donderdag, mei 05, 2016

Aartsengel Gabriel - Nieuwe Funderingen Creëren om in de Veranderende Tijden te Gedijen - 4 Mei 2016 / Shanta Gabriel


Aartsengel Gabriel
Nieuwe Funderingen Creëren om in de Veranderende Tijden te Gedijen
4 Mei 2016 / Shanta Gabriel

Dierbaren,
Er zijn momenten in het leven wanneer jullie de kracht die door jullie heen gaat moeten erkennen en jullie levens moeten gaan toewijden aan iets groters. In tijden van uitdagingen in het leven, is het specifiek belangrijk om je te herinneren waar je waarlijk aan toegewijd bent, en wat het is waar je aan toegewijd bent om te ervaren. Het is dan dat je kunt deelnemen aan het creëren van een nieuwe fundering van welzijn, hetgeen je toestaat om diepgaand binnenin je hart te resoneren met wat je meer vervulling en genade-gevuld besef brengt.
Wanneer jij je focust op de wereld buiten jou, veroorzaakt het bij  jou om overeen te komen met diens vibratie. Je wordt bij jezelf gewaar te versnellen  op de innerlijke niveaus, er wordt oppervlakkiger adem gehaald en je maakt misschien vergelijkingen die geen geluk/blijheid of vrede-gevulde reacties creëren.
Voor deze veranderende tijden, is het belangrijk om je te focussen op het innerlijke hart van je wezen, de aandacht toestaand om terug in/naar uitlijning te komen met dat wat jou voedt en een grotere verbinding brengt aangaande het innerlijke Evenwicht dat de noodzakelijke ondersteuning verstrekt om het leven onder ogen te komen zoals het is, alsook om de nieuwe mogelijkheden/kansen te zien die voor jou bestaan.

Het is een goede tijd om nieuwe funderingen in het leven te creëren, die de kwaliteiten diep binnenin je lagere chakra’s aanbieden die jou toestaan te gedijen op een manier van Welzijn. Deze kwaliteiten zullen als Waarheid resoneren, en dat wat voor jou waardig is om je leven op te baseren. Het beste van alles, zij zijn flexibele kwaliteiten van het bewustzijn die een verschuivende bekrachtiging toestaan, de goddelijke attributen van Vrijheid, Liefde, Overvloed, Vrede en de Harmonie bezielend. Alles dat je ten zeerste wil ervaren in je leven.
Je referentiepunten in deze verschuivende frequenties zijn veranderd en de innerlijke funderingen zijn de bekwaamheid verloren om permanent te zijn. Soms moeten de pilaren, waarop jullie je leven baseren, aangepast worden om meer energie in/naar een ander gebied te brengen. Door dit alles, zal een verticaal stromen vanuit de Hemel naar de Aarde nieuwe creativiteit bekrachtigen en inspireren om binnenin jullie te werken voor ieder gebied van jullie leven.
Er is altijd een Creatieve Oplossing wachtende om naar voren gewenkt te worden om nieuwe levenskracht in/naar gebieden te brengen die stagneerden of hun verbinding met de Bron verloren. Het is een belangrijke tijd om vanuit de innerlijke niveaus de kwaliteiten te creëren die je nodig hebt om in het leven te ervaren. Wanneer je de aandachtige rustige en uitbreidende focus verstrekt om meer ondersteuning toe te staan op een spiritueel niveau, open je de deur die toestaat om aan je behoeften tegemoet te komen met Gratie en Gemak.
En zo zij het.
Aartsengel Gabriel

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2016 - Permission is given for this post to be shared as long as it is used in its entirety and credit is given to the author(s) with the website posted.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten