zondag, februari 07, 2016

Blossom en de GFL: Jullie Licht werd Gedimd, zodat Iets werd Onderdrukt, dat Ooit weer Moest worden Gevonden - 7 Februari 2016


Blossom Goodchild en de Galactische Federatie van Licht
7 Februari 2016
Jullie Licht werd Gedimd, zodat Iets werd Onderdrukt, dat Ooit weer Gevonden Moest worden

Blossom: Hallo, vrienden. Het is gebleken dat veel mensen jullie meditatie van vorige week hebben gewaardeerd. Dank je wel. Ik vroeg me af hoe jullie nu verder willen gaan.
Federatie van Licht: Welkom aan jou en Allen. We zijn ons er erg van bewust dat jullie graag op deze wijze zouden willen verdergaan en toch zouden we vandaag wellicht een ander onderwerp moeten aansnijden, waarvan we voelen dat het jullie zal interesseren.
Ga vooral je gang.
Vandaag zouden we graag over iets willen spreken dat het denken vaak in verwarring brengt. Het betreft het onderwerp protocol?
Protocol? O! Eh … voor wat?
Voor dat wat het ziele-zelf in staat stelt om datgene te doen, waarvan het het gevoel heeft dat het dat niet kan!
En dat is?
We zouden wel duizend zaken kunnen noemen. Alles wat men hoeft te doen is aan iets te denken wat men graag zou willen kunnen, maar waarvan men denkt dat dit onmogelijk is (Op zielsniveau … Op elk niveau) en daar heb je nummer één!
JULLIE HEBBEN GELEERD … ZIJN GEÏNDOCTRINEERD … DAT JULLIE BEPERKT ZIJN … Omdat het diegenen te pas komt, die wensen dat jullie je zo VOELEN. Het is alsof er een stenen muur rondom het ‘Geest-Zelf’ is gebouwd, die schijnbaar onmogelijk afgebroken kan worden. Dat is een te grote klus! Dus ploetert men voort … onder je kunnen … altijd heel erg onder je kunnen. Zelfs wanneer men denkt dat men nu … in jullie ogen … in topvorm is … functioneert men heel erg … onder zijn/haar kunnen … ONDER ZIJN/HAAR KRACHT … van de Waarheid en mogelijkheden van waartoe men in staat IS!
Wat wij verlangen is jullie te helpen om deze muur af te breken … zodat jullie VRIJ kunnen ZIJN!
Dus, ik neem aan dat die ‘elite’ die zich niet bekommert om ons belang, degenen zijn die dit voor ons hebben geblokkeerd? Hoe wordt/werd dit dan gedaan? Hoe kunnen wij Menselijke Wezens, die ZO MACHTIG zijn, zo klein worden gemaakt … geïndoctrineerd … en sterk … dat wij zijn gaan geloven dat we behoorlijk waardeloos zijn en tot weinig in staat?
Dat is een ingewikkeld plan, dat door de jaren heen is verfijnd. Nieuwe technologieën die opkwamen … nieuwe manieren om de zintuigen te dimmen.


En dus hebben veel mensen er geen idee van dat dit zo is?
Dat is absoluut een feit. Omdat ook dit een deel is van het ‘complot’. Het verzachten van alles dat nadelig voor de ziel ‘voelt’, is ‘ongewenst’ voor degenen die naar heerschappij streven. Ze *versnellen dat wat men van binnen WEET … in iets wat het absoluut niet is … en zijn daardoor in staat om te manipuleren en beheersen.
Hou echter in gedachten dat deze zielen hier zijn met een speciaal doel …
Welke is dat? Toen jullie dit doorgaven, kreeg ik het gevoel … dat dit een goede was (doel) … en dat kan niet kloppen!
Waarom niet? Liefste Blossom, alle dingen worden aangeboden opdat men kan groeien … een bredere blik kan krijgen … kan ervaren.
Ja, maar de wreedheden en de agenda die deze elite hanteert zijn sociaal nauwelijks aanvaardbaar en dan zou het ontworpen zijn om iemands levenservaringen te vergroten? … Kom nou toch!
Maar … dit is jouw gezichtspunt … NU.
Wat zou er gebeuren als jij jouw ‘houding’ zou VERANDEREN … jouw manier om hiernaar te kijken zou VERANDEREN?
Ga door, alsjeblieft.
Laten we dan zeggen dat jullie … gedurende vele tijdperken … zijn afgestompt … het Licht dat jullie zijn gedimd, zonder dat jullie daaraan schuldig waren … (maar … dat is misschien niet de juiste term). Mogen we dit veranderen? …
Dit is een zeldzaamheid!
Maar wij zijn niet onfeilbaar, Blossom. Laten we het veranderen in … ‘dat het Licht dat jullie zijn gedimd werd, zodat iets werd onderdrukt … dat ooit weer moest worden herontdekt’.
Want, zie je? Het herontdekken van het belang van dit Licht is het herontdekken van een HELE NIEUWE WERELD … en DAT is wat jullie hier kwamen doen.
HET DOEN ONTWAKEN EN IN HET LICHT BRENGEN VAN EEN HEEL NIEUW SYSTEEM … VAN LIEFDE … VAN ERKENNING VAN WIE JE BENT … EN HET TE GEBRUIKEN … UIT LIEFDE.
Jullie hebben te veel tijd in een waas doorgebracht.
Ja, maar wederom moet ik zeggen … (alhoewel jullie de zin later veranderden) … wat het gedimd worden van ons Licht werkelijk onze fout? Ik bedoel, wij WILLEN toch ONS LICHT ZIJN? Wij WILLEN NIET rondlopen in een waas … en toch doen de meesten van ons dat.
Met een specifiek doel. Met alle respect … vragen we jullie wederom … om buiten de kaders te denken. Om van ‘boven’ de hele legpuzzel te zien … in plaats van het ‘kleine vierkantje’ waarop jullie werken … vanuit een lineair perspectief.
WIE WEET … MISSCHIEN … ZOU HET MOGELIJK ZIJN … dat deze ‘ondergang VAN de mensheid’ … dit ‘corrupte systeem VAN menselijke makelij’  … deze levensstijl die de Aarde verstoort … door JULLIE was ontworpen … door JULLIE ALLEMAAL … elke ziel … op Aarde … of daarbuiten … zodat Het Spel gespeeld kon worden?
WANT HET IS SLECHTS EEN SPEL.
Zoals jullie al heel vaak hebben gesteld. Echter dat mag dan allemaal kloppen wanneer je je ‘boven’ Het Spel bevindt, maar wanneer je er helemaal ‘middenin’ zit … VOELT het heel anders dan wanneer je ‘erop neerkijkt’.
Dat begrijpen wij. Echter, wie ontwierp het spel?
Moet ik nu zeggen ‘Wij allemaal’?
Het zou correct zijn, wanneer je dat deed. Oké, laten we … NU … onze gedachten gaan naar de reden ervan? WAAROM zouden jullie deze kleine scène in het spel hebben geschapen/ontworpen?
Zou ik niet weten! Ik las liever een pauze in en haal een ijsje!!
Denk hierover na, Blossom. WAT … TER WERELD … zou een plausibele reden voor het Mensenras zijn om dát te ‘spelen’ wat velen die aan het ontwaken zijn ‘weerzinwekkend’ vinden?
Wel, ik wil zeggen … ‘om te ervaren’?
En waarom zouden jullie zo’n puinhoop willen meemaken?
Uh … omdat … Lieve God … ik kan niet geloven dat ik dit ga zeggen … en ik wil niet beledigend zijn … maar ik voel dat het antwoord is … vergeef me alsjeblieft … Omdat we ons verveelden?! … Zei ik dit echt? … Ik bedoel, waar kwam DIE gedachte vandaan?
Kwam het van Waarheid?
Wiens? De mijne? Of bewustzijn als/in Het Geheel?
Beide.
Natuurlijk. Want Ik Ben deel van Dat Geheel. Maar, kom op Jongens … WERKELIJK? Al die haat, hebzucht, oorlogen, moorden, hongersnood … ik kan nog wel even doorgaan … vindt plaats omdat WIJ als ÉÉN … als ÉÉN BEWUSTZIJN … ons verveelden???????????
Mogen we PROBEREN om de klap wat te verzachten? Jullie zijn … jullie kunnen niets anders zijn …
Dan Liefde!
Om alles te halen uit elk deeltje van LIEFDE … MOET … IEDER … IEDER scenario … IEDERE mogelijke mogelijkheid … onderzocht worden … geschapen worden. Zodat … LIEFDE zichzelf kan ervaren in ALLES!
Hoe kan het zichzelf anders KENNEN in zijn volledige, complete ZIJN?
EN OM DEZE REDEN MOET DE EEUWIGHEID DOORGAAN!
NOOIT EINDIGEND!
Want NOOIT zal er een ‘tijd’ zijn dat LIEFDE klaar is. Dat het klaar is met experimenteren.
Want het is ALLES WAT ER IS … ALLES … en … omdat LIEFDE DE SCHEPPER IS en LIEFDE NOOIT KAN OPHOUDEN TE ZIJN … kan het dus … NOOIT STOPPEN MET SCHEPPEN.
Het MOET zichzelf ervaren in IEDERE SCHEPPING dat van/uit zichzelf is.
En dus … is dit specifieke ‘kleine, listige stukje’ … op deze kleine planeet, Aarde genaamd … gewoon nóg een ‘creatieve ervaring’, waardoor LIEFDE weer een ander deel van zichzelf kan ervaren?
Ja. Elders … NU … wordt er weer een ander ‘stukje van de legpuzzel’ gespeeld … die de tegenovergestelde ervaring biedt van wat er NU op JULLIE Aarde gebeurt. Misschien wel op een andere Aarde … want denk niet dat die van jullie de enige is.
Wow … blijf nog even aan de telefoon hangen! Hangen er nog meer Aardes rond?
Blossom …
Ja, ik weet het! Wat dacht ik wel niet … beperkte overtuigingen!
Er ‘hangt’ ALLES en nog meer ‘rond’. Denk eens over dit woord na … ‘Alles’. Het betekent ‘AL DAT IS’ … ALLES … en dus komt er GEEN EINDE AAN DE DINGEN. Dus … kunnen er miljoenen Aardes zijn. Dus … kunnen er veelvouden aan Sterrenstelsels zijn … triljoenen Universums … omdat …
DE SCHEPPING NOOIT IS GESTOPT EN NOOIT ZAL STOPPEN!
HET IS ZONDER EIND …
En … ‘STEL JE VOOR’ hoeveel ideeën er zijn … alles wat er ‘rondhangt’, dat gecreëerd werd door de schepping zelf … omdat het NOOIT is begonnen.
Welnu, laten we jouw gedachten nog wat verder laten gaan.
ALS dit het geval is … dat alles wat er op jullie planeet momenteel plaatsvindt is gecreëerd door jullie zelf … als experiment in/van/door/als Liefde … zodat die LIEFDE MEER van zichzelf kan ontdekken … zou het dan niet logischer zijn … te veronderstellen … dat dit experimentje EEN BEDOELING MOET HEBBEN?
Wel, ja. Oké dan. Laten we zeggen dat het er is om te zien hoe ‘akelig’ Liefde kan worden. (Weet niet hoe ik het anders moet zeggen!)
Liefde Zijnd … ALLE MACHT in je vingertoppen hebbend … en niet alleen kijkend … maar VOELEND hoe deze bepaalde oefening zich ontwikkelt … als ÉÉN BEWUSTZIJN … hoe kan men dit dan laten ‘eindigen’? Je realiserend dat het wellicht op zijn ergst is en dat het nu ‘tijd’ is … om de scene af te sluiten … je ijsje te nuttigen … en rustig af te wachten tot de volgende ‘genoten’ kan worden?
Dus, aannemende … dat WIJ DE LEIDING HEBBEN … ALS EEN BEWUSTZIJN … en dat wij alleen maar het gordijn niet kunnen laten vallen … dan moeten WIJ een uitweg vinden … een manier om het te beëindigen.
En hoe denk je dat dit gedaan kan worden?
Van Alles te houden? Van Iedereen te houden?
En … Het gordijn valt na deze scene … en, zo voelen wij … na deze sessie.
Joepie! Tijd voor een ijsje!! Dank je wel. Hou van jullie!
Voordat we gaan … de voor jou liggende tijd met de dolfijnen van de Oceanen en alles wat erbij hoort … zal jouw welzijn enorm bevorderen.
Wel, dank jullie wel! Ik weet dat het heel helend en opwekkend zal zijn.
Inderdaad. Inderdaad. Inderdaad.
Tot je weer terug bent … en we deze communicatie weer hervatten … WIJ HOUDEN VAN JOU.
* (Blossom licht dit toe, omdat ‘expediate’ geen algemeen gebruikte term is [en in E-N-woordenboeken niet te vinden])
*expediate … Ik zocht dit op en het is een variatie op het woord ‘Expedite’ … wat ‘versnellen/bespoedigen’ betekent. Op een bepaalde manier lijkt het te kloppen. Nadien, toen ik het controleerde … vroeg ik of dit klopte en zij schenen het niet te willen veranderen. Ik zeg het maar!

****
Bezoek nog eens De Invocatie ‘We are the Game Changers’ wanneer je je daartoe geroepen voelt … zodat we de Energie zo HOOG mogelijk houden.
De link naar al mijn YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmo
****

Geen opmerkingen:

Een reactie posten