zaterdag, maart 19, 2016

“Kristallijn Worden” - 18 Maart 2016 / Fran Zepeda


 “Kristallijn Worden”
18 Maart 2016 / Fran Zepeda

Zegeningen iedereen! Ik werd begeleid om deze begeleiding die ik ontving tijdens een eerdere toegangspoort opnieuw te delen, welke nu nog steeds relevant is tijdens deze krachtige Maart Toegangspoort van binnenkomend Licht:
“Voel gewoon het binnenkomende Licht, absorbeer het dierbare, en geniet van de alchemie. Voel het jou infiltreren en transformeren. “Zie” het jou infiltreren en transformeren, en jou verheffen, terwijl je het volledige 5de dimensionale Kristallijnen Licht wordt doorheen al je vier lichamen.
Adem het gewoon in en voel de opwaartse kracht van je nieuwe manier van Zijn. Voel en “Zie” het Licht en de Sprankeling van je nieuwe manier van Zijn. Kom erin thuis, binnenin je Hart, en commandeer al je cellen en lichamen om het vijfde dimensionale Kristallijnen ZonneLicht te verwelkomen om al je lichamen te transformeren - etherisch, mentaal, emotioneel en fysiek…

… Zodat je één bent met je Ik Ben Aanwezigheid en er geen afscheiding meer is. Zodat je erin verankerd en geaard bent. Zodat je Alles door deze nieuwe kristallijnen “ogen” van Schoonheid en substantiële Liefde Essentie ziet. Alles is getransformeerd, en alles is nieuw, met een nieuw kristallijnen begin van Overvloedige Lichtheid en een zoete eerbied voor Al het Leven.
Alles komt vanuit het Goddelijke en Alles gaat ernaar terug. Je betreedt nu die passage van Complete Goddelijke Aanwezigheid, net zoals anderen. Baad erin. Voel de Eenheid van alle Harten, van alle IK BEN Aanwezigheden van de gehele Mensheid. Voel Alles opgetild worden naar een Zuiver Kristallijn Goddelijk Bestaan.
Weet dat dit aan het gebeuren is, dierbare, want als je de verschuiving en de alchemie van je Kristallijnen Wezen accepteert, is het zo. Je hebt genoeg opgeruimd om daar te zijn. Ga door op te ruimen, en ga door alles binnenin jou terug te keren naar Gouden en Kristallijn Licht en Substantie doorheen je Wezen.
Het is zo.
Namaste”.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl
Copyright © 2011-2016 Fran Zepeda. All Rights Reserved. Permission is given to copy and share this message provided that the message is posted in its entirety and nothing has been altered in any way, is distributed free of charge, and this copyright and links are included. www.franhealing.com    www.franheal.wordpress.com   http://www.ouremergingdivinity.com

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen