vrijdag, februari 12, 2016

Mike Quinsey - De Toekomst is Gouden en een Tijdperk van Grote Vooruitgang is Aangebroken - 12 Februari 2016


Mike Quinsey
De Toekomst is Gouden en een Tijdperk van Grote Vooruitgang is Aangebroken
12 Februari 2016

Veel is er aan het gebeuren dat zo ver als mogelijk geheim gehouden wordt door de betrokkenen. Sterke geruchten zullen overvloedig aanwezig zijn over dat een grote/belangrijke gebeurtenis spoedig enige banksluitingen zal veroorzaken, wat verschuldigd is aan grote/belangrijke veranderingen die er in het verschiet liggen. Zij schijnen onontkoombaar en onvermijdelijk te zijn, aangezien zij met hen in lijn gebracht moeten worden om een volledige mislukking te vermijden. Het zou gemakkelijk zijn om jullie te vertellen je geen zorgen te maken, maar dergelijke gebeurtenissen hebben zich eerder voorgedaan en bewezen zich uiteindelijk gunstig voor jullie toekomst. Dit zou jullie niet moeten verrassen aangezien veranderingen altijd plaatsvinden, maar misschien niet op het niveau dat nu verwacht wordt. Rondom zijn veranderingen in voortgang, terwijl de oude manieren en systemen “geüpdate” worden om uit te lijnen met het Nieuwe Tijdperk dat nu begonnen is. Uiteindelijk zullen jullie overgelukkig door hen zijn, aangezien zij continuïteit en voldoende inkomen zullen geven om een comfortabel leven te leven.
Door St. Germain werd aan jullie gedurende een zeer lange tijd verteld, dat de veranderingen plaats zouden vinden wanneer de tijd juist zou zijn, en het is gearriveerd en jullie zullen een hele stroom van hen gedurende het volgende jaar of zo ervaren. Het zal grote/belangrijke veranderingen omvatten en deze zullen de kwaliteit van het leven tamelijk aanzienlijk verheffen. Dus wanneer jullie jezelf betrokken gewaarworden in hen, houd alsjeblieft in gedachten dat zij de oude systemen aan het “reinigen” zijn die niet langer meer aan jullie behoeften voldoen. Er zullen tijden zijn wanneer het belangrijk is om samen te werken, aangezien op de lange termijn jullie allemaal inbegrepen zijn en meer dan tevreden zijn over de uitkomst. Ben ervan verzekerd dat diegenen die jullie een dergelijke voortgang zouden willen ontkennen, in geen positie zullen zijn om tussenbeide te komen met de God gegeven beloften van de bevrijding van jullie Gevangenis Planeet. Ja, het werd zo genoemd bij een aantal gelegenheden en velen hebben het ontkend, maar het is waar en spoedig zullen jullie begrijpen hoe dat zich voorgedaan heeft.
Jullie zullen vele boodschappen vinden die jullie over de veranderingen informeren, en zij zouden jullie de verzekering moeten geven die velen zoeken. Na jaren van beloftes, komt plotseling al het werk dat ingezet werd tot bloei. Jullie zijn nooit alleen geweest in jullie gevecht tegen de Duisternis, en in deze belangrijke tijd hebben jullie de toegevoegde ondersteuning van Wezens die jullie voortgang van verre gevolgd hebben. Zij wachten geduldig op de juiste tijd om zichzelf volledig te openbaren. Zij zijn vreedzame en liefdevolle entiteiten die vanuit veel hogere niveaus komen, en helpen Moeder Aarde en haar Beschavingen om veilig te navigeren in deze tijd van chaos. Jullie toekomst is verzekerd ongeacht van wat voor ontberingen dan ook dat het mag verwezenlijken. De toekomst is Gouden en een Tijdperk van grote vooruitgang is aangebroken dat jullie op zal tillen uit de lagere vibraties vandaan, en belooft veel vreugde en geluk.  

Sommigen vragen waar alle veranderingen over gaan en waarom nu, en het eenvoudige antwoord is dat “het tijd is”. Vanaf het moment dat deze cyclus begon waren jullie voorbestemd om dit punt in de tijd te bereiken, en de uitkomst is verschuldigd geweest aan de inspanningen van diegenen van het Licht die hun beloftes gehouden hebben om het ver en wijd te verspreiden. Mettertijd zal het ook de Duisteren omhelzen terwijl zij er geleidelijk op zullen reageren, dus het wordt verwacht dat jullie van het Licht hen met mededogen zullen behandelen. Zij zijn niet voorbij het wederom ontwaakt te worden en zij kunnen in/naar het Licht opgetild worden met jullie Liefde en hulp. Geen enkele ziel is voorbij verlossing, en misschien mogen jullie hen zien als zielen die veel Liefde nodig zijn om hen jegens het Licht te ontwaken.
Iedere dag van jullie leven, vermengen de meesten van jullie zich met vele zielen op alle andere niveaus van evolutie. Jullie mogen bespeuren of sommigen Wezens van het Licht zijn, maar jullie kunnen niet zeker zijn. Dus behandel allen gelijk inclusief diegenen die zonder kennis schijnen te zijn van hun werkelijke potentieel. Vaak zullen een paar vriendelijke woorden hen ontwaken en hen verheffen, en begint een stroom van gedachten dat hen naar een groter begrip leidt. Zodra als een ziel reageert, zullen hun gidsen hen graag voort en naar grotere dingen helpen. Hulp is altijd daar en nooit eindigend. Het is een prachtige waarheid dat diegenen die het Licht binnenin gevonden hebben geestdriftig zijn om het met anderen te delen. Zij worden vaak jullie genezers en leraren, en het Licht is aldus altijd groeiende en wordt een krachtige energie voor het goede van iedereen. Jullie zijn zo succesvol geweest dat jullie het Licht geaard hebben in zoveel plaatsen , dat er nu een krachtig netwerk rondom de Aarde bestaat. Het is aan het verheffen en als het dat aldus doet wordt Moeder Aarde steeds meer actief met het binnenbrengen van nog meer Licht. De Zege over de Duisteren is daarom verzekerd en zij zijn aan het terugtrekken, aangezien zij niet in staat zijn om met de autoriteit die zij eerder bereikten te commanderen.
Het gevecht is in geen geval voorbij aangezien de Duisteren hun volgelingen over de gehele Aarde heen hebben, maar hun macht om te doen zoals zij wensen is gereduceerd. Terwijl de tijd voorbijgaat zullen steeds meer van hen beseffen dat zij zich in een verzwakte positie bevinden en geven het gevecht op. Ongelijk aan jullie gevangenissen op Aarde, wordt aan Zielen iedere hulp en alle Liefde gegeven om hen terug naar het Licht te gidsen. Het zal geen “straf” zijn zoals jullie het woord begrijpen. Wanneer zij naar het Licht terugkeren zullen zij verwelkomd worden, maar zullen desalniettemin vergeldingen moeten maken voor vroegere acties. Een ieder van jullie heeft het ervaren als “karma” en dat betekent door je vergissingen heen werken om aldus een terugkeerpatroon te voorkomen.
Grotendeels onbekend voor jullie, zijn er vele, vele Wezens die jullie in de gaten houden om te verzekeren dat jullie niet afgeleid of misleid worden, en dat jullie voeten stevig op de grond staan. Diegenen van jullie die jullie levensplan gevolgd hebben zijn zeer zeker goed op de weg naar Ascentie. Oh wat een vreugde en feestvieringen zullen volgen op jullie succes, omdat het pad doorheen jullie dimensie moeilijk en zeer beproevend geweest is, doch jullie hebben succesvol afgerekend met alle uitdagingen. Hoewel het verwacht mocht worden, werd aan jullie desalniettemin een vrije keus gegeven als tot welk pad jullie namen.
Velen van jullie zijn voldoende gevorderd om te weten dat jullie je vibraties voldoende verhoogd hebben om in staat te zijn te ascenderen. Op jullie zal een beroep gedaan worden om anderen te helpen die ook richting de Ascentie werkzaam zijn, en er zijn geen betere dan diegenen die al succesvol geweest zijn. De spirit van samenwerking wordt krachtiger terwijl jullie vooruitgaan doorheen de dimensies, en zielen van gelijke soort geleidelijk samenkomen. Het gebeurt al op de Aarde waar jullie naar elkaar aangetrokken worden vanwege jullie gelijkaardige vibraties. Het leven zoals jullie het kennen en ervaren hebben is ver verwijderd van de werkelijkheid, en jullie eerste ervaring ervan is in het Zomerland, waar alle zielen gewoonlijk naartoe gaan na hun overgang. Het leven is tamelijk anders tot wat jullie gewend geweest zijn op de Aarde.
Het leven op Aarde heeft jullie onderwezen hoe jullie te ontwikkelen, grotendeels door jullie eigen vastberadenheid, en jullie moeten gefeliciteerd worden aangaande een dergelijke prestatie. Echter, wanneer jullie je focussen op een specifiek pad, dan is hulp altijd beschikbaar zouden jullie het nodig zijn. Jullie staan op een punt waar jullie alles behalve jullie reis doorheen de materiële rijken voltooid hebben. Jullie kunnen nu terugstaan en ontspannen en anderen helpen die nog steeds proberen om de waarheid van hun wezen te ontdekken. Er mag gedurende enige tijd geen andere kans als zodanig zijn, aangezien zoals alle dingen het rond gaat met de cyclussen van ervaring.
Ik verlaat jullie met Liefde en Zegeningen, en dat het Licht jullie dagen en pad naar de voltooiing mag verhelderen. Deze boodschap komt via mijn Hogere Zelf.
In Liefde en Licht,
Mike Quinsey.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten