maandag, mei 30, 2016

Aartsengel Zadkiel - “Jezelf Met de Nieuwe Energie Voeden” - Juni 2016 / Linda RobinsonAartsengel Zadkiel
“Jezelf Met de Nieuwe Energie Voeden”
Juni 2016 / Linda Robinson

Groeten Geliefden,
Dit is Aartsengel Zadkiel, samen met Heilige Lady Amethyst, en wij groeten jullie in Liefde en Licht. Vandaag, wensen wij om ‘jezelf met de Nieuwe Energie voeden’ te bespreken.
Jullie gaan door met vele energie verschuivingen te ervaren die nieuwe, hogere dimensionale energie binnenbrengen, en dit is jullie besef aan het openen voor nieuwe mogelijkheden in het Universele Licht. Nieuwe rijken en een nieuw verreikend uitzicht komen in/naar jullie besef.  
De hogere dimensionale energie heeft een kwaliteit van verfijnd Licht. De deeltjes van dit Licht zijn zeer fijn en ijl. Zij  hebben een kwaliteit van zeer etherisch te zijn met eindeloze mogelijkheden. Zij roepen naar jullie en nodigen jullie uit om deze verfijnde energie te ervaren. Zij herinneren jullie aan jullie ware Thuis. Zij roepen naar jullie om de Eenheid/Eensgezindheid van de gehele Schepping te ervaren. Zij roepen naar jullie om jullie eigen energiegebied in verfijning te laten stijgen om deze verfijnde energie te incorporeren.
Je persoonlijke energiegebied wordt verbeterd wanneer jij jezelf voedt. Jezelf voeden is niet langer meer optioneel. Het is cruciaal in de nieuwe energie.
Jezelf voeden met de nieuwe energie kan je helpen om de hogere dimensionale energie te assimileren. Wanneer jij jezelf voedt, omring jij jezelf met de hartenergie van het Goddelijke Vrouwelijke. De Goddelijke Vrouwelijke energie is liefdevol, verzorgend, mededogend en begrijpend. Het verlangt ernaar om jou de voeding te geven die je gedurende eonen aan anderen verstrekt hebt. Nu, is het tijd om deze voedende energie van het Goddelijke Vrouwelijke aan jezelf te geven.

Jezelf omringen met de hartenergie van het Goddelijke Vrouwelijke stelt je in staat om je bewustzijn jegens de hogere niveaus te ontspannen en uit te breiden. Dan, kan de nieuwe hogere dimensionale energie zich zachtjes in je Wezen settelen, en begin je naar hogere niveaus op te stijgen.
Hoe vaker je de hogere frequentie energie assimileert, hoe gemakkelijker je tussen de dimensies in kunt bewegen. Als je dit doet, wordt jij je bewust op een Ziel-wetend niveau, dat Liefde de Universele vibratie van de sferen is.
Jezelf iedere dag voeden zal je vibratie helpen om hoog te blijven. Wanneer jij jezelf eerst voedt, houdt dit je wezen gevuld met Licht. Dit staat je toe om op de Universele Liefde in te tappen. Als je deze Liefde voelt, ben je in staat om van een grotere dienstverlening voor de mensheid te zijn. Het is moeilijk om met anderen te delen wat je niet eerst voor jezelf doet. Daarom, jezelf iedere dag voeden is niet egoïstisch. Tamelijk het tegendeel, het is je eigen Wezen eren door jezelf eerst te voeden en dan deze Universele Liefde met anderen te delen.
De manieren waarop je beslist om jezelf te voeden, kan variëren van tijd alleen naar samen met anderen te zijn. Het is hoogst persoonlijk, afhankelijk wat ervoor zorgt dat het hart zingt. Te doen wat ervoor zorgt dat jij je speciaal voelt en je energie herstelt, zal je helpen om jezelf te voeden.
Het is het kleine, consequent voeden van jezelf dat ervoor kan zorgen dat het hart zingt. Zelfs een paar kleine dingen iedere dag kan een brug bouwen van voor jezelf te zorgen dat jou toe zal staan om doorheen je dag te gaan met het gemakkelijker vervullen van andere verantwoordelijkheden. Wanneer je weet dat je iedere dag vriendelijke, voedende dingen voor jezelf doet, zal je Wezen waarschijnlijk meer gevuld blijven met hoger dimensionaal Licht. Het is een anticipatie en vreugde wanneer je jouw Wezen waardeert en in ere houdt.
Eén techniek die je mag wensen om te gebruiken om jezelf te voeden is om je af te stemmen op je Goddelijke Vonk, welke je verbindt met Alles Dat Is. Het is het eeuwige deel van jou dat in je hartcentrum verblijft. Hoe vaker jij je op je Goddelijke Vonk afstemt, hoe helderder het zal schijnen. Dit staat jou toe om zelfs meer Universele Liefde en Licht te ontvangen en te dragen. Je eigen wezen zingt en is gelukkig, en dit Licht straalt uit naar de mensheid, de planeet en het Universum.
Dit staat je toe om naar gebeurtenissen in je huidige omgeving te kijken vanuit en hoger perspectief. Je kunt je gemakkelijker aan andere relateren. Je beseft dat iedereen een Goddelijke Vonk binnenin heeft en dat dit is wat iedereen in Eenheid verbindt.
Een andere manier om jezelf te voeden is om zelf-waardering te beoefenen. Je kunt dit doen door je te focussen op je positieve kwaliteiten. Dit wordt niet op een opschepperige manier gedaan. Het is eerder het erkennen van die kwaliteiten die een deel zijn van wie je bent. Dit kan privé in je rustige tijd gedaan worden.
Deze kwaliteiten mogen variëren van vriendelijkheid naar loyaliteit om voor anderen behulpzaam te zijn. Je mag openstaan voor nieuwe concepten en een zoeker zijn op het spirituele pad. Focussen op positieve kwaliteiten kan helpen om je vibratie te verhogen en je hartenergie open te houden voor Universele Liefde.
Wanneer je zelf-waardering beoefent, helpt dit jou om je lichaam te voeden en vol energie te houden. Dan, ben je in staat om dit voeden naar anderen uit te breiden. Je begint om op te stijgen naar hogere dimensionale niveaus en, op z’n beurt, het te helpen om de energie van diegenen om jou heen te verheffen.
Geliefden, wij moedigen jullie aan om door te gaan met jullie zelf te voeden, zodat jullie dit voeden naar anderen uit mogen breiden. Wij zijn bij jullie als jullie jezelf en anderen met Liefde omringen.
Weet dat er groots van jullie gehouden wordt.
WIJ ZIJN Aartsengel  Zadkiel en Lady Amethyst en Wij omringen jullie met Liefde
En zo zij het.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
All Rights Reserved Linda M. Robinson, http://personalpathwaysoflight.com/
Posting on websites is permitted as long as the information is not altered, excerpted or added to, and credit of authorship, including my name and website, is given. Linda M. Robinson, http://personalpathwaysoflight.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten