vrijdag, maart 18, 2016

Ascentie Berichten - Maart Toegangspoort: Equinox & Maansverduistering - 17 Maart 2016 / Kara Schallock


Ascentie Berichten
Maart Toegangspoort: Equinox & Maansverduistering
17 Maart 2016 / Kara Schallock

Over slechts een paar dagen, op 20 Maart om 04:30 uur, hebben we een Equinox. Dit doet zich voor te midden van een krachtige Toegangspoort, welke begon met de Zonsverduistering/Nieuwe Maan op 9 Maart en afsluit met de Maansverduistering/Volle Maan volgende week Woensdag, 23 Maart. De Equinox is een volledige belichaming van het Goddelijke Vrouwelijke en bekrachtigd het Evenwicht van de Maan - en Zonsverduistering (Goddelijke Mannelijke en Goddelijke Vrouwelijke). Deze Equinox symboliseert alle nieuwe dingen in de Noordelijke Hemisfeer, terwijl het een compleet Evenwicht is voor de Zuidelijke Hemisfeer.
Gedurende deze tijd, ontvangen wij, en gaan door te ontvangen) vele Lichtcodes die ons bewustzijn verhogen. Vanwege zoveel Licht dat bij ons binnenkomt, dat onze cellen en DNA voedt, komt veel ook naar de oppervlakte vanuit de dieptes van ons onderbewuste om Lief te hebben, te transformeren en los te laten … om ruimte te maken voor steeds meer Licht. Het Goddelijke Vrouwelijke/de Bron leidt de weg, alles bekrachtigend dat wij voort zetten met de Nieuwe Maan/Zonsverduistering. Het is een verschuiving van het oude patriarchaat naar het nieuwe matriarchaat om het Evenwicht van beide te voltooien. Het oude patriarchaat wordt vervangen door het Goddelijke Mannelijke; die energie die het Goddelijke Vrouwelijke ondersteund. Wisten jullie dat Aartsengel Amabael (de Goddelijke Moeder Mary) zowel Yeshua als Mary Magdalene onderwees hoe hun eigen Goddelijkheid en Bron-Zelven te omarmen? De Godin neemt wederom Haar rechtmatige plaats in, de weg leidend. Wij voelen dit als onze Ziel-stem. Onze Ziel leidt ons afgescheiden ego en helpt ons afgescheiden ego om Eén met onze Ziel te worden. Hierdoor, wordt onze Hogere Geest geactiveerd, wat een vermenging is van het Hart en het Intellect, want de één zonder de ander is onvolledig. De Hogere Geest biedt dan het geschenk aan van in staat te zijn om de gevoelens van het Hart en de Ziel te articuleren.
Ons Christus Bewustzijn is uitgebreid en bekrachtigd gedurende deze tijd. Het Christus Bewustzijn is niet gebaseerd op de man Yeshua, maar is in feite het Bron Bewustzijn. Terwijl het Christus/Bron Bewustzijn binnenin ons verbeterd wordt, voelen wij het via ons Besef, wat ons helpt keuzes te maken die uitgelijnd zijn met de Bron en de Ziel, in plaats van gebaseerd te zijn op de wensen van het afgescheiden ego. Dus, de Lichtcodes en het Christus Bewustzijn ondersteunen onze Ascentie verder; het brengen van de “Hemel” naar de Aarde (niet de Aarde naar de “Hemel”). Terwijl we het allemaal balanceren en integreren, zijn wij zowel sterk als kwetsbaar; krachtig en open. Om kwetsbaar te zijn is om openhartig te zijn; in die zin, om Liefde te zijn, onze natuurlijke staat van Zijn. Kwetsbaarheid in het oude betekent dat wij fragiel zijn en onszelf moesten beschermen voor de lagere krachten. Omdat wij nu zoveel Liefde zijn, mogen wij beseffen dat Liefde krachtiger is dan angst en er geen noodzaak is om onszelf te beschermen. Nochtans, zijn velen in andere fases van hun Ascentie, en aldus begeleid mogen zijn om zichzelf te beschermen. Om echter kwetsbaar te blijven; in die zin, openhartig. Er is niets te vrezen. Liefde omhelst angst, kalmeert het en transformeert het. Dat is hoe krachtig Liefde is; dat is hoe krachtig wij zijn.

Op het één of andere tijdstip op de dag van de Verduistering, stel je open en ontvang de Lichtcodes van het Goddelijke Vrouwelijke/de Bron. Open je chakra’s door hen spiraalsgewijs te openen en naderhand, hen spiraalsgewijs te sluiten. Dit brengt Licht in hen en in jullie endocriene systeem. Als je gegidst wordt om bij anderen of op jezelf te zijn, doet dat er niet toe, want we zijn allen verbonden als Eén, ongeacht van waar je bent. Volg eenvoudig je begeleiding en nodig de Godin in je uit. Wanneer één ontvangt, ontvangen wij allen. Doe hetzelfde met de Maansverduistering.
Er vinden zoveel veranderingen plaats, en het zand is aan het verschuiven. Waar het ook is dat jij je aandacht op plaatst is wat solide wordt (voor nu). Als je gefocust bent op de negativiteit van het oude, is dat wat uithard, dus houd je gedachten en gevoelens zo hoog en zo positief als je kunt. Denk eraan dat angst en wat voor lagere energieën dan ook illusies zijn (illusies zijn dingen die verschuiven) en alleen Liefde is echt. Het Besef dat je opwaardeert gaat door vele levensspannen heen. Dit betekent dat er een heelheid in al je levensspannen is, alsook de integratie van je gaven vanuit deze levensspannen, zelfs deze waar jij je momenteel niet bewust van bent dat je die hebt. De veranderingen die je ervaart is je Besef dat aan het uitbreiden is alsook een integratie van de Licht Broncodes binnenin je. Door in Toestemming te zijn, gebeurt dit alles, dus laat wat voor weerstand dan ook, dat je voor wat voor waargenomen veranderingen dan ook hebt, los … sta toe en stroom.  
Gedurende deze tijd van de Toegangspoort (9 Maart doorgaand naar 23 Maart), neem waar wat je voelt. Als het ongemakkelijk voelt, vraag of het is omdat je aan het verschuiven bent of dat er enige oude emoties naar de oppervlakte aan het komen zijn. Het is natuurlijk om je ongemakkelijk te voelen met de veranderingen, zoals wij doen met alles dat nieuw is. En dan neemt het tijd om het Nieuwe te integreren. Het nieuwe, tussen haakjes, is definitief niet voor degenen die graag willen dat de dingen hetzelfde blijven, want dat zal gewoonweg niet gebeuren in het Nieuwe. Wij gaan door te verschuiven en uit te breiden in/naar steeds meer te Zijn, dus je comfort is om gecentreerd in je Hart te blijven, terwijl het verschuiven zich onophoudelijk voordoet. Al je ongemak is omdat oude emoties naar de oppervlakte komen, ga dieper en vind de overtuiging die de emotie creëert en laat dat los. Wanneer je het oude loslaat, maak je ruimte voor het Nieuwe om binnen te komen. Als verandering griezelig voor jou is, houd je Innerlijke Kind en het afgescheiden ego op je schoot vast, en houd van hen en verzeker hen dat alles waarlijk schitterend is. Je Innerlijke Kind zal jou dan verzekeren, dat jij veilig, geliefd en Goddelijk bent.
Met deze Toegangspoort, ascenderen wij nochtans naar een volgend nieuw niveau van het Nieuwe. Hoe dit voelt is voor ieder persoon uniek, doch over het algemeen gesproken, is men meer bewust en mogen de zintuigen scherpzinniger zijn. De intuïtie is verhoogd en een diepere verbinding met de Ziel is fenomenaal. Er is een vermenging van de Ziel en het ego, meer Hart en verstand vermengend (de Hogere Geest) en duidelijke begeleiding. Als dit zich voordoet, ben je in Goddelijke Dienstverlening, want Goddelijke Dienstverlening is niet noodzakelijkerwijs een carrière of baan, maar hoe jij jezelf tot uitdrukking brengt in ieder moment, ongeacht waar je bent of wat je doet. Dienstverlening is de essentie. Er mag een vorm zijn, doch dat is niet noodzakelijk, want eenvoudig authentiek te zijn is genoeg om je Licht uit te stralen. Het is een levende meditatie, in die zin, dat er geen afscheiding is tussen je meditatieve leven en je alledaagse leven. Daarom, is dit waarlijk een tijd om Liefde in iedere atoom en molecule die je bent te integreren. Vanuit deze plaats van Liefde, zal je binnenwaarts begeleid worden om actie in het één of andere gebied te ondernemen; of dat nu een vorm van dienstverlening of een handeling van Liefde is; volg eenvoudig op waar je innerlijke begeleiding (Ziel) jou naartoe beweegt. Wanneer jij alles bent van wie je bent, aldus is Gaia dat.
De periode waar wij in zijn, tussen de Verduistering in, is behoorlijk krachtig aangezien alles dat wij van plan zijn leven creëert. Ben er zeker van om van plan te zijn vanuit de Begeleiding van je Ziel en niet vanuit de wensen van je afgescheiden ego. Vaak, komt een persoon, die iets van plan is, vanuit diens intellect en vanuit gebrek; iets willend waarvan zij waarnemen dat zij dat niet hebben. Er is ook een energie van wensen en hopen en deze manifesteren niets. Om te manifesteren, moet je schoon zijn van alle energie van gebrek en van plan te zijn/het voornemen te hebben vanuit de Ziel, alsook vanuit het hart, te weten wat zij al van plan zijn dat binnenin hen is. Voelen jullie het verschil? Als je niet duidelijk bent, zal niets manifesteren behalve verwarring. Het is het beste om eenvoudig te mediteren over Duidelijkheid voordat je intenties gebruikt. Als je nog steeds in het bewustzijn van gebrek bent, zullen de intenties/voornemens meer gebrek naar je toe brengen. Energie reageert neutraal … het reageert op wie je waarlijk binnenin bent. Wensdenken en hopen brengen eenvoudig meer wensdenken en hopen. De Kracht van deze tijd zal je helpen manifesteren wat het ook maar is dat binnenin jou is. Als je waarlijk met alles van jou weet dat je overvloedig bent en dat je Liefde bent, zal je meer van wat je bent manifesteren.
Aangezien het meeste van de wereld nog steeds in het oude is, mag het voelen alsof je beide werelden doorkruist. Wij zijn meer Nieuw dan oud en afhankelijk van waar jij je focust plaatst is wat je bekrachtigt. We zijn aan het creëren en tegelijkertijd aan het loslaten.
De energie van de Equinox gebruikend, kunnen wij onze levens verder vereenvoudigen en stimuleren. Dit kan betekenen het loslaten van alles dat niet inspireert of bruikbaar is. Natuurlijk, omvat dit mensen, dingen en overtuigingen. De dingen bedachtzaam doen helpt aanzienlijk en dit kan alles zijn van het veranderen van het meest alledaagse klusje naar iets anders. Bijvoorbeeld, de manier waarop jij je tanden poetst veranderd of naar het werk rijdt … zo klein als deze dingen lijken te zijn, het verschuift de energie. Iets doen dat je normaal gesproken niet doet helpt ook. Ben er zeker van te lachen, spelen en alle Schoonheid in jezelf, anderen en in de wereld te waarderen. Begin iets nieuws.
De Maansverduistering van volgende week zal ons helpen meer introspectief te zijn, terwijl wij met meer Besef binnenin gaan. We kunnen zien hoe wij onszelf in de wereld tot uitdrukking brengen, inclusief met diegenen die het innigst met ons zijn. We kunnen zien waar we onszelf beperken en het veranderen, als wij dat kiezen. Ben zachtaardig met jezelf, want dat helpt je te stromen met de energieën. Aarden en Zonstaren (Attentie: ben hier erg voorzichtig mee!!) helpt je in de Aarde te aarden en Licht vanuit onze Galactische Zon te ontvangen via onze eigen Zon. Dit doen brengt veel symbolische informatie (Zonstaren) dat ons helpt te evolueren. Je hoeft niet te weten wat de informatie is of wat het betekent, want dat bekrachtigt de afscheiding tussen het Intellect en het Hart. Als je bedoeld bent om het te weten, dan zal je dat. Steeds meer mensen gebruiken de Lichttaal en velen meer zullen dit geschenk ontvangen. Als jij er niet één van bent, vind dan iemand die deze gave heeft en luister met je volledige wezen; voel het. Deze mensen delen de Lichtcodes via hun stem en door naar hen te luisteren, ontvangen wij de Lichtcodes. Er zijn anderen die de Lichtcodes ook voort brengen via hun schrijven, spreken en kunst.
Merendeels is het belangrijk om alles te voelen. Je gevoel gidst je. Gebruik het Onderscheidingsvermogen wanneer je naar iemand anders luistert en zelfs met de informatie die jij ontvangt. Vertrouw erop dat je aan het evolueren bent en dat alles is zoals het bedoeld is voor je hoogste expressie van Liefde.
Om onze gehele heelheid en uitbreiding te verbeteren, zullen wij bezocht worden door een groene komeet (heelheid en uitbreiding van het Hart) op 21 Maart. Welnu, is dat niet gewoonweg perfect om te hebben dit bezoek tijdens deze Toegangspoort?!? We zouden ook naderhand een meteorieten regen kunnen hebben. Voor mij, is dit een feestviering van ons en van Gaia.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2016, Soulstice Rising. All Rights Reserved! - http://www.soulsticerising.com/index.asp

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen