zaterdag, maart 05, 2016

Mira - Het is Noodzakelijk om Zo Licht Gevuld en Geaard als Mogelijk te Blijven - 5 maart 2016 / Valerie Donner


Mira van de Pleiadische Hoge Raad
Het is Noodzakelijk om Zo Licht Gevuld en Geaard als Mogelijk te Blijven
5 maart 2016 / Valerie Donner

Groeten, Ik ben Mira.
De meesten van jullie weten dat ik fulltime aan het werk ben met de Aarde Raad en dit nu voor ongeveer vijf jaren gedaan heb.
Wij zijn in levendige tijden in ons ascentieproces met jullie en de Aarde. Wij hebben grote prioriteiten die wij regelmatig moeten verschuiven. Zodra als wij bepaalde problemen oplossen verschijnen er andere kwesties. Dit is de manier waarop ascentie werkt. Het is een stap na stap proces. Ik ben hier om jullie eraan te herinneren dat wij vooruitgaan.
Opmerkelijke doorbraken zijn zich binnenin, op en rondom de planeet aan het voordoen. Wij maken deel uit van een verbijsterend team van de Licht Alliantie en alle Galactic’s. Jullie zijn een deel van dit team. Wij respecteren en houden van jullie voor alles dat jullie doen.
Het is noodzakelijk om zo Licht gevuld en geaard als mogelijk te blijven. De duistere strijdkrachten zouden graag het proces doen laten ontsporen maar dit zal niet werken. Wij zijn ons bewust van iedere gedachte, beweging en daad. Wij zijn voor op hen. Er is geen enkele manier dat zij kunnen winnen. Zij mogen net zo goed een witte vlag omhoog houden en zich overgeven. Echter, wij weten dat zij niet op die manier denken. Zij willen vechten tot aan het einde.

Ik vertel jullie dit zodat jullie een waakzame grondbemanning vol van toepasselijke woorden, gedachten en daden blijven. Laat alsjeblieft kwaadheid niet het beste van jullie krijgen. Wij begrijpen hoe schokkend hun gedrag is voor jullie en dat jullie je nooit zo zouden gedragen als zij dat doen. Dit maakt deel uit van de definitieve loslating van de dualiteit. Jullie zullen geleerd hebben wat jullie konden van het contrast.
Deze zijn uitdagende energieën. Zoals dit kanaal jullie vertelde, werkt het proces. Maak het beste van iedere situatie om meer Licht binnen te brengen. In feite, is jullie voornaamste rol nu om het Licht te transfigureren. Jullie Licht vergroot met alle andere Lichten en breidt het Licht op de Aarde exponentieel uit.
Als de energieën abrupt schijnen te zijn, is het omdat je dat aan het opruimen bent wat niet langer meer nodig of geschikt is voor jou/jullie of de planeet. Ik zal zeggen dat jullie planten en dieren tamelijk goed varen met dit proces. Het menselijke ego is merendeels aan het worstelen maar het begint om een mindere rol in de levens van de mensheid aan te nemen.
Weldra zullen jullie gewaarworden dat er geen enkele noodzaak is voor angst van overleving, want aan al jullie behoeften zal voorbij iedere maatstaf tegemoet gekomen worden. Dit is de manier waarop jullie leven op de Aarde ontworpen was om te zijn, maar de planeet nam een afslag voor het slechte. Er is al een correctieproces op diens plaats. De meesten van jullie zullen zeer gelukkig zijn wanneer jullie niet langer hoeven te leven zoals jullie dat gedurende vele, vele jaren gedaan hebben.
Samen bereiken we veel voor het ascentieproces. Wanneer dit voorbij is, zullen jullie in staat zijn om op de gigantische prestaties terug te kijken die wij gemaakt zullen hebben. Jullie zullen zien hoe jullie de professionele grondbemanning genoemd worden en jullie zullen verheugd zijn.
Wij zijn jullie dankbaar, houden van jullie en staan tussen jullie in met van jullie zelf en de Aarde in/naar de vrijheid te houden.
Ik ben Mira in toegewijde dienstverlening.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
© The Ground Crew - http://www.thegroundcrew.com

1 opmerking:

  1. Coby hartelijk bedankt voor al deze positieve berichten die je langs deze weg de wereld in stuurt.

    BeantwoordenVerwijderen