woensdag, februari 24, 2016

Energie Update - 24 Februari 2016 / Jenny Schiltz


Energie Update
24 Februari 2016 / Jenny Schiltz

Is er nog iemand anders die het gevoel heeft een spirituele kater te  hebben vandaag? Ik dacht dat het was omdat ik het weekeinde doorgebracht had met een sjamanistische workshop, maar aan mij werd door mijn gidsen verteld dat velen hetzelfde voelen.
De Volle Maan energieën waren bijzonder sterk, omdat hun doel is om mensen te helpen uit te lijnen met wat er voorwaarts verhuist moet worden. Voor sommigen wordt dit gezien als een samenkomen van dingen, AH-HA momenten, een gevoel van in uitlijning te zijn en dat alles goed is. Voor anderen, kan deze uitlijning eruit zien zoals een vernietiging, als alles dat jou niet dient diens gezicht laat zien. Het is zoals een schreeuwend kind dat gewoon luidruchtiger wordt wanneer het genegeerd wordt. Neem een kijkje en zie wat voor jou gewerkt heeft en wat niet.
Je mag gewaarworden dat velen om jou heen weerspiegelen wat er binnenin jou aan het plaatsvinden is op dit moment. Alles dat je binnenin een ander ziet dat uit de uitlijning is, is een kans om te kijken naar wat er binnenin jou uit de uitlijning is. Je mag gelijksoortige thema’s in het spel zien. Schenk aandacht aan het advies dat je geeft en zie waar je dezelfde informatie op jezelf toe zou kunnen passen.
Het weerspiegelen wordt vaak zeer sterk gevonden in onze kinderen. Wanneer zij rusteloos en verveeld zijn en wij zeggen “ga naar buiten!”, is dit ook een prachtig advies voor onszelf. We onderschatten vaak de impact van de energie op kinderen, specifiek die kinderen waarvan wij weten dat zij hoog vibreren. Doch, het zijn deze hoog vibrerende zielen die de disharmonie in de wereld zelfs dieper voelen. Zij voelen wanneer de spanningen hoog zijn en mensen aan het opruimen/reinigen zijn. Ik heb ontdekt dat in tijden zoals deze, routine zeer belangrijk in het leven van mijn 7-jarige is. Afwijkingen in de routine veroorzaken ongerustheid omdat hun systeem al overladen is van alle wervelende veranderingen.  

Huisdieren mogen ook aanhankelijker zijn en tekenen van fysieke onrust tonen. Ik weet dat we echt gigantische energie ontvangen, wanneer de buik van mijn hond begint te rommelen en zij meer dan normaal buiten is. Huisdieren zijn eenvoudigweg engelen op Aarde. Onze katten helpen om onze vibratie gelijk te trekken met hun purrr en honden neigen ernaar om de standvastige metgezel te zijn, gereed om bij jou in de buurt te zijn, handelend als een stabilisator. Alle dieren reinigen momenteel hun dichtheid alsook helpen zij bij het reinigen van de onze. Het is geen kleine taak die zij op zich genomen hebben. Het is ook niet ongewoon om een huisdier als je gids op Aarde te hebben.
Fysiek ontvangen wij energetische downloads die ons volledige elektrische systeem opwaarderen. Voor sommigen brengt dit maagproblemen en griepachtige symptomen met zich mee. Voor velen is het hoofdpijn, oorsuizen en duizeligheid als het lichaam reageert op de uitbreiding van het Licht binnenin diens vorm. Dromen spelen nog steeds een zeer belangrijke rol aangezien wij nog steeds tijdlijnen, contracten, overeenkomsten en vroegere levens opruimen. Jullie mogen een patroon zien met de zonnevlammen en Coronale Massale Uitwerpingen (CME’s) Zonnevlammen zijn zoals het zijn in een nachtclub waar de muziek luid bonkt. Sommigen zullen zich compleet opgepompt en gelukkig voelen, anderen zullen een versnelling van de energie voelen en dan gewaarworden zichzelf te overladen en naar huis toe te willen. Anderen worden uitgezet op het moment dat zij het huis binnengaan en zijn humeurig, ongemakkelijk en het lichaam wil zich uitzetten. Met de CME’s mogen sommigen diepe vrede en een innerlijk weten voelen dat alles oké is en sommigen zullen bij zichzelf gewaarworden, dat zij ongelooflijke inzichten aangaande de richting en het doel ontvangen. Anderen mogen deze energie ervaren als diep te moeten slapen terwijl het lichaam het dichtere cellulaire geheugen loslaat. Wat het ook is dat je voelt en tot wat voor graad, is voor jou in deze tijd perfect en vertrouw erop dat alles oké is.
Dit is een zeer intense tijd waar wij doorheen gaan nu en het ruimt alles op dat het kan voor de kolossale energiegolf die zal beginnen op te bouwen tijdens de 2de week van Maart, piekend en vasthoudend in de 3de week van Maart tot aan midden April. Deze golf is ontworpen om diegenen die nog niet ontwaakt zijn te ontwaken, alsook meer in/naar de 5de Dimensionale vibrationale frequentie te duwen. Voor diegenen die het gemaakt hebben voorbij die drempel, helpt deze golf ons meer van onze Ziel te belichamen. Denk aan deze periode als de laatste maand voorafgaand aan een triatlon, het is wanneer de training echt intens raakt en jij jezelf naar het maximum duwt zodat je het uithoudingsvermogen hebt om de race te doorstaan.
Een ieder van ons zal deze energieën anders voelen, wat afhankelijk is van waar je in dit proces bent en hoe je lichaam de energieën hanteert. Raak niet verloren in met jezelf te oordelen of te vergelijken met anderen, omdat dit jouw reis is en geen twee reizen gelijk zijn. Ben zachtaardig met jezelf en anderen, aangezien we allemaal deel uitmaken van een ongelooflijke evolutionaire verandering.
**********************************
Ik wilde ook met jullie een buitengewone wisselwerking delen die ik had. Ongeveer een maand geleden werd aan mij gevraagd of ik twee wezens toe zou willen staan, die zeiden dat hun ras de Meentaurs genoemd worden, om het leven op Aarde via mij, mijn persoonlijke werkelijkheid, te observeren. Ik stemde daarmee in en zij zouden periodiek komen en vragen stellen aan observaties aanbieden. Zij kwamen gisterenochtend naar mij toe, en zeiden dat zij hun observaties afgerond hadden en ik vroeg wat zij geleerd hadden. Dit is hun antwoord:
“Mensen zijn opmerkelijk veerkrachtig. Zelfs de geringste flikkering van de Bron binnenin is in staat om hoop te handhaven, zelfs met het ego dat het blokkeert. Wanneer de mensen weten dat deze vonk binnenin is en ernaar streven om het uit te breiden, is dit miraculeus om te zien. Zij zijn in staat om met Liefde, geloof en vertrouwen te lopen, zelfs te midden van alle tumult. Wij zagen Bronenergie uitbreiden door glimlachen, gelach, gebeden en dankbaarheid. Wanneer het gerealiseerd is dat de mensen werkelijk prachtig worden.”
Jullie allemaal heel veel Liefde en Zegeningen sturend ♥♥♥
Jenny
************************
De Stijging van de Energieën van vandaag 24 Februari 2016 - http://www.foundationforhealingarts.de/kosmischer-wetterbericht-der-liebe.html

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2016 - Jenny Schiltz - Channeling the Masters - https://channelingthemasters.wordpress.com/
 If you repost, please maintain the integrity of this information by reprinting it exactly as you find it here, and including all the links above and the link to this original post. Thank you.
**As with all information we receive regarding the ascension process, discernment is necessary. If you read or hear something and it does not resonate, simply let it go and find what makes your soul say YES! **

Geen opmerkingen:

Een reactie posten