donderdag, maart 17, 2016

Blossom en de GFL - Er Ligt Veel Klaar om in ‘TURBO-stand’ Gezet te Worden - 17 Maart 2016


Blossom Goodchild en de Galactische Federatie van Licht
17 Maart 2016
“Er Ligt Veel Klaar om in ‘TURBO-stand’ Gezet te Worden

Blossom: Hallo! Ik heb het nogal druk gehad en zag de afgelopen week geen kans om met jullie te praten. Gaat het goed met jullie?
Federatie van Licht: Wij zijn buitengewoon Verheugd dat wij onze gesprekken met jou, Lieve Blossom, kunnen voortzetten.
Wij hebben het onderwerp betreffende de aanzienlijke vooruitgang aangeboord en derhalve besloten dat we verder kunnen gaan met een delicatere combinatie van gedachtepatronen, waardoor het gemoed verlicht kan worden.
Hemeltje, hemeltje! Dat was een volzin … die woord voor woord doorkwam … en ik heb er geen idee van of iemand er wijs uit kan worden. Laat me het even teruglezen. Mmm … zullen we het eens in het Swahili proberen? Wat bedoelen jullie eigenlijk?
Wij bedoelen … dat de algemene/algehele omloop van de sterren nu zo is afgestemd dat het de toename van dat wat overvloedig/weldadig is bevordert.
Wij bedoelen … dat het wachten al zo lang geduurd heeft en dat er NU … veel klaar ligt om in ‘TURBO-stand’ gezet te worden en de dingen die in wachtstand ‘lagen’ … (op)’merkelijk’ te laten worden.
Geweldig! Zoals?
Zoals die eeuwige ‘negativiteit’ op jullie Planeet, die aanstonds een wending zal nemen, die het uit de koers zal brengen … en daardoor de altijd aanwezige ‘positiviteit’ van jullie Planeet de overhand zal laten krijgen.
Wederom Geweldig! Maar in welke vorm? Wat kunnen we verwachten en vooral … WANNEER?
Wat jullie NU zouden moeten verwachten is dat jullie de VERANDERING in jezelf  WERKELIJK kunt ervaren. Jullie hebben een lange weg afgelegd en jullie vermogens ‘verbeterd’. Jullie hebben het ‘zelf’ Verhoogd tot een meer openstaande positie en NU zijn jullie in volledige overeenstemming met AL DAT IS … het is NU TIJD om … zoals wij dat zeggen … je WETEN … met EEN REUZENSTAP vooruit te KATAPULTEREN.

Geweldig! Geweldig! Laat ik het nog eens proberen … zonder jullie te willen beledigen … het is goed en wel om dit allemaal te zeggen … maar het is ook erg bemoedigend om te WETEN wat die ‘uitspraak’ behelst!
Liefste, Liefste van alle zielen … die in naam van de Waarheid voortdurend vragen bleef stellen … wij zeggen je … wij bezweren je … dat er dingen zullen worden getoond die jullie ondersteboven zullen blazen.
Wacht … wacht! WAT zal er worden getoond? WAAROM kunnen jullie niet specifieker zijn?
Omdat er geen woorden zijn die alles waarover wij spreken dekken.
Hebben jullie het over DE GEBEURTENIS die al zo vaak is genoemd? Als dat zo is … komt het volledig uit het niets.
Wij hebben het daar NIET over. Maar wij hebben het WEL over … zogezegd … de ‘band van het Voorprogramma’. In de zin dat ‘Spektakels van Grandeur’ [de mensen] zullen belonen en ‘met stomheid doen slaan’.
Ik moest het ‘begrip ‘met stomheid slaan’ googlen … omdat het verkeerd gebruikt leek en me enigszins verontruste. Maar, zoals altijd gebruiken jullie de Engelse taal perfect. MET STOMHEID SLAAN: verbazen, ontstellen … niet in staat zijn om helder te denken of je gewaar te zijn van de omgeving; verdwazen.
Wat voor ‘Spektakels’? Probeer alsjeblieft specifieker te zijn, als jullie kunnen. Het is alleen maar dat de mensen er een beetje genoeg van hebben om zulke dingen te horen wanneer er niets gebeurt. Sommigen zeggen zelfs dat jullie in raadselen spreken.
Denk JIJ dat ook, Blossom?
Nee, ik spreek slechts uit naam van die mensen die niet, zoals ik, de kans hebben om dat te doen. Eigenlijk hoef ik het zelf niet per se te weten. Het zou misschien de verrassing wegnemen. Maar mijn zorg zou jullie betreffen … die wederom … deze delicate zaak te berde brengen … weer opwinding veroorzakend bij iedereen … die dan door jullie weer wordt gefrustreerd omdat jullie er een tijd lang niet meer over spreken. Of, erger nog … het gaat gewoon tijdens het leven van de meesten van ons niet gebeuren! Jullie weten toch dat ik niet ruw wil zijn? Ik wil alleen maar duidelijk zijn.
Wij zijn Dankbaar voor jouw eerlijkheid. We verwachten niets anders van jou. Wij zijn ons er zeer bewust van dat de momenteel geldende voorspellingen niet uitkomen in het gedachte tijdsframe. Dit was … de Achilleshiel van vele van onze gesprekken … nietwaar?
Blossom … en allen die ervoor hebben gekozen om ‘met ons mee te lopen’ … wij hebben vele keren verklaard dat …
Wij niet komen om spelletjes te spellen.
Wij niet met jullie praten om waardevolle tijd te verspillen.
Wij komen op deze manier naar jullie om woorden en kennis AAN TE BIEDEN.
Wij komen om jullie te helpen.
Wij komen om jullie boodschappen te brengen over de reis die jullie aan het maken zijn.
Wij hoeven nu en voorheen niet te zeggen dat wij fouten hebben gemaakt of het verkeerd hebben gezegd … want dat is niet het geval.
Maar we willen jullie aanmoedigen om vooral open te staan voor wat jullie begrijpen van HET GROTERE PLAATJE … vanuit ons gezichtspunt … niet dat van jullie.
Dus, vertel me hoe dit plaatje er voor jullie uitziet … in termen van ‘De band van het Voorprogramma’. Hebben jullie hen al eerder gezien/gehoord?
Nee.
Zal het een GEVOEL binnenin ons zijn? Een lichter gemoed? Een verandering van Trilling?
Ja.
Vanwege ‘Een Happening’?
Ja.
Vanwege de afstemming van Sterren/Planeten … Opening van Portalen … En, zeg ik Licht-Hartig … ‘Het ‘Gebruikelijke’!
Al die kaarten liggen op tafel. Maar we kunnen nu wel zeggen dat het tijd is om de vier Azen erop te gooien.
Het is dus … meer dan alleen ‘Het Gebruikelijke’? Meer dan alleen het gevoel van gegooid zijn in een wasmachine … gecentrifugeerd en buiten te drogen gehangen … ons afvragend wat er …? Ach ja! Het is de Verandering [Verschuiving]!
Dat is het! En VEEL meer!
WAT???????????? Hemeltje lief! Ik HOU VAN jullie, jongens … maar het is soms alsof ik bloed krijg uit een steen! En … ik moet glimlachen, omdat ik het gevoel heb dat ik deze lange en slingerende weg al vele malen afgelopen heb.
Zeg je dan, Blossom … dat je ons niet gelooft?
Hé jongens … kom nou! Da’s niet eerlijk!
Waarom niet?
Omdat ik … als ik niet in JULLIE WAARHEID geloofde, deze gesprekken vele manen geleden zou hebben beëindigd.
Dan, als we dat mogen vragen … waarom deze aarzeling?
Mag ik dat retourneren en zeggen … wat denken JULLIE? Dat moeten jullie toch weten?
Wij WETEN dat men op jullie Planeet wacht op VERANDERING.
Wij WETEN dat jullie ALLEMAAL moe zijn van het wachten op bewijs van DEZE VERANDERING … want alles dat jullie voorgeschoteld wordt is het tegenovergestelde van waar jullie naar verlangen.
Wij WETEN ook, dat Ieder van jullie de kracht heeft om DOOR TE GAAN MET DOORGAAN, omdat dat is waarom jullie uitgekozen werden.
Wat wij NIET WETEN is … waarom jullie twijfelen? Terwijl jullie binnenin jezelf … DE WAARHEID … WETEN.
WIJ KENNEN DE WAARHEID … omdat wij het Grotere Plaatje zien … van de complete legpuzzel.
Juist … Stop even! Wat laat de complete legpuzzel zien?
Het is niet ENKEL een zaak van wat het voorstelt, Blossom … het gaat er meer om hoe het VOELT.
Doe me maar beide!
Het lijkt op een Rozentuin … terwijl de zon schijnt op de dauwdruppels op zijn fluwelen blaadjes.
Het lijkt op een Zonsondergang en Zonsopkomst tegelijk, in zwemen van kleuren die je nog nooit gezien hebt.
Het lijkt op een berg van diepgroen gras … met een klaarheldere blauwe hemel die zich over een ongekende ruimte uitspreidt … die eindelijk werd onthuld.
Het lijkt op alles wat de diepste Vreugde in jullie hart kan ‘bedenken’ en daardoor SCHEPPEN. Daar jullie … net als artiesten … dat wat IS SCHEPPEN … en het tot leven brengen!
En hoe VOELT het?
LIEFDE zoals jullie het VERLANGEN.
LIEFDE in zijn ZUIVERSTE vorm.
LIEFDE in de WAARHEID van zichzelf.
LIEFDE die JIJ bent.
LIEFDE die ALLES is.
Hebben wij deze Liefde allemaal eerder gevoeld? Ergens in onszelf?
Natuurlijk. Want HET IS … JIJ!
Jullie VOELEN je overschaduwd door de mist die over jullie kwam.
Het VOELT voor jullie alsof jullie niet echt WETEN wat de KERNWAARHEID VAN LIEFDE is.
Nou, ik voel me bij tijden Liefdevol/Geliefd. Maar ik WEET dat het GEVOEL mijn ervaring ervan in dit fysieke bestaan ver overstijgt.
En IederEen zal dit gaan (h)erkennen … wederom. Wanneer de lagen verwijderd zijn, Liefste Zielen … zullen jullie begroeten wat zo vertrouwd is.
Het niet-vertrouwde dat vertrouwd geworden is … zal wegvallen en je zult van harte lachen wanneer je jezelf ontmoet. Jij … het Hogere deel van Jou.
In het fysieke?
Ja. Want jullie stijgen IN HET FYSIEKE op … IN DE GEESTELIJKE RIJKEN. Want als wij zeggen … dat jullie je Hogere zelf ontmoeten … is deze al binnenin je … die op jou wacht dat je het begroet.
Maar ik ben toch nog niets wijzer geworden van het plaatje dat JULLIE zien. Misschien omdat ik nog niet van de Trilling ben dat ik het kan zien?
Toch zeggen wij … dat het ‘eraan komt’. Het wordt geopenbaard in een tijd/op een tijd, wanneer je dit het minst verwacht.
Laat het SPOEDIG gebeuren, dan! Want wij hebben het wat dit betreft al opgegeven! Maar, wat hebben we al ver gereisd en gaan we nog verder … Het loslaten van resultaten … en dat … is wat de rit zo mooi maakt.
Blossom Goodchild …
Slik! Uh … Ja?
MAAK BEKEND … LAAT ZIEN … LAAT HET DE WENS VAN IEDEREEN ZIJN OM THUIS TE KOMEN VIA DE SNELSTE EN PRETTIGSTE ROUTE DIE MOGELIJK IS.
MOGE HET DENKEN [van allen] … ZICH DAAROP RICHTEN …
Ik wacht het … ‘GA’ … af zonder een enkele verwachting … dan is er geen teleurstelling … en mocht het zo zijn dat we begin volgend jaar weer deze zelfde conversatie voeren, dan zij dat zo. Doch, als het zo mocht zijn dat ik op zeker punt in DIT jaar, op mijn knieën val in wonderbaarlijk ontzag omdat de ‘band van Het Voorprogramma’ is aangekomen … dan neem ik mijn hoed voor jullie af … en voor mijzelf … en voor iedereen. We gooien ze in de lucht en hopen dat ze nooit meer terugvallen. Veel dank. Ik heb geen idee hoe lang we vandaag al aan het praten zijn geweest … maar ik denk dat we klaar zijn.
Dat zijn we … voor vandaag.
Jullie lieten me net een plaatje van ballonnen zien … daar laat ik het bij. Hoera. In Liefde en dank, mijn vrienden.

****
Bezoek nog eens De Invocatie ‘We are the Game Changers’ wanneer je je daartoe geroepen voelt … zodat we de Energie zo HOOG mogelijk houden.
De link naar al mijn YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmo
****

Geen opmerkingen:

Een reactie posten