zaterdag, mei 28, 2016

Ascentie Berichten - "Ascentie Weetjes" - 27 Mei 2016 / Kara Schallock


Ascentie Berichten
"Ascentie Weetjes"
27 Mei 2016 / Kara Schallock

Wij zijn in nochtans een volgende ongeëvenaarde energetische toegangspoort. Aan een ieder van ons wordt gevraagd om in ons hoogste potentieel te leven; om onze vele gaven te actualiseren. Ja; vele gaven. Wij hebben niet slechts één gave of één doel; we hebben vele gaven en meer dan één doel. Het creëren van ons Nieuwe Leven is zeer zeker een doel. Doel is niet beperkt tot het zijn van een Lichtwerker of wat voor bepaald label of bepaalde titel dan ook. Doel is geen label; het is het authentiek tot uitdrukking brengen van onszelf in alles dat wij doen en zijn … waar we ook zijn en wat het ook is dat we doen. We beperken onszelf door te claimen dat we dit of dat zijn. Wij zijn grenzeloos.
Ben wie je bent en op deze manier vervul je één van je doelstellingen. Je bent niet slechts één ding; je bent multidimensionaal. Je brengt jezelf op vele verschillende manieren tot uitdrukking. Je brengt je zelf op één manier tot uitdrukking met je gaven te delen; op een andere manier binnenin iedere relatie die je hebt. In het oude, beperkte jij jezelf door jezelf een rol toe te wijzen. In het Nieuwe, heb je geen rol om te spelen, want je deelt wie je bent in ieder gegeven moment terwijl je begeleid wordt. Nu is de tijd om de essentie van wie je bent te delen en vanuit die essentie, je Goddelijkheid, breng jij jezelf op vele verschillende manieren tot uitdrukking. Je bent vrij om je ervaring in ieder moment te kiezen. Volg Gaia’s leiding; Zij heeft niet slechts één label om mee omschreven te worden. Er is een grote diversiteit in Haar wezen; net zoals dat er in jullie wezen is.
Stromen staat je toe om te verschuiven in wat voor richting je ook maar kiest. Vrij zijn betekent om zelfopgelegde regels los te laten … wat passend of niet passend is in overeenstemming met je cultuur en opvoeding; wat is goed of wat is verkeerd … je bent hier om je Goddelijkheid, je Ziel, tot uitdrukking te brengen. Je kunt je richting op ieder moment veranderen. Je kunt jezelf bevrijden van opgelegde overtuigingen. Je kunt vele expressies uitproberen en hen afdanken wanneer je wilt als zij niet met jou uitlijnen.
Heelheid is het omhelzen en het zijn van alles van wie wij zijn; niet slechts dit of dat aspect. Wij zijn shape-shifters (vorm-wisselaars). Wij zijn niet gebonden door anderen hun oordelen of regels. Wij kunnen kiezen om vrijelijk onszelf te zijn of opgesloten te blijven in oude overtuigingen en beperkingen. We hoeven niet aan één ding te blijven plakken; wij kunnen in en uit alles stromen. Dit mag beslist tegen je oude regels ingaan van te blijven in een liefdeloos huwelijk omdat je verondersteld wordt dat te doen (of wat dan ook te doen wat je veronderstelt wordt om te doen) of je blijft in een akelige baan, aldus je pensioen kunt verzamelen of door kunt gaan met bepaalde gedragingen omdat anderen dat van jou verwachten. Er zijn vele voorbeelden van hoe wij onszelf terughouden van vrij en authentiek te zijn.

Wanneer wij onszelf schoonmaken van oude regels, verwachtingen en aannames, openen wij ons voor de Nieuwe Geschenken. Verwachtingen zijn gebaseerd op oude overtuigingen en zijn gefocust op de toekomst en vaak in het illusionaire “hoopvolle wensen”. Aannames zijn ook gebaseerd op oude overtuigingen en ieder wezen diens geschiedenis, en staat niet toe voor wat dan ook dat Nieuw is. Om Nieuw te zijn, moeten wij onze geschiedenis en onze oude verhalen laten vallen. Het vereist van ons om onschuldig te zijn en de dingen te zien door nieuwe ogen zonder vooropgezette ideeën over hoe de dingen zouden moeten zijn. Is het gemakkelijk? Nee, omdat tot aan dit punt, alles dat wij waargenomen hebben gebaseerd was op vroegere ervaringen toen het afgescheiden ego de manier zoals wij waren regeerde; het afgescheiden ego kent alleen het verleden. De Ziel is alleen in het huidige moment. Het heeft geen toepassing voor het verleden. Het Nieuwe heeft geen toepassing voor het verleden. Het verleden is het verleden en is gebaseerd op beperkte informatie; dit is zowel op een persoonlijk als een wereldwijd niveau. De volgende keer dat je bij iemand bent die je gedurende een tijdje gekend hebt, pretendeer dat je hen net ontmoet hebt. Weg is je geschiedenis met hen; weg zijn de vooropgezette ideeën die je over hen hebt; en je stelt je open om hen in de Waarheid van het Moment en in Onschuld en Liefde te ontmoeten.
Het doel van Ascentie is om spiritueel te evolueren en om het alledaagse leven te hebben Eén te zijn met en als ons spirituele leven; met andere woorden, om in onze spirituele Integriteit te leven. Om dit te doen, moet een ieder zichzelf in diens hoogste en oprechtste manier tot uitdrukking brengen; in volledige Authenticiteit. Wanneer je dit doet en je laat oude labels en de voorbije geschiedenis vallen en in het Moment bent, ben je in volledige Integriteit. Integriteit is niet gebaseerd op oude manieren van zijn/bestaan; het is het zijn in je Ziel diens Waarheid in dat Moment … en dit verschuift. Alles in het Nieuwe verschuift/verandert; het is niet bedoeld om statisch te zijn en klem te zitten in één expressie. Wanneer je de dingen eenvoudig houdt en in het Moment blijft, zal je authentiek je Integriteit tot uitdrukking brengen; de Waarheid van wie je bent … in dat Moment, gebaseerd op hoe jij je voelt en wanneer je uitgelijnd bent met je hart. Op deze manier, breng jij je gaven, je Liefde en je Licht met/bij iedereen tot uitdrukking. Je wordt de Vuurtoren, de verloren schepen begeleidend naar de veilige kusten van hun eigen Hart. Je doet dit door jezelf te zijn; niet via een baan of een intentie of een “verondersteld-om-te”.
Je onderwijst door voorbeeld; door authentiek jezelf te zijn. Je onderwijst niet om resultaten te krijgen; je straalt eenvoudig en anderen hebben dan een keuze als tot hoe zij kiezen om te zijn. Wanneer je zonder verwachtingen en geen gehechtheid aan de uitkomst deelt, ben je op je Pad. Wanneer je jouw innerlijke begeleiding in ieder Moment volgt, ben je op je Pad, wanneer je alleen doet wat met jou resoneert, ben je op je Pad. Je wordt volledig ondersteund en de weg voor jou om meer te zijn is duidelijk. Wanneer jij je ontkoppelt van de illusies van de oude wereld, ben je op je Pad. Wanneer je positief blijft in ieder Moment, ongeacht van wat je dualistische verstand je zou kunnen vertellen, ben je op je Pad … je Pad van Ascentie; je voornaamste doel.
Wanneer in twijfel of verwarring, geef je over aan de essentie van Simpliciteit. In het Nieuwe, zijn de dingen simpel en duidelijk. Er is geen nadenken voor het intellect. Simpliciteit is van het hart. Wanneer je niet zeker bent wat te geloven of welke richting op te gaan, word rustig en stil. Ga met je gevoel mee. Soms betekent dit om niets te doen, dus vertrouw in de Goddelijke Order en de Goddelijke Tijd. Wanneer je loslaat en het laat zijn, zal je begeleid worden … wanneer het de perfecte tijd voor jou is. Het loslaten is het loslaten van het pushen van de dingen om te gebeuren.  Dit creëert stress en er is geen stress in het Nieuwe, want stress is weerstand. Geef je over aan wat is en vertrouw erop dat wanneer alles uitgelijnd is, je begeleid zult worden naar je volgende stap.
Besef dat je volmaakt bent waar het het beste voor jou is om te zijn voor je hoogste leren en evolueren. Wanneer in Acceptatie, laat je de weerstand of twijfel of verwarring los. Dit dan leidt naar Beweging en Besef. De lagere energieën van twijfel en verwarring zijn in tegenstelling tot de Ziel diens weten. Twijfel nooit dat je door de ziel begeleid wordt. Luister je? Het mag een vertragen en een loslaten nemen van alles intellectueel in vraag te stellen. Het is volmaakt prima om in Stilheid te rusten. Heb Vertrouwen/Geloof; ben sterk in je weten en vertrouwen.
Kijk naar waar je gelooft dat je afgescheiden bent. Religie scheidt af; politiek scheidt af; oordeel scheidt af; het gebruiken van de term “ons en hen” scheidt af; labels en titels scheiden af. Wij zijn niet afgescheiden. Wij spiegelen elkaar zodat wij meer mogen evolueren. Wanneer jij je afgescheiden voelt of beter of slechter dan wie dan ook, vraag wat je over je zelf aan het leren bent. Waar manifesteer je binnenin afscheiding? Voel je dat je beter bent dan anderen; meer intelligent; beter af, slechter af; knapper of lelijker, jaloers … dit allemaal scheidt af. Geloof je, in de diepere nissen van jezelf, geloof je dat je niet Goddelijk bent of dat je afgescheiden bent van de Bron?
Ben er ook bewust van wanneer je lineair denkt (Stap A leidt naar Stap B leidt naar Stap C). Bijvoorbeeld, wij evolueren noodzakelijkerwijs niet van de 3de Dimensie naar de 4de en dan naar de 5de Dimensie. Ieder wezen draagt diens Thuis Dimensie binnenin zich. Een wezen kan het leven in de 3de Dimensie ervaren en toch de 11de Dimensie binnenin zich dragen. Wij zijn Multidimensionaal en mogen vele dimensies tegelijkertijd ervaren. Heb geen ingestelde ideeën over hoe de dingen zijn, aangezien zij dat helemaal niet mogen zijn. Er is veel dat wij niet weten of momenteel kunnen begrijpen; en dat is prima, want onze plaats is om de dingen eenvoudig en stromend te houden. Alles verschuift/verandert, dus wat iemand in het ene Moment mag ervaren kan totaal verschuiven/veranderen in het volgende Moment. Niets blijft hetzelfde. Wat jou overstuur mag maken in dit Moment, daar mag je de zegen van zien in het volgende Moment.
In ieder Moment, vraag hoe je mag dienen en neem dan een stap in die richting. Dit, natuurlijk, verschuift/verandert; dus stroom met je begeleiding. Het zal je leiden naar de ervaringen die jou verbeteren en jou verder voort op je Pad helpen. Het kan zo plezierig zijn als je gewoon luchtig voort stroomt. Het kan moeilijk zijn als je denkt dat jij je aan één ding vast moet blijven houden om te bewijzen … om wat te bewijzen? Vertrouw altijd dat wat je ontvangt.
Terwijl wij doorgaan voorwaarts aangespoord te worden aangaande onze Ascentie op de Aarde, zijn de meesten in een fase van het integreren van de Nieuwe Waarheden. Wij ervaren nog steeds Ascentie “Symptomen”, en nochtans zijn wij niet zo bestand tegen hen als wij eens waren. We laten nog steeds oude patronen en overtuigingen los en omhelzen langzaam een nieuwe manier van zijn/bestaan. We zijn uit onze hoofden naar onze Harten aan het verschuiven; van denken naar voelen en terwijl wij dat doen, worden we begeleid, want dit is het Pad van de Ziel.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2016, Soulstice Rising. All Rights Reserved! - http://www.soulsticerising.com/index.asp

Geen opmerkingen:

Een reactie posten