddelijke Orde. Het Pad is niet noodzakelijkerwijs een carrière of een ding dat je doet; het is hoe jij jezelf tot uitdrukking brengt in alles dat je doet en bent. Het doet er niet toe of jij jezelf als een Lichtwerker of iets anders labelt; het is de Liefde en het Licht dat je uitstraalt dat het pad is. Elk van ons heeft unieke gaven en manieren om hen te delen. Elk wezen is verantwoordelijk voor te kiezen wat en hoe zij delen. Het pad is geen populariteit’ wedstrijd; het Pad is je Licht toestaan volledig te stralen. Je hoeft niet te doen wat ieder ander doet. Als je deel van een groep uit wilt maken voor een gevoel van erbij te horen, wordt er gevraagd om te ontdekken wat onder het verlangen ligt om erbij te horen. Is het om gelijk te hebben? Populair? Is het eenzaamheid? Elk van ons moet ons pad alleen eren en als je jouw eigen begeleiding eert, kan je anderen aantrekken door hoe je vibreert; je trekt aan door je bewustzijn en niemand, anders dan jij, kan het werk doen.
Elk van ons moet vrij zijn van oude overtuigingen, emoties en leeglopende relaties. Elkeen moet compleet de verouderde patronen loslaten die tussenbeide komen met hun Pad van Liefde. Als je altijd de oplosser of vredestichter geweest bent, hoe helpt jou dit om te evolueren? Als je iemand bent om te roddelen of te luisteren naar anderen die dat doen, hoe helpt het jou om te evolueren? Als je iemand bent die het de mensen naar de zin maakt, hoe heeft dit patroon jou geholpen te evolueren? Welke rol ook waar je nog steeds in bent, vereeuwigen anderen hun verwachtingen van jou? Dienen deze rollen jou? Kan jij volledig jezelf zijn zonder excuses, schuldgevoel of angst of afwijzing? Kan je op het hoogste niveau dienen terwijl jij jezelf nog steeds klein houdt? Deze vragen beantwoorden zal je helpen zien waar jij jezelf terughoudt. Je kunt alles zijn van wie je bent ongeacht bij wie je bent of waar je bent. Dit bevrijdt jou zeer zeker om in zelfwaarde en zelf-liefde te stijgen en is noodzakelijk als je werkelijk van Goddelijke Dienstverlening wilt zijn.
Ascentie is multidimensionaal. Het  is het ontvangen van de Lichtgecodeerde energieën en het is veranderend om de energieën te ontvangen en te integreren. Het is niet slechts veranderend en het is niet slechts het Licht ontvangend. De twee gaan hand in hand. Wanneer je gedachten uitgelijnd zijn met je Ziel en je acties uitgelijnd zijn met je Ziel, ben je overeenkomend binnenin al je lichamen en dus ben je gereed om de geascendeerde meester op de Aarde in Goddelijke dienstverlening te zijn, in alles dat je bent en alles dat je doet. Er is geen afscheiding tussen de spirituele jij en de fysieke/mentale/emotionele jij. Dit is het Heilige Huwelijk. Wanneer je volledig geïntegreerd bent, reflecteert je bewustzijn dat en trek je anderen aan die met jou resoneren. Relaties; nieuw of doorgaand; reflecteren dit. Weg zijn de relaties gebaseerd in alles anders dan Heelheid; Heelheid als een persoon en Heelheid in de relatie. Als je een relatie wilt gebaseerd in heelheid, begin je binnenin.
Ben ervan bewust dat je doorgaat om steeds gevoeliger te zijn jegens energieën en vergiften (ofwel in voedsel, de omgeving of de mensen). Schenk aandacht aan hoe je begeleid wordt en loop weg als je bij jezelf voelt je af te sluiten. Onze fysieke lichamen communiceren met ons. Zij helpen ons te onderscheiden wat het beste voor ons is en wat niet. Het spreekt de gehele tijd tegen ons, als we ervoor kiezen om aandacht te schenken. Onze lichamen, geesten en harten zijn bedoeld Eén te zijn; zij zijn bedoeld om als Eén te werken; niet afgescheiden. En je Hart (Intuïtie/Ziel) gidst, doch is niet afgescheiden van wat voor deel van jou of van de Bron dan ook.
Terwijl we onze Zielen integreren; onze Hogere Zelven; onze Ware Zelven; gaan wij door te ascenderen en te evolueren. Nieuwe richtingen of verbeterde richtingen zullen gepresenteerd worden; allen welke ons helpen meer en van een hogere dienstverlening te zijn. Alles dat je ervaart helpt je om meer te zijn. Blijf bewust en wakker, niet langer in slaap gesust door oude patronen van behoeftigheid en twijfel. Ben het krachtige wezen dat je waarlijk bent. Wij zijn gereed om de ware essentie van Goddelijkheid te integreren en te aarden. Ongeacht waar je bent, je staat op Heilige Grond.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2016, Soulstice Rising. All Rights Reserved! - http://www.soulsticerising.com/index.asp

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen