zaterdag, maart 19, 2016

Energie Update - 19 Maart 2016 / Jenny Schiltz


Energie Update
19 Maart 2016 / Jenny Schiltz

De energie is gewoonweg verbazingwekkend momenteel en wij zijn in een diepe periode van integratie. Hoe dit eruit ziet varieert per persoon en waar zij in dit proces zijn. Wij zijn collectief aan het werken met het integreren van vroegere levens en tijdlijnen. Dit helpt ons om te zien, dat wij vele dingen gedaan hebben en aldus vele dingen geweest zijn, dat als wij elkaar oordelen, wij onszelf oordelen. Sommigen integreren het Goddelijke Mannelijke/Goddelijke Vrouwelijk in hun wezen, evenwicht brengend. Anderen werken eraan om de lagere chakra’s in/naar de uitlijning met de hogere wezens te brengen. Velen van de eerste golfers en pioniers werken eraan om meer van hun zonne-aspect in hun vorm te brengen. Diegenen die aan het kristallijnen raster werken helpen om de rasters in de 6de dimensie en daaraan voorbij te versterken. Dit is een echt drukke tijd.
Wanneer ik met de gidsen spreek over deze tijd, legden zij het met een analogie uit die ik begreep. Nu is de tijd dat we zitten te blokken voor de aankomende examens, opdrachten en laatste minuut dingen aan het einde van een schooljaar inleverend. (het opruimen van dichtheid, het doorsnijden van koorden, levensveranderingen makend enzovoorts…) Beginnend over slechts een paar dagen, zullen wij een gigantische energiegolf ontvangen die de mensen zal helpen voortstuwen in de benodigde richting van hun eigen persoonlijke groei. Deze golf is het einde van de jaarexamens voor wat voor niveau dan ook waar je op dit moment over presideert. Net zoals met school/huiswerk, wat je van de golf krijgt zal bepaald zijn door de hoeveelheid van werk dat je gedaan hebt voorafgaand aan het niveau waar je op bent. Dat is waarom deze tijdsperiode belangrijk is. Het is onze tijd om onszelf gereed te maken, zodat wij zoveel als mogelijk is van het Licht dat binnenkomt mogen gebruiken.
Werkend met sommigen van de prachtige wezens die ons helpen tijdens dit proces, werd aan mij het één of andere type van observatorium getoond. We keken door een stenen koepel en het liet duidelijk planeten zien die zich in een specifieke formatie uitlijnden. Het werd aan mij uitgelegd, dat nooit eerder de planeten zich op deze manier uitgelijnd hebben, aangezien wij in een nieuwe positie in de galaxy zijn. Aan het einde van de lijn van planeten, was dit Licht en het scheen helder. Het werd uitgelegd dat dit een Zon is, welke ons codes stuurt die wij nog nooit eerder ervaren hebben. De uitlijning van de planeten staat deze codes toe om ongebreideld te stromen. Deze codes hebben de bekwaamheid om alles te veranderen, we moeten gewoon bereid zijn om alles waar we ons aan vasthielden los te laten. We moeten bereid zijn om de veranderingen te omhelzen en onszelf in/naar deze nieuwe ruimte te duwen. Zoals een vriend van me zei, is het ofwel angst of vertrouwen/geloof, er is geen ertussenin. Het werd aan mij getoond dat het nu de tijd is om te handelen naar ons hartverlangen, om dapper te zijn en breed, zonder angst, te dromen. Dat deze energieën ons ondersteunen om onze richting, ons hoogste verlangen en potentieel te verhuizen. We moeten sterk genoeg zijn om te springen wanneer we ons daartoe gegidst of geïnspireerd voelen. Het werd aan mij verteld dat alle dingen uit zullen werken.

Deze woorden horend, bracht al deze dingen naar buiten die ik wilde zien, doen en bereiken in dit leven. De mens in ons wil de dingen NU doen, wij willen bewijs en ogenblikkelijke resultaten. Spirit begrijpt rustig dat alle dingen zich op het beste tijdstip en voor onze optimale groei ontvouwen. Spirit weet ook dat wij beperkte perspectieven hebben en niet in staat zijn te zien waarom sommige dromen en doelstellingen falen en anderen tot bloei komen. Dit is waar geloof en vertrouwen binnenkomen. Wat we niet kunnen doen is in/naar twijfel, angst en gebrek gaan. Wanneer we dat doen, trekken we alle oude programmering naar voren in/naar dit Nu, het effectief opnieuw creërend en het stromen van de energie blokkerend.
Terwijl we in deze zeer belangrijke tijd van de Equinox en Maansverduistering gaan, neem een moment en schrijf alles op dat je in de toekomst wilt en alles waar je gereed voor bent om achter te laten. Zie waar je gegroeid bent en waardeer jezelf. Wanneer jij je op je vooruitgang focust, zal je beginnen gebieden te zien van je groei die jij je zelfs eerder niet voor kon stellen.
Fysiek is er zoveel gaande. Mijn kleinste lag in bed het afgelopen weekeinde met een venijnige hoest en hoge koorts. Zij heeft zoveel gedroomd de laatste tijd, en ik weet dat ook zij vroegere levens en tijdlijnen aan het opruimen is. Ik vertelde haar, “Vraag de Engelen om genezing en geef hen toestemming om jou op alle manieren te genezen”. Dat deed ze en zeer tot mijn verrassing kwam Aartsengel Jophiel en bedekte haar borst met een prachtig blauw Licht. Ik vroeg waarom hij degene wat die binnen kwam om genezing mogelijk te maken, en zijn antwoord was dat hij mijn dochter hielp om de gedachten en patronen los te laten die haar tegengehouden hebben van de schoonheid in het leven te zien. Sommige van deze patronen waren van vroegere levens. Wij neigen ernaar om naar onze kinderen te kijken alsof zij nieuwe wezens zijn, wanneer zij in feite oude zielen mogen zijn die aan zichzelf werken, net zoals wij. Weet dat aan ons altijd de hulp gegeven wordt die we nodig zijn wanneer we vragen en toestemming geven om op alle manieren geholpen te worden. Begrijp dat de hulp soms komt gewikkeld in lessen en uitwisselingen die niet plezierig zijn maar onze groei mogelijk maken. Als we daar doorheen gaan, kan het moeilijk zijn om het te zien, maar terugkijkend en de veranderingen te zien die zich voordeden vanwege iets onplezierigs helpt ons om meer op dit proces te vertrouwen.
Mijn hoogste aspect drong er bij mij gedurende de laatste week op aan om meer te rusten en mijn lading en verwachtingen te verlichten. Ik luisterde niet en bleef bezig met mijn zorgdragende rol, iedereen verzorgend behalve mezelf. Ik werd mezelf uitgeschakeld gewaar met een virus en sliep gedurende twee dagen, mezelf slechts kortdurend opjagend. Tijdens deze uitvaltijd, vonden er aldus vele opwaarderingen plaats en de integratie was gewoonweg verbazingwekkend. Slaap vergemakkelijkt dit proces en als ik mijn lichaam toegestaan had om meer te rusten, betwijfel ik dat ik ziek geworden zou zijn. Het liet me zien waar ik nog steeds programmering binnenin heb dat veranderd moet worden, zodat ik van mezelf en dit proces een prioriteit maak. Na twee dagen ontwaakte ik zeer helder, uitgerust en gereed om de wereld op me te nemen; de DNA opwaarderingen, de downloads en de integratie waren voor dit moment compleet.
Velen hebben een zware tijd met de energieën, zowel fysiek als mentaal. De schedeldruk is toegenomen net zoals de klanken in de oren. Tandpijn is zeer gewoon net zoals dromen waarin het verliezen van tanden en kiezen betrokken is. Velen ervaren lagere ledematenpijn, in de heupen, de  onderrug en de knieën. Voetpijn is ook gebruikelijk als we onszelf in de hogere frequenties aarden en de voetchakra’s actief worden. Mentaal voelen velen zich depressief, verloren en vol van twijfel. Dit is het ego dat diens sterke houvast niet op wil geven, terwijl je steeds meer van je Ziel belichaamt. Vaak is het gedurende de tijden dat we de meeste hulp nodig zijn dat wij ons volledige ontkoppeld voelen van de Bron. Weet dat je Team altijd daar is, gereed om hulp aan te bieden wanneer toestemming gegeven wordt. Dus hoewel jij je alleen en genegeerd mag voelen, ben je dat niet. Vraag je hartchakra zich te openen en dat alles van jou zich uitlijnt met de Bron, haal diep adem en voel de Liefde die gegeven wordt. Je bent nooit alleen.
Ik hoop dat dit je vindt de energieën hanterend zoals een surfer die een golf bereidt en dat je niet rond gegooid wordt in de schuimkoppen. Als jij je ruig/ruw voelt, weet dat dit voorbij zal gaan en dat de energieën binnen stromen om je op alle manieren te helpen. Je bent zeer geliefd en jouw specifieke vibratie, jouw noot is in het Universum nodig.
Jullie allemaal Liefde en Zegeningen sturend,
Jenny
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2016 - Jenny Schiltz - Channeling the Masters - https://channelingthemasters.wordpress.com/
If you repost, please maintain the integrity of this information by reprinting it exactly as you find it here, and including all the links above and the link to this original post. Thank you.
**As with all information we receive regarding the ascension process, discernment is necessary. If you read or hear something and it does not resonate, simply let it go and find what makes your soul say YES! **

Geen opmerkingen:

Een reactie posten