zondag, januari 31, 2016

Zielreis Meditatie (Engelstalig) van de Federatie van het Licht - 31 Januari 2016 / Blossom Goodchild


Zielreis Meditatie van de Federatie van het Licht
31 Januari 2016 / Blossom Goodchild

Blossom: Hallo jullie daar in de Hoogte! De mensen willen erg graag dat jullie doorgaan met jullie hulp te geven over het onderwerp ‘geestesreizen’, ‘tijdreizen’, waarover we het eerder hebben gehad. Is dat voor jullie te doen?
Federatie van Licht: Liefste Blossom, het zal je verrassen om te horen … dat het altijd een bruikbare manier is om in staat te zijn om het zelf uit het lichaam te laten stijgen.
Dat verrast me helemaal niet! Ik heb het deze week een paar keer geprobeerd … zoals jullie denk ik wel weten … maar toch kan ik bepaald niet zeggen dat ik in deze vaardigheid uitblonk.
En is het niet zo dat jij de suggestie deed dat wij, om dit te ondersteunen, een milde meditatie zouden kunnen doorgeven, die jullie door het proces kan leiden?
Nou, ik ben er niet zeker van of ik die suggestie deed of dat jullie die notie in me lieten vallen.
Laten we zeggen dat we tegenwoordig heel goed samenwerken. Inderdaad beschouwen wij het platform van meditatie als waardevol om duidelijk te maken hoe het … ‘ontstijgen aan/uit’ … het fysieke lichaam in zijn werk gaat en we kunnen zien dat jij klaar bent met de technische aspecten die ervoor nodig zijn.  
Dat ben ik inderdaad … en ik dacht dat ik wel wat passende muziek erbij kan vinden die ik er straks ter versterking van het effect aan toe kan voegen?

Dit wordt ook toegejuicht.
Laten we ermee beginnen … ik VOEL de opwinding in mij.

Heel mooi gedaan, jongens!!! Dank je wel. Ik hoop dat jullie me snel ‘leiden’ naar de benodigde betoverende muziek.
In Liefde en dank.
*Voor hen die mijn nieuwsbrief niet ontvangen …
Het moge duidelijk zijn dat ik het, na het channelen en het toevoegen van muziek, zelf beluisterde om het uit te proberen. Ik vond het nogal indrukwekkend! Ik moet evenwel toegeven dat het deel dat gaat over Jouw Geest die binnenin je hoofd zit en zich gereed maakt om ‘door het derde oog te gaan’ … laten we zeggen … nogal vreemd was! Een beetje alsof je het hoogtepunt bereikt, wanneer je je door het geboortekanaal duwt!
Toch waren ‘Zij’ het die dit doorgaven … en terwijl het werd gechanneld, móest ik gewoon VERTROUWEN hebben en meegaan met de stroom van ‘tik-tak’ enz., om de link niet te verbreken!
Ik hoop OPRECHT dat jullie het waarderen en laat ik dapper genoeg zijn om te zeggen … een goede en verre reis gewenst!
****
Bezoek nog eens De Invocatie ‘We are the Game Changers’ wanneer je je daartoe geroepen voelt … zodat we de Energie zo HOOG mogelijk houden.
De link naar al mijn YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmo
****

Geen opmerkingen:

Een reactie posten