dinsdag, maart 01, 2016

Tijdloze Schrijfsels van Lillian Gijsbers - Maak Je Klaar voor een Zeer Krachtige Stroom van Liefde


Tijdloze Schrijfsels van Lillian Gijsbers
Maak Je Klaar voor een Zeer Krachtige Stroom van Liefde

En dan opeens..... Heb je het niet meer over naar het Christus bewustzijn gaan, niet meer over één worden, nee.... Opeens IS het er. Je voelt hoe diverse tijdlijnen met elkaar gaan stromen tot jouw meest wonderlijke, meest uitdagende en vervullende NU. Verleden, heden en toekomst stromen samen in een zeer krachtige creatieve stroom.
Je lichaam verandert, je kijkt ernaar en kan je niet voorstellen dat dit het lichaam is wat je al die jaren had. Het lijkt hetzelfde, maar het voelt zo anders. Door je heen stroomt een gloed, een stroom van energie die niet meer wordt tegengehouden door de blokkades die je altijd kende.  Langzaam verdwijnt alle angst en maakt plaats voor een gevoel van totale uitputting. Je lichaam is zich nog aan het herstellen, het moet zich helemaal afstemmen op die nieuwe trilling.
Alles wat je denkt.... Verschijnt onmiddellijk. Maar het wonderlijke is, dat jouw denken volledig stroomt met de Goddelijke Waarheid. Het maakt dat alles klopt. Je komt te laat, maar die ander werd ook vertraagd. Je hebt net niet genoeg geld gespaard voor die verbouwing en opeens verschijnt het geld op een wonderbaarlijke manier in je leven. Je dacht eerst altijd dat je iets niet kon, nu ben je vol vertrouwen en dat maakt op de één of andere manier dat alles lukt.

Wat is er toch gebeurd? Want aan de buitenkant is het leven ogenschijnlijk gelijk gebleven en toch is het een hele nieuwe ervaring. Van binnen voel je een rust die je nooit kende. Altijd wilde je sneller, meer, mooier, beter en nu ... is alles precies goed zoals het is. Bovendien kost het je geen enkele moeite meer. Maar eerst is er die luwte, alsof je bent aangespoeld na een schipbreuk. Je beseft dat je nog leeft, je voelt weer vaste grond onder je voeten en dan.... Voel je hoe hard je hebt gevochten om te overleven.
Werkelijk alles lijkt pijn te doen, maar zelfs de pijn voelt anders dan ooit tevoren. Zachter, vriendelijker, maar ook totaal onbekende stromen van energie in je hart en je hoofd. Je weet dat het slechts een kwestie van tijd is voordat je jouw leven als een geascendeerd wezen gaat vervullen. Zonder pijn, zonder lijden, maar met een heel nieuw afgesteld lichaam dat jouw Hogere Zelf totaal kan laten indalen en functioneren.
Jouw missie op deze mooie nieuwe frequentie van de Aarde start hier en je krijgt er hele nieuwe mogelijkheden bij. Talenten die altijd al in je waren komen nog sterker tot ontwikkeling. Je ontmoet gelijkgestemden en samen maak je de wereld mooier. Dit is het Goddelijke Plan en jij loopt ermee in lijn, precies zoals het bij jou past. Op je lijf geschreven, boeiend, liefdevol, krachtig.
Je voelt de steun van de spirituele wereld overal doorheen stromen, jouw woorden, je handen, je ideeën, ze lijken iedereen om jou heen te raken. En deze mensen zien iets, ze lijken precies te weten en te ervaren dat jij ze iets aanreikt, dat je ze meeneemt op een reis als ze dat zouden willen. En je hoeft er niks voor te doen, want deze mensen weten precies dat ze bij jou moeten zijn om hun doelen te bereiken. Je helpt en bent dienstbaar en je verbaast je elke dag over hoe fijn het voelt, hoe magisch je leven is geworden.
Welkom op de Nieuwe Aarde. Het is er zo mooi als jij het zelf maakt! Dus denk groot en geef veel van jouw talent weg, het zal zich in tienvoud terug betalen. Geniet van deze wonderlijke tijd, want dat wat de hele tijd werd aangekondigd is nu hier. Je hoeft er alleen maar middenin te stappen en jouw kracht op te eisen. En lukt het je niet? Vraag om hulp, er is nooit gezegd, dat je het alleen moet doen. De juiste mensen, de juiste informatie en de perfecte plek, ze komen precies bij elkaar op het goddelijke moment en dan ben jij er ook klaar voor.
Maak je klaar voor een zeer krachtige stroom van Liefde, want dan weet je dat je op de juiste frequentie bent aangekomen! En dan is het tijd om even in alle rust neer te zitten om te kunnen overzien waar je dan staat. Schrijf veel op, want het gaat opeens zo snel, dat je straks vergeten bent hoe het nu eigenlijk is gegaan. Geniet ervan!

Copyright © 2009 - 2016, Lilian Gijsbers. Alle Rechten Voorbehouden.
In samenwerking met: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten