dinsdag, februari 16, 2016

Boodschap van Liefde - Cirkel van Licht - 15 Februari 2016 / Yael en Doug Powell


Vanuit de Boodschappen van God
Boodschap van Liefde - Cirkel van Licht
15 Februari 2016 / Yael en Doug Powell

Geliefden, wat betekent het om het hart van God te zijn? Wat betekent het om volledig alles dat je werkelijk bent te omhelzen? En wat betekent het om dit hier te midden van deze ervaring te omhelzen, als de Mensheid levend, in deze wereld levend?
Wat het betekent is zo belangrijk dat alles erop rust, het succes van de transformatie van deze wereld van de dualiteit, van het ware idee van de mogelijkheid van afgescheiden van Mij te zijn … het transformerend in/naar de ervaring van de her/erkenning dat alle Liefde Echt is en dat jullie het voertuig van deze Liefde zijn. Dit is wie jullie zijn. Dit is jullie doel … om het hart van God te zijn, volledig open, totaal betrokken, hier en nu volledig functioneel … dat doorheen jullie en als jullie, Liefde mag komen om de wereld op een geheel nieuwe manier te openbaren.

Ik heb heel vaak tegen jullie gezegd, dat het visioen van de wereld van Liefde, hetgeen jullie diep binnenin vasthouden … dat jullie daar niet kunnen komen vanaf hier. De wereld die jullie met jullie twee ogen zien, met de ogen van het ego verstand van de dualiteit, is volledig anders dan de wereld die het hart openbaart dat de waarheid van Liefde is zonder de illusie van afscheiding, zonder het geloof dat je afgescheiden kunt zijn van Mij en van de Liefde welke de waarheid van jullie wezen is.  

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
From The Messages from God
15-02-2016 | Circle of Light www.circleoflight.net

Geen opmerkingen:

Een reactie posten