zaterdag, april 23, 2016

Aartsengel Gabriel - Dag van de Aarde - 22 April 2016 / Shanta Gabriel


Aartsengel Gabriel
Dag van de Aarde
22 April 2016 / Shanta Gabriel

Dierbaren,
De Aarde is een overvloedige en prachtige plaats voor jullie om op te leven. Het is alleen op deze planeet dat het ascentieproces mogelijk is. Het is alleen hier en nu in deze versnelde tijd op deze verbazingwekkende planeet dat jullie een kans hebben om het Licht van Goddelijkheid te bekrachtigen om in jullie menselijke vorm te werken. Dit is iets dat alleen mogelijk was voor een paar in vroegere generaties, maar is nu een beschikbare zegen voor ieder persoon op de Aarde.
Hoewel er dus veel potentieel op de Aarde is, zijn velen gefocust op de vereisten van een groter inkomen en overvloed in hun levens. Terwijl een bepaald besef van jullie behoeften belangrijk is, kunnen deze levensbehoeften niet tegemoet getreden worden wanneer jullie focus op het gebrek is van wat jullie nodig zijn.
In het leven, daar zijn kosmische en natuurlijk stromingen van energie. Uitlijning brengen met deze natuurlijke stromingen staat jullie toe om aanzienlijk geïnspireerd en bekrachtigd te zijn in jullie levensproces door de geschenken te gebruiken die de Aarde aanbiedt, en de uitlijning met de Goddelijke frequenties om de Hemel naar de Aarde te brengen via jullie lichaam.

Het natuurlijke neerwaarts gaande stromen van energie is een Manifesterende Stroming, ontworpen om alles in/naar jullie leven te brengen dat overvloedig beschikbaar is in het Universum. Wij hebben dit omschreven als de Pilaar van het Gouden Licht.
Er is ook een natuurlijke bovenwaarts gaande Bevrijdende Stroming. Dit stromen van energie is ontworpen om jullie te voeden met de overvloedige bronnen van de Aarde. Als jullie door deze stroming gevoeld worden, magnetiseren jullie de resonerende frequenties van natuurlijke, voedende energie vanuit de Aarde in/naar jullie lichamen. Wij hebben dit de Uitlijning met de Rivier van Alle Creatie genoemd.
Wanneer je in uitlijning bent met deze krachtige Universele energieën, word aan al jullie behoeften tegemoet gekomen met Gratie en Gemak. Vanuit deze plaats, herkennen jullie dat er overvloedig te allen tijde voor jullie gezorgd wordt door de Goddelijke Liefde die jullie nooit zal verlaten en nooit eindigt.
Jullie zijn een tijdsportaal aan het ervaren die jullie bekrachtigt om de dichtheid in jullie energiegebieden af te werpen die verbonden zijn aan de oude paradigma’s en patronen die geen dimensies kunnen verschuiven in jullie ascentieproces. Weet alsjeblieft, dat jullie dus veel hulp hebben om dat te laten gebeuren via astrologische gebeurtenissen en de verbinding met de Wezens van het Licht die eraan werken om in deze tijd de vibraties van de Aarde te verheffen.
Laat deze Dag van de Aarde jullie inspireren om je bij anderen aan te sluiten in een grotere uitlijning met alles dat jullie werkelijk in jullie leven willen manifesteren. Herinner je altijd dat je nooit alleen bent en dat er eeuwig voor jullie gezorgd wordt. En zo zij het.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2016 - Permission is given for this post to be shared as long as it is used in its entirety and credit is given to the author(s) with the website posted.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten