zaterdag, februari 20, 2016

Energie Update - 19 Februari 2016 / Jenny Schiltz


Energie Update
19 Februari 2016 / Jenny Schiltz

Houd vol jongens, deze energie is zo krachtig. Vandaag waren er uitbarstingen van energie, opgevolgd door gigantische loslatingen. Mijn jongste klom op mijn schoot en huilde deze middag. Een uur later werd ik bij mezelf gewaar ook te huilen, maar ik kon niet uitleggen waarom … alleen dat het naar buiten moest komen. Toen kwam deze zachtaardige energie binnen en nu koester ik me in de kalme energie van het diepe weten dat alles oké zal zijn. Wat een ongelooflijke reis J
Fysiek is er heel veel aan het gebeuren. Tand en kaakpijn, gewrichtspijn, onderrug en heuppijn terwijl het lichaam worstelt om deze hogere frequenties te aarden. Je zou enige duizeligheden kunnen ervaren, dus ben voorzichtig op trappen, in de badkuip en met het autorijden. Rust wanneer je dat moet en ga naar buiten als je dat kunt.

Een deel hiervan zijn de energieën van de Volle Maan (vergeet niet om je kristallen op te laden), hoewel veel van wat er aan het gebeuren is het opruimen is van oude angsten, tijdlijnen, vroegere levens en dingen in dit leven die wij moeten begrijpen en integreren. Denk aan hen als fragmenten van zelf die je aan het integreren bent, het in je opnemend en van dit alles lerend. Aan sommigen van ons worden dingen in onze droomtijd en tijdens het heldere dromen getoond. Anderen herinneren zich deze ontmoetingen niet, maar voelen het diepe gevoel van introspectie, enige droefheid, verwarring en verontrusting. Dit maakt allemaal deel uit van de reis terwijl we snelheid creëren om volledig ons hoogste aspect op Aarde te belichamen.
Zit, ben stil en roep Licht omlaag naar jou toe vanuit een onmetelijke bron van boven. Voel dit Licht omlaag op jou, door jou heen stralen en jou troosten. Vraag dat al je lagen, je etherische, fysieke, mentale en emotionele lagen in evenwicht zijn. Vraag dat alles dat niet in evenwicht is vertrekt. Vraag dat je wil in uitlijning is met de Goddelijke Wil en dat jij je diepgaand verbindt met ALLES DAT IS.
Jullie allemaal heel veel Liefde en Zegeningen sturend ♥♥♥
Jenny

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2016 - Jenny Schiltz - Channeling the Masters - https://channelingthemasters.wordpress.com/
 If you repost, please maintain the integrity of this information by reprinting it exactly as you find it here, and including all the links above and the link to this original post. Thank you.
**As with all information we receive regarding the ascension process, discernment is necessary. If you read or hear something and it does not resonate, simply let it go and find what makes your soul say YES! **

Geen opmerkingen:

Een reactie posten