zaterdag, januari 02, 2016

Vanuit de Akashic Archieven Januari 2016 Boodschap


Vanuit de Akashic Archieven
 Januari 2016 Boodschap
Gechanneld door: Jen Eramith MA
Wat voor energie en ervaringen kunnen wij in Januari 2016 verwachten?
De energie deze maand voelt levendig aan. De energie zal op en neer gaan, of snel en dan langzaam, gedurende de maand, bijna alsof het ademhaalt. Het gevoel is dat iets diep binnenin jullie en de gehele mensheid aan het wakker worden is. Het beeld dat wij jullie zouden kunnen geven is een schepsel diep in een kerker die zich begint te roeren. In deze metafoor, zou de kerker jullie onderbewuste geest zijn -- het één of andere gedeelte van elk van jullie levens die jullie verborgen of weggedaan hadden en nu gereed is om naar de oppervlakte te komen.
Jullie zullen niet alles op het oppervlak zien deze maand. In plaats daarvan zullen jullie het gevoel hebben dat er iets aan het veranderen is maar jullie weten niet wat het is. Sommigen van jullie mogen dit voelen als een aankondiging of een gevoel van déjà vu. Een ieder van jullie heeft iets unieks dat binnenin jullie ontwaakt. Er zullen moeilijkheden zijn aangaande wat er aan het ontwaken is, en er zullen grote geschenken zijn. De meesten van jullie zullen vergeten herinneringen vinden of oude trauma’s zullen deze maand arriveren als jullie ook jullie paragnostische gaven, dieper mededogen en innerlijke wijsheid opnieuw opeisen. Deze maand begint met de prachtige delen van jullie te brengen die verloren gingen toen andere delen verborgen moesten worden. Nogmaals, jullie zullen dit niet aan het oppervlak zien of er zin van kunnen maken in Januari, maar het is bruikbaar om te weten dat het gevoel van aankondiging jullie uiteindelijk enige van jullie grootste geschenken doorheen het jaar 2016 zal brengen.
Deze maand, leven jullie eenvoudig met de doorgaande vraag en zelfs een gevoel van spanning als jullie signalen zien van verandering. De meest belangrijke keuze die jullie gedurende de maand zullen maken, is ofwel de diepere delen van jullie leven met Liefde of met Angst te benaderen. Bijvoorbeeld, wanneer wij de metafoor aanbieden van iets dat in een kerker ontwaakt, neem in beschouwing wat voor beeld er naar je gedachten komt. Sommigen van jullie zullen zich een eng beest verbeelden die jullie levend op gaat eten - doch jullie mogen gewaarworden dat wanneer het eenmaal ontwaakt, het meer zoals een jong poesje is. Neem in overweging hoe angsten jullie verwachtingen vormen, en daarom jullie werkelijkheid. Wat het ook is waar je bang van mag zijn is onwaarschijnlijk om uit te komen. Er zullen uitdagingen zijn in de dingen die binnenin jullie bezig zijn te ontwaken, maar een ieder van jullie is zeer goed onderlegd om met deze uitdagingen om te gaan.

Alles dat binnenin jullie ontwaakt zal iets zijn waar jullie gereed voor zijn op ieder niveau. Jullie zullen niet de weg openen voor uitdagingen die jullie niet onder ogen kunnen komen. Kies ervoor om jullie Ziel deze maand te vertrouwen. Als jullie dat voorgevoel voelen, kies om Liefde in plaats van Angst te voelen. Zorg goed voor je lichaam en geest; kies ervoor om waarheidsgetrouw te kijken naar wat het ook is dat je voelt en wat het ook maar is dat in je leven verandert. Dat zal je voorbereiden om dapper de uitdagingen onder ogen te komen die in het jaar 2016 zullen komen.
Zijn er specifieke activiteiten die ons zullen helpen te werken met deze energie?
Het zal voor jullie zeer bruikbaar zijn om jullie fysieke lichamen te gebruiken om energie door jullie heen te bewegen. Het is altijd belangrijk om het loslaten te oefenen, en dit is deze maand specifiek waar. Alles waar jij je aan vasthoudt -- onopgeloste emoties, onuitgesproken woorden, misnoegen of wrok, of iets waar je bang voor was om te doen en er nooit toe kwam om het te doen -- alles waar jij je aan vasthoudt gaat bijdragen aan het gevoel van spanning. Aan de andere kant, als je dingen wel los kunt laten -- vind een manier om het te zeggen, vind een manier om emoties los te laten, gebruik je lichaam, gebruik je ademhaling, en gebruik fysieke beweging - dan zal het gemakkelijker zijn om Liefde te voelen deze maand.
Doe alles dat je kunt om je lichaam te helpen dingen los te laten. Dit is een uitstekende tijd voor een dagelijkse uitoefening of het fysieke strekken van je spieren en het nemen van diepe ademhalingen. Als je gereed bent om aan je fysieke routine toe te voegen deze maand, laat dit het dan zijn: verscheidene keren gedurende de dag, strek je systematisch je spieren en neem je diepe ademteugen met de intentie van loslating. Denk na over het loslaten van alles dat je niet langer meer nodig hebt. Visualisatie zal krachtig zijn. Probeer om je lichaam jou te laten helpen de dingen los te laten die je niet langer meer nodig hebt.
Is er ook iets dat wij zouden moeten vermijden deze maand?
Deze maand zal het voor jullie zeer bruikbaar zijn om te vermijden zomaar conclusies te trekken of aannames te maken. Het zal belangrijk zijn om oordeel stop te zetten en ook ongeloof stop te zetten. Ben bereid om in overweging te nemen dat alles mogelijk is en dat je nog niet het gehele plaatje weet.
Wanneer je over iets niet zeker bent, in plaats van het antwoord te veronderstellen, vraag het aan iemand die het zal weten. Als je geen bron van informatie hebt, besluit om onbeslist te zijn. Leer om comfortabel te zijn met geen beslissing of met de tijdsperiode voordat je tot je conclusie/beslissing moet komen. Dit is een tijd om het leven met dubbelzinnigheid en het omhelzen van veelvoudige perspectieven uit te oefenen zonder nochtans te beslissen op je eigen mening.
Het zal bruikbaar zijn om het hebben van sterke meningen te vermijden. Denk eraan, deze maand willen jullie de manier voor ontwaking om te gebeuren openen in plaats van de deur te sluiten door te snel te beslissen.
Is er ook iets anders dat de Opzichters ons willen vertellen over Januari 2016
De energie deze maand is ongelooflijk liefdevol. Het gevoel van iets dat ontwaakt kan zijn zoals de lente. Het is groots en opwindend. Wat het ook is dat naar boven komt zal in het begin enige uitdagingen representeren, doch uiteindelijk zal het een deel van wie je bent thuis brengen. Een groot deel van het wonderbaarlijke/prachtige, goddelijke wezen dat je bent zal dit jaar naar jou terugkeren.
Zo velen van jullie hebben gehunkerd naar het kennen van jullie ware Ziel, en hebben ernaar gehunkerd om zich te verbinden met jullie Hogere Zelf. Dit is wat er aan het ontwaken is. Er is een diepere, hogere, grootsere en meer liefdevol deel van jullie dat zich moest verbergen om het eerdere gedeelte van jullie leven te overleven. Nu, in 2016, gaan jullie openbreken en er ruimte voor maken. Het is ongelooflijk opwindend.
Als toevoeging op dat voorgevoel, mogen jullie ook een gevoel van opgewondenheid en anticipatie hebben, alsof jullie op het punt staan om jullie beste vriend te zien of jullie zielpartner te ontmoeten. Omhels dit gevoel van Liefde, en omhels een gevoel van avontuur terwijl jullie door deze maand heen gaan. Herinner en herinner jezelf gedurende deze maand eraan dat het leven een groots avontuur kan zijn als jullie jezelf geestdriftig openen voor iedere nieuwe ervaring, zelfs als de ervaring soms jullie hart breekt.  

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
This Message was channeled from the Akashic Records by Jen Eramith MA through Akashic Transformations. It may be shared with individuals provided that the content is complete; all credit is given to the author; and it is distributed for no financial or other compensation to anyone other than Jen Eramith and Akashic Transformations. Please include this message with all redistribution. https://akt.memberclicks.net/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten