maandag, februari 08, 2016

Mira - Het Licht dat naar Jullie en de Planeet Toekomt is een Verschil aan het Maken - 5 Februari 2016 / Valerie Donner


Mira van de Pleiadische Hoge Raad
Het Licht dat naar Jullie en de Planeet Toekomt is een Verschil aan het Maken
5 Februari 2016 / Valerie Donner

Groeten, ik ben Mira. Ik ben blij om vandaag met jullie te spreken.
Wij zijn verheugd te zien hoeveel ontwakingen zich voorgedaan hebben sinds de laatste keer dat wij spraken. Het Licht dat naar jullie en de planeet toekomt is een verschil aan het maken. Jullie doen uitstekend werk van het integreren van en het werken met het Licht. Het is buitengewoon, de verschuiving die zich voorgedaan heeft in de afgelopen maand.
Wij in de Aarde Raad vinden nieuwe manieren van de Aarde en de mensheid te helpen om boven de uitdagingen uit te stijgen waar jullie op een regelmatige basis mee geconfronteerd worden. Wij doen dit door energetisch de bewustzijnsniveaus te verhogen van diegenen die al ontwaakt zijn. Wij willen dat jullie je bewust zijn van alles dat er gaande is, dus dit is het waarom jullie gevoeligheidsniveaus ook uitgebreid worden. Jullie zijn ieder beetje scherpzinnigheid nodig die jullie kunnen bereiken om te doen wat er gedaan moet worden.
Probeer alsjeblieft geen enkele minuut om je zorgen te maken over wat er zou kunnen gebeuren. Ben voorbereid op alle mogelijkheden. Weet dat jullie in staat zullen zijn om met de stroom mee te gaan, terwijl jullie door deze chaotische tijden heen manoeuvreren. Vertrouw op jullie zelf zoals wij op jullie vertrouwen.

Wij merken plaatsen op die onze extra aandacht nodig zijn, net zoals jullie doen wanneer jullie lichamen jullie vertellen dat er iets niet helemaal in orde is. Wij hebben technologieën samen met andere bekwaamheden die ons op de top van deze energieën houden. Wij zijn vrienden van de Aarde en zijn hier om een stabiliteit te handhaven die het ascentieproces op schema zal houden.
Van jullie zal vereist zijn dat jullie enige onverwachte uitdagingen onderuithalen, wat verschuldigd is aan gebeurtenissen waar wij jullie in deze tijd niet over kunnen vertellen. Jullie zullen tegen de situatie opgewassen zijn en zullen de reden begrijpen van waarom deze situaties noodzakelijk waren.
Zoals jullie weten reist de tijd op een snel tempo vergeleken met wat jullie wisten. Jullie zijn in een hogere dimensionale wereld, en reizen op wat spoedig aan zal voelen als warp-snelheid. Dit zal jullie bekwaamheid om te creëren bespoedigen en om de noodzakelijke actie snel te verwerken.
De kwaliteit van het leven begint voor velen op de Aarde te verbeteren. Dit zal een zeker teken zijn van het versnellingsproces dat nu op diens plaats is. Jullie zullen mogelijkheden hebben voor nieuwe plaatsen om je naar toe te wenden voor hulp, en jullie kunnen verwachten dat de rol van jullie ruimtefamilie meer belangrijkheid zal hebben.
We kunnen werkelijk zeggen dat het “omhoog, omhoog en weg” (up, up and away) is voor een nieuwe dag en een Nieuwe Aarde. Er zal helemaal geen weerhouden of achterhouden meer zijn. Aan al jullie behoeften zal in harmonie en vrede voldaan worden, terwijl wij doorgaan samen te werken om de Aarde terug te nemen en om de Aarde en al het leven te helpen om terug naar Huis te gaan.
Ik ben Mira in liefdevolle dienstverlening aan jullie allemaal.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
© The Ground Crew - http://www.thegroundcrew.com

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen