dinsdag, april 26, 2016

Ascentie Berichten - Het Goddelijke Vrouwelijke Uitbreiden - 25 April 2016 / Kara Schallock


Ascentie Berichten
Het Goddelijke Vrouwelijke Uitbreiden
25 April 2016 / Kara Schallock

Terwijl de vermenging van het Goddelijke Vrouwelijke en het Goddelijke Mannelijke belangrijk is voor het Evenwicht, heeft op dit moment het Goddelijke Vrouwelijke aandacht, ondersteuning en voeding nodig. Denk eraan dat het Goddelijke Vrouwelijke de Bron is en essenties heeft van ontvangen, zijn, toestaan, stromen en andere yin kwaliteiten. Terwijl we ons Goddelijke Vrouwelijke eren, helpen wij om ons eigen bewustzijn en het wereldwijde bewustzijn te verhogen, want de vibratie van de Macht van de Bron/het Goddelijke Vrouwelijke zijn aan het verhogen en als wij ons focussen op het zijn van het Goddelijke Vrouwelijke, helpen wij om Haar bewustzijn naar de Aarde te brengen. Schenk aandacht aan wie er tot jullie word aangetrokken nu; zij reageren op je Goddelijke Vrouwelijke BronLicht en herkennen jou als het dragen van de Zielcodes van de Bron, zodat zij mogen ontwaken en/of de Codes binnenin henzelf bekrachtigen. Diegenen die tot jullie aangetrokken worden, strijden niet met je noch weerstaan de verbinding; er is geen duwen/trekken bij betrokken. Er is geen proberen, controleren of er zijn geen op angst gebaseerde emoties bij betrokken, want Stromen is de manier van het Goddelijke Vrouwelijke.
Een nieuwe Frequentie wordt binnenin allen geboren; het is een opwaardering van het Goddelijke Vrouwelijke. Het is waarom zo velen verbonden zijn aan de carrières van de Goddelijke Vrouwelijke aspecten (Moeder Mary, Maria van Magdala, Isis, Laxmi, Kali, Athena en vele anderen vanuit alle culturen). Daar zijn diegenen wiens pad het is om de Goddelijke Vrouwelijke leylijnen over de gehele Aarde heen te bekrachtigen. Natuurlijk, dragen alle wezens de Goddelijke Vrouwelijke Broncodes binnenin tot bepaalde graden.
Besef dat als jij je uitgeput voelt en je klaar voelt met dit werk van het verhogen van de vibratie van de Aarde, dat het louter een indicatie is dat je een nieuwe fase binnen gegaan bent. Je mag je er zeer tussenin voelen en niet je volgende stappen weten. Dit vereist van jou om los te laten en het Oké te laten zijn om stuurloos en zonder richting te zijn. Het is het Goddelijke Vrouwelijke aan het werk binnenin jou. Een nieuwe, veel hogere vibratie is bezig geboren te worden. Wanneer dit zich voordoet, wat anders voor een ieder is, vallen de dingen uiteindelijk op hun plaats en mag niets zijn van wat je verwachtte. Natuurlijk! Het is Nieuw! We zijn hier nog niet eerder geweest en het is eenvoudig geen voortzetting of nieuwe versie van het oude. Doch, het kan alleen gebeuren als je volledig wat er momenteel aan het gebeuren is (of niet aan het gebeuren is) loslaat en het laat zijn. Stroom; Ben. Jouw intellect heeft niet je antwoorden; het kent alleen maar het verleden. Het afgescheiden ego mag zich vast willen houden aan het oude en vertrouwde, dus mediteer en nodig actief het Goddelijke Vrouwelijke naar je uit om wat voor sluimerende Broncodes binnenin dan ook te activeren en te bekrachtigen.

Ben geduldig, want zoals je weet, gebeurt het niet ogenblikkelijk, want het Goddelijke Vrouwelijke duwt niet. Het is langzaam en zachtaardig zoals water; en zoals water is het krachtig … zachtaardig en krachtig. Alles dat Haar niet dient zal losgelaten worden, zo ook doen relaties dat die niet uitgelijnd zijn met deze hogere vibratie. Je Gevoeligheid zal zeer waarschijnlijk toenemen, alsook je Intuïtie. Het is ook belangrijk voor jou om voor jezelf te zorgen. Er mogen zeer zeker tijden zijn waarin je niet gemotiveerd zult zijn om wat dan ook te doen. Dit mag zeker emoties van schuldgevoelens en oude regels naar boven brengen, specifiek als het “doen” binnenin jou bedraad was. Kan je zonder de innerlijke noodzaak Zijn om te doen?
Als jij je compleet futloos voelt en voelt dat er niets op de Aarde voor jou is, besef dat dit een voorspel is voor een radicale verschuiving. April is een volgende kracht-verpakte maand. Er zijn gigantische instromingen van Licht geweest, specifiek tijdens de Volle Maan en waar wij naar refereren als de Dag van de Aarde (22 April), toen een belangrijke Goddelijke Vrouwelijke toegangspoort opende. Wij werden bewust gemaakt van welke oude overtuigingen en patronen dan ook die nog steeds werkzaam zijn in het onderbewuste. Terwijl zij moeilijker mogen zijn om te identificeren, want zij zijn net onder de oppervlakte, ken je hen door wat het leven je laat zien. Of je hen nu wel of niet kunt identificeren, zij creëren nog steeds in je leven. Je kunt deze loslaten zelfs als je hen niet kunt benoemen. Als jij je depressief voelt, mag je oud verdriet aan het loslaten zijn; verdriet dat opgeslagen werd in je cellen gedurende levensspannen. Als wij transformeren, zijn wij zowel sterk als gevoelig. Met Kwetsbaarheid toe te staan, wat is compleet Oprecht met en over jezelf te zijn, opent je Hart zich meer. Als je hart zich meer opent, versterk je de Ziel en stap je meer volledig in/naar je authenticiteit. Als je verbergt wie je bent, waarom? Je bent veilig om jou te zijn. Je hebt geen toestemming van buitenaf nodig; in feite, als je het anderen naar de zin moet maken door niet jezelf te zijn, zou je in overweging kunnen nemen om dit los te laten. Het dient je niet, noch dient het anderen. Het Goddelijke Vrouwelijke vraagt je om Alles te zijn van wie je bent … openlijk, oprecht en zonder verontschuldiging.
Als je sterk wordt in het Goddelijke Vrouwelijke, open jij je Hart en creëer je een ruimte voor het Goddelijke Mannelijke om bij jou binnen te komen voor ondersteuning en evenwicht. Denk eraan, het Goddelijke mannelijke is binnenin.
Je bent gereed om je eigen informatie te ontvangen, en de meesten van jullie doen dat al. Daar zijn diegenen, natuurlijk, die bevestigen wat jullie al weten. Zoals altijd, ben selectief aangaande wat en wie je in jouw ruimte verwelkomt, want jij bent de definitieve autoriteit. Onderscheidingsvermogen is niet intellectueel; het is een Ziel Essentie en wordt gevoeld. Wat je in meditaties en dromen en symbolen ontvangt is je eigen begeleiding. Wat behulpzaam mag zijn is om pen en papier bij je in de buurt te houden wanneer je mediteert en vraagt om te ontvangen; schrijf op of teken je impressies. Zij mogen in het begin geen zin maken, doch als je doorgaat met deze uitoefening, zullen zij duidelijker voor je worden.
In deze nieuwe fase van de Ascentie, zullen de dingen gemakkelijker zijn aangezien velen het worstelen en het tegenwerken losgelaten hebben. Dit is verschuldigd aan je eigen keuzes, jullie loslaatwerk en is een teken dat het Goddelijke Vrouwelijke sterk binnenin je is. Als je stroomt, worden de dingen gemakkelijker en je wordt lichter en zachter. Dit is een tijd om het pad van geen weerstand te nemen, zo lang als het niet is om eenvoudig terug te gaan in/naar het oude gemak. Laat het duwen en het moeten doen van iets los. Sta toe en Ben. Op deze manier, wordt je in goedgunstigheid geleid aangaande waar het het beste voor jou is om te zijn, zelfs als dat is om te zien wat er nog meer is om los te laten of te integreren. Vertrouw Goedgunstigheid.
Hier is iets leuks om te doen … sluit je ogen en laat je armen en handen in de energie spelen, bewogen door de energie. Zij mogen naar verschillende delen van je lichaam gaan of zij mogen een prachtige dans creëren. Na dit, laat je lichaam hetzelfde doen. Dit is het Licht toestaan om jou op een fysieke manier te bewegen en Lichtcodes in je cellen te integreren. Speel gewoon in Vrijheid en het Stromen.
In deze nieuwe fase, besef bewust dat je niet langer meer deel uitmaakt van de oude matrix. Er mogen bepaalde dingen zijn die je nog steeds doet, zoals het betalen van de rekeningen, echter, als je nauwkeurig kijkt, zie je hoeveel er verschoven is. Je ziet door alles heen en ziet/voelt de waarheid of onwaarheid. Je levensstijl is verschoven om meer authentiek te zijn. Je weet wat goed voor je is; wat je vibratie hoog houdt en wat niet. Je bent duidelijker aangaande wat je creëert en neemt een vollere verantwoordelijkheid voor alles in je leven te creëren. Je ziet jezelf en anderen duidelijker en brengt meer tijd door in het Nieuwe Nu. Ja, je bent bezig steeds meer Kristallijn (kristal duidelijk) en multidimensionaal te worden; bekijkt de dingen vanuit alle hoeken en niet slechts vanuit het beperkte één dimensionale inzicht van het afgescheiden ego.
Je raakt meer Ziel-uitgelijnd. Je wordt meer meedogend zonder de behoefte om te redden of je te hechten. Je laat het moeten begrijpen van wat, waarom, waar, wie of hoe los. Je laat meer van de weerstand en overgave los naar Wat is. Denk er ook aan dat als je in Liefde stijgt, dat wat voor treuzelende pijn (mentaal, emotioneel of fysiek) dan ook aan mag voelen alsof het een beetje meer verslechtert; aangezien dit is hoe heel worden werkt (als het oude losgelaten wordt, brengt het ook oude vergiften met zich mee). Vertrouw en weet dat alles in je leven voor je hoogste evolutie is. Vertrouw in Goddelijke Orde. Als je in vibratie stijgt, mag je ook ervaringen, visioenen en dromen hebben die je niet intellectueel kunt begrijpen. Dat is Oké; je hoeft niet de reden achter alles te weten. Sta eenvoudig toe. Neem waar. Tussen haakjes, proberen is in principe hetzelfde als tegenwerken. Zoals Yoda zei, “Ofwel je doet het of je doet het niet…”
Als je zoekt naar bewijs van het Nieuwe daarbuiten in de oude wereld, zou je kunnen denken dat niets veranderd is. Oh, maar dat heeft het wel en doet het! Dingen als negatief zien mag jou laten zien waar je oordeel en dualiteit binnenin vasthoudt. Het hangt allemaal af van je perspectief. Als ik ‘daarbuiten’ nuchter bekijk, zie ik zeer zeker hoe de dingen aan het verschuiven zijn. Denk eraan dat wanneer de dingen verschuiven, zij voor eerst en zeker moeten desintegreren, ik neem dit waar in ieder aspect van het Aardse leven. Wanneer je nauwkeuriger kijkt, kan je zien wat ik zie; het hangt allemaal af van wat je kiest om te zien. Als jij je focust op evoluerende Liefde, dan is dat wat je ziet en creëert. Wanneer jij je energie plaatst in wat aan het ontbinden is, wordt je in die draaikolk gezogen. Wij zijn een hogere werkelijkheid gebaseerd op Liefde aan het creëren. Natuurlijk, het is jouw keuze om in angst te zijn of Liefde te zijn.
Ik herinner jullie er ook aan dat als jij je geblokkeerd voelt, jij je over kunt geven aan deze rustige tijd, in plaats van het te weerstaan, het te bevechten of te oordelen. Ik sprak hierover in het laatste Ascentiebericht en ik bespeur dat het nog steeds velen beïnvloedt. Te zeggen dat je geblokkeerd bent is om meer “blokkade” te creëren. Ben zachtaardig en liefdevol met jezelf. Eer waar je bent en weet dat verbazingwekkende dingen zichzelf openbaren wanneer je rustig bent. Er is niets anders te doen dan te Zijn. Maak je geen zorgen; je zult niet achtergelaten worden! Je bent geliefd en je bent Liefde.  

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2016, Soulstice Rising. All Rights Reserved! - http://www.soulsticerising.com/index.asp

Geen opmerkingen:

Een reactie posten