woensdag, maart 09, 2016

De Universele Moeder Bespreekt de Universele Wet van Verandering - 3 September 2013 / 9 Maart 2016


Hemelse Zegeningen
3 September 2013 / 9 Maart 2016 - Linda Dillon
De Universele Moeder Bespreekt de Universele Wet van Verandering
Suzanne Maresca: Goedemorgen en welkom bij een volgende aanbieding van Hemelse Zegeningen met Linda Dillon, het Kanaal voor de Raad van Liefde en auteur van "De Grote Ontwaking," en ikzelf Suzanne Maresca.
Dit is onze vierde aflevering van onze serie over de Universele Wet. En het onderwerp van vandaag is de Heilige Wet van Verandering. Wij zijn vandaag specifiek gezegend omdat onze geliefde Universele Moeder Mary (De Goddelijke Moeder) zich bij ons aan zal sluiten om ons begeleiding aan te bieden aangaande deze vierde Wet. Verandering is iets waar wij allemaal anders op reageren en precies op dit moment op de Aarde, is verandering overal op de meest diepgaande manieren om ons heen.
Dit kan angst naar boven brengen voor sommigen en opgetogenheid voor anderen, maar verandering is inderdaad onvermijdelijk. De Raad van Liefde vertelt ons dat de Wet spreekt over beweging en actie. Aangezien wij ons settelen in onze aangeboren rol van schepper-wezens, zal de wereld rondom ons heen in een voortdurende staat van verandering zijn en het gaat van wezenlijk belang zijn dat wij leren om verandering te omhelzen voor de zegen welke het is.
Dit is een opwindend onderwerp voor mij omdat ik werkelijk altijd van verandering gehouden heb. Van baan veranderen was altijd een opwindend iets voor mij, maar ik ben er zeker van dat er vele redenen zijn om opgetogen te zijn over verandering voorbij het eenvoudigweg vooruit te kijken naar iets beters. Goedemorgen, Linda.
Linda Dillon: Goedemorgen Suzi. Dank je wel dat ik hier weer mag zijn. Dank je wel iedereen voor het je afstemmen op ons.
Verandering is een grote. Verandering gaat zijn, het is een constante, en het is wie wij werkelijk zijn. Niets blijft ooit statisch. En hoewel wij kijken naar tekenen van verandering, en wij hopen op veranderingen, vergeten wij soms dat het overal om ons heen is. En het is in voortdurende beweging. Dus het zal een zeer interessante discussie gaan worden.
SM: Ja, het zal een interessante conversatie zijn. Ik heb een inzicht dat verandering een groot iets is omdat tot zover in mijn ervaring het toeschijnt dat het potentieel voor beweging in/naar iets beters altijd aanwezig is. Mijn dochter is iemand die verandering vreest en het is aldus verschillend van mijn standpunt, maar ik kan begrijpen dat het de onbekende factor is die haar angstig maakt. Het zou kunnen zijn dat een groot gedeelte van het collectief in angst voor verandering is en dat het andere gedeelte het omhelst. En als zodanig, trekken we verschillende dingen aan. Dus het zou interessant moeten zijn.
LD: Het is een teergevoelig gezegde - " Better the devil you know" (Beter in zee te gaan met iemand die je kent, dan in zee te gaan met iemand die je niet kent) Mensen zullen zeer vaak in minder dan ideale omstandigheden of situaties blijven eenvoudig vanwege die angstfactor. Maar wanneer we beginnen om iets anders naar verandering te kijken; zoals wie wij zijn in een staat van Zijn, dat iedere seconde en iedere ademhaling verandering brengt, dan beginnen we te verschuiven en echt te begrijpen dat verandering werkelijk gaat over niet slechts beweging, maar ook over het zijn in de stroming. Het is onvermijdelijk. Dus als we gaan creëren, kunnen we net zo goed met verandering werken op manieren die behulpzaam zijn in plaats van tegen de stroming in te gaan, ertegen te vechten.

SM: Er is ook de factor van zelfzorg. Wat wil jij voor jou leven? Aangaande dit punt spreek ik merendeels over relaties. Ik weet dat er overvloedig veel mensen zijn die in relaties blijven omdat het comfortabel is, of omdat er heel veel angst is over wat er gebeurt als iemand uit een relatie vandaan stapt.  Zal ik op straat terechtkomen? Zal iemand van mij houden? Ik denk, dat als we eenmaal het begrip hebben dat er voor ons gezorgd zal worden ongeacht wat voor beslissing wij nemen of wat de ervaring ook is die wij op het één of andere niveau kozen om te hebben, dat het gewoon goed gaat komen.
LD: En het kan angstig zijn. Het is niet alleen, zal wie dan ook van mij houden, het is zal wie dan ook ooit van mij houden - ooit weer in mijn gehele leven. Dus de omvang hiervan kan echt zeer beangstigend zijn. Het is hetzelfde als met het blijven in een baan welke je feitelijk veracht. En dat is helemaal niet lonend voor je. Maar het praktische dat je kent is dat je een salaris nodig hebt om jouw verantwoordelijkheden tegemoet te kunnen treden, jouw familie kunt ondersteunen, jezelf kunt ondersteunen en een dak boven je hoofd houdt. Eén van de meest beangstigende veranderingen die ik ooit gedaan heb, en de meest bevrijdende, was om gewoon het onbekende in te springen - ontslag nemen van mijn werk welke zeker minder dan bevredigend was of tegen mijn principes, met het van niet - niets - op één lijn te hebben. Dus, het kan opwindend en het kan beangstigend zijn.
SM: Dat is waar. En beide kunnen op hetzelfde moment waar zijn. Ik denk misschien het soort van mensen die Mount Everest beklimmen en dingen zoals dat, en ik vraag me af of zij hetzelfde soort ding onder ogen zien. Zoals, ik wil dit doen voor de opwinding ervan, maar het maakt me ook bang en ik doe het specifiek omdat het me bang maakt. Angst onder ogen zien kan een zeer bekrachtigend iets zijn.
LD: Angst onder ogen zien en dat obstakel omkeren in/naar een helper of een collega of een gids is zeer krachtig. En als je doorgaat met je ervoor weg te draaien, dan gaat het monster gewoon verder groeien en wordt het lelijker en meer tragisch. Maar wanneer je stopt en er echt naar kijkt, dan begin je te beseffen dat angst gewoon echt jouw aandacht naar iets toebrengt.
SM: En als je over een gevoel of een gedachte spreekt als zijnde een kameraad, brengt het mij naar wat Sanat Kumara vorige week zei over kristallen als zijnde een "ander". Het relateert naar het gehele ding van 'Wanneer twee of meer uit mijn naam bijeen gekomen zijn." Ik zou gedacht hebben dat in plaats van mij te zijn en het kristal, dat het slechts mij was.
LD: Ik heb kristallen door mijn gehele woning heen. En ik heb ook heilige objecten door de gehele woning heen. En zij maken zeker deel van de familie uit. En ik kan me niet meer van mijn kristallen en stenen scheiden dan ik afstand van Eliza zou kunnen doen. Zij maken deel van mij uit. Ik herinner me toen ik eerst van Canada naar de Verenigde Staten verhuisde, ik het meeste van mijn verhuizing bij UPS deed. En wat verscheepte ik? Het waren mijn kristallen en mijn stenen. En ik kan me herinneren dat de UPS man dag na dag kwam en zei, "Wat zit er in deze dozen? Stenen?" En ik glimlachte en zei, "Yep." Zij maken deel uit van onze omgeving en onze familie, de heilige ruimte die we creëren.
SM: Dus ik ben echt gefascineerd voor het idee dat de Goddelijke Moeder voor deze uitzending naar voren wil stappen in plaats van Sanat Kumara. Ik weet dat zij in principe een team zijn en dat zij allemaal zeer aanwezig zijn.
LD: Ja, maar je weet dat de Universele Moeder Mary zichzelf vaak zal identificeren, en ik weet zeker dat zij dat vandaag weer zal doen, als de moeder van verandering en de moeder van standvastigheid. En dus als de goddelijke vrouwelijke energie, als de goddelijke moeder energie, is zij beweging. En die voortdurende beweging is zeer nauw gerelateerd aan de Wet van Verandering.
Dus, terwijl we die stilte en een stiltepunt binnenin ons hebben, 99.999% van de tijd, zijn wij in de stroming van beweging. En daarom verandering. Dit is specifiek op dit moment voor ons allemaal waar denk ik. Ik weet voor mezelf zijnde op de blauwe straal, dat wij mededelers zijn, maar wij zijn ook agenten en engelen van verandering. Wij werken met verandering. En dat is één van de redenen dat wij hier zijn, het is om de mensen te helpen om coöperatief met verandering te werken om dat evenwicht te vinden. Verandering betekent niet als een kip met je hoofd eraf gehakt rondrennen. Het betekent de verandering besturen en de Wet van Verandering aanroepen om ons op onze reis te ondersteunen. Dus ik ben enthousiast dat Mary naar voren stapt. Het is echt een traktatie.
SM: Het is een zeer plezierige traktatie. En het gaat over het toestaan in plaats van het te weerstaan. Maar ook weten wat te vertrouwen. Zullen we onszelf gewoon openstellen? Natuurlijk moeten we onze beschermende grenzen uitzetten en dat soort dingen, maar dat is een vraag die ik heb: is er zelfs wat voor mogelijkheid dan ook voor duistere dingen om ons te beïnvloeden wanneer wij in een staat van meditatie gaan? Ik veronderstel dat bescherming altijd noodzakelijk is maar ik vraag me dat soms echt af.
LD: Weet je, dat vraag ik me ook af. Verscheidene jaren geleden vertelden de Aartsengelen, de machtigen, en ik denk misschien de Universele Moeder Mary, ons dat de noodzaak voor bescherming voorbij was. Ik kijk naar buiten naar de wereld en zie dat er zoveel chaos in de lucht is. Het is waar dat creatieve chaos deel uitmaakt van de veranderingsenergie waar wij mee kunnen werken en waar wij mee werken. Maar ik neem waar, wanneer ik mijn rituelen van bescherming doe, dat ik meer doe dan het Universum vertellen, "Oké, maak je gereed want ik betreed een heilige ruimte, en doe een heilig ritueel en bereid mezelf voor om te bidden, mediteren en te ontvangen." Ik denk dat wat ik ook doe is mezelf vertellen - mijn bewuste, mijn onderbewuste en mijn onbewuste, mijn ego - ik zeg tegen alle delen van Linda, "Oké je bent in een veilige plaats en je kunt loslaten en die inspiratie toestaan, die informatie en deze gedachten, deze echte diepe hartverlangens." Ik doe dat voor iedere uitzending, tussen haakjes.
Weet je, we hebben de laatste paar weken tijd doorgebracht met praten over wat er geschreven staat op de muren van onze harten en wat wij echt naar voren wensen te brengen, en soms laten wij onszelf niet diep genoeg gaan om dat echt allemaal te zien als we niet het gevoel hebben in een veilige plaats te zijn. Dus wat ik doe is; ik post altijd de machtigen, de Aartsengelen Michael, Raphael, Uriel, Jophiel en natuurlijk Gabrielle rondom de kamer. Je kunt het ook rondom je bed doen. Je kunt het rondom je woning doen. Maar bijvoorbeeld wanneer ik mijn werk doe post ik hen altijd rondom de kamer.
En dan soms wat er gebeurd is dat zij komen en zij recht - zoals vandaag feitelijk - voor mij staan. En dat betekent niet dat er iemand is die probeert om me te pakken te krijgen. Maar duidelijk voor wat voor redenen dan ook, misschien heb ik een klein beetje meer geruststelling nodig, misschien ben ik een kleine energie boost nodig. Dus ik doe het altijd. Ik denk dat het gewoon een prachtige oefening is.
SM: Dat is het. En ik hoor je zeggen dat het niet noodzakelijkerwijs voor de feitelijke bescherming is, het is voor onze gewaarwording van veiligheid dat we het doen, om in staat te zijn ons kanaal te openen. Dus dat klinkt in feite zinvol.
LD: Ik ben er zeker van dat veel van onze luisteraars het daar niet mee eens zouden zijn - en ik weet dat ik het getroffen heb. Maar ik leef in een zeer rustige kleine buurt in Suburbia in de Verenigde Staten. Over het algemeen geloof ik niet dat ik in een gevaarlijke wereld woon. En ik bedoel niet slechts fysiek, ik bedoel spiritueel. Ik geloof niet dat er duistere krachten zijn daarbuiten die proberen om Linda Dillon te pakken te krijgen.
SM: Ik lach, maar ik lach niet om diegenen die voelen dat er duistere krachten daarbuiten zijn die erop uit zijn om hen te pakken, omdat ik kan begrijpen dat er overvloedig veel mensen zijn die dat doen, en onze gewaarwordingen zijn alles.
LD: Ik denk soms dat wanneer wij in de angstplaats zijn dat dat in feite die rode vlag uitstuurt naar de stier. Dat het aantrekt. Omdat, natuurlijk, energie zal gaan waar er een vacuüm is. En er is een vacuüm vanwege angst in plaats van vertrouwen. Het maakt deel uit van wat je creëert. Dat is het ding waar ik van hoop met deze serie dat wij het echt gaan begrijpen, dat wij ieder enkelvoudig moment van iedere enkelvoudige dag creëren. We creëren zelfs wanneer we slapen. Dus wanneer wij in deze gedachten zijn, je weet wel, 'Oh de dingen gaan niet al te goed, oh de dingen gaan gewoonweg fantastisch" dat in die gedachten, wij aan het creëren zijn.
SM: Het is prachtig om in staat te zijn in het besef te settelen dat wij schepperwezens zijn, en je weet dat wij onszelf zeker overvloedig bewijs gegeven hebben dat we dat zijn. Is het een goede tijd voor een meditatie?
LD: Ik denk dat het een prachtige tijd voor een meditatie is.
(( meditatie is niet in het transcript opgenomen…. ))
De Universele Moeder Mary: Groeten, Ik Ben Mary. Universele Moeder, Moeder van Liefde, Moeder van Hoop en ja geliefden, Moeder van Verandering. En Moeder van standvastigheid, continuïteit. En het zijn deze drie "C's" (Change, Constancy, Continuity) Verandering, Standvastigheid en Continuïteit waarover ik vandaag tegen jullie wens te spreken.
Mijn geliefde kinderen, kinderen van mijn hart, wanneer ik zeg dat ik een ieder van jullie het leven geschonken heb, wat denken jullie dan dat ik bedoel? Dat ik op de één of andere manier verantwoordelijk ben? Ja, dat is zo. Maar het is meer dan dat.
Jullie hebben bewogen en gereisd en werden uitgedreven, geboren, vanuit mijn essentie, vanuit mijn kern. En zelfs in dat geboorteproces, lief hart, is de beweging van Liefde. De beweging van energie in/naar de vorm, uiteindelijk, want je begon niet in de vorm. Je begon eenvoudig als een Vonk van Licht, van Liefde, en toen begon het avontuur. En als je ernaar kijkt, wat betreft waar jullie aan denken als een tijdsspanne, kan je de vooruitgang zien en de vele veranderingen die jij in samenwerking met Mij, en met jouw geliefde gidsen, en vele consultanten, gewrocht hebt.
Want jullie zijn engelen geweest, sommigen van jullie Aartsengelen, sterrenwezens, interplanetaire wezens. Jullie hebben vele vormen aangenomen - rotsen, bomen, dieren, mensen, Pleiadianen, Arcturianen. Jullie zijn altijd in overeenstemming met de Wet van Verandering geweest. De Wet van Continuïteit, de Wet van Standvastigheid. Want het incorporeert alle drie deze aspecten.
Dus de kern van jou, de essentie, de werkelijke essentie van wie je bent verandert niet. Het gaat verder, het neemt verschillende vormen aan, het reist door het Omniversum heen. Maar de kern van jouw wezen is constant en het is in constante beweging. Zelfs door, waar jullie aan denken, dit leven heen.
Jullie zijn in voortdurende beweging. Ja, er zijn tijden wanneer jullie in het stiltepunt van de Schepping zijn, maar begrijp het ook dat in het stiltepunt er nog steeds de beweging van creatie en van herschepping is. De essentie van wie je bent gaat verder door tijd en ruimte heen. Dat is de Wet. Dat is de Wet van Verandering: voortdurende beweging en standvastigheid. En je blijft in die beweging totdat je feitelijk bij de voltooiing terugkeert, het einde van jouw reis wanneer jij je herenigt met de Ene.
Nu, betekent dit dat jij niet de bekwaamheid voor het stiltepunt hebt? Nee. Omdat dat ook deel uitmaakt van jouw spirituele opmaak. Maar zelfs als jij het stiltepunt gedurende zeventien seconden vasthoudt, wat de hoeveelheid aan tijd in jullie rijk is dat jullie vasthouden, voor waar wij aan zouden willen denken als bevruchting en actualisatie. Jullie denken aan de dracht als negen maanden. In werkelijkheid wanneer wij hierover spreken, is het zeventien seconden. Maar wanneer jij jouw zeventien seconden van stilte begint, ben je niet dezelfde persoon aan het einde van die zeventien seconden. Je bent veranderd. De huid is veranderd, haarzakjes zijn veranderd, veroudering heeft er plaatsgevonden, restauratie heeft er plaatsgevonden. Gaia is doorgegaan met op haar assen te draaien.
Dus je bent nooit niet in de stroming van verandering. Het is eenvoudig niet mogelijk.
Dus zelfs wanneer je de korte hiaat aangaande het stiltepunt neemt, ben je nog steeds in de beweging omdat de energie van het Universum doorgaat te bewegen. Het beweegt met jullie, door jullie en rondom jullie heen. Jullie bloed stopt niet met stromen, Jullie hart stopt niet met slaan, en dit - ik wens zeer duidelijk met jullie te zijn - deze verandering van jullie adem, van jullie hartslag, van jullie bloedstroming, dit is mijn geschenk van oneindige, eeuwige uitbreiding.
Deze vasthoudendheid van verandering en de continuïteit binnenin, dat is het geschenk van jullie eeuwige wording. Dus wat doen jullie met deze Wet anders dan het overduidelijk te begrijpen? Je werkt ermee. Want wat is creatie behalve de manipulatie, en ik bedoel dat op de meest positieve manieren. Het is de manipulatie van deeltjes, subatomische weefsels, moleculen en energie in/naar wat je wenst te ervaren.
En lieve harten, laat mij duidelijk met jullie zijn. Het enige dat wie van jullie dan ook, en ik geef er niet om of het er zes, zeven of acht miljard zijn, het enige dat jullie wensen te ervaren is Liefde.  
Dat is het.
Welnu, jullie mogen het relaties labelen, financiële zekerheid, avontuur, belangrijk werk, maar het is echt Liefde. En wat is Liefde behalve de eeuwige stroming en de voortdurende veranderende stroming van energie? Niet alleen de stroming tussen jullie zelf, niet alleen tussen jullie en Gaia, maar lieve engelen tussen jullie en Ik.
Er zijn vele koorden die doorgesneden werden door mijn lieve Michael met zijn zwaard. Hij heeft jullie fantastisch geholpen zoals hij mij geholpen heeft bij het verwijderen van de banden die jullie aan de illusie verbinden, banden die jullie niet dienen, koorden die jullie eenvoudig gevangen houden. En hij zal doorgaan dat aldus te doen omdat, ja, met de inspanning en de menselijke werkelijkheid, zelfs als je in de zevende verankerd bent, er nog steeds enige overblijvende koorden zijn die je draagt - uit liefde en soms uit angst. Maar, dat is niet het punt van mijn conversatie.
Er is één koord welke niet kan en nooit verbroken zal worden. Niet door Michael, niet door de duistere krachten, niet door jullie. En het is het oneindigheidskoord, het is de stroming van energie tussen jullie en Mij.
Het is mijn Liefde welke ik vrijelijk en voortdurend naar al jullie harten stuur. Het is de infusie van mijn blauwe diamant en ja, wij hebben daaraan toegevoegd jullie roze en het goud van de Vader zodat jullie drievoudige vlam gebalanceerd is. Want ik verlang niet eenvoudig om een kloon te creëren. Sommigen van jullie zijn zeer veel zoals jullie Moeder maar sommigen van jullie zijn ook magnifiek zoals jullie Vader. En dan zijn daar sommigen van jullie die van zichzelf aldus uniek en opmerkelijk zijn dat jullie boven, beneden, en daaraan voorbij gevierd worden.
Maar deze stroming van Liefde, deze oneindigheid van Liefde, stopt nooit. En daar binnenin, terwijl het eenvoudig naar jullie toekomst als een levenskracht, als inspiratie, als ideeën, als energie dat jullie gaande houdt, is het om te creëren, en het is om niet in verwarring te creëren en zeker niet in het oude paradigma van de oude derde, het is om met ons jullie ascentie te creëren en te co-creëren, het claimen van jullie positie in dienstbaarheid aan het Licht. Het is impliciet dienstbaarheid aan jullie heilige Zelf, dienstbaarheid aan jullie heilige verenigingen, meervoud, aan mij, aan de Vader/Moeder/Ene, aan jullie gidsen, aan jullie broeders, aan jullie zusters, aan jullie zielfamilie, aan jullie partner, aan jullie kinderen en aan jullie gemeenschap. Dat kan niet stoppen.
Dus wanneer jullie denken aan deze Wet van Verandering, is dat het echt vraagt wat je doet met ieder moment van jouw leven? Ben ik ingetoetst in de oneindige creatie en uitbreiding van de Moeder? Of verberg ik me in het hol? Zit ik ineengedoken in angst? Beperk ik mezelf? Die tijd van het aan de buitenkant van de Wet van Verandering te zijn, of van het ontkennen van de Wet van Verandering is voorbij. Dat is waarom ik deze dag naar voren getreden ben.
Jullie zijn allemaal getuige geweest van kinderen die hun handen over hun ogen plaatsen en denken, omdat zij jou niet kunnen zien, dat jij verdwenen bent. Het is erg lief. Maar velen van jullie hebben dit gedaan en dachten als je het niet kunt zien, dan zal het verdwijnen en hoef ik niets te doen met deze voortdurende verandering. De verandering, de voortdurende verandering is het geschenk mijn geliefde vrienden. Het is het geschenk van oneindige wording, van zo een uitbreiding dat jullie je zouden verwonderen. Nu, jullie kwamen niet naar deze Aarde of dit leven toe met begrensde capaciteiten. Jullie brachten de totaliteit van jullie meesterschap met jullie mee, jullie talenten, jullie capaciteiten, en jullie bekwaamheden welke in jullie menselijke vorm verankerd zijn. Jullie brachten het in jullie geest, jullie hart, jullie lichaam en jullie wil. Dus de vraag is, met ieder moment als een gloednieuwe kans, wat creëer jij? 
Ben jij in die oneindige stroming? Heb jij geaccepteerd en heb je aandacht geschonken aan waar jij in jouw cyclus van creatie bent? Ben jij in de formulering van inspiratie en luister en droom je eenvoudigweg, wat prachtig is en speels en vrolijk en plezierig? Of ben jij in de positie of op het punt in jouw cyclus waar je aan het plannen bent en de stukjes bij elkaar plaatst? Ben jij aan het uitvoeren? Ben jij in de actie en de vervulling en begin je te geloven en na te denken over wat jouw volgende onderneming zal zijn?  
En binnenin elk van deze creaties zijn een miljoen kleinere creaties. Omdat in ieder moment de energie verschuift, uitbreidt en beweegt. De Wet van Verandering is de Wet van Beweging. Maar de kern van die energie en jouw energie is constant. En het blijft doorgaan tot aan de tijd dat je terugkeert en zelfs in die samenvoeging, het opnieuw tevoorschijn komen, is er beweging.
Dus de vraag is niet houd ik van verandering, omhels ik verandering, hoe bolwerk ik verandering? Het is de diepere acceptatie en tegemoetkoming. Dit is de Wet van het Universum. Wat zijn de Universele Wetten behalve wat wij neergelegd hebben om jullie te helpen begrijpen hoe de dingen werken? Het is zeer eenvoudig. 
Dus het is een acceptatie. Het is niet mogelijk voor jullie om jezelf vrij te stellen of te scheiden van het proces en de Wet van Verandering. Je kunt je hoofd in het zand steken en je kunt doen alsof, en sommigen van jullie zijn zeer goed met het doen alsof, jullie hebben het overtroffen, jullie kunnen ontkennen. Maar het verandert niet wat er gaande is. En dat is, verandering.
Dus laat mij jullie aantonen. Laat mij jullie niet alleen helpen met de acceptatie, maar ook met de aanroeping van deze Wet van Verandering, om ermee te werken en om in het stromen te zijn. Laat mij jullie helpen om de standvastigheid van creatie te zijn en de spiegel niet alleen van de Moeder/Vader/Ene, maar ook de waarheid van wie jullie zijn: oneindig en ontwikkelend. Denk niet eenvoudig omdat je met Gaia in de vijfde dimensie gearriveerd bent dat de reis voorbij is. Lief hart, je bent nog maar net begonnen.
En je bent niet begrensd tot één dimensie of een andere. Jullie speelterrein is zeer groot; jullie paleis is zeer groot. Het menselijke rijk heeft twaalf dimensies, en twaalf niveaus binnenin elke van deze dimensies, en dan enige fijnafstemming. Dus laat ons beginnen. Wat wens je te doen met deze verandering? Verwelkom het. En werk ermee. Je kunt tegen mij zeggen dat de dingen niet stromen, wel lief hart dat is eenvoudigweg niet waar.
De dingen stromen voortdurend. Dus wat je tegen mij zegt is dat de dingen niet stromen op de manier dat ik het wens. En dat is zeer anders. Wanneer ik jou vraag om te stoppen, ja hoewel de energie onophoudelijk stroomt, stop, denk, voel, en dirigeer jezelf opnieuw in/naar die stroming zodat het met jou op manieren kan werken die harmonieus zijn en het jou in overeenstemming houdt met niet slechts onze reis, maar ook met de jouwe. Jullie zijn schitterend. Jullie zouden hier niet zijn in deze tijd van snelle verandering als jullie het niet aan zouden kunnen, als jullie niet volledig voorbereid zouden zijn en competent. Mijn vertrouwen in jullie kent geen grenzen en mijn wetenschap van waar jullie tot toe in staat zijn kent geen grenzen. Dus stop met treuzelen. Stop de ontkenning. En ga in het stromen, lieve engelen. Ik ben bij jullie.
Mijn lieve Suzanne, wat heb jij tegen mij te zeggen?
SM: Dank u wel Moeder, Welkom. Het is een genoegen om u bij ons te hebben op deze mooie ochtend. Er gebeurt nu zoveel in een snel tempo, en nochtans zijn er velen die niet waarnemen dat veel ten beste aan het veranderen is. Dus, zelfs voor de meest standvastige onder ons zou het een beetje ontmoedigend aan kunnen voelen wanneer de grote meerderheid van verandering onder het oppervlak plaatsvindt.
Iedere dag brengt nieuwe kansen om vertrouwen en geloof te praktiseren en ik vraag me af op wat voor punt de wereld onmiskenbaar en onomstotelijk bewijs zal hebben dat wij onze oude werkelijkheid achter ons gelaten hebben, voorbij het protesteren in de straten?
De Universele Moeder Mary: Ja, er is momenteel een grote hoeveelheid aan chaos en onrust, omdat het er behoefte aan heeft om geëlimineerd te worden. En dat maakt deel uit van de onophoudelijke beweging.
Dus je kunt eraan denken op deze manier; het getijde is binnen, maar lieve harten het getijde zal ook naar buiten gaan. En het zal als rommel dragen waar jij naar refereert. Het zal in/naar dingen van schoonheid getransmuteerd en veranderd worden. Vergeet niet dat ik op één punt in de vorm geweest ben, en dus weet ik wat het is om in het menselijke element van onrust te zijn.
Wat er gebeurt is, jullie kijken naar de grotere wereld en jullie zeggen "dit is krankzinnig", en ik zou willen suggereren, specifiek in deze tijd wanneer Michael zijn handen vol heeft, het er inderdaad uitziet als een grote hoeveelheid krankzinnigheid. Omdat het niet van Liefde is. Het is van gebrek. Het is gebrek aan zelfliefde en gebrek aan zelfwaarde, en gebrek van het begrijpen dat de persoon aan de andere kant van het gangpad of aan de andere kant van de planeet jouw broeder of zuster is.
Maar één van de dingen die zich voordoen is dat het zeer gemakkelijk is om bevroren van angst te raken, of bevroren in overweldiging. Maar er is een zeer eenvoudige remedie daarvoor en het is een ieder van jullie, iedere enkele dag, creërend. Dat is waarom ik Linda geïnstrueerd heb en door haar heen deze meditatie channelde. Eén van de dingen die ik van jullie zou willen vragen is om te creëren wat jullie hart verlangt, de verandering die jullie nodig zijn, verlangen en begeren in dit eeuwige moment van Nu. Omdat het binnenin een ieder van jullie begint. 
Wanneer je betrokken bent bij iedere dag om met verandering en standvastigheid te werken, en de expressie van jouw goddelijkheid in de vorm, heeft het een rimpeleffect. Dus je zegt, "Wacht eens eventjes, Ik ben een artiest, en vandaag brengt mijn creatie met het werken met de verandering in/naar de vorm op het canvas of papier iets dat nog nooit eerder bestaan heeft. Nooit, en zal dat nooit weer." En het is een inspiratie, het is een deel van schoonheid, ongeacht of je nu tevreden bent met het eindproduct of niet. Het is jouw expressie, werkend in het stromen.
En om te zeggen, "Wel, hoe verandert dat wat er in Syrië gaande is?" In plaats van een verbintenis met het drama te hebben, de haat, het geweld en de verwoesting, hebben jullie een keuze gemaakt om voort te brengen en een aanbieder van schoonheid te zijn. Suzi, jij doet dit iedere dag: die handeling van het jezelf in de stroming van energie te plaatsen welke voortdurend stroomt. Dus denk niet dat de energie die je naar buiten stuurt, en welke jullie beide naar buiten sturen precies in dit moment tijdens deze radioshow, niet de gehele weg naar Syrië, naar Afrika, naar Rusland en weer terug beweegt … naar de Oosterse zeekust, want dat doet het.
En het gaat zo snel als dat. Het is niet langzaam en bewerkelijk. Dus wanneer jij je focust op waarvan je mag denken dat zij kleine dingen zijn, doch het is met bewustzijn en het is met liefde, hartbewustzijn en liefde, geen ego, dan verander je de planeet. Jullie hebben net meer Liefde en meer schoonheid op de planeet verankerd. En dat creëert het omslagpunt.
SM: Dank u wel daarvoor, Moeder. Er is iets waar ik nieuwsgierig over ben en dat onlangs geschreven werd. Het was een artikel dat zei dat Aartsengelen in feite archonten zijn, en zodra ik bij dat punt aankwam in het kunstig opgemaakte artikel stopte ik met lezen omdat het aanvoelde alsof er een zaad van angst onder enige gekende waarheden geplant werd. De verandering waar we naar verlangen gebeurt de gehele tijd. Nochtans zijn velen van ons kwetsbaar jegens dergelijke boodschappen vanwege het verlangen in onze harten over wat er aan ons beloofd is, maar dat schijnt altijd net voorbij de volgende bocht te zijn. Zou u hier alstublieft over willen spreken?
De Universele Moeder Mary: Ja. Jullie hebben ruimschoots bewijs in jullie oude derde dimensie van hoe machtig jullie individueel en collectief als scheppers zijn. Welnu, daar zijn diegenen die soms met de zuiverste intentie creëren en soms met onjuiste-intentie. Wij suggereren niet dat daar niet diegenen onder jullie zijn wiens primaire creatie verkeerde informatie en de creatie van angst, twijfel, vrijheidsberoving en gebrek is.
Nu, wensen jullie om deel te nemen aan deze energie? Absoluut niet. Je kunt net zo goed vergiftigde thee drinken, of dollekervel. Het zou gemakkelijker jegens jullie systeem zijn omdat het op z'n minst alleen een fysieke reactie zou zijn. Wanneer je dergelijke dingen leest, specifiek wanneer zij verwoord worden als "Wij zitten in hetzelfde team en wij werken allemaal voor de Moeder en het Licht", is het verraderlijk. En dat is waar het onderscheidingsvermogen diens intrede doet.
Wanneer je een stuk aan informatie leest, wanneer je naar iets op de TV kijkt, wanneer je naar iets op de radio luistert, denk je twee dingen; Eén, in overeenstemming met de verandering in vasthoudendheid, draagt deze verandering bij aan de verankering van mij zelf, de mensheid en Gaia in de hogere dimensionale rijken? Is het van Liefde? Wij spreken zelfs niet over het doen van een analyse omdat, lief hart, jullie maatschappijen de neiging hebben om de dingen tot aan de dood te analyseren. Wij spreken hier over het onderscheidingsvermogen van het hart. Voelt het aan als Liefde? Het is een zeer snelle ja of nee.
Zo dan, wens ik deze informatie in mijn wezen en in de creaties die ik ieder moment van iedere dag naar voren breng te integreren? En jullie creaties zijn niet simpelweg de stukken van prachtige kunst waar jullie de dag aan gespendeerd hebben, of de week, of het jaar. Het is ook de creatie van een glimlach in de levensmiddelenwinkel, een blik, een tedere knuffel voor iemand die pijn heeft. Wens ik om deze afbrekende informatie in mijn rijk en mijn heilige ruimte te brengen? Voelt het aan alsof het vanuit de oneindige Schepping van de Moeder komt?
Kwam het vanuit de hoogste plaats van Liefde? Als het antwoord nee is, ga dan terug naar wat je aan het doen was. Op dezelfde manier, als ik je precies nu op zou pakken en je neer zou ploppen te midden van de ergste chaos in Egypte, zou je dan onmiddellijk beginnen om partij te kiezen met de uiteenlopende facties? Zou je onmiddellijk betrokken raken in hun drama's of zou je daar staan als het baken van waarheid, eenvoudig het Licht vasthoudend zodat anderen dat gevoel van kalmte zouden kunnen vinden? Ik ken jullie, lieve engelen. Ik ken elk van jullie die luistert en nog zal luisteren/lezen. Jullie behouden het centrum van kalmte, jullie behouden het centrum van vreedzaamheid, jullie belasteren geen enkele factie, geen enkel stuk van geschreven materiaal of visueel materiaal. Nee, omdat belastering niet van Liefde is. Maar het strekt jullie zeker niet tot voordeel, tot jullie creaties binnenin mijn creatie, om die energie in/naar jullie heilige ruimte aan te nemen.
SM: Prachtig, heel veel dan en dank u voor dat u zich bij ons aangesloten heeft. Ik houd echt van deze conversatie. Dus, wij hebben een schare aan bellers die in de wacht staan. Zullen we naar hun vragen toegaan?
De Universele Moeder Mary: Het zou mij een genoegen zijn.
SM: Sinds jij zolang gewacht hebt, Jilena ben je bij ons?
Jilena: Ja, goedemorgen, Suzanne, Mary en Linda. Ik kijk om me heen naar de mensen rondom mij heen die zich misschien niet zo bewust zijn van de veranderingen op alle niveaus. Ik vraag me nochtans af wat de beste manier voor ons is om ons voor te bereiden om beter te zorgen voor ons fysieke welzijn enzovoorts?
De Universele Moeder Mary: Laat ons voor een moment over het fysieke spreken. Omdat jij spreekt over het fysieke en het externe jegens jouw lichaam, maar ik wens ook gedurende een moment tegen jou te spreken over het innerlijke fysieke. Omdat dit, voor jullie allemaal, de beste plaats voor jullie is om de standvastigheid van de Wet van Verandering te begrijpen.
Ieder moment dat jouw hart slaat, wordt er zuurstof uitgewisseld, nieuwe cellen worden gecreëerd en sommige sterven af. Er is voortdurend beweging in jouw fysieke lichaam en het creëert het nieuwe. Je kunt zeggen, "Wel, ik denk niet dat ik het nieuwe creëer, Moeder. Ik voel me alsof ik ouder wordt." Wel dat is een denkrichting die je aanvaart en creëert, dus ik zou willen suggereren dat je dat ook verandert.
Wij hebben over verjonging en restauratie gesproken maar de meesten van jullie internaliseren het niet. En ik zou jullie willen aanmoedigen om dat te doen. De veranderingen in jullie fysieke omstandigheden en jullie fysieke omgeving zijn ook aan het verschuiven. Maar wat je doet om je voor te bereiden is dat je invoert, je creëert, zowel de grote C als de kleine C en de middelste C. je creëert iedere dag aspecten, dat is waarom ik gezegd heb, “Schenk aandacht aan waar je in jouw creatiestroming bent”.
Je voert aspecten in van het fysieke waarvan je weet dat zij gaan bijdragen aan waar je wilt zijn met de uitkomst van jouw creatie. Welnu, er zijn tijden in het proces van creatie wanneer je in de implementatie bent, het dromen en het plannen, waar je zult verschuiven wat je aan het creëren bent en dat is prima, omdat je met voortdurende verandering werkt. Het zal sowieso veranderen.
Welnu, begrijp ook, verandering - en dit is van toepassing op jouw fysieke vraag - verandering is ook samenvoegend en opeenvolgend. Nu, wat betekent dit? Bepaalde dingen, fysiek alsook esoterisch of spiritueel, hebben de behoefte om ingevoerd te worden voordat andere dingen ingevoerd kunnen worden. Gebruik het voorbeeld van het bouwen van een woning. Je zet niet eerst het dak erop. Nee, je bouwt eerst de fundering.
Jullie bouwen de fundering in jullie gemeenschappen. Je doet het door het hebben van goede buren en door te delen met gelijkstemde mensen. Zij hoeven zich niet bewust te zijn van de volledigheid van wat er gebeurt. Waar zij zich wel bewust van moeten zijn is van jouw Liefde, dat je denkt dat zij fantastisch zijn. En zij zullen dat waarmaken. Zij zullen veranderen naar de visie welke jij vasthoudt. Waarom doen zij dat? Omdat wat je zegt is, "Ik weet wat jullie zijn. Jullie zijn een kind van de Schepping, van de Moeder, en jullie mogen dingen doen omdat jullie handelen vanuit angst of gebrek of beperking of eenvoudig omdat jullie je aangesloten hebben bij de duisternis van jullie eigen wezen. Maar ik weet waartoe jullie in staat zijn. Ik ken de waarheid van jullie."
Dus je bouwt die fundering. Niet alleen binnenin jezelf, maar ook binnenin je gemeenschap, binnenin je buren, binnenin je familie. En je houdt die visie vast. Je houdt het niet slechts vast als iets dat vormeloos of onaantastbaar, onbereikbaar is. Je werkt samen om wat vreugdevol en plezierig is te manifesteren, wat solide en betrouwbaar en bebouwbaar is.
En van daaruit, jouw opeenvolging. Wel als we begonnen zijn om hallo tegen elkaar te zeggen en elkaar te erkennen, dan misschien is het volgende punt in die opeenvolging feitelijk elkaar voldoende te vertrouwen om een conversatie te hebben of misschien iets samen te gaan doen. Je bouwt op. Dat is wat je aan het doen bent.
Je zegt eenvoudig niet tegen jullie sterren broeders en zusters, "Wel breng Nova Aarde maar naar beneden." Gaia is niet voorbereid om simpelweg iets op haar gelegd te krijgen. Jullie zijn in cocreatie met haar en jullie zijn de bouwers van Nova Aarde. Jullie zijn de brengers van de nieuwe manier. Jullie zijn de brengers van de Nieuwe Jij. Dus op deze manier, handel je in het fysieke, dus zeg niet, "Wel, verandering is aanstaande," omdat verandering voortdurend is.
Dus wat is het dat ik moet doen? Moet ik mijn opslagfaciliteit opbouwen van ingeblikte handelswaar? Moet ik geld ergens verborgen hebben zitten? Moet ik reserves van brandstof hebben? Dat is niet het opbouwen van een gemeenschap. Dat is jouw hoofd in het zand steken en zeggen, "Ik zal voor mezelf en mijn eigen zorgen. Ik zal niet door de Moeder verzorgd worden dus het is beter dat ik vooruit kijk." En dat, lief hart, is niet acceptabel. Is dit duidelijk?  
Jilena: Ja dat is het. Heel veel dank.
SM: Gebiedscode 704, ben je bij ons?
Beller 704: Goedemorgen. Ik voel me aardig comfortabel met het proces van verandering, ik heb er zoveel van. Ik was slechts nieuwsgierig als hoe door te gaan om je in de verandering(en) veilig te voelen.
De Universele Moeder Mary: Het is een belangrijke vraag dat jij je altijd veilig en beschermd voelt. En ja, Linda heeft dit ook in het begin van jullie conversatie geadresseerd over het posten van de Aartsengelen, van het bedekken van jezelf met wit Licht, van het thuiskomen naar mij, lief hart, in de dertiende octaaf, om mij toe te staan om je in mijn mantel van blauw fluweel te wikkelen. Wanneer jij je niet veilig voelt, voel eenvoudig mij en dat ik mijn mantel rondom jou heen plaats. Ik zal je, ongeacht wat, beschermen.
Maar er zijn specifieke situaties terwijl jullie wereld aan het verschuiven is, en zoals wij gezegd hebben komt deze onrust naar de oppervlakte. En de onrust, lieve engel, kan oorlog in het Midden Oosten zijn of niet voldoende geld op je bankrekening. Beide zijn dezelfde energie.
Vraag om hulp. Zoals ik zei, ik zou je graag in mijn mantel van blauw willen wikkelen, maar ik ben niet eenvoudig een moeder die ernaar verlangd om jou te kleden, ik ben ook een praktische moeder. Welnu, kan ik een magisch toverstokje zwaaien en ervoor zorgen dat alles verdwijnt? Wel, in feite kan ik dat. Maar dat is niet mijn plan. Dus vertel ik jou niet dat dat is wat ik zal doen. Dat zal ik niet.
Maar wat ik zal doen, en wat ik aan jou beloof als jij je tot mij wendt, als je mij toestaat om jou met mijn energie te omhelzen, dat jij je veilig en beschermd zult voelen. Als je mijn machtigen toestaat om jou te omringen, zal jij je veilig en beschermd voelen. Als je jouw uitvoering van lichtbepantsering doet zal jij je veilig en beschermd voelen.
Nu, dat betekent niet, omdat je een open hart hebt, dat je geen momenten zult voelen, niet zozeer van angst maar van "Oh nee, dat hoort niet hier op deze planeet en in dit heilige milieu van Gaia." Maar ik wil dat je dat voelt. Omdat als je dat voelt, je in/naar de eliminatie gaat.
Dus als je zegt, "Nee, het is niet juist dat ik niet voldoende geld zou moeten hebben om mijn huur te betalen, of mijn medische rekeningen of mijn telefoonrekening. Dat is niet wat ik in dit universum creëerde.", dan doe je wat je moet doen in overleg met mij om je veilig en beschermd te voelen. Is dat duidelijk?
Beller 704: Ja, Dank u wel.
SM: We zijn aangekomen bij gebiedscode 657, ben je bij ons?
Beller 657: Ja dat ben ik. Dank je wel. Moeder, ik spreek tegen u als een engel in de vorm uit naam van het collectief van de mensheid. Wij vroegen u op 21 december om de gehele mensheid samen te brengen in de ascentie met Gaia. Ons begrip was dat de dualiteit en de afscheiding beëindigd waren. Het geschenk van de mensheid aan Gaia was een etherische opwaardering naar de vijfde dimensie door onze energieën en trilling.
Nochtans, werden wij achtergelaten om te worstelen en te lijden in de derde dimensie met het begrip dat dit tot een einde zou komen. Ik spreek tot u vanuit een lineaire tijdlijn in de derde dimensie welke er behoefte aan heeft om geadresseerd te worden op een rechtstreekse barmhartige manier door u. We hebben vandaag gesproken over wat de mensheid moet doen en hun positie. De mensheid heeft diens stem verheven voor vrede en vrijheid en dat wordt duidelijk gedemonstreerd door de mensen die in Turkije, Egypte en Brazilië (2013) de straat op gaan.  
Ik wil weten waar uw implementatie is van de belofte die aan ons gemaakt is - uw ascentie engelen en het menselijke collectief - om ons te herstellen naar de vijfde dimensie en Nova Gaia? Er is bijna een jaar in de lineaire tijd voorbij gegaan en u was absent. Ik spreek over driedimensionale kwesties. Wij hebben deze elite die met zichzelf pronkt om de mensheid te knechten en te controleren, zij zijn in containment/indamming geplaatst en hun handelingen zijn niet veranderd. Jamie Dimon specifiek steelt nog steeds woningen en nu is van het dakloos zijn een misdaad gemaakt. In Zuid Carolina, als je dakloos bent, wordt je in de gevangenis gezet en jouw kinderen worden in/naar de kinderbescherming gestuurd.
Ik weet dat de Licht-indamming uw eerste keuze was, maar ik suggereer aan u dat het tijd is om sommigen van deze thuis te brengen, sommige van deze personen in lichte indamming die niet in uitlijning kunnen komen met de vijfdimensionale ascentie. Dus is zou graag willen dat u spreekt over de deelname, de volledige en complete deelname die er aan ons beloofd werd door het Gezelschap van de Hemel en de Raad van Liefde en door u. U zelf heeft gezegd dat u meer dan bereid zou zijn om in iedere woonkamer te komen om deze verandering op Nova Gaia te implementeren.
De Universele Moeder Mary: Je zou verrast zijn, in hoeveel woonkamers ik verschenen ben en hoe mijn aanwezigheid verwelkomd werd. Nu, je hebt gezegd dat je klem zit in de derde dimensie en dat is niet de werkelijkheid.
Beller 657: Ik zei niet dat ik klem zat. Dit is waar ik dien omdat ik u dien.
De Universele Moeder Mary: Maar jij bent verankerd, jouw voeten zijn verankerd in de vijfde. En het is daardoor dat je de helderheid van visie hebt om te zien wat verkeerd is en wat er verschoven en geëlimineerd moet worden in de derde. De mensheid heeft deze keuze gemaakt en wij zijn in volledige deelname. Het zou foutief zijn te denken dat onze aanwezigheid niet bij jullie is, want dat is het.  
En wanneer deze gruweldaden zoals het dakloos zijn dat illegaal wordt, wat jullie een zonde zouden noemen, dan komt het naar de oppervlakte zodat de absurditeit van dergelijke situaties opgeruimd kunnen worden. Want waar ik echt over spreek zijn de houdingen van het overblijvende menselijke collectief dat het gebrek ziet als iets dat acceptabel is. En dat het niet is.
Beller 657: Wij hebben daar eerder over gesproken, en specifiek over mijn dochter die in de gevangenis zit. En ik vraag u hoeveel keer zij verkracht moet worden en dat er sodomie met haar gedaan wordt voordat het aan de oppervlakte voldoende voor u is om iets te doen om ons te helpen, om de controle van de elite te beëindigen. Want ik ben niet hier om de wet te breken, ik ben niet hier om mezelf te laten vermoorden door de politie en ik heb u aangeroepen voor mijn dochter alsook voor iedere man en vrouw in de gevangenis dat dit ophoudt.
De Universele Moeder Mary: Wat wij zeggen is, dat iedere keer dat je een beroep op mij doet of op wie van ons dan ook, wij er zijn. Betekent dit dat er een onmiddellijke oplossing en een verschuiving is? Want begrijp de veranderingen die plaatsvinden, of het nu in een financieel instituut met Jamie Dimon is, of in een strafinstituut met je dochter, beide worden ieder enkel moment en iedere enkele dag veranderd. Het is niet mogelijk voor dat om niet te gebeuren.
SM: Dank je wel voor je telefoontje. Wij hebben nog één minuut over en ik ben aangekomen bij gebiedscode 250, ben je bij ons?
Beller 250: Hallo, dank u wel dat u ons helpt om verandering te begrijpen. Ik heb een vraag over het hart, de zetel van de ziel. Ik wil vanuit mijn hart leven maar ik ben er niet zeker van hoe dat te doen. Hoe kom ik in contact met mijn hart.
De Universele Moeder Mary: Plaats je handen op je hart. En voel alsof de energie uit je handen afgevoerd wordt naar je hart. Plotseling is het bijna een gevoel, als je er niet aan gewend bent, dat jij je flauwtjes of luchthartig voelt. Alle energie uit je hoofd, alle willekeurige gedachten, alle duizeligheid worden gewoon naar beneden afgevoerd zoals een lift die naar de kelderverdieping in je hart gaat. In de dieptes van je hart. Vaarwel.
SM: Dank u wel Moeder dat u zich vandaag bij ons aansloot.  

Vertaling: Cobie de Haan: http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten