zaterdag, februari 13, 2016

Energie Update - 12 Februari 2016 / Jenny Schiltz


Energie Update
12 Februari 2016 / Jenny Schiltz

De energie is erg intens en het gaat door te verhogen tot na de volle Maan op 22/2. Gedurende deze tijd zullen wij DNA opwaarderingen ondergaan. Vermoeidheid en je onrustig en overweldigd voelen is normaal met dit. Verzeker je ervan om tijd voor jezelf te nemen. Neem overvloedig veel water, elektrolyten en kalium. Je lichaam zal reageren alsof je net een marathon gelopen hebt. Gezonde vetten zoals kokosnootolie en avocado helpen ons om ons niet van binnenuit “opgebrand” te voelen. Vitamine D ofwel natuurlijk van de Zon of in vloeibare vorm zal helpen deze overgang te vergemakkelijken. Zout baden zullen ook helpen om het lichaam gehydrateerd te houden. Het is belangrijk om naar je aansporingen te luisteren, als je slaap nodig hebt, slaap. Als jij de behoefte voelt om te schrijven, schrijf. Als jij je ongerust, gevangen en depressief voelt - ga naar buiten. De natuur heeft een manier van onze energieën in evenwicht te brengen en ons te geven wat wij nodig zijn, we moeten gewoon luisteren.
Wanneer we door DNA opwaarderingen heengaan, moet alles dat vastgehouden wordt in onze cellen dat ons niet langer meer dient gezuiverd worden. Dit loslaten zal in onze droomtijd en/of wakkere momenten gevoeld worden. Velen van ons zijn oude contracten en vroegere levensemoties aan het opruimen die in ons cellulaire lichaam vastgehouden werden.


Aangezien onze vroegere levens vaak thema’s zijn die wij in dit leven ervaren hebben (vanuit een ander perspectief) is het een goede tijd om naar al deze in je leven te kijken en met hen van plaats te verwisselen. Kan je de rollen en de lessen zien vanuit dit gezichtspunt? Sta je hart toe zich volledig te openen en vergeef, vergeef hen, de omstandigheden en het meest belangrijk jezelf. Wanneer je eenmaal de vergiffenis over je heen voelt spoelen, stuur dankbaarheid naar alles dat je ziel geleerd heeft van deze wisselwerkingen. Als je de relaties in dit leven geneest, help je de levens te genezen waar gelijkaardige thema’s ervaren werden in vroegere (voorvallen) levens.
Het doorsnijden van koorden zal zeer belangrijk zijn gedurende de volgende week. Je wilt alle koorden, contracten en overeenkomsent doorsnijden die niet langer meer dienen en die door je verleden, heden en toekomst heen gaan. Doe een beroep op Aartsengel Michael om hiermee te helpen, hij is altijd blij om te helpen.
Er is een “duwend” gevoel wat deze energie betreft. Een verlangen om de handen uit de mouwen te steken en door dit werk heen te ploegen, zodat wij volledig belichaamd en heel mogen lopen. Het is absoluut een verbazingwekkende tijd als steeds meer bekwaamheden zich openen en meer mensen contact met het ongeziene maken.
Jullie allemaal heel veel Liefde en Zegeningen sturend ♥♥♥
Jenny

*******
Opmerking van Cobie: Een paar grafieken van vandaag 13/2 van onderstaande Duitse Site over de stijging van de Liefdesenergie (schumann Resonantie) van Gaia. Het is weer exponentieel!!!
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2016 - Jenny Schiltz - Channeling the Masters - https://channelingthemasters.wordpress.com/
 If you repost, please maintain the integrity of this information by reprinting it exactly as you find it here, and including all the links above and the link to this original post. Thank you.
**As with all information we receive regarding the ascension process, discernment is necessary. If you read or hear something and it does not resonate, simply let it go and find what makes your soul say YES! **

Geen opmerkingen:

Een reactie posten