zondag, februari 21, 2016

Een Uur met een Engel - De Arcturianen - De Impact van het Bewustzijn op het Inzicht/de Waarneming - 26 Januari 2016


Een Uur met een Engel
De Arcturianen - De Impact van het Bewustzijn op het Inzicht/de Waarneming
26 Januari 2016 / Gastheer: Steve Beckow - Kanaal: Dr. Suzanne Lie

Steve Beckow: Goedenavond, iedereen, en welkom bij Een Uur met een Engel. Ik ben Steve Beckow, hoofdredacteur van het Gouden Tijdperk van Gaia, en ik heb vandaag bij me, Sue Lie, die de Arcturianen gaat channelen.
Iedereen weet, daar ben ik zeker van, dat Sue en haar werk gedurende - jeetje, Sue, sinds 1980 of 1990?
Sue Lie: Wel, laten we gewoon zeggen dat ik één van de eerste websites was.
Steve: Wow.
Sue:  Ik deed in feite een webinar, wat een test was met een universiteit, ik geloof in Idaho, over of je wel of niet geld kon verdienen met een webinar, vanaf het Internet. Dus, deden wij deze hele test, dit hele gesprek. En door het onderzoek, ontdekten wij dat, nee, we nooit in staat zouden zijn om geld via het internet te verdienen.
Steve: [Gelach] Dat is heel erg grappig. Wel, we gaan vandaag met de Arcturianen praten over enige Ascentie gerelateerde onderwerpen, specifiek over de energieën die binnenkomen. Dus is er iets dat je graag met ons zou willen delen voordat we beginnen?
Sue: Ja, ik, Sue, zou graag willen zeggen dat er zoveel mensen zijn die echt aan het ontwaken zijn aangaande het onbekende. En in principe omdat het zo uniek en voorbij onze bekwaamheid is van de driedimensionale taal om een definitie te geven, of zelfs een adequate uitleg; maar de mensen zijn zo dapper.
Er is een “Wow, dit voelt echt anders. Iets is hier aan het gebeuren. Ik weet niet wat het is.” Maar zij beseffen dat het goed aanvoelt, en dat het anders en meer compleet, hoger aanvoelt. Hoger op een manier waarvan wij niet denken als zijnde hoger. Niet hoger zoals je hoger op een trap gaat, maar hoger en sneller.
Alles beweegt sneller. Alles in je lichaam beweegt sneller. Je dag neemt tien minuten, en je wordt wakker en het is de volgende dag. Alles is anders. En dan zijn er mensen die het absoluut helemaal niet zien. Absoluut.
Steve: Interessant.
Sue: Dus er is een uiteengaan van de wegen hier.
Steve: Wel, er zijn ook sommige Lichtwerkers die er geen enkel deel van voelen en zeer bezorgd zijn dat zij achtergelaten of erbuiten gelaten worden. Wat zou je tegen hen zeggen, Sue?
Sue: Ik zou tegen hen zeggen om echt op een regelmatige basis te beginnen te mediteren. Om een in-staal-gegoten tijd in te stellen waar zij naar dezelfde plaats op hetzelfde tijdstip gaan, en voor minstens vijftien minuten mediteren op wat voor manier dan ook dat hun eigen manier is.
En neem een stuk papier, of de computer. En wanneer je met je meditatie eindigt zeg, “Dierbare, heb je vandaag iets tegen me te zeggen?” En misschien zal je een “Hallo” krijgen. Maar het is zoals met iedere soort van relatie, het begint met “Hallo, hoe gaat het met je?”, en dan gaat het verder.
Maar het is de toewijding dat wij de Ascentie op de eerste plaats zetten. En, ja, zelfs eerst voor onze kinderen, omdat wij willen dat onze kinderen dit nieuwe leven hebben. En eerst voor onze banen, omdat wij willen dat zaken op deze nieuwe manier gedaan worden. En eerst voor onze vriendschappen, omdat wij met iedereen Onvoorwaardelijke Liefde willen ervaren.

Steve: Wat betreft onze paden ook? Ik zal je een illustratie geven vanuit mijn eigen aangelegenheid.
Mijn pad is een menselijk-groei pad, en ik ben gefocust op mijn inwendige werkelijkheid. Ik volg het moment na moment.
Ik ben niet gefocust om de manier te begrijpen waarop de chakra’s of mijn aura werken. Bijgevolg, heb ik noodzakelijkerwijs geen ervaringen van het zien van de Aura’s van mensen. Laat ons dat gewoon als één voorbeeld nemen. Dat is geen teken van een ontoereikendheid binnenin mij. Het is mijn keuze om me te focussen op mijn inwendige staat. Is dat ook iets dat mag gebeuren met sommige Lichtwerkers? Dat zij niet deze ervaring mogen hebben, omdat zij misschien gefocust zijn op die ervaring?
Sue: Ja, herinner je dat ‘mijn Vaders huis vele gebouwen heeft’. En binnenin het eenheidsbewustzijn, beseffen wij dat er zoveel verschillende soorten van mensen zijn. Al deze mensen, die op een gegeven weg zijn, een gegeven spiritueel pad, zogezegd, zullen begeleiding en deelname en leiderschap zoeken op dat pad. 
En dan zullen al deze andere paden zijn zoals veelvoudige rivieren die in/naar een groot meer bewegen. En dan vermengen zij in het meer op de top van de berg, en dan langzaam als één, morst het meer de gehele weg omlaag naar de oceaan.
Dus, ja, er is geen juiste weg. Er is geen verkeerde weg. Het is gewoon echt jouw weg; de weg die voor jou werk, wie je ook bent. En wij weten wat onze weg is, omdat wij de Liefde er binnenin kunnen voelen. En ook, weten wij wat onze weg is omdat dat is wat ons interesseert.
Wij worden er gewoon plotseling tot aangetrokken. Zoals ik aangetrokken werd tot multi-dimensies, wanneer als je het op het internet op zou zoeken, multi-dimensies, daar ik en multi-media was. Dat was het. Niemand dacht er zelfs maar aan.
Steve: Ik herinner me misschien zes of zeven jaren geleden, toen je over multi-dimensies sprak, ik nieuw hiervoor was. Ik zei tegen mezelf, “Waar heeft ze het over?”
Sue: Ja, en dus weet je dat alle Galactics, het gehele engelachtige koninkrijk, alle geascendeerde meesters, alle planetaire logo’s, zij daar allemaal buiten zijn en ons ondersteunen. En zij allemaal hebben andere paden gepresenteerd om naar dezelfde plaats te komen. Dus, wat voor een pad iemand ook krijgt is fantastisch voor hen.
Steve: Oké. Wel, hopelijk stelt dat sommige mensen gerust die deze specifieke ervaring niet hebben, maar een andere mogen hebben, of gekozen hebben om bepaald werk te doen waar - wel, wederom kan ik mijn eigen voorbeeld aanhalen.
Ik heb gekozen om het werk van een communicator te doen. Ik moet erbij zeggen, binnen het bereik van de mensen waar ik voor schrijf. Dus in mijn geval, zei ik oké, ik ga daar niet naartoe [de hogere staten van verlichting] en dat mag een voorbeeld zijn van iemand die bij zielcontract kiest om niet naar bepaalde plaatsen te gaan.
Sue: Ja, en hetzelfde met mij. Daar zijn dingen die relatief nieuw voor mij zijn. En ik heb geen gevoel van meesterschap, en dus ben ik geïnteresseerd, maar het is niet iets waar ik gereed voor ben om te onderwijzen. Het zou iets nieuws kunnen zijn dat ik binnenbreng. En weet je, misschien op de één of andere dag zal dat geïntegreerd raken in het pakket dat de Arcturianen via mij aanbieden. Ik leer altijd de gehele tijd nieuwe dingen.
Steve: Wij spraken hierover voorafgaand aan de show. Ik heb vele van mijn hooggeschatte theorieën die onder mij vandaan geslagen werden. Publiekelijk! [gelach]
Sue: Yeah, yeah. Ja, publieklijk. Oké, wel, dat is goed. [gelach]
Steve: Zeer nederig makend.
Sue: Wel we gaan allemaal door dit proces van het loslaten van ons egozelf heen. En onze ziel zelf zegt, “Oh goed, kijk hiernaar. Nu heeft deze persoon, onze Aardebewoner, geleerd hoe voorbij dat beperkende pakket te gaan.”
En elk van deze hogere frequentie, beperkende pakketten zijn al één. En als zij omlaag filteren in/naar een dergelijke volledige diverse planeet, met zoveel verscheidene types van religie, spiritualiteit en wetenschap, dat deze pakketten uitgehard raken. En wij zeggen dat dit de juiste manier is, en dat de verkeerde manier. Goed en fout zijn driedimensionale concepten. Er is geen goed en fout binnenin de vijfde dimensie.
Steve: Ja, kan ik hier een boekenlegger plaatsen? Wij bespreken de impact die het ego heeft op het Lichtwerk en ik zou in feite daar graag een paar minuten aan willen besteden, als je het niet erg vindt. 
Sue: Absoluut.
Steve: Het schijnt dat het ding dat - ruïneert zou een te zwaar woord kunnen zijn, maar om dat voorlopig te gebruiken - dat meer Lichtwerkerteam inspanningen ruïneert dan wat anders dan ook, de aanwezigheid is van een persoon in het team, die een gevoel van zelfbelang heeft, of diens eigen belangrijkheid gevalideerd en herbekrachtigd moet hebben. En zij willen de aandacht op hen hebben, en zij trekken het weg van wat voor zaken dan ook die er gaande zijn. 
Kan je gedurende een moment spreken, en misschien onttrekken uit je achtergrond als een psychotherapeut, en een kanaal, over dit knelpunt van zelfbelang en hoe het Lichtwerkers beïnvloedt, alsjeblieft?
Sue: Ja, Ik zal een klein beetje met mij beginnen, en dan zal ik de Arcturianen binnenbrengen voor het geval zij op de één of andere manier willen wijzigen wat ik gezegd heb. [gelach]
Wel, ik spreek ongeveer vanuit mezelf aan het begin om ermee te beginnen. Dat is omdat ik altijd “door mij heen en niet vanuit mezelf, door mij heen en niet vanuit mezelf, door mij heen en niet vanuit mezelf’ moet herinneren.
En soms wanneer ik mediteer of soms wanneer ik in een uitdagende gebeurtenis ben, neem ik mijn ego zelf en zal ik zeggen, “Lieverd, zou je alsjeblieft daar naartoe kunnen gaan en gaan zitten? Ik heb enig speelgoed voor je. Je kunt gaan spelen.” En ik moet fysiek dat deel van mij afscheiden. En voor de mensen.
Steve: Wat geeft jou de indicatie dat je dat moet doen? Wat is het dat het alarm af doet laten gaan?
Sue: Goede vraag. Waarschijnlijk enig gevoel van eigenaarschap, of defensiviteit, of competitie, of vergelijking. Welke van deze gedachtepatroon types dan ook zijn afgescheiden. Het is een conflict. Er is dit en er is dat. Waar wij willen leven is midden tussen het dit en dat in.
Daar is de polariteitversie ervan: van, “Oh, ik ben de beste” of “Ik ben de slechtste”. En middenin: “Ja, ik ken mijn duistere zijde, en ik ben me bewust van mijn duistere zijde, en ik moet daarmee de gehele tijd werken. En dat zal ik waarschijnlijk totdat ik ascendeer of overga”. En dat is die nederigheid, dat we moeten blijven kijken. Omdat als wij volmaakt waren, wij niet in deze onvolmaakte wereld zouden zijn.
Dus het loutere feit dat wij nog steeds dit Aarde voertuig dragen, betekent dat wij het nog steeds gebruiken. Als je naar de Geascendeerde Meesters kijkt, zij droegen hun Aarde voertuigen voor een poosje. En St. Germaine flitste de gehele tijd in en uit hen allemaal. Maar het was slechts een omhulsel voor hen. Het was zoals het kanaal dat je indrukte op de TV om een bepaalde show te krijgen.
En dus, wanneer mensen buiten het samenwerkingsformaat verhuizen, is het waarschijnlijk dat zij zich op de één of andere manier bedreigt voelen. Weet je, er zijn mensen die gewoonweg bazig en gemeen zijn, maar wij gaan niet veel van deze mensen ontmoeten omdat wij niet in die frequentie leven. En wanneer wij een groep hebben, of wanneer wij een bijeenkomst hebben, of wanneer wij mensen ontmoeten, gaan wij deze mensen gewoonweg niet tegenkomen.
Maar soms zal iemand een kernkwestie krijgen. We zullen gewoon over wat dan ook aan het praten zijn, en boem het raakt hun kernkwestie die zij niet opgelost hebben. En dus, in plaats van te handelen als de persoon die door deze kernkwestie heengegaan is, het genezen en losgelaten heeft, handelen zij als de persoon die de kernkwestie binnenin hen creëerde.
Steve: Juist, je haalde het midden aan. Is één van de signalen - omdat ik aan andere signalen kan denken zoals corruptie, bijvoorbeeld. Maar te kijken naar het midden voor een seconde, als ik me afscheid van het midden, en ik ga naar buiten naar de extremen van passie, is dat een indicatie dat er iets gebeurd is, dat ik voor een slag andere mensen ga die naar mij verwijzen en zeggen dat ik belangrijk ben of zoiets?
Sue: Ja.
Steve: En de reden dat ik weet dat er iets gebeurd is, is dat ik nu daarbuiten op de buitenrand van de emoties ben, in plaats van wederom in een gecentreerde, evenwichtige plaats, welke egoloos is.
Sue: Ja, absoluut. En het is wanneer wij uit ons centrum raken, voor wat voor reden dan ook - weet je, misschien aten we niet, of zijn hongerig en ons bloedsuiker is dalende. Misschien hebben we een grote uitdaging waartoe we nu niet in staat zijn om het weg te duwen, of misschien heeft iemand echt op onze knoppen gedrukt en waren wij niet in staat om hen op tijd Onvoorwaardelijke Liefde te sturen. Er zijn zoveel verschillende dingen.
En de hoofdzaak is dat zolang als wij een Aarde voertuig dragen, wij deze ervaringen gaan hebben. We zijn nog steeds in de derde dimensie, en er zijn polariteiten. En er is goed en er is slecht, en er is plezier en er is geen plezier. Ik weet van mezelf, dat als ik te moe raak, of te hongerig, of te druk, of ik heb mezelf niet geaard, of heb niet genoeg gemediteerd, het moeilijk is om in dat gecentreerde gebied te blijven.
Dan wordt je eruit getrokken, in/naar kwaadheid of verdriet gewoonlijk. Eén van deze types van dingen, of, angst of kwaadheid. Zij zijn allemaal hetzelfde natuurlijk. Het gaat in feite over een staat van bewustzijn. En soms, als iemand in/naar een gebeurtenis komt en zij niet echt in staat zijn om aan die staat van bewustzijn te resoneren, gaan zij niet in staat zijn om het te begrijpen. En dus, gaan zij niet in staat zijn om kameraadschap te voelen, zij gaan niet in staat zijn om de vreugde en de verlichting te delen die de andere mensen in de groep ervaren. En afhankelijk van hun geschiedenis, zullen zij bedroefd raken en wegslinken, of kwaad worden en er drukte over maken.
Steve: Of zij willen enige geruststelling, wat is waar het zelfbelang binnenkomt.
Sue: Precies, ja. En het is echt de taak van de groep, specifiek de leider, afhankelijk van hoe verbonden de groep is. Maar het is de verantwoordelijkheid van degenen die in een hogere staat van bewustzijn zijn, om te zien dat de andere persoon een SOS uitstuurt en dat zij op de één of andere onzichtbare manier uitreiken en hen aanraken. Of een pauze nemen en de groep vragen te laten stellen en hen zichzelf weer samen te laten pakken.
Dus, ik denk dat in de meeste energiegebieden die gaan over deze types van onderwerpen, het niet gaat zijn dat, “Oh, de Illuminatie komt binnen en zij gaan met ons rotzooien.” Ik denk dat wij allemaal, die deze groepen hebben, wij die persoon zouden herkennen. En wij zouden zeggen, “Oh dank voor te komen, maar weet je, de groep is vol. Waarom neem je later niet nog eens contact met ons op. Dank je zeer.” En dan sluiten we de deur, weet je?
Steve: Dus je zegt feitelijk dat in sommige gevallen de Lichtwerker groep iemand zou kunnen vragen om te vertrekken.
Sue: Wel, wat ik in feite zeg is dat de leider of de leiders, of de meest zekere van de groep, die persoon moet identificeren voordat de groep begint, en ermee af moet rekenen zodra als het gebeurt. Omdat wanneer eenmaal de verstoringen beginnen, dan beginnen de verstoringen. Maar het is een les. Hetgeen op zichzelf een les is.
Wij allemaal hebben goede intenties. Wij gaan naar buiten daarmee, in de fysieke wereld. Iets verstoort het, het valt uiteen. En we worden kwaad, verdrietig, gedesillusioneerd.
En in dit geval is het de groep die kwaad wordt, verdrietig en gedesillusioneerd, maar dan kan de groep praten over, “Wow, ik raakte daar echt getriggerd door”. Waar kwam dat in mij vandaan? Waarom was ik niet in staat om Onvoorwaardelijk van die persoon te Houden?”
Steve: Juist. Wel, ik weet dat er precies nu een verandering in de frequentie aan het gebeuren is. Wij hebben in werkelijkheid een sprong in de frequentie. En ik vroeg me af of de Arcturianen wat dan ook wilden zeggen over hoe die veranderingen van frequentie eruit gaan zien, en wat het van ons zal vereisen.
Sue: Ja, ik zal hen beslist binnenbrengen.
***************************
ARC: Zegeningen aan jullie allemaal, en diegenen van jullie die vertrouwd zijn met onze boodschappen, weten dat er een ingebouwde bescherming binnenin dit proces is. En die bescherming is dat mensen alleen dat gewaar kunnen worden met dat wat resoneert aan de staat van hun bewustzijn.
En dus, iemand die in een driedimensionale betagolf vorm van bewustzijn is, gaat waarschijnlijk die geascendeerde meester, dat hogere wezen, dat schip dat over de top van de gebouwen vliegt, waarnemen.
Zij nemen het niet waar omdat met ieder waarnemend mechanisme, of het nu een camera, een telefoon, een radio of een televisie is, er een bepaalde frequentie is die ermee overeenkomt. De informatie die daardoorheen gaat moet overeenkomen met de frequentie van dat wat de boodschap laat zien en/of meedeelt. Dus daarom, is daar die automatische bescherming. 
Sue: Nu is het terug naar mij, Sue. Ik zag een plaatje - ik denk dat het waarschijnlijk op jouw site was, Steve - waar er mensen en al deze ruimteschepen zijn, duidelijk verkenningsschepen, omdat zij kleiner waren. Daar waren al deze verkenningsschepen en mensen die in verbazing omhoog keken, en schudden en al deze ervaringen hebben.  En dan waren er mensen die gewoon in een rechte lijn liepen en keken naar wat er recht voor hen was en er niets van zagen.
Het niet opmerkten dat mensen ernaar wezen. Zij keken niet omhoog. Keken niet omlaag. Zij bleven gewoon doorgaan.
Steve: Er was een driehoekig vaartuig dat jij boven LA zag, nietwaar?
Sue: Ja, het driehoekige vaartuig, absoluut. De coverstory was dat het een raket was die uitgestuurd was in/naar de Grote Oceaan. Welnu, hoe die raket een enorme grote U-bocht maakte, daar ben ik niet zeker van.
Ik zag het, toen wij de voordeur uitgingen. Ik zag het de atmosfeer binnenkomen, een enorme grote U-bocht makend, en uit de atmosfeer gaan. Het was Oké. En wij hadden een aantal jongens bij ons en zij zeiden,”Oh, daar is een raket.” En mijn vriendin en ik zeiden, “Ah, ja, een raket. Dat klinkt goed. We zullen het een raket noemen.”
Maar het ding is, als mensen het niet willen zien … dit is een vrije wil planeet. We moeten de vrije wil van de mensen respecteren. En wanneer we een groep hebben, kunnen we een moment nemen en ons afstemmen op ons Hogere Zelf en zeggen, ik roep diegenen binnen die in staat zijn om deze informatie te accepteren en die niet angstig zullen zijn.
Omdat zij het zullen accepteren, en ervan houden, en het dan in zich opnemen. Maar al deze negatieve reacties, zij zijn allemaal op angst gebaseerd. Zij zijn angstige reacties. “Je bent aan het rotzooien met mijn werkelijkheid. Waarom vertel je me dit? Ik ben het niet met je eens.’ Dus dat is helemaal prima. Zij hoeven het er niet mee eens te zijn.
Steve: Ja. Dus, wat is de aard, de omvang, de kwaliteit van de verandering in frequentie die voor ons gaat gebeuren in de bijna onmiddellijke toekomst, denk ik?
ARC: Ja, nogmaals zeggen wij dat dit afhankelijk is van het bewustzijn en het inzicht/de waarneming van de mensen die aan het wisselwerken zijn. Dus, voor diegenen die zich overgegeven hebben aan hun hogere expressies van zelf in/naar hun engelachtige leiders, in/naar hun galactische leiders, in/naar hun religieuze tradities, of wat het ook is dat zij hebben dat ervoor zorgt dat zij zich veilig voelen, dat hen Liefde geeft. Omdat, als je Liefde in je leven ervaart, dan is dat een onderscheidende kracht.
Omdat, als je in/naar een energiegebied gaat, en jij angst voelt, verlaat dan dat energiegebied. Vertrouw jezelf. Oké, dit is geen energiegebied waar ik in wil zijn omdat ik deze angst ervaar. Angst is, “Nee, vertrek.”
Welnu, als je een energiegebied binnengaat die is zoals, “Oh, wow, dit voelt zoals thuis,” dan, blijf. Dat is jouw energiegebied.
En er is ook een ander gevoel voor diegenen die werkelijk hun inwendige onderscheid van gewaarwordende informatie ontwikkeld hebben. Zij kunnen zeggen, “Wel, dit is interessant. Ik kan zien dat dit werkelijk iets groots is. Ik kan zien dat deze mensen werkelijk van dit zullen gewinnen. En ik waardeer dat, en ik ondersteun hen. En dat is niet werkelijk van mij. En zegeningen zijn, ik ga daar naartoe.”
Je kunt kiezen om helemaal de deur niet binnen te gaan. Je kunt kiezen om absoluut die deur binnen te gaan. En wanneer je die deur binnen bent gegaan kan je de kamer kiezen die aanvoelt zoals jouw kamer, omdat er zoveel andere wegen zijn.
Welnu, Gaia is een zeer, zeer diverse planeet. Er zijn een paar planeten die net zoveel diversiteit als Gaia hebben. En omdat er een dergelijke diversiteit in het milieu is, is er een grote diversiteit in de mensen. Sommige mensen worden in woestijnen grootgebracht; sommige mensen worden op eilanden grootgebracht; sommige mensen worden grootgebracht waar het echt koud is; sommige mensen worden grootgebracht waar  het echt warm is. En dit gaat beïnvloeden wie zij zijn.
En zij allemaal gaan anders zijn. Zij gaan dezelfde werkelijkheid zien via de visie waar zij mee opgroeiden. Dus daarom, ‘heeft mijn woning vele gebouwen’.
Welnu, wij de Arcturianen ondersteunen dit. Wij ondersteunen dat er zoveel verschillende wegen en zoveel verschillende groepen van mensen zijn, die in/naar deze eenheid/eensgezindheid komen, omdat dat aantoont dat een algemeen percentage van Gaia aan het ontwaken is.
Steve: Kunnen jullie ons vertellen … wij horen dat een energiegolf binnen aan het komen is, maar wij weten niet van waaruit het binnenkomt. Wij weten niet wie ons met deze energie zegent. Kunnen jullie ons vertellen waar het vandaan komt?
ARC: Wel, eerst zouden wij graag mee willen delen hoe jullie het waarschijnlijk zullen voelen.
Welnu, deze energie die aan het binnenkomen is, is voor de planeet. En de beschermers van de Aarde zijn de mensen, en de beschermers van het water zijn de walvisachtigen. En dus, zullen de walvisachtigen en de Aardebewoners dit energiegebied voelen. En zij zullen het in het aarde-element van hun fysieke lichaam, het luchtelement van hun adem, het vuur van hun synaptische kruispunten, en het water binnenin hun lichaam voelen.
Jullie zullen het op een elementaal niveau voelen. En dus zeggen wij om je nu op je lichamen af te stemmen omdat je fysieke lichaam op het niveau van de elementen - aarde, lucht, vuur en water en ether - is, wat dit energiegebied binnenin deze Nuheid aan het absorberen is.
En de reden hiervoor is dat dit energiegebied in de mensen komt en al deze aarde, lucht, vuur en water integreert. En dan als je uitademt, gaat het naar buiten in de planeet, en gaat het in de aarde, en het gaat in de lucht, en het gaat in het vuur, en het gaat in het water.
En, om voor deze gehele planeet om in staat te zijn om te ascenderen, moet er eenheid zijn. En deze eenheid begint op een cellulair niveau.
Steve: Wat betekent dat?
ARC/Sue: Het betekent dat het aarde element in onze lichamen is. Het vuur element in de aarde is in onze lichamen. En aldus gaat het in/naar de cellen die het fysieke lichaam creëren. En de cellen die in de lucht zijn die geademd is en in/naar de synaptische kruispunten gaan die aangevuurd worden met het vuur-element. Het water dat wij in ons lichaam opnemen dat door ons lichaam heen beweegt en losgelaten wordt uit ons lichaam, en het gehele lichaam.
En dan het bloed, natuurlijk, is een combinatie van de zuurstof en het bloed. En als mensen deze energie binnenbrengen, op een bewuste manier, dan wanneer wij het uitademen op een bewuste manier, beseffen wij de immense creatieve bekwaamheid die we hebben.
Omdat, wanneer wij beseffen wanneer wij in een hogere staat van bewustzijn zijn, en wij ons bewust kunnen zijn van onze lichamen op dit bijna cellulaire niveau, op z’n minst op een elementaal niveau, en de verantwoordelijkheid nemen van elk van deze Elementalen met Liefde en Licht te vullen, en het dan met de planeet te delen, dan breidt dat aanzienlijk onze wijsheid, onze kracht en onze bekwaamheid om lief te hebben uit.
[Naderhand probeerde ik deze uitoefeningen die de Arcturianen beschrijven en zag dat het welzeker werkt.]
Steve: Hoe belangrijk is de energie die wij in de planeet verankeren? Verankeren we een heleboel, of slechts een klein beetje? Begrijpen jullie wat ik zeg?
ARC: Wel, het ding is dat zij meer dan verankeren. Zij werken in feite als een portaal waardoorheen de energie stroomt. Dus de energie komt binnen, en erdoorheen, en naar buiten. En als alle zeven miljard plus mensen zich hier bewust van zouden zijn en in staat zouden zijn om verder te gaan op deze manier, zou de transmutatie nu in een ogenblik gebeuren.
Welnu, wat wij, als de Arcturianen zeggen is, dat dit een planeet van de vrije wil is, en de mensheid heeft vrije wil, en de mensheid heeft veel te maken met hoe dit proces zich ontwikkelt.
Welnu, de mensheid is gevallen in de zeer donkere tijdperken van alles om opgelost te worden met de één of andere soort van oorlog. En het waren niet echt de mensen die zelfs deze processen initieerden. Dezen waren de Illuminatie die in de macht-over positie waren.
En wat er moet gebeuren is, dat diegenen van macht-binnenin diegenen die werken onder de macht-over moeten overstijgen.
En één van de manieren waarop dat gebeurt is, dat diegenen die macht-binnenin hebben in feite Onvoorwaardelijke Liefde sturen naar diegenen die macht-over hebben. Omdat Onvoorwaardelijke Liefde een tegengif is voor angst, en diegenen die macht-over hebben, zij eten angst, zij verzamelen angst, zij houden van angst, zij krijgen een lading van angst. En Liefde, specifiek Onvoorwaardelijke Liefde, niet, “Ik houd van je wanneer je lief/aardig bent,” nee, “Ik houd van je omdat je bent.” Onvoorwaardelijke Liefde verstoort dat patroon in hen. Het verstoort het. En sommigen zullen niet opgeven en veranderen, en sommigen zullen dat wel.
De leden van de Illuminatie gaan door afgrijselijke rites heen wanneer zij kinderen zijn. De dingen die zij vreemden aandoen, doen zij hun eigen kinderen aan. Eerst worden zij geprogrammeerd. En Onvoorwaardelijke Liefde en dit Hogere Licht komen binnen, en als dit Hogere Licht binnenkomt, begint het die programmering om te draaien. De programmering kan niet gehecht blijven aan die frequentie. Die programmering kan zich alleen hechten aan de frequentie van angst. En dus, als zij hen overvloedig veel Onvoorwaardelijke Liefde sturen, en zij krijgen daar iets van, begint het de programmering te verstoren.
Steve: Ik kende feitelijk een vrouw die behandeld werd met sommige van de behandelingen waar jullie naar refereren, en ik wil het zelfs niet in de uitzending zeggen.
Sue: Nee, ik heb cliënten gehad en ik heb in detail over deze dingen gehoord.
Steve: Dit was een persoon die naar een Krachtige Verlichting kwam. Dat is waar je door een echt diep reinigingsproces heen gaat. Zij moest hetzelfde ding herhaaldelijk verwerken. Oh, mijn God. Dus ik krijg welzeker een gevoel van hoe diep het litteken gaat.
Sue: Ja.
Steve: Maar wij praten op dit moment alleen over de macht-over Illuminatie. Ik heb naar mezelf gekeken, weet je, gewoon in alledaagse normale relaties, en het controle aspect is niet alleen sterk in mij, het is onzichtbaar.
Sue: Ja, het onzichtbare is het moeilijke gedeelte.
Steve: Oh man, oh man. Ik bedoel, het draait bij ons helemaal om controle. Het maakt niet uit of het de Illuminatie is of niet.
Sue: Oh, absoluut, absoluut. Oké, nu spreek ik als mezelf. Dit is waar het channelen echt helpt. Omdat ik dit wezen heb dat is zoals precies daar. En wanneer ik echt begin met tegen mezelf te liegen, krijg ik dit kleine tik, tik, tik, “Hallo, hallo. Zag je wat je nu net deed? Merkte je het op?” … “Nee, val me niet lastig.” [Gelach]
Steve: Meer dan slechts toeval, het is je PA, je persoonlijke assistant. [gelach]
Sue: Dus wanneer die verbinding eenmaal gemaakt is, heb je een persoonlijke redder. “Hoe gaat het met je? Begin je daar in het duister te verdrinken? Wil je een helpende hand? Kom, pak mijn hand beet.” [gelach]
Steve: Heb je genoeg van wat je niet echt wilt? [gelach]
Sue: Yeah. [gelach] Oh, wow.
Steve: Wat voor een impact kunnen wij verwachten te zien van deze nieuwe energiegolf die binnenkomt?
Sue/ARC: Wel, dit ben ik en de Arcturianen en wat wij zeggen is om het onverwachte te verwachten. Omdat als je het eerder gekend hebt, het dit dan niet is. Dit is gloednieuw, onverwacht.
Steve: Onverwacht? Op wat voor manier?
Sue/ARC: Wel, niet onverwacht. Wel, onverwacht in die zin dat het niet iets is dat jullie niet kunnen. Het loutere feit dat wij zeggen, ik moet beter worden aldus ik het kan ontvangen, betekent dat wij zeggen, ik ben niet goed genoeg om het nu te ontvangen. En dus, moeten wij luisteren op een onbewust niveau. En dit ben ik weer, en de Arcturianen trekken het min of meer samen omdat het hun informatie is, maar zij willen dat ik spreek omdat ik een mens ben.
Wij voelen het in onze lichamen. Als iemand een huisdier heeft - een hond, een kat, een vogel. Zij weten alles. Ik zal naar de koelkast gaan, en de vogel vertelt me wat ik wil.
Wij denken we maken ons gereed om weg te gaan, en de vogel zal zeggen, “Pas goed op,” of “Open de deur,” of “Ga naar buiten”. Dus we hebben het zelfs niet besloten. Hoe wist de vogel dat? En hetzelfde met honden  en katten. Zij weten. En zij weten het in hun volle zijnheid. Zij weten het in hun lichaam.
Welnu, wij hebben ook het lichaam van een dier. Dit is gewoon een meer ontwikkeld dier, en in sommige gevallen, minder ontwikkeld. Maar het is een dier. Het is een driedimensionaal dier dat op twee voeten staat.
Wat wij zeiden is, dat wij al deze zelfbelangrijkheid moeten loslaten. Dat misschien mensen meer belangrijk zijn dan de rest van de planeet - Nee. Iedere molecule is belangrijk en het gaat niet over persoonlijke Ascentie. Wanneer mensen zeggen, “Ik ben er ziek van. Ik wil hieruit.” Is dat geen hogere dimensionale verkondiging. Dat is een angstige of kwade verkondiging, en het gaat jou niet krijgen waar je wilt zijn.
Maar wanneer je zegt ik ben voor Gaia gekomen, ik ben gekomen om de volledige planeet te helpen, en ik wijd mijn leven toe om met de planetaire Ascentie te helpen. Nou, dat schopt je bewustzijn recht omhoog naar de hemel, omdat je onzelfzuchtig bent en denkt op een planetaire [intuïtieve] aard.
Steve: Wow.
Sue: Dus nogmaals, de Aarde is zo immens diverse dat het onmogelijk is om te antwoorden hoe wij zullen reageren. Er zijn zoveel versies van ons. En dus waar wij ons op moeten focussen, is hoe ik de planeet help. Zeven miljard mensen was de laatste volkstelling. Het gaat vrij snel omhoog wanneer je met 7 miljard als een basislijn begint. Ik weet zelfs niet wat het nu is.
Het meest belangrijke is het Eenheidsbewustzijn. Als je alle mensen op de planeet hebt en zij focussen zich op de planetaire Ascentie, welnu, dat zou ervoor zorgen dat het gebeurt. Ik bedoel het gaat gebeuren. Maar het zal het meer gaan gebeuren in ons Nu.
Steve: Dus je zegt het gaat gebeuren, alsof Ascentie een gebeurtenis is die gaat gebeuren, zeg, een jaar vanaf nu, twee jaren vanaf nu.
Sue: Gaia gaat verhuizen in/naar Haar hogere frequentie ervaring. Er zijn vele, vele mogelijkheden, parallelle en afwisselende werkelijkheden over hoe dat zich voor zal doen. En net zoals ieder mens gelijkluidende afwisselende, mogelijke en parallelle werkelijkheden lopende heeft, kan ieder mens beslissen om in/naar iedere van deze mogelijke parallelle en gelijkluidende ervaringen van de planetaire Ascentie te gaan. Of als zij een planetaire vernietiging willen ervaren, kunnen zijn die werkelijkheid ook creëren.
Steve: Wel, wat ik denk is meer dat dit dierlijke lichaam dat wij hebben, dit menselijke lichaam, slechts zoveel elektriciteit, sap, energie op/in kan nemen. Dus, dus, denk ik, dat wij allemaal een klein beetje gewend raken aan het feit dat Ascentie voor het overgrote gedeelte, geleidelijk, naar boven gaat door geleidelijke verhogingen, zodat het menselijke lichaam niet overbelast raakt. Maar dan gaat er ook iets zijn zoals, knip, ontsteking, hoe de persoon het ook maar wilt noemen, waar ook aan gedacht kan worden als een welgevoeglijke Ascentie. De suikerlaag op de cake, zogezegd.
Sue: Ja, er zijn in feite twee dingen - sprekend in termen van het fysieke lichaam. In die zin dat het fysieke lichaam, zoals wij weten, bij verre functioneert op 3% van het DNA. En dat was op mijn blog. Ik postte het op mijn blog.
97% van het DNA was junk/rommel. We gebruiken het niet. Oké, die 97% DNA wordt hoogst geactiveerd door hogere frequenties van Licht. Als het Hogere Licht het lichaam binnenkomt, is het die 97% van het DNA dat het als eerste gaat omhelzen, dat het het eerst gaat verschuiven.
Alles begint van binnenuit. Je weet dat het Universum niet omlaag komt. Het komt vanuit het centrum naar buiten. En dan het andere ding is dat alle mensen de kundalini kracht hebben. En die kundalini is aan de basis van de ruggenwervel.
En als dit Hogere Licht binnenkomt, iedereen die gedurende een lange tijd gemediteerd heeft, of die gedurende een lange tijd aan yoga heeft gedaan, of die zich bewust is van diens aanvang om dit kleine roerende ding beneden aan de basis van de ruggenwervel te voelen. Ik weet dat ik min of meer moest ophouden omdat ik bang was dat ik eruit zou gaan. Maar die kundalini komt opzetten en flitst in/naar Lichtlichaam, in/naar onze vijfde dimensionale lichaam.
Dus we zijn helemaal aangesloten, net zoals de planeet aangesloten is. En dus wat wij willen is om onszelf met de planeet te synchroniseren. Het is zoals iedere hoge-frequentie zaak. Als je het niet aard, is het gevaarlijk. Als je een hoge krachtkabel hebt en het is niet geaard, dan wil je dat niet aanraken.
Oké, dus we willen echt geaard blijven. Wij willen mediteren. Wij willen onze diëten veranderen. Zeer vaak zullen heel veel mensen supplementen in moeten nemen, omdat aldus veel van ons voedsel door de illuminatie aangetast werd. En ook, is het soms moeilijk om te eten omdat de symptomen erbij komen en het lichaam aan het verschuiven is en de eetlust komt en dan weer verdwenen is, en dan ben je uitgehongerd, en vervolgens kan je weer niet geconfronteerd worden met voedsel. En dus, verzeker je ervan dat je supplementen krijgt.
Er zijn allerlei soorten supplementen die mensen innemen. En jullie kunnen allemaal naar jullie eigen vertrouwde gezondheidszorgwerker gaan om het uit te vinden. Ik zou niet willen zeggen om naar een fysieke 3D arts te gaan, omdat deze Illuminatie medicijnen zijn, en wij geen van deze echt nog willen innemen.
Maar het gaat allemaal veranderen. Laat mij één ding zeggen - Ik, Sue - dat er met mij gebeurd is. Het is zeer interessant waar iets naar voren zal komen. Welnu, een lange tijd geleden had ik een droom. Wel, wie kent de tijd? En ik had deze droom waar ik in deze kamer was en iemand met een geweer binnenkwam, zoals de St. Valentijnsdag (moordpartij) en iedereen neerschoot.
Maar toen werd ik wakker en stond ik op en schreef aan de Arcturiaan en zei, “Waar ging die droom over?” En hij zei, wel, eerst besef je dat niemand neergeschoten werd en dat niemand stierf. En toen zei hij dat er een heleboel beangstigende illusies zouden zijn, en dat je niet deel wilt nemen aan deze illusies. En hij zei wat je doet is, je zegt, “Ik weiger om deel te nemen aan die werkelijkheid, en ik stuur het Onvoorwaardelijke Liefde en het Violette Vuur”.
En er zijn dingen in mijn leven geweest … Ik heb dit misschien twee of drie keer gedaan - niet zoals dat iemand mij neer gaat schieten, maar kleine dingen zoals, “Oh, dit is zo een overlast. Ik weiger om deel te nemen aan die werkelijkheid.” En ik stuur het Onvoorwaardelijke Liefde en het Violette Vuur. Het gaat weg. Ik weet niet hoe het weggaat of waar het naartoe gaat. Het lost gewoonweg op.
Steve: Wow.
Sue: Mijn proefschrift ging over het rechterbrein, linkerbrein, en hoeveel wij het samen gebruiken, en wat het doet. Wij hebben een zeer klein percentage van ons brein gebruikt. Wij hebben zoveel onaangesproken bekwaamheden.
Dus ons fysieke lichaam is een zeer moderne interdimensionale jet en wij gebruiken het als een nauwe, kleine stad-naar-stad type ding. En dus is ons lichaam goed om te gaan, en wanneer wij verhuizen in/naar het energiegebied, en het energiegebied toestaan in/naar ons te verhuizen, en wij in Onvoorwaardelijke Liefde leven, en geaard blijven, en alle dingen doen die wij allemaal doen, gaat het goed met het lichaam zijn.  
Steve: Dus het is onjuist aan mijn kant om te zeggen dat de energie geleidelijk naar ons losgelaten wordt, aldus onze lichamen niet op een onfortuinlijke manier reageren?
Sue: Nee, dat is een correcte verklaring, omdat al deze mechanismes uitgezet werden gedurende vele, vele, vele, vele incarnaties.
Steve: Dit is het 97% “junk” DNA?
Sue: Ja, zeer waarschijnlijk, ja.
Steve: Zetten de energieën die nu binnenkomen onze junk DNA aan?
Sue: De energieën die eraan komen, ontsteken zeer zeker ervaringen in mensen. En je weet dat ik met mensen, één-op-één gesproken heb gedurende, ik weet niet, 35 of 40 jaren. Ik hoor verhalen die ik nog nooit eerder gehoord heb. En dan in groepen waar ik in ben, en wanneer ik met groepen praat. Ik hoor verhalen. Ik krijg e-mails die ik nog nooit eerder gehoord heb.
Steve: Kan je het een beetje toespitsen? Kan je een voorbeeld geven van de soort van ervaringen waar je naar verwijst? Ik heb heel veel gelukzaligheid en extase gehad.
Sue: Oh, extase en gelukzaligheid, absoluut. Extase en gelukzaligheid. Ook, het tegenovergestelde daarvan is uitputting, omdat, als je een relatief oude auto hebt en je hebt het alleen maar in de eerste, tweede en derde versnelling gereden, misschien zo nu en dan eens in de vierde, en dan, plotseling, duw je de auto in/naar de tiende versnelling. Die auto gaat zoooomm, maar dan stopt het en zegt, “Whoa, wat was dat?”
Steve: [Gelach] “Dat is genoeg.”
Sue: [Gelach] Dus, moeten wij ons aanpassen. Dus krijgen we een klein avontuur, en dan gaat het weg. En we zeggen, ‘Waarom ging het weg?” Omdat jij je eraan aangepast hebt. Weet je, je zet gewoon dit kleine mechanisme aan. Het menselijke lichaam is echt een verbazingwekkend ding. En wij gebruiken zo een klein percentage ervan.
Steve: Ja.
Sue: Zelfs in de fysicaliteit ervan.
Steve: En dit is een tussentijdse, aanpassende reactie, juist? Op het één of andere punt, hoeven wij niet meer te rusten na een ervaring van gelukzaligheid. Is dat correct?
Sue: Als wij hebben …. Ik hoor het woord amalgameren. (*woordenboek: versmelting; samensmelting; fusie)  Ik ben er zelfs niet zeker van wat dat betekent.
Steve: Amalgameren?
Sue: Amalgameren. Wanneer je Geamalgameerd bent, wat betekent dat?
Steve: Wel, amalgameren betekent dat je externe dingen inneemt, en hen in jezelf brengt en een grotere entiteit wordt, zoals een maatschappij.
Sue: Wel, dat is precies wat het is. Als wij amalgameren, als wij energieën in onszelf brengen - en zie, wij hebben receptorcellen. Je weet dat als wij iets in gaan nemen zoals Licht, je het in iets op moet slaan. Je kunt het gewoonweg niet aan je hand vastkleven. Je moet het opslaan, oké?
Dus, zijn daar al deze opslagplaatsen. Er zijn delen van ons ongebruikte lichaam die specifiek in staat zijn om deze hogere frequenties in zich op te nemen. Dus, wij veranderen onze frequentie en aldus brengen wij iets binnen, en het begint met onze sterkste organen. Omdat als je een zwakker orgaan hebt, dat het laatste orgaan zal zijn om deze energie te integreren. De andere organen zullen sterker worden, en als een eenheid samenwerken.
Alles in het lichaam werkt al één samen. Als wij mensen met andere mensen samen zouden kunnen werken op de manier de lichaamsdelen binnenin onszelf dat doen, zouden wij een compleet en totaal eenheidsbewustzijn hebben.
Steve: Dat is interessant, omdat de zwakkere organen degenen zij, welke als eerste aan ziekte bezwijken. Voor mij, was het mijn dikke darm, waar ik een heleboel stress in/op plaatste, enz. enz. Ik stopte de stress omlaag naar het onderste gedeelte van mij, en daar is waar het terechtkomt.
Jij zegt dat de sterkere organen de organen zijn die gaan laten zien…
Sue: Nee, ik zeg dat wij allemaal met onze eigen versies van sterkere en zwakkere organen komen.
Steve: Juist.
Sue: Weet je, wij zijn allemaal anders. Dus misschien zal iemand een echt sterke maag hebben en kunnen zij alles eten. Ik heb een zeer gevoelige maag, en ik heb altijd … mijn gehele leven heb ik voorzichtig moeten zijn met wat ik eet. En ik krijg enorme reacties als ik iets verkeerds eet.
Dus, mijn maag is niet mijn sterkste orgaan. Maar andere organen zijn sterk en zij werken goed. Ik heb nooit zoiets als een blaasinfectie gehad of wat voor soort van deze dingen dan ook. Zoals Matthew [Ward] zou zeggen, maakt dat deel uit van ons zielcontract. Wij schrijven dit in ons zielcontract.
Omdat een orgaan zoals je maag de energiegebieden representeert die je inneemt. En als je dat energiegebied verteert, verspreid je dat energiegebied op een gezonde manier doorheen je lichaam. Een maag neemt die energie in. Weet je, dat is slechts een kort voorbeeld.
Maar alles in ons lichaam is in staat te functioneren op een hogere frequentie. En dan flitsen we in/naar het Lichtlichaam. Ik heb een keer gehad toen ik aan het mediteren was op het strand, ik zat erbij, en de Arcturianen kwamen min of meer in mijn meditatie. De Arcturianen die ik zie zijn ongeveer zoals dit blobberige soort van sterrenwezen dat op iedere soort van manier zou kunnen zijn.
Steve: Heel veel dank. [Ik ben een Arcturiaan]
Sue: [Gelach] Dat is hoe het eruit ziet. Zij bewegen gewoon rond. Zij hebben geen vorm.
Steve: Oké, Arcturianen zijn deze blobberige dingen.
Sue: [gelach] Precies, nou, dat is hoe ik het waarneem. Wel, misschien is blobberig niet een zeer goed woord, maar veranderlijk. Totaal veranderlijk, omdat vanuit een zeer hoge frequentie zij daar geen vorm hebben.
En dus, toen kwam het omlaag recht voor mij en nam een soort van menselijke vorm aan, en het zei, “Wil je zien wat er gebeurt wanneer je ascendeert?” En ik zei, “Yeah, yeah, laat het me zien.” En dus wat er gebeurde; het had deze kleine vorm en toen kwam dit kleine witte licht min of meer middenin omhoog en het ging toen whoosh…
Steve: Wow.
Sue: Yeah. Oh, oké.
Steve: Is dat het flitsen in/naar Lichtlichaam?
Sue: Ja, flitsen in/naar Lichtlichaam. Dat is wat ik dacht. Ja, het is een transmutatie. Het is geen groei. Het is zoals het Violette Vuur. Je transmuteert wat is in/naar een hogere frequentie. En dus is dat het wat het is.
Steve: En dus is er een geleidelijk proces, en op het één of andere punt is er een plotseling proces. Correct?
ARC: Oké, nu zijn dit de Arcturianen die deze vraag beantwoorden. Nu moeten wij jullie allemaal vertellen dat er een collectieve versie van Ascentie is, en er zijn persoonlijke versies van Ascentie. Welnu, als het gehele collectief dezelfde versie had, dan zou Gaia nu ascenderen, en aldus zouden jullie dat. Wat de kwestie is, is dat er zoveel verschillende versies zijn.
Steve: Oh, goedheid, jullie zeggen dat in de laatste vijf minuten van het programma.
ARC: [gelach] Denk daarover na.
Steve: [gelach] Heel veel dank.
ARC: En dat is waarom de eenheid zo belangrijk is. En de eenheid van diversiteit. Dus met andere woorden, moeten wij allemaal Onvoorwaardelijk van iedereen Houden, ongeacht hoe divers zij zijn, zodat wij met hen kunnen verenigen. Wanneer wij verenigd zijn, ongeacht hoe divers, good-guy, bad-guy, heilige, arme jongen, straat persoon, rijk persoon, allen verenigd in Onvoorwaardelijke Liefde, zou dat de planeet nu kunnen laten ascenderen.
Steve: Nu even een stukje teruggaand, jullie zeiden dat is de reden waarom eenheidsbewustzijn zo belangrijk is. Daarvoor, zeiden jullie dat er allerlei soorten van persoonlijke versies van Ascentie zijn. Daar is een planetaire versie. Ik heb nog niet helemaal de sprong gemaakt als naar waarom het feit dat er zoveel verschillende versies van Ascentie het belangrijk maken dat er eenheidsbewustzijn moet zijn.
ARC: Omdat het over diversiteit en eenheid gaat. Dat is Onvoorwaardelijke Liefde. Wanneer jij je kunt verenigen, wanneer jij een persoon, plaats, situatie of ding kunt omhelzen, en kunt accepteren, en er Onvoorwaardelijk van kunt Houden, welke in al diens verschillende stadiums van diversiteit zijn, denk aan de hoeveelheid van eenheid dat zou zijn. Geen oordeel, geen “Ik ben beter dan jij”; “Jij bent beter dan mij”; “Jij moet dit doen”; “Ik moet dat doen”. Gewoon een “wij zijn Onvoorwaardelijke Liefde, Wij zijn Gaia.”
Steve: Er zijn twee dingen die ik moeilijk vind om te begrijpen in dit gehele gebeuren. Eén is het leven geleefd zonder controle. En de tweede is hoe dit werkt dat er diversiteit en eenheid is, en hoe de twee zogezegd aangewend worden, zodat zij planetair samenwerken. Dat ontglipt mij nog steeds.
ARC: Je bent correct met die verwarring, zoals velen dat zijn. En dit is waar de mensheid in het proces van herinneren is. Omdat jullie allemaal de antwoorden binnenin hebben. Welnu, dat herinneringsproces is één ding, en het samen bijeenkomen een ander ding. Maar je bent correct met de twee dingen op te merken waar de mensheid het het meest moeilijk mee heeft om te begrijpen.
En dus wat wij zeggen is, dat de vijfde dimensie niet een dimensie is die jullie begrijpen, op de manier dat jullie je derde dimensie begrijpen, of zelfs jullie droomstaten van de vierde dimensie begrijpen. De vijfde dimensie is een werkelijkheid waarin jullie zijn.
Er is een klein zaadje van angst, niet dat angst altijd slecht is. Angst is niet altijd slecht. Angst creëert verandering. Zodat zaadjes van angst binnenkomen en zeggen, “Hoe doen wij” en “Hoe doet dit”, enzovoorts. En dat is prachtig. Er is een klein beetje Draconiaan in de kern van het brein daar, dus dat is daar en dus is dat een kwantumsprong. Dan is er geen angst. Je hoeft het niet te begrijpen. Laat het gewoon los.
Steve: En dan ben je natuurlijk in het stromen.
ARC: Ja, dan zijn jullie allemaal Eén.
Steve: En jullie hebben net opgemerkt hoe wij mensen ervan houden om te begrijpen, en van labels houden. Dus ga ik jullie nog één keer vragen voordat we gaan. Waar komt deze energie vandaan?
ARC: Het wordt naar de Aarde gestraald vanuit veelvoudige locaties in de buitenste ruimte. En het wordt verzameld in de armada van sterrenschepen die de planeet omringen. En dan wordt het vertaald zodat het kan integreren zonder schade aan te richten aan wat voor gebied dan ook waar het naartoe gestuurd wordt.
Steve: Dus zo precies is het, nietwaar?
ARC: Ja.
Steve: Jeetje. En wanneer jullie zeggen dat het vanuit andere gebieden van de ruimte gestraald wordt, denk ik dat wij allemaal weten dat het de oorspronkelijk Bron, de Bron is.
ARC: De Bron, ja. Ja, de Bron. En dan gaat de Bron … wel, omlaag is niet echt het woord, maar we zouden willen zeggen omlaag. Het komt vanuit de Bron. Het is alsof je dingen samenstelt … wat is het woord?
Steve: Stap-omlaag transformator?
ARC: Nee, wanneer je een auto hebt, en de auto komt omlaag in de rij en je zet de wielen eraan en de auto gaat omlaag in ….
Steve: Lopende band.
ARC: Lopende band, ja. Het is bijna zoals een lopende band. De Bron zegt Oké en dan gaat de lopende band omlaag naar de volgende frequentie en dan past het zich aan en past het zich aan, en gaat omlaag naar de volgende frequentie en past zich aan en past zich aan, en gaat omlaag naar de volgende frequentie en past zich aan en past zich aan. En dit is belangrijk aldus dit Hogere Licht de Aarde niet gewoonweg opbrandt.
Steve: Juist. Nu, wanneer jullie zeggen de Aarde opbrandt, bedoelen jullie Gaia of bedoelen jullie de bewoners, of beide?
ARC: Beide. Er zijn een reeks van aanpassingen van treden omlaat en ijkingen en herijkingen. En dus is het ding op de eerste plaats, de Aarde is resistent en “Nee, ik ben bang’ en dus moeten zij het zeer stevig herijken zodat het een lagere frequentie aanneemt in specifieke gebieden.
Maar dan als dat uitbreidt, kunnen zij de mix heter maken. Zij maken de mix heter, en zij maken de mix heter, en zij maken het heter. Dus daarom, krijgen wij het, ontvangen het, passen het aan, integreren het. Krijgen het, ontvangen het, passen het aan, integreren het.
Steve: En de wezens die dit doen, neem ik aan, hebben in gedachten dat dit gedaan gaat worden met een andere planeet of in een andere context. En dus kijken zij naar dit alles, nietwaar, om de impact op de mensen te zien waar de energie uiteindelijk naartoe gaat?
ARC: Wel in feite zijn onder de mensen die dit doen onze eigen hogere frequenties, onze eigen multidimensionale zelven.
Welnu, de Aarde is een zeer specifieke planeet omdat het zo divers is, en er zoveel verschillende culturen zijn, en zoveel verschillende mensen, en zoveel verschillende religies, en zoveel verschillende landen. Het is zo divers. Dus, daarom zijn de mensen zo divers en is het land divers. Welnu, Mars is niet zo divers als dat. En er zijn andere planeten die niet zo divers als de Aarde zijn.
Dus, is het een procedure. Het is een procedure. En de sleutel tot de procedure en de sleutel voor het ontvangen is, als het aanvoelt zoals Onvoorwaardelijke Liefde, breng het binnen. Als het niet aanvoelt zoals Onvoorwaardelijke Liefde, stuur het Onvoorwaardelijke Liefde, maar breng het niet binnen.
Steve: Zeer goed. Ik ben bang dat we daar moeten stoppen.
ARC: Ja, dat is een goede plaats om te stoppen.
Steve: Heel veel dank daarvoor, aan Sue en aan de Arcturianen.
Sue: En dank je wel, En dit ben ik: Wanneer de channeling is voor iemand die een groter begrip heeft en die meer verschillende vragen kan stellen, dan kan de informatie veel hoger en veel sneller gaan.
Steve: Wel, dank je wel, Sue, en ik kijk uit naar de volgende keer wanneer we het weer op zullen pakken waar we het achtergelaten hebben.
Sue: Ja, en voor de lezers, Ik geef jullie dezelfde uitdaging die wij aan elkaar geven, dat we opschrijven over wat wij hier zeiden. Ik bedoel, hoe aarden wij deze informatie? Ik weet het niet. Denken jullie dat ik alle materie wist. In geen geval, in geen geval. Beschuldig mij niet. (gelach) Dus we schrijven het allemaal op, en jullie allemaal die luisteren, schrijf het op en we pakken het over twee weken weer op, oké?
Steve: Prima.
Sue: Dus, we hebben twee weken om dit te integreren. Dus, wie van jullie dan ook die dit wilt doen kan mij e-mailen op suelie@me.com
Steve: Dit is een doorgaand leerproces.
Sue: Ja. Laten we het allemaal teweegbrengen. Laten we ons aansluiten bij de eensgezindheid. Het is eenheid van diversiteit.
Steve: Zijn er nog laatste woorden die de Arcturianen willen zeggen voordat we het programma afsluiten?
Arc: Wij sturen elk en ieder wezen van het kleinste insect naar de hoogste berg, onze Onvoorwaardelijke Liefde en respect. Zegeningen.
Steve: Dank je wel. Vaarwel aan jullie totdat wij elkaar weer spreken.
Sue: Bye-bye

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten