donderdag, februari 11, 2016

De Raad - Het Onderscheidingsvermogen en Hoe het van Toepassing is op Deze Tijden - 11 Februari 2016 / Ron Head


De Raad
“Het Onderscheidingsvermogen en Hoe het van Toepassing is op Deze Tijden”
11 Februari 2016 / Ron Head

Ons kanaal werd gevraagd over het onderwerp van het onderscheidingsvermogen en hoe het van toepassing is op deze tijden. Wij zullen dat ook als een indirecte vraag aan ons nemen. Hij bracht naar ons het onderwerp en wij stemden in met het belang ervan.  
Wij hebben eerder over dit onderwerp gesproken en dit zal beginnen met hetzelfde terrein te dekken. Dat is oké. Jullie “software” wordt iedere keer dat jullie iets opnieuw lezen opgewaardeerd. Het is precies zo alsof je een sport uitoefent of een muziekinstrument bespeelt. Paden in jullie zenuwsysteem worden opgebouwd, versterkt, en misschien iedere keer gecorrigeerd. Dus dringen wij er bij jullie op aan om niet over de dingen heen te springen, slechts omdat jullie bekend met hen zijn. Zien jullie de dingen niet anders iedere keer dat jullie je favoriete boek lezen? Dat gebeurt omdat jullie anders zijn dan degene die de laatste keer het boek las.
Dus - onderscheidingsvermogen. Jullie gaan zeer kritieke tijden binnen voor de mensheid en voor jullie zelf. Dit zal andere invloeden op ieder persoon hebben. Maar het zal ook de toegewijde Lichtwerkers naar voren brengen die serieus aandacht besteed hebben om hun frequenties te verhogen, om te leren van zichzelf en van anderen te houden, en om bij te dragen aan wat het ook was dat zij persoonlijk konden voor de stijging in het collectieve bewustzijn.

Het zal ook naar de velen naar voren brengen die anderen gebruikt hebben, die totaal misleid zijn, en die “geld willen verdienen” zoals jullie het zeggen. Er zal informatie zijn voor diegenen die het nodig zijn, dat gebaseerd is op Liefde en integratie. Er zal ook veel zijn dat op angst gebaseerd is. Dit is waarom het zo heel erg belangrijk zal zijn voor een ieder van jullie om jullie inherente bekwaamheden van het onderscheidingsvermogen gepolijst te hebben.
Het onderscheidingsvermogen is een inherente bekwaamheid voor een ieder van jullie. Maar, zoals jullie heel goed weten, zijn er vele inherente bekwaamheden die jullie persoonlijk niet gepolijst mogen hebben tot hun fijnste graad. Dus wordt de vraag, “Hoe verbeter ik mijn onderscheidingsvermogen?”
Laat ons eerst aanduiden, dat als je de verdiensten van iets besluit door gebruik te maken van je intellect, je niet onderscheidend bent, maar dat je oordelend bent. Dat betekent niet dat je nooit de beste keuze kunt vinden. Maar het betekent ook niet dat je dat wel zult. Er is een grote zee aan informatie en mogelijkheden die jullie geïncarneerde geest zelfs niet zou kunnen beginnen te bevatten. Jullie hebben daar een wonderbaarlijk mechanisme, maar aan jullie werd onderwezen om erop te vertrouwen dingen te doen waarvoor het niet gecreëerd werd om te doen.
Wij willen ten zeerste voor jullie om te beginnen te begrijpen dat er oneindig veel meer van jullie als een wezen is, dan waar jullie je momenteel bewust van zijn. Dat is waarvan wij willen dat jullie leren daarop in te tappen en daarop te vertrouwen. En dat is het onderscheidingsvermogen waar wij over spreken.
Welnu, als jij iemand bent die zijn of haar leven leidt overeenkomstig met je gidsen, dan weet je hoe dit te doen. Zo niet, dan denk je waarschijnlijk dat je niet weet hoe dit te doen. Het is niet moeilijk. Het neemt alleen enige aandacht en enige oefening, niet zozeer oefening om het beter te maken, maar oefening om er je dagelijkse leven van te maken.
Wat wij aan jullie voorstellen te doen is om te beginnen alles te filteren, ja alles, doorheen jullie hart. Jullie hart is jullie verbinding met jullie hoogste versie van jullie zelf. Het is ook jullie verbinding met ons. Jullie hart heeft toegang tot een weten dat jullie brein nooit zal hebben. Jullie zullen zeer waarschijnlijk diens advies als gevoelens “horen”. Als je leest, luistert, en beslist, gebaseerd op wat je hart voelt, en als je dat niet met je intellect overschrijft, zal dat het onderscheidingsvermogen zijn. En het zal je niet verkeerd leiden. Als je ooit denkt dat het dat deed, denk terug en zie of je dat gevoel uiteindelijk niet volgde.
In deze tijden die er in het verschiet liggen, zal het belangrijk voor jullie en diegenen om jullie heen zijn, om in staat te zijn om wijselijk en goed te kiezen. Ga door met jullie innerlijke weten te ontwikkelen. En als je ooit niet zeker bent, vraag het aan ons. Wij zijn altijd precies daar bij je. En het is ons plezier om te helpen. Je zult het antwoord in je gevoelens “voelen”. Je zult het weten.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten