zaterdag, januari 30, 2016

Vanuit de Bron - “Gedachten” - 30 Januari 2016 / Annemiek Coenen


Vanuit de Bron
“Gedachten”
30 Januari 2016 / Annemiek Coenen

Sta op iedereen en voel je weer Licht. Het Licht doorstroomt jullie op ieder moment.
Stem je af op de Bron en je wordt verbonden, doe dit vanuit het Licht dat je bent.
Voel je eigen lichaam als Licht, jij bent de geest die deze goddelijke computer bestuurt. Jij bent de goddelijke computer die bij zichzelf op reset mag drukken. Er zijn zoveel verschillende manieren om te veranderen en het jezelf daarin gemakkelijk te maken.
Alles mag, niets moet, je mag je zelf weer ont-moeten. Haal het warme gevoel op en straal dit uit.
Vele gedachten zijn leraren voor het spel waarvoor je gaat kiezen. Ieder moment kun je kiezen voor een gedachte verandering en daardoor een waarnemer zijn.

De lagere gedachten (oordelen over jezelf of anderen ) zijn alleen maar gedachten waarop je een oordeel zet zonder dat ze er mogen zijn, ook die gedachten zijn niet fout. Maar wat kies jij?
De Nieuwe Aarde is er al lang en velen voelen haar. Wanneer je gedachten blijft verheffen voel je de Nieuwe Aarde en voel je je Licht, omdat je je niet meer in energie met de lagere gedachten verbindt.
Er is geen goed en er is geen kwaad, alles is energie, iedereen zit in zijn/haar eigen fase.
Dus lieve mensen, ben niet boos op je eigen gedachten, veroordeel jezelf niet. Kies gewoon voor andere gedachten, hiermee leer je weer je eigen kracht op te pakken. Hiermee worden je cellen veranderd en ook je DNA.
Leef in plezier en leer dat alles een spel is, leer weer als een kind te spelen die weer wat ont-dekt over zichzelf, en daardoor ben je weer aan het genieten op Aarde.
Namasté vanuit de Bron

© 2016 - Annemiek Coenen: www.annemiekcoenen.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten