vrijdag, april 01, 2016

Energie Update - Diepe Integratie Vindt Plaats - 1 April 2016 / Jenny Schiltz


Energie Update
Diepe Integratie Vindt Plaats
1 April 2016 / Jenny Schiltz

Zo velen willen weten wanneer deze energie gaat afnemen. Ik wenste dat ik een gemakkelijk antwoord had, maar de waarheid is dat ik dat niet heb. Wat zal veranderen is hoe het ervoor zorgt dat jij je voelt. Je lichaam zal zich aan deze hogere frequenties aanpassen zodra het daartoe in staat is. Zonnevlammen gooiden me gewoonlijk omver en veroorzaakten serieuze hoofdpijnen en misselijkheid maar nu kan ik hen wel voelen, maar lijdt niet langer aan de nadelige bijeffecten. Mijn lichaam weet nu hoe de codes op een veel sneller en efficiënter tempo te assimileren.  
De energieën zijn op dit moment wat sommigen noemen “Herrijzenis” energieën, omdat zij ontworpen zijn om je te helpen je absolute Hoogste Zelf in dit Nu voort te brengen. Niets van dit is eindig omdat wij niet stoppen te veranderen en te evolueren. We zullen doorgaan door onze lagen, overtuigingen en gedachten heen te gaan die eenvoudigweg niet in uitlijning zijn met wie we zijn. Wie je nu bent, is niet wie je was en het is niet wie je aan het worden bent.
De frequentie en intensiteit van de energieën die in/naar de Aarde komen zijn eenvoudigweg verbijsterend. We hebben nog nooit zo een invoer van Licht ervaren dat ons helpt alle programmeringen en filters ongedaan te maken die met het leven op Aarde komen. Zoveel is aan het veranderen en snel, dat velen zichzelf gewaarworden zich in een cocon te wikkelen, rust en meditatie nodig hebbende aangezien dit proces zelfs dieper gaat.
Dit is een tijd van hergeboorte, van alles los te laten dat jou niet langer meer dient. Het is de tijd van keuze, ga je door te doen wat je altijd gedaan hebt of laat je het los en stap je in het nieuwe? Hoe deze hergeboorte eruit ziet en aanvoelt is anders, wat afhankelijk is van waar je in dit proces bent.

Voor sommigen, zij zijn op een kruispunt. Aan hen worden hun patronen getoond en zij worden gevraagd om bewuste en andere reacties te kiezen, een andere manier van Zijn. Dit kan verwarrend zijn omdat, om door te gaan zoals je eerder deed eruit ziet als het gemakkelijkste pad met de deuren wijd open; terwijl het nieuwe pad niet zo duidelijk schijnt te zijn en provocerend zwaarder. Dit is het Universum dat ervoor zorgt dat je echt gereed bent voor verandering en dat je alles geleerd hebt dat je kunt van de voorafgaande patronen. Een nieuw, onbekend pad kiezen kan griezelig en verontrustend zijn, doch het is jouw weg van je Hogere Zelf te vertellen dat je gereed bent voor andere uitkomsten. Wanneer je eenmaal de stappen neemt om te veranderen, zal het Universum deuren voor jou openen waarvan je nooit gedacht had dat het mogelijk was.
Anderen ondergaan de integratie van hun hoogste aspect in deze momenten. Om dit te doen, moet alles dat jou verstrikt (ego) houdt in de lagere emoties van angst, zorgen, twijfel, kwaadheid en lijden losgelaten worden. Iedere keer dat je het doel ziet, je groei, en in staat bent om jezelf en anderen te vergeven, wordt de controle van het ego verminderd. Er is veel dichtheid dat losgelaten werd gedurende dit proces en je mag emoties naar boven voelen komen waartoe je niet in staat bent om die te plaatsen. Sta jezelf toe te voelen wat het ook maar is dat naar boven komt en voor hoe lang het ook maar neemt om erdoorheen te werken. Het is oké om je verdrietig, kwaad, of gewoonweg ellendig te voelen. Begrijp dat er een reden achter zit (we hoeven niet te weten wat het is) en dat zodra als het tijd ervoor is om te vertrekken, dat het dat zal. Het is het controle willen hebben van ons over de situatie dat weerstand binnenin creëert en het veroorzaakt de situatie of het gevoel om zelfs langer te blijven. Laat gewoon los en sta toe.
Sommigen van de eerste golfers en wegwijzers werken aan de integratie van hun ZONNE aspect. Velen van de raster-opzichters verhuizen in/naar deze fase, maar niet allen zullen dit niveau van integratie kiezen. De Zonne integratie staat iemand toe om met de Bron te vermengen en codes te ontvangen die allen om hem/haar heen activeert, alles om hen heen veranderend. Dit is volledig het stappen in/naar het onbekende, aangezien het een gigantische sprong van vertrouwen/geloof is. Alles binnenin jou dat je tegenhoudt van in/naar je volledige kracht te stappen moet vertrekken. Je kunt niet langer twijfelen aan je zelfwaarde of je plaats in het Universum.
Elk van deze fases zijn mentaal, emotioneel & fysiek uitdagend. Door dit alles heen, werken wij aan het genezen van de tijdlijnen en vroegere levens. Je mag dit in dromen of in een heldere staat ervaren. Ik kan zeggen wanneer ik een tijdlijn aan het integreren bent wanneer ik wakker wordt, ik duizenden gezichten en plaatsen voorbij mijn derde oog zie draaien. Dromen zijn nu ook specifiek helder. Je mag dromen ervaren met bekende mensen in je leven, maar in situaties die niet overeenkomen met wie zij voor jou zijn. Bijvoorbeeld, je zou kunnen dromen een kind te zijn op school en je vernederd voelen door de leraar die eruit ziet zoals je Oom Bob. Plaats niet zoveel nadruk op de “wie” in de droom, maar in plaats daarvan op de opgeroepen gevoelens en hoe het jou nu beïnvloedt. Sommigen hebben dromen van hun stam te ontmoeten en het team in het astrale te helpen en glimpen te krijgen van wie zij werkelijk zijn. Deze zijn prachtige bevestigingen die je helpen om je Ziel te herinneren en je ermee te verbinden.   
De fysieke impact van dit stadium kan niet ontkend worden. De uitputting is een teken dat je lichaam diep werk op een cellulair niveau aan het doen is, terwijl je dichtheid opruimt en meer Licht in je vorm integreert. Velen ervaren koude en griep symptomen. Dichtheid en oud cellulair geheugen kan door onze gehele lichamen heen gevonden worden en het opruimen hiervan zou eruit kunnen zien als de maaggriep, kougevat hebben op de borst, en holteproblemen. Sommigen ervaren een herleving van chronische gezondheidskwesties zoals auto-immuun oplevingen. Sta jezelf alle rust toe  die je nodig hebt en vertrouw erop dat alles in je hoogste goede gebeurt. Ervoor zorgen dat je zo zuiver als mogelijk eet en genoeg water drinkt zal je door dit proces heen helpen. Nu is de tijd om naar het lichaam te luisteren en niets erop te forceren. De ene dag mag je gewaarworden dat je buitensporig hongerig bent en de volgende dag maakt de gedachte van alles behalve ananassap je ziek. Er zijn geen goede of verkeerde antwoorden hier. Wanneer je voelt dat je onmogelijk verder kunt gaan of dat je dezelfde kwestie steeds maar weer opnieuw bezoekt … geef het over aan God. Geef je over en vraag om hulp om door een specifieke kwestie heen te werken. Vraag dat je waarneming veranderd wordt, de les verduidelijkt, en dat je vrede voelt, zelfs in situaties die niet veranderd kunnen worden.
Duizelingen en duizeligheden zijn normaal als we de hogere energetica assimileren. Uitdroging en een lage bloedsuiker maken dit erger. Eer het lichaam wanneer het onstabiel voelt en zorg ervoor dat jij je veilig houd van te vallen. Een ander enorm groot aspect van deze overgang is het benevelde hersengevoel. Het dwingt ons om ons op één ding per keer te focussen om het op de juiste manier te voltooien. Als je bij jezelf gewaarwordt dat jij je moet focussen en volledig aanwezig moet zijn, zal je zien dat de tijd voor het multi-tasken voorbij is. Er is een veel grotere efficiëntie in het volledig aanwezig, bezet en gefocust te zijn. Aangezien onze maatschappij diens aandachtsbreedte gedurende de jaren uitgebreid  heeft, voelt dit vreemd maar ook zeer bevrijdend aan. Het is oké om te vertragen en niet alles te doen of alles te zijn voor iedereen. Je zult gewaarworden dat je wisselwerkingen met anderen in een volledige bewuste staat veel meer vervullend en zelfs genezend is.
Dit is geen gemakkelijk proces en aan mij werd verteld dat de integratie een paar extra weken zal duren. Dan beginnen we met de taak van alles te begrijpen en te gebruiken dat binnenin ons veranderd is. Neem de tijd om jezelf te verwennen. Velen vinden verlichting in hete baden, energiewerk, acupunctuur, chiropractische zorg en massage. Tijd in de natuur doorbrengen en te doen wat het ook maar is dat je blij/gelukkig maakt zijn belangrijke manieren om door deze energie heen te gaan, zonder te voelen alsof je aan het verdrinken bent. Zorg ervoor dat jij je aura en energiegebied schoonmaakt en beschermt, specifiek bij het ontwaken. Vraag de engelen om je hiermee te helpen, zij zullen graag helpen. Een deel van te wandelen in je kracht is in staat te zijn om je energiegebied te besturen.
Ik hoop dat deze boodschap je goed en lerend vindt in alle momenten. Jullie alle Liefde en Zegeningen sturend die jullie aankunnen.
Jenny

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2016 - Jenny Schiltz - Channeling the Masters - https://channelingthemasters.wordpress.com/
 If you repost, please maintain the integrity of this information by reprinting it exactly as you find it here, and including all the links above and the link to this original post. Thank you.
**As with all information we receive regarding the ascension process, discernment is necessary. If you read or hear something and it does not resonate, simply let it go and find what makes your soul say YES! **

1 opmerking:

  1. wouw nu begrijp ik waarom alles anders is
    nu vallen de puzzel stukjes op zijn plaats dank je wel Jenny

    BeantwoordenVerwijderen