zaterdag, april 16, 2016

De Wekelijkse Lichtstraal - “Verandering Zijn” - 14 April 2016 / Jamye Price


De Wekelijkse Lichtstraal
“Verandering Zijn”
14 April 2016 / Jamye Price

Gezegend Wezen, verandering is een constante in het leven. Het is het feit dat de Tijd markeert. Jullie zien verandering om jullie heen en met jullie gebeuren. Jullie zien dat het voorbijgaan van de Tijd een effect heeft. In plaats van verandering, zouden wij kunnen zeggen dat beweging een contante in het Leven is. Van het subatomische naar het zichtbare, doet beweging zich eindeloos voor.
Wij hebben eerder gezegd dat de beweging van de Tijd om jullie heen en binnenin jullie is. Het reageert op, met en door jullie heen. Jullie bekwaamheid om direct met de Tijd te werken hangt af van jullie bekwaamheid om er duidelijk mee te spreken, om diens taal te spreken, om tot een begrip te komen. Dit spreken is niet met woorden, het is met vibratie. Wat is vibratie anders dan beweging?
Als je de Tijd en je leven op Aarde bekijkt, herken je een cyclus van beweging en rust. Je herkent dat je lichaam een overduidelijke hoeveelheid aan rust van beweging nodig heeft om optimaal te functioneren. Het is in deze momenten van slaap, meditatie en verbeeldingskracht dat je biologische systeem in afstemming is met de taal van de Tijd. In deze momenten staan jullie Tijd toe, en verbinden jullie je met het stromen van de Tijd zo vreedzaam, dat het voedt in plaats van vooruit stuwt.

Deze staat van bewustzijn - van rust, stilte, kalmte en toestaan - is een moment van Bewuste Vrede. Hoe vaak bereik je dat door keuze? Slaap is een grote noodzaak. Zonder het, is jullie functionaliteit merkbaar moeilijk. Je kunt zelfs stimulerende middelen gebruiken om de uitputting te bestrijden, maar uiteindelijk moet je bezwijken aan de slaap of lijden aan nogal extreme consequenties. Wij zetten het overduidelijke uiteen om het niet-zo-overduidelijke in/naar een betere focus te plaatsen.
Wat aangaande jullie staten van meditatie en verbeeldingskracht? Hoe belangrijk zijn zij? Jullie weten dat met een uitoefening van het rustig maken van zelf, jullie de voordelen oogsten. Het is in feite een staat van focus, het is gewoon dat deze specifieke staten van focus zorgen en verontrusting bestrijden. Het is een tijd van focus binnenin het zelf in plaats van buiten het zelf. Deze staten kalmeren chaos of disharmonie binnenin de vibratie van zelf, net zoals slaap dat doet.
Dit is de sleutel van Verandering Zijn.
Als jij jezelf toestaat te kalmeren in een bewuste verbinding van vrede met het Leven, raak je de voordelige en voedende harmonie, de ondersteuning van Liefde aan - de passieve kracht van de onzichtbare rijken.
In deze momenten van Bewuste Vrede, wordt je Eén met de harmonie van het Leven, met de grote kracht welke werelden bouwt. Je bent heel, verbonden en beïnvloedt grote verandering door de passieve kracht van Liefde. Het is in deze momenten dat je kracht om de toekomst te bouwen toeneemt, want je werkt vanuit het inwendige, in plaats van de snelle fiks van het herbewerken van het uitwendige en het zelf te overtuigen in dat te geloven, omdat de buitenzijde diens verschijningsvorm veranderd heeft en de binnenzijde dus ook anders moet zijn.
Het is in deze momenten dat je een verbinding met Liefde toestaat om uit jou uit te stralen - in/naar je leven en je wereld.
Het is op deze manier dat je de Liefde Bent welke de verandering veroorzaakt. Jij bent Verandering Zijn.
Deze beweging is niet zichtbaar in het moment, maar het herschikt het Leven in diens kern, waar Liefde verblijft. Misschien in een ander moment, zal je tot actie opgeroepen worden, maar deze inwendige harmonie is je eerste actie van verandering. Een staat van Zijn welke Liefde toestaat om verandering te voeden. Maak jezelf rustig. Stel het je voor. Ben het.
Terwijl wij zitten om Verandering Zijn uit te Stralen, openen wij onze geesten voor het gemak van stromende tijd, want iedere nieuwe dag en nacht ondersteunt verandering en biedt verbetering. Wij staan de Liefde van het Leven toe om onze angsten te kalmeren in/naar een Weten dat Alles goed is. Wij verbinden ons met de grootsheid van het leven, ontvangen diens onbegrensde veiligheid aangezien de Tijd het pad van Liefde verlicht. Wij houden onze harmonie vast in de chaos van angstige mensen die nog niet de schoonheid van hun eigen hart aangeraakt hebben. Wij zijn de stilte voor de storm, de veilige kusten die in afwachting zijn van de dapperen om uit te reiken en de toekomst van Liefde aan de te raken.   
Straal voort!

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright: © 2005-2016 Jamye Price, www.CrystallineSoulHealing.com All Rights Reserved. You are free to share this work for non-commercial use in complete and unedited form with this copyright information displayed in its entirety.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten