zaterdag, februari 13, 2016

De Wekelijkse Lichtstraal - "Eenheid Zijn" - 11 Februari 2016 / Jamye Price


De Wekelijkse Lichtstraal
"Eenheid Zijn"
11 Februari 2016 / Jamye Price

Je hart volgen is voor heel veel mensen een grote stap, omdat de informatie onbekend is. Het hart gaat om met potentiëlen, mogelijkheden, de verbinding met anderen en het Leven. Dit is een ongemakkelijke eraring voor velen die niet een innerlijke kracht hebben, of die afhankelijk zijn van een omstandigheid van buitenaf om zich goed te voelen.
Het is een Aardse dualiteit paradox - dat je bedraad bent om verbinding met het Leven na te streven, maar dat je die verbinding niet nodig moet zijn om werkelijk een diepgaande, diepe en betekenisvolle verbinding te verkrijgen. In essentie, moet die verbinding vanuit je innerlijke kracht komen in plaats van zwakte of gebrek. Verwar zwakte niet met een verkeerde staat van zijn. Je kwetsbaarheden zijn jouw doorgangen naar nieuwe kracht.
Het rijk van het hart - de uitbreiding van verbinding - is wat jullie huidige tijd mogelijk maakt.
Als jij je hart opent, kan het overweldigend zijn aangezien je de pijn van anderen voelt. Als je innerlijke kracht groeit, herken je deze pijn als de kansen van anderen om hun eigen innerlijke kracht te vinden, soms met de hulp van iemand anders, soms zonder hulp.
Je verbinding maakt deel uit van je zijnheid, het is gewoon niet het gehele verhaal.

In deze Aardse ervaring, verhoogt je verbinding je afscheiding in/naar een wederzijdse gunstige evolutie van een grotere verbinding. Het is een proces van wording. Het is een evolutie van begrip, het is toepassend op je leven en bestaan.
Verbinding en Eenheid betekent niet eentonigheid. Het betekent niet louter volgzaamheid of opoffering van het zelf voor het geheel. Terwijl deze unieke ervaringen mogen zijn binnenin de verbinding, definiëren zij niet de totaliteit van je ervaring hier op Aarde.
Als je jouw fysieke lichaam observeert, zie je uniekheid onder je organen en een wezenlijke afscheiding. De afgescheiden organen creëren één heel wezen. Je zou de organen kunnen structureren in/naar een hiërarchie van belangrijkheid gebaseerd op vele verschillende factoren. Wat is meer belangrijk, het hart dat pompt, de longen die voeden, of de aderen die louter transporten? Het schijnt niet dat slechts het zijn van een ader net zo belangrijk is als een hart of een long, maar zonder aderen, hoe belangrijk is een hart of een long?
Van de vele argumenten die afscheiden en domineren, kijk naar de verbinding van allen. Eer de uniekheid en waardeer de verbinding - de heelheid. Er is een noodzakelijke verbinding van alle organen om samen te werken, terwijl hun unieke functionaliteit in ere gehouden wordt dat het geheel ondersteunt. Als jij volledig je eigen uniekheid omhelst, je schoonheid, je volmaaktheid van zijnheid, ben je meer verbonden met het gehele Leven. Je bent meer open. In deze staat ontvang je meer, en geef je meer. Het Leven floreert.
Observeer via de schoonheid van afscheiding en verbinding - de duale aspecten van het Leven die een groter geheel creëren. Die dualiteit is binnenin jullie. Jullie zijn verbonden en afgescheiden. Dit is de Aardse ervaring. Jij, zoals je bent, bent een belangrijk deel van het leven. Als je jouw verbinding en je afscheiding, je Zelf omhelst, verenig je twee tegengestelden in/naar Eenheid binnenin je eigen wezen. Deze eenwording creëert een heelheid die open en sterk is, anderen ondersteunend om tot bloei te komen op hun eigen manier.
Dit is het veranderen van deze tijden, en die overheersing om eenheid te creëren wordt overgegeven om uniekheid in ere te houden en om Eenheid te creëren.
Houd je Zelf volledig in ere, gezegend wezen, want je brengt grote voeding naar het Leven. Het leven doorheen je ogen te ervaren is een zegen. Het leven dat via je mond spreekt is een heilig lied. Het leven door jou aangeraakt heeft de omhelzing van een Engel op Aarde. Geef dat volledig en waarlijk aan je Zelf, en de paradox is dat je het ontvangt in zo een onzichtbare omvang, dat je hart uitbreidt in/naar meer kracht, meer Liefde en meer verbinding met het Gehele Leven. Het Leven komt via jou tot bloei.
Terwijl wij zitten om “Eenheid Zijn” uit te stralen, eren wij onze uniekheid terwijl wij het Aardse leven beschenken met het lied van onze zielen, een symfonie van het ‘Leven is Wonderschoon’ creërend. Wij zijn onze kracht aan het verbeteren om de uitdagingen van het leven passend te ervaren en hen te transformeren in/naar de kans van een creatieve verbinding. Wij zijn het krachtige Licht in de storm, dat weet dat vrede van veilige kusten altijd bestaan heeft, maar het avontuur van het Leven riep jou naar nieuwe kracht. Wij nemen het Leven gewaar via een verbinding met diens grootste potentieel, het potentieel dat sluimerend ligt totdat een nieuwe Waarheid het in vrijheid stelt. Wij zijn het opgeloste paradox in de vrede dat een nieuw begrip omwikkelt.
Straal voort!

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright: © 2005-2016 Jamye Price, www.CrystallineSoulHealing.com All Rights Reserved. You are free to share this work for non-commercial use in complete and unedited form with this copyright information displayed in its entirety.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten