dinsdag, april 26, 2016

Lady Nada en Lord Sananda - Jullie Nieuwe Niveau van Pure Goddelijke Liefde Essentie Expressie - 25 April 2016 / Fran Zepeda


Lady Nada en Lord Sananda
“Jullie Nieuwe Niveau van Pure Goddelijke Liefde Essentie Expressie”
25 April 2016 / Fran Zepeda

Groeten Geliefden, aan Alles dat jullie Zijn in deze prachtige wereld die jullie aan het creëren zijn. Aanschouw de wereld die jullie aan het creëren zijn. Houd het in jullie handen en harten van pure essentie, van pure Goddelijke LIEFDE essentie vast en denk na over wat jullie gecreëerd hebben.
Het is een Nieuwe Wereld, uitbreidend en verfraaiend terwijl wij spreken. Alles omvattend en alles zuiverend omdat jullie een nieuw niveau van voortreffelijkheid bereikt hebben, van uitgebreide pure Goddelijke Liefde essentie dat alles binnenin en om jullie heen doordringt.
En jullie beginnen het vanzelfsprekend te vinden, dierbaren, zoals jullie zouden moeten. De wereld zoals anderen het projecteren, in de illusie en dualiteit, is niet langer meer jullie wereld. Het is nu slechts een herinnering voor jullie terwijl jullie je zuiverheid en jullie goddelijkheid omhelzen en al jullie aspecten harmoniseren in/naar het pure Christus Bewustzijn, in/naar de pure Goddelijke belichaming gehost door jullie fysieke lichaam, maar jullie zijn nu zoveel meer dan jullie fysieke lichaam.
Jullie leren om in deze uitgebreide staat van puur Licht en pure Liefde, van pure Bron Bewustzijn te lopen en te spreken, dat ieder deel van jullie nu doordringt en penetreert.

Raak gewend aan deze uitgebreide staat. Begin de herinnering te verwelkomen van jullie ware aard, van jullie Ware Goddelijke natuur, en verwelkom het als jullie nieuwe normale.
Wij, Lady Nada en Sananda, komen samen naar jullie toe als een voorbeeld van de zoete essentie van jullie potentiële harmonie en wijsheid, die jullie nu als jullie waarheid bevatten en vasthouden. Jullie houden de hogere frequenties vast van waaruit wij tegen jullie spreken, en dus zijn jullie ook van deze hogere frequentie van waaruit wij spreken. Jullie kennen de waarheden waarover wij spreken, en jullie dragen hen nu binnenin en verspreiden hen naar anderen met jullie dagelijkse activiteiten, door gewoon jullie ware aard van Onvoorwaardelijke Liefde en begrip en mededogen voor de gehele mensheid uit te stralen.
Jullie houden de mensheid vast met de eeuwige “lijm” welke het Universum vasthoudt; … LIEFDE … Goddelijke Liefde … Onvoorwaardelijke Liefde. Het heeft een lichtheid in jullie wezen gecreëerd en stelt allen in staat om hetzelfde te demonstreren. Het is nu jullie waarheid; het is jullie doel. Jullie houden de wereld samen met Liefde vast, jullie houden het Universum samen met Liefde vast, jullie houden het Multiversum samen met Liefde vast, en vanuit dat verheffen jullie jezelf naar nieuwe hoogtes van bewustzijn die jullie nog niet eerder gezien hebben.
Dus geliefden, hoor onze woorden. Jullie zijn zo een lange weg gegaan. Jullie hebben je verhoogd naar frequenties waar jullie eens alleen maar over droomden en jullie zijn hier onder ons, alle Geascendeerde Meesters, alle Hemelse Wezens, alle Galactische Wezens, en doen jullie deel om de frequentie van Liefde vast te houden op zo een in stand houdende manier, dat jullie de wereld niet langer meer in illusie, in afscheiding zien, maar in Eenheid en de totaliteit van goddelijke Liefde Expressies overal.  
Dit zeggen wij in compleet vertrouwen tegen jullie dat jullie dit realiseren, en dat jullie deze waarheid gebruiken om alles nu vanuit Liefde te creëren. Jullie leven in Liefde, jullie werken in Liefde, jullie lopen in Liefde, voor altijd. Voel de veerkracht ervan, voel de zachtheid ervan, voel de werkelijkheid ervan - Goddelijke Liefde in de kern van alles, dat je doet, denkt en zegt.
Jullie zijn schitterend in jullie expressie van Liefde. Al het andere is illusie. Herinner dat alsjeblieft, altijd, dierbaren.
Wij houden jullie binnenin onze waarheid van Pure Goddelijke Liefde Essentie Expressie en wij ondersteunen jullie in dat van jullie, altijd. In die zin, jullie Pure Goddelijke Liefde Expressie komend vanuit jullie Pure Goddelijke Essentie en groeiende belichaming van jullie goddelijkheid, jullie goddelijke natuur tot uitdrukking brengend van binnenuit jullie, dus vanzelfsprekend en dynamisch jullie Pure Goddelijke Liefde Essentie tot uitdrukking brengend in alles dat jullie zijn, doen, denken en zeggen. Hoe prachtig dit is.
Wij zijn Lady Nada en Sananda, in pure Liefde en Ondersteunend van jullie verworvenheid van dit nieuwe, diepere, niveau van Zuivere Goddelijke Liefde Essentie Expressie. Omhels het, geliefden.
Namaste.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl
Copyright © 2011-2016 Fran Zepeda. All Rights Reserved. Permission is given to copy and share this message provided that the message is posted in its entirety and nothing has been altered in any way, is distributed free of charge, and this copyright and links are included. www.franhealing.com    www.franheal.wordpress.com   http://www.ouremergingdivinity.com

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen