dinsdag, februari 23, 2016

Je Bent Een Universele Artiest van Verandering - 22 Februari 2016 / Brenda Hoffman


Je Bent Een Universele Artiest van Verandering
22 Februari 2016 / Brenda Hoffman

Dierbaren,
Voor velen van jullie, is het tijd voor feestviering. Jullie hebben jullie Aarde zekerheid/veiligheidsdroom gecreëerd. Het momentum dat jullie op gang gebracht hebben zal diegenen van een gelijke geest in/naar jullie wervelwind van vreugde aantrekken. Aldus is het dat diegenen van jullie van de 5D in/naar hun plaats verhuizen.
Sommigen van jullie zijn tamelijk kwaad en geloven dat je het verkeerd doet of je hebt de één of andere overtuiging welke aangeeft dat je niet waardig bent van je Aarde zekerheid/veiligheidsdroom te creëren. Als jij dit leest en gelijksoortige stukken die vreugde onderstrepen in plaats van angst en kwaadheid, ben je van de voorlopergroep en toon jij je creatieve vaardigheden met vreugde en sprankelingen.
Hoewel sommigen van jullie in de angst van de wereldgebeurtenissen blijven, beginnen jullie te beseffen dat deze overgang van micro - jullie overtuigingen en acties - naar macro - wereldwijde/Universele overtuigingen en acties verhuist. In tegenstelling tot alles dat jullie gedurende eonen gekend hebben.
Het laatste grote Tijdperk van angst verhuisde van macro - wereldwijde angsten, gemeenschappelijke zouden moetens en moetens - naar micro - jullie acties en overtuigingen.
Deze omgekeerde overgang, heeft op zoveel manieren een beetje van sommigen van jullie genomen om aan aan te passen. Want jullie innerlijke-wezen is acties aan het verwoorden die vaak tegen de intuïtie in schijnen te gaan - het tegengestelde van wat jullie je Aarde leven Zelf trainden te geloven, gedurende alle eonen dat jullie je innerlijke-macht/Universele vaardigheden/god/godin bekwaamheden verborgen.

Sommigen van jullie zijn zo god/godin toegewijd dat jullie een innerlijk leven creëerden om overeen te komen met de zware, 3D, extern-aangestuurde wereld die de Aarde WAS. Nu dat jullie alles dat jullie geleerd hebben aan het omdraaien zijn, om het beste te passen op de 3D Aarde, is het een beetje moeilijker dan wie van jullie of ons dan ook gevisualiseerd heeft.
Sommigen van jullie gaan door terug te vallen naar jullie veiligheidszone van wat was in plaats van wat Is. Dat is het stukje dat jullie nu aan het adresseren zijn.
Velen krijgen het dagelijks door - net zoals jullie het op school deden toen jullie plotseling een rekenprobleem begrepen. Zeer waarschijnlijk, dachten jullie erover na, raakten gestrest, werden kwaad en toen wisten jullie gewoon het antwoord. Jullie wisten noodzakelijkerwijs niet hoe jullie dat rekenprobleem opgelost hadden, maar jullie deden het.
Aldus is het nu. Jullie proberen de zaak te forceren. Jullie worden kwaad op jullie schijnbare onbekwaamheid om dat wat jullie willen te creëren. Dan op een dag is het er gewoon. Achteraf zal het uitwijzen dat je het probleem op jouw manier en tijd oploste. Maar voor nu, ben je in een kwaad-op-jezelf stadium voor het niet te begrijpen, en nog veel minder het oplossen van het probleem.
En dat is het probleem. Je adresseert je schijnbare gebrek van creatie vaardigheden en gebrek van zelfwaarde in angst. Geen van deze beide labels is accuraat, want je bent jezelf louter aan het herscholen om in/naar vreugde te verhuizen zonder angst of waardegebrek.
Simpele woorden, maar noodzakelijkerwijs geen simpele acties. Want je hebt zo een schitterend werk gedaan van te vermengen in 3D angst, dat je ietwat het spoor bijster bent, aangaande wat het zijn zonder actie betekent.
Het betekent precies zoals het verwoord is. Zijnde wie jullie zijn - de Universele god/godinnen, segmenten van het Godhoofd, scheppers van de wereld en daardoor Universele scheppers - zonder een noodzaak uit te voeren of te bewijzen dat iets dergelijks zo is.
Een compleet nieuw pad ben je aan het smeden, terwijl je de vele ranken van angst leert die je toevoegde aan je wezen om het beste in een 3D atmosfeer te passen.
Velen van jullie geloven nochtans dat er de één of andere soort van vereiste moet zijn, om iets te doen om deze stukjes van angst te verwijderen. En, natuurlijk, is dat jullie angst - dat als je niets doet, deze angsten door zullen gaan.
Het stukje dat je nog niet geaccepteerd hebt is, dat niets te doen je 3D wereld binnenin jou door laat gaan. Het is tijd om te leren te Zijn. Een moeilijke taak voor diegenen van jullie die wezens van actie zijn.
Denk aan jullie zelf als Universele hopmannen - een titel die een noodzaak voor actie aangeeft. Actie die je voltooide door je berg te beklimmen en langs je heuvel van vreugde omlaag te rollen. Het is tijd om die actie modus uit te schakelen of te verschuiven, om het spirituele wezen te worden die je bent.
Dat betekent niet dat jullie in witte ambtsgewaden rondlopen en anderen zegenen - jullie zelf afscheidend van jullie gemeenschap, jullie natie en jullie wereld. Maar in plaats daarvan, dat jullie beginnen te oefenen te weten dat jullie alles zijn dat jullie je ooit voorgesteld hebben de meest spirituele persoon van jullie Aarde te zijn. Dat is in alle waarschijnlijkheid, dat je ofwel deze mensen hielp die je hoog houdt als 3D spirituele voorbeelden van goedheid en goedgunstigheid, of deze personen in een voormalig leven waren.
Je hebt deel uitgemaakt van de “verhuizers en omschudders” van de Aarde vanaf het begin van de Aarde tot nu. Jij bent een voorloper, want je bent van het Aarde creatieteam en kent de Aarde beter dan welke Universele entiteit dan ook anders dan degene die van jouw Aarde creatieteam zijn.
Het is tijd om jullie focus te verschuiven. Om jullie zware ambtsgewaden van de Aarde vermomming af te gooien als jullie jezelf accepteren - jullie ware zelf toestaan doorheen de Universums te stralen. Jullie Aarde dagen van je te verbergen in het open zicht zijn voorbij. Gooi jullie mantels af. Accepteer jezelf, wetende dat je een schepper van de Aarde bent, een mentor, en artiest van verandering.
Het is wederom tijd om de Aarde te veranderen. Maar niet om de illusie van een “normaal” 3D mens die in angst leeft, of als de enige van de Aarde die boodschappen brengt om de wereld te helpen naar uiteenlopende fases te verhuizen.
Het is voor jou tijd om jezelf in al je Universele Glorie op te eisen, om met anderen te verenigen die je Aarde mede-scheppers geweest zijn, en om de Aarde naar nieuwe en bijna onverwachte vreugde te verhuizen.
Toen jullie, als een groep, het Aarde experiment initieerden, waren jullie er niet zeker van dat iets dergelijks zou gebeuren.
Gedurende eonen, zaaiden jullie gedachteprocessen via één of meer van jullie die de Aarde bezochten. Sommigen van jullie waren in een menselijke vorm. Anderen van jullie gaven de 3D wezens duwtjes via jullie ongezien woorden en acties. Aldus is het dat jullie jullie Aarde project beëindigen door eindelijk jullie zelf toe te staan jezelf in jullie menselijke vorm te zijn. En aldus is het dat jullie aan het leren zijn om jullie mantel weg te gooien welke jullie zo goed verborg gedurende de levens die jullie kozen te ervaren op jullie Aarde creatie - tot aan deze tijd.
Gooi weg jullie mantel en sta jullie zelf toe te zijn. Dat is het enige verschil tussen diegenen van jullie die jullie Aarde zekerheid/veiligheidsdroom gecreëerd hebben en diegenen die zich afvragen waarom jullie jezelf niet toegestaan hebben te zijn.
Zo zij het. Amen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2016, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten