zondag, april 10, 2016

Hilarion - Dit Is een Tijd van Nieuwe Aanvangen - 10 April 2016Hilarion
“Dit Is een Tijd van Nieuwe Aanvangen”
10 April 2016
 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Jullie wens om vrede in ieder facet van jullie leven te ervaren vereist het loslaten van alles dat de ervaring ervan tegenhoudt. Jullie zijn het echter die de noodzakelijke waarneming en introspectie van de patronen moeten doen die nog steeds blijven en aandacht nodig zijn. Raak niet ontmoedigd als zij moeilijk toeschijnen om uit jullie mentale processen geëlimineerd te worden. Heel vaak, zijn het werkelijk de energieën van het massa bewustzijn die jullie zintuigen beïnvloeden welke alles triggert dat nog niet volledig van binnenuit jullie opgeruimd werd. Dat is waarom wij voorheen geadviseerd hebben dat jullie minstens één keer per week tijd nemen om het volledige energie reinigingsproces uit te voeren om een hoog energiegebied om jullie heen te behouden.
Neem ook iedere dag de tijd om gewoon met je blote voeten op de Aarde te staan en je te verbeelden dat wortelen vanuit je lichaam in/naar het centrum van de Aarde groeien. Onze schrijfster heeft een Aardingsmat gekocht welke zij onder haar blote voeten gebruikt terwijl zij bij de computer zit om de effecten van de overmatige elektromagnetische energie te verminderen. Ieder persoon moet assertieve actie ondernemen voor diens eigen ondersteuning op een manier welke aangename uitkomsten geeft en die je fysieke lichaam gezond en gevuld houden met een gevoel van levendigheid en welzijn. Het dragen van een ‘Shungite pendant’ is ook zeer behulpzaam, aangezien deze steen een zeer behulpzame reiniging en opruiming verstrekt van uiteenlopende gedachtevormen en wat voor moeilijke of vernietigende energieën dan ook die in vibratie naar een hoger niveau verschoven zijn.

Dit is een tijd van nieuwe aanvangen welke jullie vraagt om actie te ondernemen om richting de voltooiing van jullie dromen te werken door zelfvastberadenheid. Werp alle twijfel terzijde en reik voor de sterren! Het ergste is nu achter jullie en het is vlot/soepel verder zeilen, dus het is een goede tijd om voorwaarts te gaan en die volgende stap te nemen. Focus op wat je WEL wilt in plaats van wat je niet wilt en je kunt alles bereiken waar jij je zinnen op zet. Accepteer alleen het beste voor jezelf zonder compromis, er is altijd een vreedzame oplossing voor iedere uitdaging die jou te weg verspert, open je geest om het vanuit een hoger perspectief gewaar te worden want wij, je gidsen, streven er altijd naar om te inspireren, te verheffen en je te ondersteunen!
Neem tijd om deel te nemen aan ontspannende activiteiten die je Ziel voeden/koesteren. Rust aan jezelf geven is iedere dag een noodzakelijkheid, zodat je je lichaam, geest en ziel opnieuw op kunt laden. Als je dit niet doet voor jezelf, zal je te uitgeput zijn om aan wie anders dan ook te geven. Dit voeden/koesteren brengt een glimlach naar je gezicht en verheft je energiegebied naar een positief en hoger niveau, en dit op diens beurt heeft een positief effect op al diegenen om je heen!
Samen met de volledige energie reiniging eenmaal per week, is het ook belangrijk om je chakrasysteem iedere dag te reinigen. Er is overvloedig veel “plakkerige materie” in de luchtgolven in deze tijd die zich aan je energiegebied kunnen hechten, hetgeen dan meer van je persoonlijke energie en inspanning eist om uit jou verwijderd te worden. Door iedere ochtend tijd te nemen om elke van je zeven belangrijke chakra’s te visualiseren, snel draaiend in een richting die met de klok meegaat, houd je hen op optimaal werkende niveaus, en dit beschermt je voor de lagere energieën aangezien zij gewoon wegkaatsen van jou omdat je energiegebied geen aantrekking jegens hen geconstrueerd heeft. En dus, Dierbaren, is het uitoefenen van spirituele hygiëne iedere dag belangrijk.
Tot Volgende Week…
IK BEN Hilarion

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
2009-2016© Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten