zondag, februari 07, 2016

Hilarion - Je Hoeft Je Bestaan en Aanwezigheid in deze Wereld aan Niemand te Rechtvaardigen! - 7 Februari 2016Hilarion
Je Hoeft Je Bestaan en Aanwezigheid in deze Wereld aan Niemand te Rechtvaardigen!
7 Februari 2016
 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Opmerking van de Schrijfster: Het volgende is een e-mail boodschap welke ik ontving via de “Rainbow Scribe” E-mail, 3 dagen geleden - Ik was verrast dat Hilarion koos deze kwestie te adresseren in de boodschap van deze week, maar met het te overdenken, zou het anderen mogen helpen, dus hier is de boodschap woordelijk die naar mij toegestuurd werd door iemand die overduidelijk te laf was om diens naam eronder te zetten:
“Weet dat je altijd op mijn sh;tlijst gestaan hebt, dus krijg geen grote ideeën van wat dan ook dat je op de één of andere manier belangrijk bent, jouw channelings waren op z’n best altijd middelmatig, niemand nam jou ooit serieus, ik weet dat je op de grens van geestelijk ziek bent of op z’n minst geestelijk langzaam en te langzaam om te begrijpen dat Steve Beckow je slechts betuttelde, en wij allemaal weten dat je geen talent hebt en een totale verspilling van ruimte bent, maar wij waren slechts aardig. Je bent een egomaniak en niet in je hart. Je bent een klein persoon met een beperkte visie, een droevig geval. Zegeningen van Licht.”
* * * * * * * * * * * * * * * *
Geliefden,
Het enige constante gedurende deze tijden is verandering - en je moet gereed en bereid zijn om in/naar de richting te verhuizen die je werkelijkheid naar je terug spiegelt als het zich voordoet. Door deze signalen te volgen die de weg aangeven, begin je een leven van een kosmisch avontuur te leven, welke gevuld raakt met wonderbaarlijke synchroniciteiten en voorvallen. Je moet bereid zijn om oude patronen, energieën en materiële bezittingen los te laten wanneer hun gebruik, vreugde en implementatie in je leven vervuld werd. In deze tijden, wordt het noodzakelijk om een regelmatig zuiveren te doen van vele items welke hun bruikbaarheid overleefd hebben, en de bereidheid te hebben om hen aan anderen door te geven die nog steeds profijt van hen kunnen hebben. Weet dat het Universum hen altijd met iets dat zelfs beter en meer passend voor je ziel diens uitbreiding in/naar bredere horizonten van verlicht leven vervangt.
Deze uitoefening van het regelmatig opruimen van alles in je leven dat oude en benauwde energieën heeft zal je meer dan een miljoen keer belonen. Je zult verbaasd zijn over de gelukzaligheid die binnen komt snellen om diens plaats in te nemen. Als je begint de concepten te begrijpen van gezonde onthechting van de dingen van de fysieke wereld, herkrijg je het gevoel van persoonlijke vrijheid en bevrijding om een meer soeverein en overvloedig leven te leven. Je begint te beseffen dat dingen leuk zijn om te hebben en van te genieten in je leven, maar dat wanneer hun doel eenmaal gedaan is, het gemakkelijk is om hen los te laten. Je begint te weten dat de wereld waarin je leeft zeer rijk is en dat er altijd meer dan genoeg voor iedereen is. Dit opent ook wegen van creativiteit die voorheen geblokkeerd geweest mogen zijn. In iedere betekenis, wordt je gevoel van levendheid in ieder moment exponentieel verhoogd.

Als je inherente innerlijke Licht meer stralend en helder wordt, zullen daar in deze wereld deze anderen zijn die ernaar streven om dat Licht te dimmen, zodat hun niveau van comfort in hun verwarring en duisternis door mag gaan. Ben rustig als je hun poging her/erkent om je Licht af te leiden en te dimmen; want je bent hen het recht niet verschuldigd om jou op wat voor manier dan ook te verlagen. Je bent zeer waardig van alle Liefde in het Universum! Stuur hen Licht en Liefde en onthecht je van hen. Niemand heeft het recht om een ander omlaag te halen of te verlagen slechts voor het plezier ervan - deze  uitoefening of gewoonte is in gebruik geweest bij de mensen doorheen de tijdperken en het moet stoppen. ALLEN zijn waardig van Gods Liefde en Licht! Allen hebben dezelfde kans om te groeien, leren en hun begrip van de Universele Wetten uit te breiden en te genieten van een overvloedig leven gevuld met zuiverheid, harmonie en goedheid.
Je hoeft je bestaan en aanwezigheid in deze wereld aan niemand te rechtvaardigen! Je hebt het recht om hier te zijn net zoveel als zij dat doen en inderdaad, het laat een grote arrogantie aan hun zijde zien om superioriteit over jou aan te nemen, slechts voor te zijn wie je bent. Blijf altijd rustig en weet dat je geliefd bent en ondersteund wordt door je Familie van het Licht. Neem gepaste tijd om uit te maken wat er zich in feite voordoet wanneer het gebeurt, en ga geen verbintenis aan met deze negatieve energie. Het is onfortuinlijk dat deze geestelijke aanvallen kunnen gebeuren en nog steeds gebeuren, maar je wordt meer bekwaam in het jezelf van hen op een afstand te houden zonder karma over je ziel te laten ontstaan.
Stel je uitzichten en je standaard gedragswijze op het hoogste niveau en kijk nooit achterom of opzij wanneer er pogingen ondernomen worden om je Licht te verlagen en jou op een dwaalspoor van het spirituele pad en discipline te leiden welke je uitgekozen hebt. Doe dit zonder oordeel, slechts wetend dat het niet voor jou is om deel te nemen aan deze energie, die probeert om jou uit je eigen gezonde gevoel van zelfvertrouwen te plaatsen. Door deze actie, stel je anderen in staat om zichzelf te bevrijden van gelijksoortige situaties die zich in hun levens voor zouden kunnen doen. Dit is hoe het Licht van het Goddelijke op jullie wereld groeit en uitbreidt.
Tot Volgende Week…
IK BEN Hilarion

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
2009-2016© Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten