zondag, april 10, 2016

Mira - Blijf Uit de Angst Vandaan en Verblijf in de Geruststellende Energieën van Liefde - 8 April 2016 / Valerie DonnerMira van de Pleiadische Hoge Raad
Blijf Uit de Angst Vandaan en Verblijf in de Geruststellende Energieën van Liefde
8 April 2016 / Valerie Donner

Groeten, Ik ben Mira van de Pleiadische Hoge Raad, full-time dienstverlenend aan de Aarde Raad.  
De waarheid die verteld moet worden is dat wij verbijsterd zijn over de gebeurtenissen die zich momenteel op jullie planeet voordoen. Om jullie fraseologie te gebruiken “It is like a three ringed circus” (het is chaotisch, opwindend en druk). Wij helpen met het ascentieproces op talrijke locaties in creatie, maar wij hebben nog nooit wat dan ook gezien dat hierop lijkt. Als de grondbemanning zijn jullie je vaardigheden en meesterschap aan het aanscherpen, terwijl jullie door sommige van de duisterste energieën heen manoeuvreren die wij gezien hebben. Jullie verdienen niet alleen jullie Badge van Moed, maar ook vele extra beloningen voor jullie toewijding en expertise. Jullie grote beloning zal zijn om jullie Aarde terug te erven.
Dank je wel voor jullie liefdevolle dienstverlening en bereidheid om deel te nemen aan dit goddelijke experiment. De Schepper is ook verheugd met jullie en zo ook de vele leden van de Licht Alliantie en de Galactische Alliantie. Zonder jullie medewerking zou de evolutie van dit Zonnesysteem en vele andere niet uitvoerbaar zijn.

Beetje bij beetje en laag na laag, worden de duistere strijdkrachten gestript van hun grip op jullie en de planeet. Wij verzekeren jullie dat, hoewel het anderszins aan zou mogen voelen, wij zien wat er gebeurt en wij willen dat jullie weten dat zij in de knel zitten wat betreft het voortzetten van hun agenda. Zij gedragen zich zoals wilde tornado’s omdat zij weten dat hun tijd kort is. Jullie zouden hen  kunnen vergelijken met jullie grote alligators rondslaand met hun lange staarten. Zij zijn kwaad en hongerig om hun controle en hebzucht te handhaven. Onze boodschap aan hen is, dat dit het uur is wanneer zij hun macht verliezen. Bepaalde bewegingen hebben plaatsgevonden die hun complete ondergang in de nabije toekomst zullen verzekeren. Hun gruwelijke gedrag resulteert volledig in dat dit vroeger dan later gebeurt. Zij gedragen zich kwaadwillend richting de Aarde en de mensheid. Dit zal niet langer getolereerd worden. Om in de taal te spreken die jullie gebruiken tegen jullie kinderen die zich misdragen, “Jullie zijn over de streep gestapt.”
Het netwerk over en rondom de ingewikkelde systemen is al op diens plaats. Wij gaan door alles in de gaten te houden dat gaande is in hun gedachten en hun acties. Elkeen van ons heeft opdrachten net zoals jullie. Wanneer de tijd juist is zullen jullie meer weten van wat jullie zullen gaan doen. Wij denken dat jullie je nieuwe opdrachten leuk zullen vinden. Ondertussen, blijf het Licht innemen, mediteer, bid en dirigeer behulpzame energieën en hulpmiddelen waar jullie zien dat zij nodig zijn. Blijf uit de angst vandaan en verblijf in de geruststellende energieën van Liefde.
Nieuwe patronen voor een Nieuwe Aarde en een Nieuw leven op de Aarde werden al aangebracht. Zij zullen op het geschikte moment verankerd worden. Wij weten dat jullie verdienend zijn van een veel betere manier van leven. De worstelingen en het lijden zijn bijna voorbij en dan zal de wederopbouw beginnen. Jullie zullen beginnen de weg uit het verleden en in/naar een glorieuze nieuwe toekomst te zien.
Wij zijn bij jullie, jullie begeleidend en beschermend. Wij komen ook op voor jullie rechten voor een veel beter leven op de geliefde Aarde. Ga alsjeblieft verder met de bakens van Licht en de stralende sterren van de Aarde te zijn. Wij houden van jullie en zijn verbijstert over wie jullie zijn, grondbemanning.
In liefdevolle dienstverlening, Ik ben Mira van de Pleiadische Hoge Raad

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
© The Ground Crew - http://www.thegroundcrew.com

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen