zaterdag, februari 13, 2016

Boodschap van Liefde - Cirkel van Licht - 11 Februari 2016 / Yael en Doug Powell


Vanuit de Boodschappen van God
Boodschap van Liefde - Cirkel van Licht
11 Februari 2016 / Yael en Doug Powell

Kom! Onderzoek, dierbaren, wat het leven is. Laat jezelf beslissen om zo vrij te zijn dat jullie Mij kunnen vertrouwen, vertrouw Liefde om jullie volmaakt in/naar het volle bewustzijn te verhuizen van dat wat jullie Werkelijk zijn als het open, glorieuze en gevende hart van God. Ik Ben bij jullie en in deze gemeenschap, vallen de misvattingen weg, en herkennen jullie de volmaakte Liefde die wij delen, dat waarlijk deze relatie is zoals de ene ademhaling dat ons in/naar elkaar ademt en ons weer uitademt in/naar het geschenk van het volledige besef van alles dat in het geheel van Liefde beweegt.
En zo komen jullie ieder moment tot jullie beslissing waar jullie Liefde vertrouwen en loslaten, waar jullie jezelf toestaan gekatapulteerd te worden in/naar het Universum dat wacht op het open hart van God om het bewustzijn van Liefde naar elk dynamisch gedeelte van Alles dat Ik Ben te brengen. Jullie weten, natuurlijk, dat, terwijl de gewaarwording van de afscheiding bestaat en dus dit afgesneden deel van jullie zelf creëert dat jullie “mens” noemen, jullie volledig in leven zijn in jullie gehele Zelf aangaande de volledige ervaring van het zijn van het hart van God, altijd de boodschap van Mijn ontwaking voort pulserend.

Laat jullie hart, voorbij woorden, deze ervaring naar jullie toebrengen en laat het jullie veranderen. In een ogenblik van vertrouwen vallen jullie schilden en herkennen jullie dat jullie de kracht van het levende geheel zijn. Wat zou er mogelijk om te vrezen kunnen zijn?  

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
From The Messages from God
11-02-2016 | Circle of Light www.circleoflight.net

Geen opmerkingen:

Een reactie posten