donderdag, maart 17, 2016

De Raad - “Luister Je?” - 16 Maart 2016 / Ron HeadDe Raad
“Luister Je?”
16 Maart 2016 / Ron Head

Wij spreken vandaag tegen diegenen die wensen om zich meer bewust van ons te worden, van deze Raad, en nog belangrijker, van hun Hogere Zelven. Wij zeggen ‘nog belangrijker’ omdat je eigen Hogere Zelf je verbinding is met alles dat niet in je fysieke droom is. Je fysieke droom zal helemaal voorbijgaan op het één of andere punt. Deze hogere vlakken zullen dat niet. Dus weten wij dat het jullie nu zou betamen te beginnen meer bewust te worden van deze verbinding, in plaats van erop te wachten dat het jullie opgedrongen wordt door jullie ‘geboorte’ in/naar deze andere dimensies wanneer jullie fysieke voertuig diens “over datum” datum bereikt heeft.
Welnu, er is een groot aantal van jullie die geen dagelijkse meditatie uitoefening hebben. Jullie hebben een visioen van een persoon in gedachten die toegewijd is om uren, dagen en jaren in een fysieke positie door te brengen die jullie niet kunnen bereiken, nadenkend over hun navel, en miraculeuze dingen zien en horen. Jullie hebben daar geen tijd voor.
Wij zouden graag een kleine correctie willen maken aangaande dat beeld, als we mogen. Er zijn net zoveel methodes om te doen wat er vereist is als dat er individuen zijn. Wat echt belangrijk Is in het plaatje is dat de persoon, en zij zijn allen personen net zoals jij, op diens innerlijke werkelijkheid reflecteert. In feite zijn zij aan het luisteren. Zij maken de verbinding waar wij over spraken in de eerste paragraaf.

Kan je dit doen terwijl je in je comfortabele stoel zit? Kan je dit doen terwijl je in de tuin aan het werk bent? Kan je dit doen terwijl je aan het vissen bent, of golven, of handwerken? Natuurlijk kan je dat.
Er zijn een groot aantal zaken die behulpzaam zouden zijn. Het ademen van patronen, een dieet volgen, digitale opnames om de hersengolven te controleren, enzovoorts. Zijn elke van deze noodzakelijk? Nee. Wat noodzakelijk is, is dat je stil bent en luistert. Je kunt stil zijn terwijl je in de bossen wandelt. De Stilheid waar wij over spreken is een diep luisteren naar wat je Zelf zegt, voelt. Maar voordat je dat kunt weten, moet je volledig bewust zijn van wat je momenteel voelt. Je moet bewust zijn van waar je innerlijke gebabbel jou mee bombardeert.
Welnu, je hebt waarschijnlijk gehoord dat je dit af moet sluiten. Je hebt het geprobeerd en het blijft gewoon babbelen. Wel, nu dat jij je er bewust van bent, waarom je aandacht niet gewoon afwenden naar deze diepe, diepe gevoelens die zij bedekken? Je doet dat de gehele tijd in je externe wereld, doe je dat niet?
Begin ermee aan je Hogere Zelf enige vragen te stellen en luister/voel naar de antwoorden. “Zelf, als wij, jij en ik, precies nu één kleine verandering zouden kunnen maken, wat zou je graag willen dat we doen?” “Hoe voel jij je op dit moment over ons leven?” “Hoe voel jij je over mijn inspanningen om … … …?” “Aan mij werd verteld dat ik van mezelf moet houden. Ik zou graag willen beginnen door van Jou te houden.”  
Luister en voel gewoon. Je zult ongetwijfeld met vele, vele andere dingen naar voren komen om te vragen en om te zeggen. Maar zorg ervoor dat de conversatie begint. Het is een conversatie waar jullie voor geconditioneerd werden om te negeren. Het is een conversatie die, als je volhoudt, je leven zal veranderen. En het zal het veranderen op alle manieren die jou het gelukkigst zullen maken. Er is niemand in dit gehele Universum die meer in jouw geluk geïnteresseerd is dan Jij.
Wanneer dit begint te gebeuren, zal je weldra ontdekken dat je de verbinding gemaakt hebt met iets veel groters dan zelfs je hoogste Zelf, omdat dat Zelf de directe verbinding is met je Bron.
Wij hebben één laatste commentaar voor jullie. Wanneer je verbonden bent, als je wenst om verbonden te blijven, maak inspanningen om dat wat je ontvangt in je leven in gebruik te nemen. Berg het niet op voor een betere tijd. Gebruik het. Het zal groeien.
Goeden dag. Zegeningen en Liefde aan jullie.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten