vrijdag, maart 11, 2016

Mike Quinsey - Vele Wenselijke Veranderingen Wachten Erop om Geïntroduceerd te Worden - 11 Maart 2016


Mike Quinsey
Vele Wenselijke Veranderingen Wachten Erop om Geïntroduceerd te Worden
11 Maart 2016

De gebeurtenissen die de koers van de Menselijke evolutie zullen veranderen gaan goed vooruit, en zijn jullie verzekering dat Disclosure plaats zal vinden. Vele, vele zielen zijn voor het Licht aan het werk, en hebben de kracht om het tussenbeide komen van de duisteren te overwinnen. Zij proberen nog steeds om enig voordeel in de hand te nemen, maar het Licht is sterk en behoudt diens positie. Het zal zelfs sterker worden als meer zielen jegens de waarheid ontwaken. Het kan daarom gezegd worden dat alles goed vordert en de verwachtingen zal vervullen. De timing van deze gebeurtenissen is altijd onzeker, maar onnodig te zeggen dat de uiteindelijke uitkomst Ascentie zal zijn. Ongeacht welke koers de gebeurtenissen ook nemen, jullie succes is verzekerd.
Er is zoveel aan het plaatsvinden dat jullie het bijna onmogelijk zullen vinden om bij te blijven, en het zal verzekeren dat jullie je snel voorbereiden om jullie plaats als een geascendeerd wezen in te nemen. Op het niveau waar alles in het Nu is, zou het toeschijnen dat Ascentie al plaatsgevonden heeft. Echter, op jullie trillingsniveau gebeuren de gebeurtenissen in een opeenvolgende volgorde, dat is onderworpen aan de uitwerking van jullie Vrije Wil. Het maakt exacte voorspellingen veel moeilijker om te maken, maar het kan verklaard worden dat jullie ascentie verzekerd is. Voor enige tijd nu werd aan jullie glimpen van de toekomst gegeven die er op jullie liggen te wachten, en het is vol van beloftes die jullie in/naar het Nieuwe Tijdperk zullen tillen. Zoals jullie weldra zullen beginnen te beseffen, zal het jullie snel voortstuwen in/naar de hogere dimensies. Jullie zullen op een niveau bestaan waar alles van het Licht, en de Universele Liefde overvloedig is.
Op het moment weten een paar van jullie waar jullie vandaan kwamen, maar te zijner tijd zullen jullie de waarheid leren. Jullie zullen vriendschappen met jullie “familie” hernieuwen die geduldig gewacht hebben voor jullie bewustzijnniveaus om terug te keren. Herenigingen zullen vreugdevolle gelegenheden zijn waar jullie wederom jullie Liefde en Licht met alle andere zielen zullen delen. Als jullie het aldus wensen, zullen jullie geen behoefte hebben om naar de lagere niveaus terug te keren, hoewel sommigen dat aldus zullen doen in dienstverlening aan anderen. In plaats van op jullie thuisplaneet te blijven, mogen jullie ervoor kiezen om je bij gelijkgestemde zielen aan te sluiten en als een groep te werk te gaan. Jullie zullen aangaande jullie volgende aanpak besloten hebben in de interesse van het verder helpen van jullie evolutie. Het stopt nooit, totdat jullie eindelijk de volledige perfectie bereiken van terug te keren naar het Godhoofd. Nochtans, zijn jullie pas met jullie reis begonnen, en vele wonderbaarlijke/prachtige en tevreden stellende ervaringen zullen van jullie zijn om van te genieten.

Vele zielen zullen klem zitten in hun overtuigingen, zoveel, dat zij zullen weigeren om een groter inzicht te accepteren van wat er nodig is om te evolueren. Echter, om aanwezig te zijn op de Aarde in zo een tijd, betekent dat zij niet volledig kunnen negeren wat er aan het plaatsvinden is, en hun ervaringen zullen de basis neerleggen van een nieuw begrip. Hulp is altijd beschikbaar voor diegenen die langer nodig zijn om omhoog te rijzen, en zij zullen voort op hun pad gegidst worden om hun voortgang te verzekeren. Aangezien alles in het “Nu” is, hebben dergelijke zielen alle tijd die zij nodig zijn om verder te gaan, aangezien het onmogelijk is om stil te staan en het onvermijdelijk is dat hun bewustzijn zal groeien. Nochtans, is er niets te winnen door te proberen een individu de waarheid op te dringen, aangezien het het tegenovergestelde mag veroorzaken aangaande wat ervan verwacht wordt.
In de hogere niveaus wordt er veel gedaan om die mensen te beïnvloeden die machtsposities en autoriteit bezitten, zodat beslissingen die uit jullie naam genomen worden jullie voorwaarts zullen brengen. Momenteel bewijzen de inspanningen om landen in een wederzijdse overeenstemming voor veranderingen bij elkaar te brengen zich succesvol. Het betekent dat het mogelijk is hen te beginnen en dat zal leiden naar een “Herwaardering van de Valuta’s”. Deze zijn moeilijke veranderingen om te maken, maar de betrokkenen kunnen de voordelen zien, hoewel hun eigen valuta’s gedevalueerd mogen worden. Het nieuwe systeem zal verzekeren dat iedereen van een eerlijk systeem van financiële veranderingen geniet. Uiteindelijk zullen jullie een stadium bereiken wanneer geld niet nodig zal zijn, maar dat is nog tamelijk ver weg, dus is er geen noodzaak om bezorgd te zijn ingevolge de consequenties.
Vele wenselijke veranderingen wachten erop om geïntroduceerd te worden, en de acties van de Duisteren hebben niet voorkomen dat vooruitgang gemaakt werd. In feite hebben de vertragingen meer tijd gegeven aan diegenen die de nieuwe innovaties onderzoeken, en nu zijn er verscheidene opties waar er voorheen slechts één was. Er zal geen tijd verloren gaan wanneer de veranderingen zonder interferentie geïntroduceerd kunnen worden. Uit noodzaak zullen sommige langzamer geïntroduceerd moeten worden, om te verzekeren dat zij geen complicaties veroorzaken, echter, andere zullen snel op hun plaats gezet worden met de hulp van jullie Buitenaardse Vrienden. Ben ervan verzekerd dat de plannen al op hun plaats zijn die zullen activeren zodra als het veilig is om dat aldus te doen.
Zoals jullie nu beseft mogen hebben, zijn vele van de vaartuigen die jullie in jullie luchten zien degenen die lang ontwikkeld werden door de Duisteren. Diegenen van het Licht, die van de Galactische Strijdkrachten zijn, neigen ernaar om uit het zicht te blijven, aangezien zij confrontaties vermijden vanwege hun vreedzame intenties. Zij zouden anderszins meer dan in staat zijn zichzelf te verdedigen. Er is wat genoemd kan worden een “No-go” gebied rondom jullie Aarde, maar het veroorzaakt geen problemen voor geavanceerde beschavingen die ver superieure technologieën hebben. Een tijd die niet al te ver weg is zal komen waarin alle wapens onbruikbaar gemaakt zullen worden. Dus sta jullie zelf niet toe angst aan gejaagd te worden door wat jullie over de Duisteren leren. Zij zijn onder een permanente observatie en hun activiteiten worden volledig in het oog gehouden.
Op Aarde zijn er veranderingen die plaatsvinden die onvermijdelijk ontberingen veroorzaken, maar deze zullen van korte duur zijn. Wanneer jullie eenmaal de natuur van de veranderingen begrijpen, zullen jullie meer dan verheugd zijn over de uitkomst. Het leven zal aldus veel gemakkelijker worden en de dagen van “gebrek” zullen weldra voorbij zijn. Gedurende enige tijd werden enige ideeën aan jullie gegeven over de aard van de komende veranderingen, maar zij zullen ongetwijfeld ver jullie verwachtingen overstijgen. Niemand zal erbij inschieten en jullie hebben alles om te winnen. De plannen voor jullie verheffing zijn op hun plaats geweest gedurende een lange tijd en kunnen nu tot actie aangezet worden.
De externe gebeurtenissen mogen bij tijden chaotisch toeschijnen, maar alles valt geleidelijk op diens plaats zoals in recente boodschappen aangegeven werd. Vele zielen zijn nog steeds betrokken in karmische situaties en het verlies van leven zal zich nog steeds voordoen, maar zo verdrietig als het voor jullie mag toeschijnen, staat het toe voor het uitwerken van karmische kwesties. Het maakt allemaal deel uit van de evolutie en de noodzakelijke ervaringen als zulke zielen bedoeld zijn om door te gaan omhoog te rijzen. Je moet eenvoudig uitstaand karma opruimen door iedere kans te nemen voor vooruitgang. Zoals met vele aspecten van jullie leven, worden jullie altijd vergezeld door hogere zielen die jullie door jullie ervaringen heen gidsen.
Er is niets nieuw in het Universum, en jullie trekken oplossingen naar jullie zelf aan voor jullie problemen en behoeften die goed uitgeprobeerd en getest werden. Je trekt de antwoorden door je gedachten en acties aan, wat het waarom is wanneer een aantal mensen antwoorden zoeken voor dezelfde problemen en zij met hen op ongeveer hetzelfde tijdstip naar voren komen. Dit is een volgend voorbeeld van de hulp die aan jullie gegeven wordt.
Deze boodschap komt via mijn Hogere Zelf. Ik verlaat jullie met Liefde en Zegeningen, en dat het Licht jullie dagen en pad naar de voltooiing mag verhelderen.
In Liefde en Licht,
Mike Quinsey.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten