zondag, maart 20, 2016

De Arcturianen en Suzille - Vreugde is De Voorbode van Ascentie - 15 Maart 2016 / Dr. Suzanne LieDe Arcturianen en Suzille
Vreugde is De Voorbode van Ascentie
15 Maart 2016 / Dr. Suzanne Lie

Vreugde is de Voorbode van Ascentie. Deze Vreugde kan beginnen door doorheen de lucht, een blad, een dier of een mens te stromen. Vreugde is niet slechts een energiegebied. Vreugde is de doorgang om in jullie werkelijkheid van de Vijfde Dimensionale Nieuwe Aarde te openen.
Onvoorwaardelijke Liefde staat je toe om Vreugde te voelen en Vreugde is het interdimensionale portaal naar de Nieuwe Aarde. Daar is de Vreugde van een pasgeboren kind, de genezing van een geliefd persoon, een succesvol en vervullend project, en een belangrijke bijdrage aan de Planetaire Ascentie.
Denk eraan, Ascentie is geen plaats. Ascentie is een transmutatie. Transmutatie is wanneer de frequentie snelheid van een persoon, plaats, situatie, ding of planeet verschuift in/naar een hogere frequentie van werkelijkheid.
Als jij je Hogere Zelf toestaat om met jou te spreken, zal je Vijfde Dimensionale Expressie van ZELF jou een grote hoeveelheid aan informatie geven over het pad dat je gekozen hebt voordat je deze vorm nam, maar welke je vergat.
Gelukkig, heeft het Hoogste Licht jouw aandacht terug aangetrokken in/naar de Vijfde Dimensie en in/naar de Vijfde Dimensionale Expressie van de “jij”, die diens fragment overlicht van de “jij” die zich vrijwillig aanmeldde om een drie/vierdimensionaal Aarde Voertuig te dragen.
Dit Aarde Voertuig, echter, is bezig veel te klein te worden. Deze dynamiek doet zich voor omdat jullie Multidimensionale Geest, jullie Derde Oog, en jullie Hogere Hart aan het ontwaken en aan het openen zijn. Dit openen doet zich het beste voor wanneer je geaard blijft in het Planetaire Lichaam van Gaia.

Wanneer je eenmaal in Gaia geaard bent, zal je interdimensionale portaal openen en zal je de verbinding tussen de kern van Gaia en het portaal van je eigen Hogere Zelf voelen. Je zult ook de “jij” voelen die verblijft tussen de Aardse en de hogere dimensionale opening van je portaal.
Deze “jij” kan alle frequenties waarnemen van alle portalen die binnenin je Aarde Voertuig zijn. Sommige van deze portalen zijn aardende portalen, en moeten doorheen je derde dimensionale fysieke voertuig gechanneld worden, alsook je vierde dimensionale astrale voertuig.
Deze versie van JOU is de planetaire “jij” omdat je een kledingstuk draagt van dezelfde elementen en Elementalen als de Aarde. Dit is waarschijnlijk de versie van jou die een gevoel van “ascentie” zal ervaren. Met andere woorden, dit is je interdimensionale Zelf. De jij vorm die de volledige planeet representeert, alsook alle frequenties van de kern van aarde, lucht, vuur en water dat Gaia met jullie gedeeld heeft, aldus jullie een Aarde voertuig zouden kunnen dragen.
De Duisteren wilden niet delen. Zij wilden alles stelen dat zij konden van Gaia en van al Haar wezens. Deze Duisteren hadden de “opdracht” van de ondergang te creëren van de “derde dimensionale expressie van Gaia”. Maar de gehele natuur moet sterven om herboren te worden en dat is het NU van de Nieuwe Dageraad.
Om te helpen met deze hergeboorte, moet je de derde/vierde dimensionale versies van werkelijkheid LOSLATEN waar jullie in bi-localiseerden. Jullie lieten jullie primaire gehechtheid los voor jullie levens van comfort, doel en Vreugde in de Hogere Dimensies, zodat jullie een fysiek lichaam zouden kunnen bewonen om Gaia meer volledig te kunnen helpen.
Geen van jullie besefte dat het leven in de derde dimensie zo moeilijk zou kunnen zijn, aangezien jullie je allemaal vrijwillig aangemeld hebben vanuit jullie Galactische maatschappijen in het Nu van de Vijfde dimensionale Ene en ver, ver daaraan voorbij. Het derde dimensionale leven was veel moeilijker dan jullie je ooit voorgesteld hadden en velen van jullie raakten verloren in de talrijke 3D illusies.
Tenminste dat is hoe jullie jezelf oordeelden. De waarheid is, dat jullie allemaal alles doen dat jullie kunnen binnenin de omstandigheden, het lichaam, de tijden, de culturen, het economische spectrum en de uitdagingen waar het specifieke Aarde Voertuig dat jullie dragen nu mee geconfronteerd wordt.
Daarom, zijn jullie allemaal onder diegenen die de gigantische getijden van verandering zullen berijden, alsook alle golven van verandering die doorheen het alledaagse leven van de driedimensionale kusten van Gaia bewogen.
Deze getijden van verandering, winden van verandering en innerlijke expressies van verandering, hebben zich vermengd met de luchten van verandering, het bewustzijn van verandering, de gedachten van verandering en de emoties van verandering en de vloeibaarheid van verandering.
Deze grote veranderingen gebeuren allemaal rondom jullie Aarde Voertuig en diep binnenin jullie Aarde Voertuig. Gelukkig, hebben velen van jullie zich de genezende kracht van Onvoorwaardelijke Liefde en de transmuterende bekwaamheid van het Violette Vuur herinnerd.
Met de herinnering van je ZELF kan je zeggen, “Ik weiger om aan “die” werkelijkheid deel te nemen - en ik stuur Onvoorwaardelijke Liefde en het Violette Vuur!” Transmuteer dat wat klem zit in de duisternis in/naar Licht. Dat Licht daagt iedere dag steeds helderder.
Het is alleen door echt vast te houden aan je eigen hogere expressies van Zelf dat jij je kunt herinneren om het decreet te herinneren van:
“IK BEN een Multidimensionaal Wezen die gekozen heeft om een Aarde Voertuig te nemen op de fysieke Aarde.
“IK BEN een Multidimensionaal Wezen die hier NU kwam om te helpen met de Ascentie van Gaia.
“Ik draag een Aarde Voertuig om mijn hogere frequenties van ZELF met al het leven op de Aarde te delen.
IK BEN die IK BEN. 
          IK BEN mijn Persoonlijke Zelf.
                    IK BEN mijn Planetaire Zelf en
                              IK BEN NU Hier om met de Planetaire Ascentie te helpen.”Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten