zaterdag, januari 30, 2016

Vanuit de Akashic Archieven Februari 2016 Boodschap


Vanuit de Akashic Archieven
 Februari 2016 Boodschap
Gechanneld door: Jen Eramith MA

Wat voor energie en ervaringen kunnen wij in Februari 2016 verwachten?
De energie deze maand is ongelooflijk gevoelig en er is een gevoel van plezier en vreugde in, maar het kan ook gevoelig zoals een kneuzing zijn. Deze energie roept jullie allemaal op om te vertragen en dieper na te denken over hoe jullie je voelen en hoe de mensen om jullie heen aanvoelen. Reageren op wat mensen voelen, of mogen voelen, zal je veel verder brengen deze maand dan wat voor soort van focus dan ook op het mentale vlak of het spirituele vlak. Het is tijd om aandacht aan het hart te schenken. Om niet alleen je eigen hart te volgen, maar echt aandachtig en bedachtzaam te zijn over wat andere mensen in hun harten vasthouden. Dit is een uitstekende tijd om vriendelijkheid en het handelen met mededogen uit te oefenen. Het is een uitstekende tijd om je mond dicht te houden. Vermijd het om iets te zeggen dat pijnlijk zou kunnen zijn, tenzij het absoluut noodzakelijk is om te zeggen. Het is een tijd voor jou om te proberen om met gratie door iedere gebeurtenis heen te lopen. Maak het je doel om ieder persoon, die tijd met jou doorgebracht heeft, zich meer geliefd en veiliger te voelen na bij jou geweest te zijn. De gevoeligheid zal jou helpen een hogere staat van goedgunstigheid vast te houden en het zal jullie allemaal ook helpen op te merken wat er binnenin jullie eigen harten genezen moet worden. Het zal jullie helpen op te merken wat nog steeds jullie aandacht nodig heeft of waar jullie lessen nog steeds liggen. Het is een prachtige gevoeligheid, maar het kan meedogenloos moeilijk zijn als je niet vertraagt en niet goed zorgdraagt.

Zijn er specifieke activiteiten die ons goed zullen dienen deze maand?
Dit is een eenvoudige vraag waar de meeste mensen nog steeds meer worstelen om zich te herinneren, en het is om echt te werken aan het nadenken voordat je spreekt. Maak je woorden zeer weloverwogen deze maand. Dat opvolgend, maakt je acties ook zeer weloverwogen. Maar werkelijk zal de kracht van de woorden in/naar de focus komen deze maand. Schenk aandacht aan wat je neigt te zeggen en stop voordat je het zegt en neem in overweging of er iets beters is dat je zou kunnen zeggen en of dat er een reden is om helemaal niets te zeggen. Gedurende de maand, wanneer het ook is dat je een nieuwe maatschappelijke situatie benadert, wanneer je onderweg bent om een vriend te ontmoeten of om deel te nemen aan een vergadering, neem een klein beetje aan tijd om vooruit te denken over wat je weet over de mensen die je zult zien, wat jij je voorstelt dat zij vast mogen houden in hun harten of waar zij zich kwetsbaar over mogen voelen, en denk vooruit over wat je mag zeggen of over wat je verplicht bent om niet te zeggen om die kwetsbaarheid te eren. Een klein beetje vooruitstrevende gedachten zullen jou dus ver krijgen bij het helpen dat je nadenkt voordat je spreekt, jou helpen meer bedachtzaam en weloverwogen te zijn deze maand.   
Zijn er wat voor collectieve potentiëlen dan ook waar wij bewust van zouden moeten zijn deze maand?
Collectief zullen jullie waarschijnlijk meer gekwetstheid zien. Er zijn twee wegen van collectieve gebeurtenissen die beide waarschijnlijk zijn om te ontvouwen. Eén van hen is in het politieke rijk over de gehele wereld heen. Wij zullen een klein beetje over de V.S. spreken, maar dit zal over de gehele wereld heen waar zijn. Jullie zullen gewaarworden dat politieke conversaties meer verhit en meer persoonlijk worden. Jullie zullen mensen zien die meer persoonlijke beschuldigingen maken of meer persoonlijke kwetsende dingen tegen elkaar in de collectieve arena zeggen. Jullie zullen enige schandalen of onenigheden zien die naar de oppervlakte komen, terwijl in feite het zwartmaken zelfs meer plaatsvindt dan gewoonlijk. Ben niet verrast als je ziet dat campagnes meer negatief worden deze maand. Het is geen teken dat het politieke proces gebroken is of dat alles slechter gaat, het is slechts een teken dat iedereen gevoeliger is en die gevoeligheid is erdoorheen aan het schijnen op de manier waarop politici elkaar net zozeer behandelen als de manier waarop vrienden en buren elkaar behandelen.
De andere weg van een collectieve gebeurtenis is dat jullie waarschijnlijk meer hartzeer zullen gaan zien. Meer gebeurtenissen, ofwel zij door mensen veroorzaakt zijn, zoals terrorisme of dat zij veroorzaakt zijn door klimaatveranderingen of gewoon de natuurlijke koers van wereldgebeurtenissen, natuurlijke rampen; jullie gaan deze maand hartzeer zien. De energie van dit jaar is bedoelt om jullie harten te openen, en vaak openden jullie harten zich het beste wanneer zij gebroken werden of wanneer jullie iets onder ogen moesten komen dat jullie genoeg kwetste om meer diepgaand voor jullie zelf en voor anderen te voelen. Jullie zullen enige collectieve gebeurtenissen zien die jullie verder uitnodigen om jullie harten jegens elkaar te openen. De les hier, en de manier hoe met deze gebeurtenissen om te gaan wanneer zij verschijnen, is om hen te gebruiken om je hart te laten breken, laat jezelf verdrietig zijn, laat jezelf kwaad voelen, laat jezelf de dingen voelen die je moet voelen, zodat je hart verzacht en zich opent. Als je weerstaat wat je voelt, wordt je hart harder en breekbaarder en je zult een meer diepgaand hartzeer ervaren, misschien zelfs een persoonlijk hartzeer dit jaar om het te verzachten. Sta de collectieve gebeurtenissen toe om te helpen je hart van veraf te verzachten voordat je iets persoonlijks nodig hebt om je hart te verzachten.
Is er ook iets anders dat de Opzichters ons willen vertellen over Februari 2016
Ter aanvulling op het hartzeer dat komt met deze gevoeligheid, is er echt een grote hoeveelheid plezier en vreugde beschikbaar deze maand. Zoek naar humoristische, speelse activiteiten om de mensen om jullie heen bezig te houden. Kies om humor als een vorm te gebruiken van gevoeligheid te laten zien. Wees voorzichtig dat jouw humor niet gemeen of bijtend is, maar in plaats daarvan gebruik humor om vriendelijk grappen over jezelf te maken en anderen toe te staan om samen met jou te lachen. Of gebruik gedeelde humor waar jullie samen lachten over iets in plaats van te lachen over elkaar. Zolang als je de humor vriendelijk kunt houden en gericht op niet kwetsende plaatsen, dan zal humor helpen om dit soort van bubbelende vreugde beschikbaar in Februari 2016 teweeg te brengen. De energie zou ook omschreven kunnen worden als een kabbelend beekje. Er is echt een lichtheid in, er is heel veel beweging en heel veel verandering, maar het heeft wel gevoeligheid nodig. Bijna alsof je blootsvoets dwars door een stroom loopt. Er is gevoeligheid in de reis en toch is het nog steeds een prachtige reis waar jullie op zijn.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2016 - This Message was channeled from the Akashic Records by Jen Eramith MA through Akashic Transformations. It may be shared with individuals provided that the content is complete; all credit is given to the author; and it is distributed for no financial or other compensation to anyone other than Jen Eramith and Akashic Transformations. Please include this message with all redistribution. https://akt.memberclicks.net/

1 opmerking: