donderdag, januari 07, 2016

Tweeling Vlammen Verenigen Zich ~ Kundalini Komt in Beweging - 6 Janauri 2016 - LightloverRaster Energie Rapport
Tweeling Vlammen Verenigen Zich
Kundalini Komt in Beweging
6 Janauri 2016 - Lightlover
Geliefden,
Wij hebben ons voorbereid doorheen AL onze levensspannen voor dit NU.
Gaia heeft haar frequentie verhoogd en uitgebreid, haar “oproep” resoneert dwars door alle rasters heen, ontwakingen triggerend in de Harten van iedereen. De Schumann Frequentie is naar niveaus gestegen voorbij onze wildste verwachtingen.
Terwijl het Goddelijke Vrouwelijke volledig in/naar haar Soevereiniteit stapt, ontwaakt het Goddelijke Mannelijke zijn hart en sluit zich in frequentie bij Haar aan, in overeenstemming met de Wet van Resonantie. Dit is de eenwording van de Tweeling Vlam Energie, hetgeen in de frequentie en het bewustzijn verankert van Hieros Gamos, of Goddelijke Huwelijken.
De Tweelingen hebben zich verenigd.
Tweeling Vlammen komen samen dwars over alle rasters heen en op ALLE Manieren.
Als man en vrouw wederom verenigen in hun Harten, en in hun Licht stappen, stappen zij ook volledig in de Rol van Bewakers/Beschermers van de Aarde.
De mensheid is zeer snel aan het ontwaken. Spontane ontwakingen zijn aan het toenemen terwijl de frequentie van de planeet verhoogt.


ALLEN worden opgeroepen in/naar de Dienstverlening doorheen deze immense overgang.
Door onze Harten te Openen en ons Licht te verankeren, balanceren wij de energieën en balanceren de rasters zodat deze kolossale verschuiving van tijdperken zich voor zal doen met gemak en gratie.
Dat is waarom wij hier in dit NU zijn.
Als de Mensheid Ontwaakt en innerlijke rasters beginnen te verschuiven, verschuiven externe rasters in overeenstemming met het Principe van Overeenkomst.
Wanneer de Innerlijke Kundalini beweegt in de individuele chakra systemen van de mensheid, begint de Kundalini van de wereld te bewegen en zal zich settelen langs de ruggenwervel van de Amerika’s. Dit zal alle interferentie omdraaien dat aangedaan werd aan het Gouden Adelaar Raster, het herstellend naar diens Goddelijke Blauwdruk ter voorbereiding op het Nieuwe Tijdperk.
Stel de Intentie in voor ALLE verschuivingen om zich met Gemak en Gratie voor te doen.
Open Jullie Harten volledig en laat jullie Liefde in/naar de rasters stromen, met de intentie voor alles om zich voor te doen voor het Hoogste goede van Allen.
Laat Alle Uitkomsten los en BEN slechts.
Wij zijn schitterend.
Wij zijn aan het ontwaken.
Wij zijn Eén.
Ik stuur AL mijn Liefde! J

** Opmerking van Cobie: Ik wil graag aanraden om bij onderstaande Engelstalige video jullie onderscheidingsvermogen (zoals altijd eigenlijk) te gebruiken. Lightlover zegt heel, heel veel dat voor mij waarheid is, daarnaast zijn er echter enige zaken die dat voor mij niet zijn. Ik ga jullie niet beïnvloeden aangaande welke zaken dat zijn, maar ik vond de positieve inbreng van deze Lichtwerker dermate ‘positief’ dat ik hier niet aan voorbij kon gaan.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen