zondag, maart 13, 2016

Sandra Walter - De Midden-Maart Golf Komt Nu Binnen - 12 Maart 2016


Sandra Walter
De Midden-Maart Golf Komt Nu Binnen
12 Maart 2016

Zegeningen Geliefde Lichtstam,
Onze Midden-Maart toestroom is begonnen en het voelt zelfs krachtiger dan verwacht. Denk eraan dat wij in de gaten gehouden worden voor de uitlijning, en aanzienlijk ondersteund worden als wij ons dit Nieuwe niveau en verdere activering van onze belichaming eigen maken. Enige markeringen van het laatste artikel aangaande onze belangrijke Maart verschuivingen:
Deze fase eist je consequente wisselwerking met de hogere tijdlijn van Ascentie - Liefde, Dienstverlening, de vermenging van het Hogere en Lagere Zelf, de belichaming van het Kristallijnen bewustzijn. Sommigen hebben glimpen ontvangen van hoe dat zal zijn; een complete trillingsverschuiving en bewuste gedachte, gevoel en dienstverlening. Wij zijn hier volledig tot toe in staat, Geliefden.
Velen vragen over de beste manier om Gaia te dienen tijdens deze passage. Hoor dit, voel dit: Deze maand gaat over het lanceren van ons in/naar de belichaming van het volgende bewustzijnsniveau. Het zet onze hoogste intenties in beweging van zuivere buizen/kanalen van de Bron te zijn. Het werken met het Zonne aspect van Gaia’s rasters helpt je eigen belichaming van het Zonne aspect. Echter, verwaarloos niet je persoonlijke transformatie door je volledig op het Rasterwerk/Poortwerk te focussen vóór de Equinox. Gaia zal meer voordeel opdoen dan wie dan ook van onze belichaming; het gaat niet over ons persoonlijk.

De boodschap is consequent: De belichaming zal alles veranderen, focus je nu op de Herrijzenis van het Ware Zelf. We zullen overvloedig veel te doen hebben als de golf binnenkomt. De prioriteit van het moment is zuivere Mens-als-Bron buizen/kanalen, aldus de symbiotische relatie tussen Gaia’s dimensionale verschuiving en de menselijke verschuiving in het bewustzijn tegelijkertijd kunnen stijgen. Het is symbiotisch; verwaarloos het ene niet voor het andere.
In onze spirituele volwassenheid, laat ons begrijpen dat dramatische ervaringen in het bewustzijn, die binnenin onze Licht Stam gebeuren, zich niet voor zouden doen tenzij een verdeeldheid in ervaringen naderbij aan het komen was. Vibreer met het positieve, vind de Liefde, vergeef alles, creëer vriendelijkheid. Nu.
De Herrijzenisfase, terwijl diep ondersteund door het hoog-vibrerende collectief, is nog steeds een diepe persoonlijke ervaring. Wat voor wilde en prachtige uitoefeningen je ook hebt voor het verdiepen van jouw verbinding, zijn deze een belangrijke paar weken om je volledig aan te sluiten bij het spirituele Zelf. Zoals altijd, is dit geen ascetisme; het is een Christelijk, evenwichtig pad van het vermengen van Spirit met de vorm.
Het Eenheidsbewustzijn eist een nieuwe communicatie in onze Stam (bekijk deze boodschap van vorig jaar.) Niettemin, als je toestemming nodig hebt om op een diepgaande manier in de bron van spirit te duiken, laat dit dan dienen als een duwtje. Het is de perfecte tijd om dit te doen, onze beslissingen worden precies nu versterkt.
De energie zal behoorlijk stimulerend, ondersteunend zijn, en in intensiteit toenemen van nu doorheen de Equinox (20 Maart om 04:30 uur) en de Maansverduistering op 23 Maart (piekt om 12:47 uur), met deze specifieke instroom uitbreidend doorheen April. Het is het beste te luisteren naar het advies van de Hogere Rijken en het goede werk te doen.
Heb een paar prachtige weken van transformatie en zelf-realisatie, Geliefden. Ik houd jullie in mijn hart.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2016 Creative Evolution, All rights reserved.
The writing and materials on this site may be shared under the guidelines of this Creative Commons License. If you would like to use any of the work on this website, in whole or in part, you must attribute Copyright to Sandra Walter and link back to sandrawalter.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten