vrijdag, maart 25, 2016

De Wekelijkse Lichtstraal - “Weten Wanneer" - 24 Maart 2016 / Jamye Price


De Wekelijkse Lichtstraal
“Weten Wanneer"
24 Maart 2016 / Jamye Price

Gezegende Wezens, jullie zijn in een opwindende tijd in jullie evolutie van te beginnen meer direct te werken met de subtiele rijken van creatie. Het is opwindend en soms frustrerend als jullie nieuwe regels leren van het fysieke en het mysterieuze niet-fysieke.
Eerst domineert jullie verstand het proces als jullie ernaar streven het te definiëren. Dat is een waardevolle en noodzakelijke functionaliteit van het verstand, maar niet zo effectief op dezelfde manier wanneer er omgegaan moet worden met de fysieke en niet-fysieke rijken.
Om meer met de subtiele rijken te creëren, leren jullie andere informatie en processen - zoals het positief denken, van het Leven te houden en dat jullie je werkelijkheid creëren met jullie gedachten en gevoelens. Er is een waarheid in deze en vele manieren om deze veranderingen te leren en te implementeren.
Echter, wat er uiteindelijk moet gebeuren is een begrip van het niet-fysieke in relatie met het fysieke rijk waarin jullie leven. Dat is te zeggen, dat wat jullie leren toegepast moet worden op jullie fysieke rijk om waarde te hebben in jullie dagelijkse leven, anderszins kan het verwarrend en zelfs schadelijk worden.
Als je subtiele veranderingen implementeert in je gewaarwordingen, perspectieven, keuzes en acties, integreer je een nieuw niveau van het mens zijn.

Wat zich vaak voordoet is een intellectueel begrip van enige niet-fysieke principes, terwijl nog steeds doorgegaan wordt met de regels van het fysieke rijk te leven. Dus het eerste instinct is om het positieve denken, Liefde en het creëren van je werkelijkheid te gebruiken om je gevoel van veiligheid in het leven te controleren.
Om je gevoel van veiligheid te controleren, is er vaak een mentaal patroon van goed of fout dat instinctief toegepast wordt. Jullie instincten werken goed voor het fysieke rijk. Zij zijn onmiddellijk, gebaseerd op overleving, en zijn effectief. Echter, zij zijn niet op dezelfde manier van toepassing als jullie met jullie inherente niet-fysieke creatieve bekwaamheden werken.
Als je met het niet-fysieke rijk werkt, verschuift je veiligheid van je fysieke overlevingsbehoeften, in/naar een balans met het diepe begrip van je eindeloze veiligheid binnenin het stromen van het Leven. Dit begint een echte integratie van de dualiteit van het Leven op Aarde - wat niet anders kan dan je inwendige informatie naar jou te reflecteren.
Dit evenwicht van fysiek en niet-fysiek kan informatief onderwezen worden, ondersteund met genezing, maar het kan niet vanuit een externe bron aan jullie gegeven worden. De Wet van Resonantie verzekert dat je ofwel dat wordt wat je wenst, of dat je alleen effect hebt in de fysieke wereld. In essentie, moet jij je inwendige wereld, je mentale en emotionele, je niet-fysieke subtiele zelf veranderen. Dit is “Het zijn van de verandering die je in de wereld wilt zien.”
Dit brengt ons naar te Weten Wanneer. Om de regels van creatie te leren, vereist een inwendige observatie. Je leert de principes van je gedachten en emoties te vormen, niettemin begrijpt, dat het voorbij gaat aan hen te controleren. In essentie, ben je aan het leren om je innerlijke wereld beter te controleren. Maar in plaats van dat te controleren wat slechts beperkt, is het een controle dat begrijpt, focust en transformeert. Je moet je innerlijke wereld transformeren voor de effectieve deelname in de niet-fysieke rijken van creatie.
Wanneer je innerlijke wereld vanzelfsprekend verbindend wordt, dapper in het aangezicht van het ergste van de mensheid; dat is wanneer je resonant bent met de Liefde welke transformeert. Dat is anders dan een Liefde die de waarde van de geleerde les voor de toekomst in staat stelt, vermijdt of links laat liggen.
Weten Wanneer om actie te ondernemen is één van de grootste uitdagingen als jullie verschuiven van de fysieke focus in/naar de echte integratie van de kracht van te creëren via (niet-fysieke) Liefde. Actie is hoe jullie je fysieke overleving in het fysieke rijk verzekeren. Als je het niet onderneemt, overleef je niet. De actie van een stap te nemen creëert je pad.
Als je begint om het gebruik van de kracht van Liefde om te creëren te implementeren, ben je nog steeds in het fysieke rijk dat actie vereist. Doch te creëren vanuit Liefde vereist een inwendige actie van waar te nemen voorbij het overduidelijke, jezelf vertrouwend, en het stromen van het Leven vertrouwend.
Om dit te zijn, moet je liefdevol en open voor het Leven blijven, en geduldig zijn met het stromen van de Tijd. Dit is “de vrede welke voorbij gaat aan alle begrip”. In plaats van te reageren vanuit overlevingsangsten, transformeer je het moment met een diep weten voorbij de vorm.
Hoe Weet je Wanneer actie te ondernemen? Vertrouw jezelf meer, want je biomechanisme is perfect voor deze omgeving, zowel fysiek als niet-fysiek. Leer meer naar het hart te luisteren, want het is je instrument van dappere, Liefdevolle verbinding. Kalmeer de angsten van het verstand meer, stel hen gerust. Schuif hen niet terzijde, zij spreken tegen jou over je overlevingsangsten die je op moet lossen om op een andere vibratie te resoneren. Vertrouw het leven meer. Het wil dat je tot bloei komt.
Terwijl je deze inwendige veranderingen implementeert, zal je minder angst en meer vertrouwen opmerken. Je zult minder behoefte opmerken om te controleren en meer weten dat alles goed is en vooruitgang boekt. Je zult minder verwarring opmerken en meer geduld, zelfs met de onbekende toekomst.
Je zult de aanwijzingen van het leven opmerken die tegen jou spreken over Wanneer deuren opengaan door je actie en deelname aan het Leven.
Je zult deuren die sluiten waarderen, wetende dat je actie en deelname aan het leven waardevol geweest is. Je zult je minder zorgen maken over het verleden en de toekomst, en je meer op het Nu focussen, waar je creatieve krachten de potentiëlen van de toekomst vormen.
Terwijl wij zitten om “Weten Wanneer” uit te Stralen, observeren wij onze innerlijke wereld en staan angst en onzekerheid toe om geliefd te worden in/naar heelheid door het onbekende te eren. Wij observeren onze persoonlijke ervaringen, terwijl de informatie van het leven ons oproept om te kiezen van het Zelf te Houden in/naar een nieuwe bekrachtiging, Al het Leven beïnvloedend. We merken de subtiele veranderingen op in onze gevoelens van vrede in het aangezicht van moeilijkheden, aangezien wij die angst herkennen luider te zijn dan Liefde omdat het weet dat het niet zo sterk is. We ondernemen eerst actie in de inwendige wereld, omdat wij weten dat het de reflectie van de externe wereld verandert. Wij her/erkennen dat de tijd om Liefde te leven Nu is.
Straal voort!

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright: © 2005-2016 Jamye Price, www.CrystallineSoulHealing.com All Rights Reserved. You are free to share this work for non-commercial use in complete and unedited form with this copyright information displayed in its entirety.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten