woensdag, januari 27, 2016

Sanat Kumara - Wandel in Je Kracht en Vertrouw Volledig - 26 Januari 2016 / Jenny Schiltz


Sanat Kumara
Wandel in Je Kracht en Vertrouw Volledig
26 Januari 2016 / Jenny Schiltz

Wij willen vandaag tegen jullie spreken over wat er in jullie wereld gebeurt. Velen van jullie voelen de stroom van energieën die jullie in richtingen duwen en trekken waar jullie nooit op geanticipeerd mogen hebben. Terwijl jullie je in overgang mogen voelen in jullie persoonlijke leven, wordt dit ook gemodelleerd in jullie politieke, financiële en maatschappelijke arena’s.
Niet je toekomst wetend, ofwel persoonlijk of voor de wereld in het algemeen, kan veel verontrusting en angst creëren. Echter, je moet begrijpen dat alles gebeurt zoals het zou moeten voor de Ziel diens groei. In ieder moment heb je een keuze, je kunt je aansluiten bij de angst, de zorgen en de verontrusting die je voelt, of je kunt het eenvoudig waarnemen en het toestaan voorbij te gaan wetende dat alles goed is. Dit is jouw keuze en eentje waarvan wij aan jou vragen erover na te denken. Want het zijn deze keuzes die de koers en het gemak bepalen waarmee jullie de veranderingen die jullie kant op komen bereizen.
Wanneer iemand niet volledig vertrouwend is van diens hoogste aspect, kan verandering gezien worden als negatief en onwenselijk. Wij begrijpen dat, maar vragen, voordat dergelijke gedachten toegestaan worden om je frequentie te overheersen, dat je gaat zitten en jij je verbindt met je innerlijke begeleiding. Dat jij je hart opent en ziet welke gedachten van je lagere verstand zijn, de gedachten ingegraven in overleving, en welke gedachten van je hogere geest zijn, je Goddelijke begeleiding. Hoe voelt elk van deze in je lichaam aan? In je hart? Zit ermee en vraag waarom je ervoor kiest om de angst te onderhouden, om het leven en vorm te geven in je werkelijkheid. Begrijp dat wanneer jij je verstand toestaat rond te dwalen in scenario’s, dat je inderdaad je frequentie en daarmee je uitkomst verandert. Het is jouw taak om jezelf terug te brengen naar het huidige moment, zodat je kunt zien dat je nog steeds op je zielreis bent en dat alles aan het gebeuren is voor de groei van je ziel.


Terwijl het jouw verantwoordelijkheid is om je eigen gedachten en reacties in de gaten te houden, is het ook jouw verantwoordelijkheid om je niet aan de angst van het collectief te voeden. Veel is er aan het gebeuren en de desinformatie op jullie planeet is zeer overheersend. Voordat je met anderen informatie deelt dat je vindt, gebruik je onderscheidingsvermogen en deel alleen wat binnenin je hart als waarheid weerklinkt. Als de informatie angst binnenin jou creëert, is het jouw verantwoordelijkheid om het geen verdere energie te geven. Dit is specifiek belangrijk aangaande de sociale media, waar daar degenen zijn die beginnen te ontwaken. Velen van jullie die ontwaakt zijn, gingen door diepe angst en diep verdriet heen toen jullie de misleidingen begonnen te begrijpen die op jullie planeet plaatsvinden. Terwijl het noodzakelijk geweest mag zijn voor jullie groei, is het niet noodzakelijk voor al diegenen die ontwaken om dit pad te volgen.
Begrijp dat ontwaken niet gaat over het ontdekken van de diepste waarheden van jullie wereld zoals jullie het waarnemen, maar de diepste waarheden binnenin jullie zelf. Een ieder van jullie die ontwaakt is, wordt gevraagd om jullie mede broeders en zusters terug te gidsen naar hun zielen, om het begeleidende Licht te zijn. Dit kan gedaan worden door hen hun kracht, hun goddelijkheid en niet hun beperkingen te laten zien. Wanneer men vermengd met hun ziel, wordt aan hen getoond dat zij het zijn die in controle zijn van hun vibratie, hun frequentie en de manifestatie die met iedere frequentie correspondeert. Het is tijd dat jullie je niet alleen dit eigen maken, wandelen en creëren vanuit jullie hartgecentreerde macht/kracht, maar dat jullie anderen gidsen om hetzelfde te doen. Wanneer iemand de schuld van diens omstandigheden en emoties op een ander persoon, andere groep of entiteit plaatst, geven zij hun macht weg en in plaats van Liefde te omhelzen, omhelzen zij slachtofferschap en kwaadheid.
Voor diegenen die deze boodschap nu lezen, vragen wij dat jullie in jullie kracht/macht stappen en in ieder moment kiezen om de angst, in wat voor vorm dan ook, niet toe te staan om jullie frequentie te wijzigen. Omhels de veranderingen die plaatsvinden en weet in ieder moment dat jullie ondersteund, begeleid en geliefd zijn.
Sanat KumaraPersoonlijke opmerking:
Deze afgelopen week had ik vele angsten die naar de oppervlakte kwamen, sommige liet ik gemakkelijk los, andere stond is toe om in mijn geest te groeien totdat ik in staat was om terug te stappen en me af te vragen wat hen naar voren gebracht had. Ik ging en sprak met sommigen van de Meesters die uitlegden dat de mensheid als een geheel gescand was om te zien hoeveel angst er aanwezig is. Hoe tegenwerkend wij zijn om te groeien. Hoe gereed wij zijn voor volledige disclosure. De prognose is, dat angst nog steeds zeer ingeworteld is in het collectieve bewustzijn. Dit is waarom aan ons gevraagd wordt om onze angsten en onze reactie op hen te onderzoeken en om anderen uit de angst vandaan te gidsen.
Ik merkte op dat mijn persoonlijke angsten gespiegeld werden in artikelen die gepost werden op facebook. Dit gaf mij de kans om binnenin te zien waar ik nog steeds problemen heb met het vertrouwen van mijn hoogste aspect, mijn waarachtige ziel. Het laat mij zien waar er oude programmering lopende is en voor mij om actief diens verzen te veranderen, het toestaand ingeworteld te raken in de huidige programmering. Dit is een proces en eentje die niet in een ogenblik gedaan wordt en wij moeten geduld met onszelf en anderen hebben. Als wij actief met onze gedachten en angsten werken en hen observeren, staan wij onze Goddelijke Begeleiding toe om naar voren te komen.
Zoals het Universum altijd doet, komt het naar voren met begeleiding en geruststelling in vele vormen. Mijn man en ik gingen “The Heart of the Sea” bekijken in het “Dollar Theater”. Dit was een verhaal van Moby Dick en de walvisindustrie. Aan het einde van de film, werd er gezegd dat iemand olie gevonden had in Pennsylvania vanuit de grond. De karakters brachten de hoop tot uitdrukking dat dit het oogsten van walvissen voor olie zou beëindigen. Zij benaderden de verandering met hoop en vreugde. Echter, ik ben er zeker van dat er vele mensen waren die in angst waren; diegenen die voelden dat deze verandering hen financieel schade zou berokkenen en hun ware bestaan zou bedreigen. Er waren waarschijnlijk groepen die hun best deden om de technologie te onderdrukken of te veranderen. Niet anders dan wat er vandaag de dag gebeurt met de onderdrukking van vrije energie en milieu-geluidstechnologieën. Verandering is een proces.
Het is aan ons om ALLE veranderingen te omhelzen, om hen als positief te zien. Zelfs tijdens moeilijke overgangen en vanuit ons hart te WETEN dat alles gebeurt in ons hoogste goede. Als wij dit doen houden wij onze frequentie hoog en beïnvloeden allen om ons heen.
Ik houd jullie allemaal in het hoogste Licht en met de diepste Liefde. Dat jullie allemaal gezegend mogen zijn. Dank aan jullie allemaal die dit werk gedeeld en ondersteund hebben. Het betekent meer dan jullie ooit zullen weten.
Jenny

Geen opmerkingen:

Een reactie posten